İzmir'deki Falcılar

merhaba;
bana [............... adresine nergiz hanım ve düriyenin telefon bilgilerii gönderebilirsen çok memnun olurum..
gerçekten...yardımcı olabilir misin??

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben bugün ünlülerin falcısı ayhana gittim sonunda:)) gerçekten çok memmnun kaldım fiyatı yüksek ama sonuçta deydimi deydi.fal 1 saat sürdü ve resmen bana bütün ailemin isimlerini saydı.geçmişimi isim vererek bildi.işini gerçekten hakkını vererek yapıo.ama bu akşam bodruma döncek.arada izmire geliyomuş.150 tl fal parası.onca falcı gezmektense 1tane düzgün iyidir diye düşünüyorum...gelecek bakalım görcez olumlu veya olumsuz yorumları oldu ama vade olarak 4 aylık baktı.gülistandan sonra gerçekten beni tatmin eden tek falcı diebilirim )

ayyyyyyy çatladım yaniiii
mesela en yakın söylediği şeyin zamanı nekadar yani senın cok cok gizli ve hakkaten sorun ettiğin şeyi şıp die bilip cevabını verdimi ayyyyyyyyy inanmıyorum yaaaaa

ayyyyyyy çatladım yaniiii
mesela en yakın söylediği şeyin zamanı nekadar yani senın cok cok gizli ve hakkaten sorun ettiğin şeyi şıp die bilip cevabını verdimi ayyyyyyyyy inanmıyorum yaaaaa

beni asla konuşturmadıki hep o söyledi yaaa çok komik abimin 1. ve 2. isimlerinden tut annem babam hayatıma girmiş insanlar isiimlerini söyledi pat die benim için çok önemli kafamda hep sorun yaratan şeyleri bildi.kişileri söyledi.şuan ve geçmiş için garanti diyebilirim ben.4 hafta en erken verdiği tarih ve 4aya kadar dediği şuki garanti asla yanılmam yanılmadım.bakalım onları görcem ama şuan hiçbişekilde fala ihtiyacım yok...kaafamda neden niye yok.kime nası yaklaşcağım ve bana nası yaklaşımları olduğunu biiorum.hani çok çok tavsiye eerim.ama sürekli aramanız gerekiyo bugün gitcekti.gene gelebilirim dedi.zaten senle bulduk ayhanı ondan rahat yazıyorum.sonuçta fal bu oraa buraa 20 30 bayılcama 1 kerede temiz iş çıkardım bence:)

Merhaba. Gulistan'a yaklaşık 1.5 sene önce pastel'in karşısındaki mantıcida baktirmistim ve dediklerinin cogu cikti. Gecen sene uğradığımda ayrıldı dediler. Su an nerede çalıştığını ve telefon numarasını biliyorsan alabilir miyim?
Teşekkürler..

canım en son mart ayında hanendede baktırdım bende gülistana.haziranda ofisini kapatmış gitmiş.sonra araştırdım ve eşinin tayini nedeniyle ist. gittiğini öğrendim.telefonunu hala daha ararım msjlar atarım ama cevap yok geri dönüş yok kiii hani çok yıllardır tanırım kendisini.ama dün araştırırken gördüm bu sitede gülistana dair bisürü çirkin laflar söylenmiş .düşüncem şu ki eğer o yazılardan haberi olduysa kapatır ofisini çeker gider kimseylede muhatap olmaz.tanıdığım kadarıyla çok gururlu birisi ve biraz tutucu.hani çirkin ithamlardan dolayı die düşünüyorum sonuçta hem bayan hemde evli.yok maalesef ..ama aramaya devam umarım bigün buluruz bulursamda burda söylerim zaten.ama bugün gittiğim ayhana referans ta olabiilirimm. gerçekten falcıya gittceksen istiyosan ona gidebilirsin.çünkü gülistandan sonra bi kere birine gidiyim dedim sonra onu deneyim bunu deneyim sonu gelmiyo.enazından cebinden bi kere çıkar para ama herşeyinde cevabını alırsın param yandı demezsin

Sevgili Hepyeşil hanım, benim de çok fazla bilgim yok bu konuda ama, bildiğim kadarını aktarmak isterim.
Suya, kahveye ya da neye bakılırsa bakılsın, bilgi alınabiliyor ise mutlaka ama mutlaka hoca/medyum bu bilgiyi cinler vasıtası ile elde ediyor.müslüman olan cinlerden faydalanılıyorsa rahmani, gayrımüslim (kafir) cinlerden faydalanılıyor ise şeytani deniyor. bize bilgi getiren cinlerin hangi türde olduğunu asla bilemeyiz ancak fala baktırdığımız hoca bilir. Sorduğumuzda da söylüyor genelde. Bizzat kendisinden ya da çevresinde söylediği insanlardan, görüştüğü cinlerin rahmani ya da şeytani olduğunu öğrenebiliriz.
hocalar ise yeteneklerine göre ya sağlam bilgi getirebiliyor, ya büyü yapabiliyor ya da büyü bozabiliyor. bazen ikisini üçünü birden yapabilen konuya vakıf hocalar da var. cinler çok hızlı varlıklar, 2 sn de dünyayı dolaşabiliyorlar ve geçmişe de gidebiliyorlar. Bir örnek verecek olursak, bir kız filanca erkek ile evlenip evlenemeyeceğini hocaya sorduğu zaman, sn nin 1/1000 'i gibi bir süre içinde söz konusu erkeği ve geçmişini kontrol edip geliyorlar ve hocaya gözlemlerini iletiyorlar. Eğer erkeğin gönlü var ise, hoca "tamam siz evleneceksiniz" diyor. aslında bu bir yorumdur. hiç bir varlık geleceği bilemez. sadece tahminleri doğru olabilir ve tutabilir. Ama kesinlikle şu olacak bu olacak diye söylenmesi ve söyleyene inanılması dinimizce haramdır. Ama gerçek şu ki gizli olan her konuda bilgi getirebiliyorlar.

