msj atamıyorum henüz bana yollayablir misin nergiz hanımın telefonunu rica etsem..bende nergizin tel var isteyene yollarım arkadaslar
arkadaşlar kusuruma bakmayın sınavlarımdan ötürü çok yoğun bir dönemdeydim giremedim nete.hepinizden özür diliyorum öncelikle.düriye karabağlarda 25 e bakıyormuş.benim arkadaşlarım gitti fakat korkmuşlar bayağı hareketlerinden ama bilmiş bayağı.3 harflilerle konuşuyormuş falan...
kızlar ben bugün ünlülerin falcısı ayhana gittim sonunda:)) gerçekten çok memmnun kaldım fiyatı yüksek ama sonuçta deydimi deydi.fal 1 saat sürdü ve resmen bana bütün ailemin isimlerini saydı.geçmişimi isim vererek bildi.işini gerçekten hakkını vererek yapıo.ama bu akşam bodruma döncek.arada izmire geliyomuş.150 tl fal parası.onca falcı gezmektense 1tane düzgün iyidir diye düşünüyorum...gelecek bakalım görcez olumlu veya olumsuz yorumları oldu ama vade olarak 4 aylık baktı.gülistandan sonra gerçekten beni tatmin eden tek falcı diebilirim)
ayyyyyyy çatladım yaniiii
mesela en yakın söylediği şeyin zamanı nekadar yani senın cok cok gizli ve hakkaten sorun ettiğin şeyi şıp die bilip cevabını verdimi ayyyyyyyyy inanmıyorum yaaaaa
kızlar ben bugün ünlülerin falcısı ayhana gittim sonunda:)) gerçekten çok memmnun kaldım fiyatı yüksek ama sonuçta deydimi deydi.fal 1 saat sürdü ve resmen bana bütün ailemin isimlerini saydı.geçmişimi isim vererek bildi.işini gerçekten hakkını vererek yapıo.ama bu akşam bodruma döncek.arada izmire geliyomuş.150 tl fal parası.onca falcı gezmektense 1tane düzgün iyidir diye düşünüyorum...gelecek bakalım görcez olumlu veya olumsuz yorumları oldu ama vade olarak 4 aylık baktı.gülistandan sonra gerçekten beni tatmin eden tek falcı diebilirim)
Merhaba. Gulistan'a yaklaşık 1.5 sene önce pastel'in karşısındaki mantıcida baktirmistim ve dediklerinin cogu cikti. Gecen sene uğradığımda ayrıldı dediler. Su an nerede çalıştığını ve telefon numarasını biliyorsan alabilir miyim?
Teşekkürler..
Begovilya hanım merhaba...ay ama sanırım siz bizden daha bilgilisiniz bu konuda. Rahmani hoca ve şeytani üç harflilerden yararlananlar diye ikiye ayrıldıklarını ben bilmiyordum açıkçası ve şimdi bayağı bir korktum :O Nasıl ayırd edebiliriz ki ikisini? Ayırdetmenin yolları varsa bize de anlatırsanız çok sevinirim...teşekkürler şimdiden
Kızlar konu bu olunca bende dayanamayıp yazayım dedim. Bundan tam 4 yıl önce bende Müjgana gitmiştim o zaman ki yeri gazi kadınlar sokağındaydı şimdi ki Daisy cafe malumunuz. Müjgan’a kahve falı baktırmıştık ama o da tabiî ki bardağı açmadan duvara bakarak söylüyor.
Varan 1:
Neyse işte falı baktırdığım zamanlar yüksek lisans yapıyordum ama işsiz olduğum için de bir nevi bunalımlarda takılıyordum daha masaya oturur oturmaz müjgan bana şu anda yaptığım işi yapacağımı söylemişti ki bu o zamanlar benim tüm kapıları zorlayıpta olduramadığım için tamamen vazgeçtiğim bir işti. Ama şimdi müjgan’ın o gün bana söylediği işi yapıorum 1.5 yıl oldu hemen hemen
Varan 2:
O zamanlar üniversiteden bir arkadaşım vardı aramızda bir şeyler olcak olcak ama olamıyordu. Müjgan o çocuğunda tipini falan birebir anlatıp senin bu insana karşı bir kalp kırıklığın var demişti ki gerçekten de öyledi. Nerden baksanız ben o insana küs olduğumu düşündüğün için hiçbir sosyal ağda falan konuşmuyordum yaklaşık 1 yıl gibi bir süredirama müjgan senin bu çocukla bi görüşmen daha olcak falan demişti o zaman bizde onu bilemedi bundan sonra birbirimizle işimiz olmaz derken o görüşme kısmı da oldu. Hatta bugün üzerinden o görüşmenin 2 yıl geçti geçen akşam yine konuştuk. Bişey olacağından değil tabii. Sadece arkadaşız ! :)
Varan 3:
İşte okuduğum okulları bilmişti. Daha sonra geleceği yönelik söyledikleri oldu işte geç evlenecekmişim, eşimde doktor savcı gibi böle çok okumuş kariyerli biri olacakmış (Müjgan’ın tabiriyle), 2 çocuğum olacakmış gibi ama tabii bu kısımlarını hala göremedik bekliyoruz :) 3 tane isim verip bir de bu insanlara dikkat etmemi söylemişti ki o isimlerden 2 tanesi de tuttu.
Şimdi gelelim Murat’ a. Murat’ı da ben yeni duydum İzmir dışında olduğum için dayanamayıp annemi gönderdim ona da. Murat zaten Müjgan’ın oğluymuş kendisi annemlere öyle söylemiş. Muratta yıldızname baktığını söylemiş annemlere sadece adım ve doğum tarihimden resmen benim kişiliğimi anlatmış. Aynı şekilde okul durumumu eğitimi falan söylemiş ki daha da ileri giderek tahminlerde düğün tarihi için bana 22 temmuz 2014’ü uygun görmüş. Heyecanla bekliyorum :) Ayrıca kızlar bende polikistikover ve bundan dolayı ilerde çocuk sahibi olmamda bi sıkıntım olur mu şeklinde bi korkum vardır benim. Annemlere aynen bu şekilde hastalığın adına kadar söyleyip senin kızının böyle bir endişesi var ama boşana ilk çocuğu erkek olacak demiş.
Annemle birlikte murat’a kuzenimde gitmişti o da iş durumundan dolayı biraz sıkıntılıydı ona da senin işin oluyor 15 ocaktan sonra başlıyorsun demiş ki gerçekten de başlayacak o tarihlerde. Ayrıca işinin de yurtdışı bağlantılı rusya’ dan dubai’ye kadar uzanan bir olacağını söylemiş ki gerçekten de o tarzda bir şirkette eğitimine başladı.
Bunlarda Murat’ın bildiklerinden sadece birkaçı işte. Moralin düzeliyor mu düzeliyor valla çıksın ya da çıkmasın
Karamelize Hanım, dün falcıya gittiniz mi? Memnun kaldınız mı? Sanırım Hepyeşil hanımla birlikte gittiniz. Size bir email yazmıştım ulaştı mı?
Ayrıca sizin yeni yılınızı kutlar sağlık esenlik ve mutluluklar dilerim. Selamlar
Yesilyurttaki emel hanimin tel.numarasni yollayabilck kmse yok mu
rica etsem bana nergiz hanımın numarasını özelden mesaj atabilirmisiniz.gerçekten çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?