İzmir'deki Falcılar

kızlar urla murat için gidilecekse die liste yapıim bari toplu olsun sonra giderken unutmayalım birbirimizi
1-steinbock
2-zeynoo
3-ben
4-ice87 (belki gelirim demişti kesin deil ama yinede yazıyorum)

şimdilik bu kadar
ay umarım murattan hayalkırıklığına uğramayız üfff

steinbock cuğum karışık olarak topikte yazan sayfaları okuoruz eski gidilen ve memnun kalınan falcılara bakıoduk
varsa sööle şekerimm sende

ayyyyyy kimleri buldun not et şekerim: )))
benıde heycanlandırdınnn
ben karışık karısık okuyorum sayfalarııı:44:

valla 60 sayfayı gözden geçirdim on sayfa on sayfa daha diye baka bakaaaa... Tülini çok övmüşler,onu merak ettim..ravazza cafeyi de beğenenler olmuş. Ama tabi beğenmeyenler de var,yine de beğenen tam beğenmiş o yüzden merak ettim...

Birde mesaj kutun dolmuştu en son sana bişi yazmıştım gönderemedim şekerim

Yok tatlım niye kırılayım :)) sen yanlış anladın beni zannettim sadece,sorun yok :))) rica ederim hem inşallah beğenirsiniz muratı...ama amca azcık garip bi tip bakın söylemedi demeyin heee ama giden bi arkadaşı daha duydum bugün,o da memnunmuş...

ewet cnm ya dolmuşboşalttım istersen göndersene hem merak ettim

karamelizeee ayyyy bilmiorum şuan irademle başbaşayım.nezaman gidiosunuz ki :/ acaba ayhanı denemeden önce bi murat mı yapsamki bende.. yada geliyim yanınızda oturuyum fikir olur gelirsem kesin baktırırım ben yaaa

Şimdi hepiniz murata gidiyosunuz heyecan yaptım hee

Bide beğenmiyomuşunuz hiçbiriniz..hepiniz birden bana sevgilerinizi iletirsiniz artık

ice87ciğim çok hoş yazmışsın valaa
aklında kalcağına baktır güzelim ya ii bi cafede kahve içtiğini düşün zaten oda10-15 tl arası
ben şuan nası bi psikolojideysem öle odaklıyorum kendimi
ayhan ayhan ayhan ayhan ayhan
kızlar burda ayhan diye ünlülerin falcısına fal baktıran var mı?
icecığım aslında bu soruyu ben istanbul sayfasında sorayım daha cok olmuştur baktıran orda belki
bi cumartesi ayarlarız diye düşündüm ben muratı
ama bu hafta olmaz ama diğer kızlar ayarlayıp bu hafta gidebilirler tabi kalan grup daha sonra gider

hepyeşilciğimm evet murat bilemezse sana sewgilerimizi iletiriz

bu müjgan cafe tülin nerdeki alsancak leman cafenin karşısındaki müjgan mı?
hani kıbrıs şehitleri caddesinin sonunda?
bide karsıyakada mı var kafam karıştı:44:

zeynooo sen biliosundur???

hadi gari uyanın yaww koşun bilgisayrların başına

Bu Müjgan cafe Alsancak'taki diğil,karşıyaka'da .... canım karşıyaka karakol sokağından giriyosun hemen sağda bi sinema var galiba adını bilmiyorum ama zaten karakol sokağından girince kime sorsan gösterirler,ben leman cafeyi bilmiyorum malesef sadece çarşının metroya yakın tarafında diyebilirim sana...
Bi de dediğim gibi urla murat bey için ben de gitmek istiyrm, haber verirsiniz diye düşünüyrm bi de ben çalıştığım için gündüzleri sürekli giremiyrm nete yoğunluğumdan dolayı sevgiler...

