İzmir'deki Falcılar

begıvılya meraba
canım hiç bilmiorum ki ben hiç gitmedim nergise burdaki arkadaslarımdan duydum

şuanda bulamadım nergisin numarasını yarın sabah gönderirim msj cnm unutmam
burdaki kızlar bilirler ayrıca telefondada nergis hanıma sorabılırsın oğlun kaç yasında buarada kahve içiriyomuş tabi

Lesmira cafede war bitane bide kızlar ağasın da war adı meryemdi sanırım oda ii bakıor :)

kızlar ne olduk şimdi?aslında bende tüline gitmek istedim ama gidemedim.ay bazen artık parama acıyorum,bazen insanlar fala taktın kafayı bozdun diyo vazgeçiyorum.yalnız da gitmek istemiyorum.belirsizlik ne kötü şey

kızlar sınav hazırlama okuma dönemi diye pek giremedim nete bu urlalı muratın numarasını banada biri özelden gmnderebilirmi?

yıldızana nasıl gitmek isteyen var mı?

buarada funda kim tatlımmm nerde nekadara bakıooo

Selam Funda eskiden daisy deydi ama şimdi başka yerde oda kıbrıs şehıtlerınde garanti sokagının bi gerisinden sağa girdiğinde karşıda Efsun cafe var orda bakıyor oda 20 tl falan genelde aynı oluyo. Ebced falı bakıyo ad soyad doğum tarıhı anne adı vs istiyo istedıgını soruyosun erkek arkadasınız üzerıne soru soracaksanız onunda doğum tarıhını gün ay yıl olarak bilin onu soruyo. Kağıda bişeyler karalayarak bakıyo sallamasyon fal bakmadıgını biliyorum kim burdan tavsiyem üzerıne gittiysede memnun kaldı en azından yorumlardan gördüm

Arkadaşlar geçmiş yazıları ara ara sayfa atlayarak ve sizlerinkileri okudum.Eğer şuan online biri varsa ve yardımcı olabilirse sevinirim çünkü bugün bi yere gitmek istiyorum :)

Yeni girnedeki nergis için geçmişten bugüne iyi yorumlar olduğunu farkettim. Kendisine nasıl ulaşabilirim bilgileri kimde var acaba???

nasıl ulaşabileceğini bulursan bana da bildirir misin?

Bugün Sibel'e gidiyim diyorum ama yaylanın kartını almadım bazı günler orda olmuyormuş. Numarası olan var mı yayla kafenin acilll? Gerçekten memnun kalan var mı? İsabetli ve çıkan bir öngörüye sahip mi bayan?

Tatlım ben geçen hafta gittim ilk defa. Verdiği vadeleri bekliyorum...ama yani o kadar acaip görüleri olduki şu an için,bana çok inandırıcı geldi...birde yazmıştm daha önce belki görmüşsündür ama söyleyeyim yine. Sıra beklerken sürekli müşterileri vardı 2-3 tane...onlara tutuyormuş gelecekle ilgili söyledikleri ...çok da tatlı kız..bence denemeye değer. Güzel bi enerjisi var,huzur veriyo insana..ya da bana bilemem...git git bize de anlat..beraber bekleriz vadeleri

Funda'nın ilk bakımını anlayamamıştım pek ama sonraki gidişlerimde hep daha iyi oldu.Pozitifliği ,güler yüzü rol değil.Sahici.Bir iki ufak şeyi bildi.Fiyatları uygun ,kahvesi fena değil.Denenebilir.

Sibel'in bakımından etkilenmedim.Kötü mü ?Değil ama dikkat çekici de değil.Çok hızlı konuşuyor.Soru sorulmasını pek sevmiyor.Ayrıntıya az giriyor.Söyledikleri çıkmadı diyemem uzun vadeler verdi ama fal tarzı bana uygun değil .Orada Gülçin diye bir falcı daha vardı.İlk 2-3 dakika boş konuştu. ama sonra hiç de fena olmayan bir bakım yaptı bize.onun tarzı daha eğlenceliydi.

Son düzenleme:
sevdam cafede Selim diye birine baktırdım,bu kadar atmak olur diyorum başkada bişey demiyrm,paranızı çöpe atın daha iyi,,,

Efsun cafe melek hanım,eh işte ama çok agresif bi hali var...

ey falcılar burdaysanız size sesleniyrm,artık kendinizi geliştirin biraz atmayın ya da milletin duygularıyla oynamayın bırakkın bu işi..

sen de benim gibi falcılara sarmışsın belli,dizginleyemiyrz kendimizi napalımmm((

hanımlar o kadar çok fal baktırdınki bir yıl içinde ooffff diyorum,kafam allak bullak oldu... biri ak diyo biri kara diyo atıyolarda atıyolar işte bi kaç kişi hariç en azından iddia etmiyolar,fal deneyimlerim sonucu kendimi en iyi kendim hissetiğime kanaat ettim mesela bi konu hakkında olmaz da olmaz diye ısrar ettiler ben olacağına inanıyodum, ve nitekim oldu,hiçbiri bilemedi bunu hele Ankara'da bi falcıya gittim adı Yener mi ne benim söylediğim şey çıkar diye ısrar etti masaya yumruğunu vurdu,çıkmadı...Özet eğlenin falcılarla he diyin geçin kendinizi fazla kaptırmayın derim..

KaramelizE, gülüm ancak mesajını okuyabiliyorum ve yazabiliyorum iki gündür internetimiz kopuktu. cevap yazdığın için çok çok teşekkür ederim. ben bir şekilde numarasını bulup randevu almalıyım kendisinden. oğlumun da büyü sıkıntısı var,yaşı 27 lerde, o sebeple sormuştum.
Acaba bu hoca rahmani mi yoksa şeytani cinlerden mi faydalanıyor o çok önemli benim için. Bazen tarot falı bakanlar (kafelerde ateist gençler) zorunlu olarak kahve içiriyor, ben bu konuda çok tedirgin oluyorum, birşeyleri musallat etmesin başıma diye. Zaten yeterince sıkıntımız var kaş yapayım derken göz çıkarmak istemiyorum, o sebeple temkinli olmak istiyorum.

Örnekköy'deki birsen hanım çok güzel biliyor, birşey de içirmiyor sadece suya bakıyor. Ama hayatımda iki defa gittim, sabahın köründen akşama kadar beklediğimi ve oralarda süründüğümü hatırlıyorum. Artık o sıkıntıları çekmek istemiyorum.

Nergiz hanım rahmani yoldan mı bakıyor diye, kimden bilgi edinebilirim acaba?

Begovilya hanım merhaba...ay ama sanırım siz bizden daha bilgilisiniz bu konuda. Rahmani hoca ve şeytani üç harflilerden yararlananlar diye ikiye ayrıldıklarını ben bilmiyordum açıkçası ve şimdi bayağı bir korktum :O Nasıl ayırd edebiliriz ki ikisini? Ayırdetmenin yolları varsa bize de anlatırsanız çok sevinirim...teşekkürler şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…