Sevili Karamelize,
Yeni girnedeki Nergiz hanım'a gitmek istiyorum. Çok rica etsem benim özelime telefon numarasını yazar mısın?
Bir de kahve içiriyor mu? Yetişkin oğlumla birlikte gitmek istiyorum kabul edermi?
Bana yazarsan sevinirim
Şimdiden teşekkürler
yıldızana nasıl gitmek isteyen var mı?
buarada funda kim tatlımmm nerde nekadara bakıooo
beeenmedyum demet :))
yaani ben biliyorummedyum demet ben değilim bi gün önceden randevu almak gerekiyor amaaa
Arkadaşlar geçmiş yazıları ara ara sayfa atlayarak ve sizlerinkileri okudum.Eğer şuan online biri varsa ve yardımcı olabilirse sevinirim çünkü bugün bi yere gitmek istiyorum :)
Yeni girnedeki nergis için geçmişten bugüne iyi yorumlar olduğunu farkettim. Kendisine nasıl ulaşabilirim bilgileri kimde var acaba???
Bugün Sibel'e gidiyim diyorum ama yaylanın kartını almadım bazı günler orda olmuyormuş. Numarası olan var mı yayla kafenin acilll? Gerçekten memnun kalan var mı? İsabetli ve çıkan bir öngörüye sahip mi bayan?
Selam Funda eskiden daisy deydi ama şimdi başka yerde oda kıbrıs şehıtlerınde garanti sokagının bi gerisinden sağa girdiğinde karşıda Efsun cafe var orda bakıyor oda 20 tl falan genelde aynı oluyo. Ebced falı bakıyo ad soyad doğum tarıhı anne adı vs istiyo istedıgını soruyosun erkek arkadasınız üzerıne soru soracaksanız onunda doğum tarıhını gün ay yıl olarak bilin onu soruyo. Kağıda bişeyler karalayarak bakıyo sallamasyon fal bakmadıgını biliyorum kim burdan tavsiyem üzerıne gittiysede memnun kaldı en azından yorumlardan gördüm
Bugün Sibel'e gidiyim diyorum ama yaylanın kartını almadım bazı günler orda olmuyormuş. Numarası olan var mı yayla kafenin acilll? Gerçekten memnun kalan var mı? İsabetli ve çıkan bir öngörüye sahip mi bayan?
Arkadaşın biri tülin'e gitmek istiyormuş bi tavsiyede bulunucam önce kahve baktır canım. Ben ikisinede baktırıyorum fakat, kahvede tamamen hissi ve bütün kahve falları hemen hemen aşağı yukarı çıkar bana. Bir de erken arayıp randevu al netten numarasını bulabilirsin bazen olmuyor orda hasta falan olabiliyor zaten çarşamba da çalışmıyor.. Gide gide iyice müptezel oldum ya ona
Arkadaşlar bir de bişeye dikkat çekicem o kadar çok fal baktırıyoruz ki.. Resmen iyi bir falcıda kötüsüde enerji emiyor gibi, sanki gelecek olan mutluluğumuzu teslim ediyoruz falcılara ve söylediklerine. Bilmiyorum mutluluğumu emiyor benim artık ne kadar takılmasamda söylenenlere, mutsuz olduğumda kendime daha sosyal bi aktivite yerine falcı arıyorum, fal baktırıyorum. Bu çok kötü oldu.......
begıvılya meraba
canım hiç bilmiorum ki ben hiç gitmedim nergise burdaki arkadaslarımdan duydum
şuanda bulamadım nergisin numarasını yarın sabah gönderirim msj cnm unutmam
burdaki kızlar bilirler ayrıca telefondada nergis hanıma sorabılırsın oğlun kaç yasında buarada kahve içiriyomuş tabi
KaramelizE, gülüm ancak mesajını okuyabiliyorum ve yazabiliyorum iki gündür internetimiz kopuktu. cevap yazdığın için çok çok teşekkür ederim. ben bir şekilde numarasını bulup randevu almalıyım kendisinden. oğlumun da büyü sıkıntısı var,yaşı 27 lerde, o sebeple sormuştum.
Acaba bu hoca rahmani mi yoksa şeytani cinlerden mi faydalanıyor o çok önemli benim için. Bazen tarot falı bakanlar (kafelerde ateist gençler) zorunlu olarak kahve içiriyor, ben bu konuda çok tedirgin oluyorum, birşeyleri musallat etmesin başıma diye. Zaten yeterince sıkıntımız var kaş yapayım derken göz çıkarmak istemiyorum, o sebeple temkinli olmak istiyorum.
Örnekköy'deki birsen hanım çok güzel biliyor, birşey de içirmiyor sadece suya bakıyor. Ama hayatımda iki defa gittim, sabahın köründen akşama kadar beklediğimi ve oralarda süründüğümü hatırlıyorum. Artık o sıkıntıları çekmek istemiyorum.
Nergiz hanım rahmani yoldan mı bakıyor diye, kimden bilgi edinebilirim acaba?
emel hanımın telefonu mu lazım :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?