Karamelize canım o ayhan istanbulda mıymış? ...istanbulda gidiceksen falcıya ben öneririm bi tane süper biri

Canım bu Tülin daha önce karşıyaka fal bilim merkezi varmış,ordaki tülin mi?

evet tatlım bende kartı varmış şimdi buldum,Müjgan cafe fal bilim merkezi yazıyo deniz sineması yanıymış ve şener pasajı umarım memnun kalırsın...

bi de tatlım randevu alman gerek çok kalabalık oluyo nette adresleri ve telefonları da var ben şimdi gördüm,numara benim kartta yazan numara,ordan ulaşabilirsin...

bi de tatlım randevu alman gerek çok kalabalık oluyo nette adresleri ve telefonları da var ben şimdi gördüm,numara benim kartta yazan numara,ordan ulaşabilirsin...

oooo randevulu bi de....dün incelediğim 60 sayfada bayağı memnun kalmış insan var. Şimdi iyice merak ettimmmm :O sağol canım

saol canım ben bi bu tülini denemek istiyorum nergis mi tülinmi arasında kaldım fakat heralde tülin baya daha fazla övgü almış
zeynocum ara ara gir tatlım hem konusuruz bende işteyim gündüzleri o yuzden gidersek cmts gidebiliriz tatlım listedesin sende
ayrıca gitmek isteyen varsa ekleyebiliriz..

ben bi gidiim tüline en iisi

Arkadaşın biri tülin'e gitmek istiyormuş bi tavsiyede bulunucam önce kahve baktır canım. Ben ikisinede baktırıyorum fakat, kahvede tamamen hissi ve bütün kahve falları hemen hemen aşağı yukarı çıkar bana. Bir de erken arayıp randevu al netten numarasını bulabilirsin bazen olmuyor orda hasta falan olabiliyor zaten çarşamba da çalışmıyor.. Gide gide iyice müptezel oldum ya ona

Arkadaşlar bir de bişeye dikkat çekicem o kadar çok fal baktırıyoruz ki.. Resmen iyi bir falcıda kötüsüde enerji emiyor gibi, sanki gelecek olan mutluluğumuzu teslim ediyoruz falcılara ve söylediklerine. Bilmiyorum mutluluğumu emiyor benim artık ne kadar takılmasamda söylenenlere, mutsuz olduğumda kendime daha sosyal bi aktivite yerine falcı arıyorum, fal baktırıyorum. Bu çok kötü oldu.......

Haklısın kesinlikle...birde şöyle birşey varki yalnız insanın çevresinde de enerjisini emen o kadar insan oluyor ki...Kendi olumsuz düşüncelerini sana empoze etmeye çalışan. Sana destek olmayı "dost acı söyler" zanneden...dost hep de mi acı söyler,ama kendine gelince aynı senin gibi davranır o işten ayrıl,o sevgiliden ayrıl,o arkadaşın seni kıskanıyo,patronuna nasıl böyle susabildin bi dahakine ver cevabını...aman falcıdan çok biliyolar mübarekler..ama kendilerine gelince neler neler yapıyorlar da sen yanlarında oluyorsundur ..."Her zaman doğruyu yapmayabilirim,bir arkadaş ol ve sadece destekle" dememizi gerektiren kaç insan var kimbilir hayatımızda...iki olumlu laf duymak için koşturuyor o zaman insan falcılara,olumsuz birşey de söyleyebilirler ama pozitif söyleme "ihtimalleri de" var falcıların hiç olmazsa...bence millet olarak herşeyi kötüye yorma merakımız "yaa baak gördün mü ben bildim,dediğim çıktı" demeye olan merakımız falcıların bu kadar rağbet görmesini sağlıyor..onlar bi türlü sahip olamadığımız "olumlu arkadaşlarımız" sanki? :)))) :119:

Sevili Karamelize,
Yeni girnedeki Nergiz hanım'a gitmek istiyorum. Çok rica etsem benim özelime telefon numarasını yazar mısın?
Bir de kahve içiriyor mu? Yetişkin oğlumla birlikte gitmek istiyorum kabul edermi?
Bana yazarsan sevinirim
Şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…