Karamelize, mailine yanıt yolladım ama posta girişin doluymuş .
ayyyyyy kimleri buldun not et şekerim: )))
benıde heycanlandırdınnn
ben karışık karısık okuyorum sayfalarııı:44:
hepyeşil bunları seni kırmak adına yazmadım,sadece fal deneyimlerime açıklama getirmek için yazmıştım,bilgi olsun diye yoksa senin için yazılmış bişey yok tatlım,olayların özünü anlatmaya çalıştım zaten amacım falcıları kötülemek..vb değil Murat'ın numarası için teşekkür ederim bu arada... Tülin Müjgan Cafe tÜlin...
bi de kızlar murat için bana da haber verin olmaz mı? böylece tanışmış da oluruz,bi kahve içeriz en azından
valla 60 sayfayı gözden geçirdimon sayfa on sayfa daha diye baka bakaaaa... Tülini çok övmüşler,onu merak ettim..ravazza cafeyi de beğenenler olmuş. Ama tabi beğenmeyenler de var,yine de beğenen tam beğenmiş o yüzden merak ettim...
Birde mesaj kutun dolmuştu en son sana bişi yazmıştım gönderemedim şekerim
kızlar urla murat için gidilecekse die liste yapıim bari toplu olsun sonra giderken unutmayalım birbirimizi
1-steinbock
2-zeynoo
3-ben
4-ice87 (belki gelirim demişti kesin deil ama yinede yazıyorum)
şimdilik bu kadar
ay umarım murattan hayalkırıklığına uğramayız üfff
steinbock cuğum karışık olarak topikte yazan sayfaları okuoruzeski gidilen ve memnun kalınan falcılara bakıoduk
varsa sööle şekerimm sende
karamelizeee ayyyy bilmiorum şuan irademle başbaşayım.nezaman gidiosunuz ki :/ acaba ayhanı denemeden önce bi murat mı yapsamki bende.. yada geliyim yanınızda oturuyum fikir olurgelirsem kesin baktırırım ben yaaa
karamelizeee ayyyy bilmiorum şuan irademle başbaşayım.nezaman gidiosunuz ki :/ acaba ayhanı denemeden önce bi murat mı yapsamki bende.. yada geliyim yanınızda oturuyum fikir olurgelirsem kesin baktırırım ben yaaa
bu müjgan cafe tülin nerdeki alsancak leman cafenin karşısındaki müjgan mı?
hani kıbrıs şehitleri caddesinin sonunda?
bide karsıyakada mı var kafam karıştı:44:
zeynooo sen biliosundur???
hadi gari uyanın yaww koşun bilgisayrların başına
Bu Müjgan cafe Alsancak'taki diğil,karşıyaka'da .... canım karşıyaka karakol sokağından giriyosun hemen sağda bi sinema var galiba adını bilmiyorum ama zaten karakol sokağından girince kime sorsan gösterirler,ben leman cafeyi bilmiyorum malesef sadece çarşının metroya yakın tarafında diyebilirim sana...
Bi de dediğim gibi urla murat bey için ben de gitmek istiyrm, haber verirsiniz diye düşünüyrm bi de ben çalıştığım için gündüzleri sürekli giremiyrm nete yoğunluğumdan dolayı sevgiler...
Canım bu Tülin daha önce karşıyaka fal bilim merkezi varmış,ordaki tülin mi?
evet tatlım bende kartı varmış şimdi buldum,Müjgan cafe fal bilim merkezi yazıyo deniz sineması yanıymış ve şener pasajı umarım memnun kalırsın...
bi de tatlım randevu alman gerek çok kalabalık oluyo nette adresleri ve telefonları da var ben şimdi gördüm,numara benim kartta yazan numara,ordan ulaşabilirsin...
Bu Müjgan cafe Alsancak'taki diğil,karşıyaka'da .... canım karşıyaka karakol sokağından giriyosun hemen sağda bi sinema var galiba adını bilmiyorum ama zaten karakol sokağından girince kime sorsan gösterirler,ben leman cafeyi bilmiyorum malesef sadece çarşının metroya yakın tarafında diyebilirim sana...
Bi de dediğim gibi urla murat bey için ben de gitmek istiyrm, haber verirsiniz diye düşünüyrm bi de ben çalıştığım için gündüzleri sürekli giremiyrm nete yoğunluğumdan dolayı sevgiler...
Karamelize canım o ayhan istanbulda mıymış? ...istanbulda gidiceksen falcıya ben öneririm bi tane süper biri
Arkadaşın biri tülin'e gitmek istiyormuş bi tavsiyede bulunucam önce kahve baktır canım. Ben ikisinede baktırıyorum fakat, kahvede tamamen hissi ve bütün kahve falları hemen hemen aşağı yukarı çıkar bana. Bir de erken arayıp randevu al netten numarasını bulabilirsin bazen olmuyor orda hasta falan olabiliyor zaten çarşamba da çalışmıyor.. Gide gide iyice müptezel oldum ya ona
Arkadaşlar bir de bişeye dikkat çekicem o kadar çok fal baktırıyoruz ki.. Resmen iyi bir falcıda kötüsüde enerji emiyor gibi, sanki gelecek olan mutluluğumuzu teslim ediyoruz falcılara ve söylediklerine. Bilmiyorum mutluluğumu emiyor benim artık ne kadar takılmasamda söylenenlere, mutsuz olduğumda kendime daha sosyal bi aktivite yerine falcı arıyorum, fal baktırıyorum. Bu çok kötü oldu.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?