Benim ise endişem şu, biz derdimize çare ararken yardım beklerken bu varlıklar tarafından zarara uğramayalım..sora soruştura doğru kişiyi bulalım. insanların tek derdi "acaba hoca geleceği bilebiliyormu" sorusu. söylemiş olduğum gibi bu hem günah, hem de imkansız.

Ama "benim paramı kim çaldı? bana kim büyü yaptı? eşim beni kiminle aldatıyor? Filanca beni seviyor mu?'' gibi tüm soruların cevabı alınabilir. Ama unutmamak lazım, müslüman cinler müslüman insanları, kafir yada müslüman olmayan cinler ise kafir insanları sever.

Sokaktaki kafelerin yüzde doksanında fal bakılıyor. Ve hemen hemen hepsi 15-20tl arası ücret alıyor. Ama bunların içinde satanistler de var...çeşit çeşit insanlar var. Bunun için ben kesinlikle kafelere gitmeye korkuyorum. Ama çevresi tarafından sevilen tanınan evi yeri belli olan güvenilen hocalar derdimizin dermanı olabilir. Ve onlardan bize hiç bir zarar gelmez. Önemli olan onları bulabilmektir.Bu da araştırılarak yapılabilir, ki bende bunu yapmaya çalışıyorum kendimce.Çok karışık bir konu benim de bilgim çok az. Mesela, büyüye uğramış biri derdine çare ararken zarar da görebilir. Büyüyü zaaten kötü cinler yapmıştır. Bir de gidip bilmeden şeytani olanlara sorarsak baltayı taşa vurmuş oluruz. Kötülük gelebilir. Bura da hocanın önemi çok büyük.Bağlantıyı o kurduğu için güvenilir olması önemlidir.. Selamlar sevgiler.

Kızlar konu bu olunca bende dayanamayıp yazayım dedim. Bundan tam 4 yıl önce bende Müjgana gitmiştim o zaman ki yeri gazi kadınlar sokağındaydı şimdi ki Daisy cafe malumunuz. Müjgan’a kahve falı baktırmıştık ama o da tabiî ki bardağı açmadan duvara bakarak söylüyor.

Varan 1:
Neyse işte falı baktırdığım zamanlar yüksek lisans yapıyordum ama işsiz olduğum için de bir nevi bunalımlarda takılıyordum daha masaya oturur oturmaz müjgan bana şu anda yaptığım işi yapacağımı söylemişti ki bu o zamanlar benim tüm kapıları zorlayıpta olduramadığım için tamamen vazgeçtiğim bir işti. Ama şimdi müjgan’ın o gün bana söylediği işi yapıorum 1.5 yıl oldu hemen hemen

Varan 2:
O zamanlar üniversiteden bir arkadaşım vardı aramızda bir şeyler olcak olcak ama olamıyordu. Müjgan o çocuğunda tipini falan birebir anlatıp senin bu insana karşı bir kalp kırıklığın var demişti ki gerçekten de öyledi. Nerden baksanız ben o insana küs olduğumu düşündüğün için hiçbir sosyal ağda falan konuşmuyordum yaklaşık 1 yıl gibi bir süredir ama müjgan senin bu çocukla bi görüşmen daha olcak falan demişti o zaman bizde onu bilemedi bundan sonra birbirimizle işimiz olmaz derken o görüşme kısmı da oldu. Hatta bugün üzerinden o görüşmenin 2 yıl geçti geçen akşam yine konuştuk. Bişey olacağından değil tabii. Sadece arkadaşız ! :)

Varan 3:
İşte okuduğum okulları bilmişti. Daha sonra geleceği yönelik söyledikleri oldu işte geç evlenecekmişim, eşimde doktor savcı gibi böle çok okumuş kariyerli biri olacakmış (Müjgan’ın tabiriyle), 2 çocuğum olacakmış gibi ama tabii bu kısımlarını hala göremedik bekliyoruz :) 3 tane isim verip bir de bu insanlara dikkat etmemi söylemişti ki o isimlerden 2 tanesi de tuttu.

Şimdi gelelim Murat’ a. Murat’ı da ben yeni duydum İzmir dışında olduğum için dayanamayıp annemi gönderdim ona da. Murat zaten Müjgan’ın oğluymuş kendisi annemlere öyle söylemiş. Muratta yıldızname baktığını söylemiş annemlere sadece adım ve doğum tarihimden resmen benim kişiliğimi anlatmış. Aynı şekilde okul durumumu eğitimi falan söylemiş ki daha da ileri giderek tahminlerde düğün tarihi için bana 22 temmuz 2014’ü uygun görmüş. Heyecanla bekliyorum :) Ayrıca kızlar bende polikistikover ve bundan dolayı ilerde çocuk sahibi olmamda bi sıkıntım olur mu şeklinde bi korkum vardır benim. Annemlere aynen bu şekilde hastalığın adına kadar söyleyip senin kızının böyle bir endişesi var ama boşana ilk çocuğu erkek olacak demiş.

Annemle birlikte murat’a kuzenimde gitmişti o da iş durumundan dolayı biraz sıkıntılıydı ona da senin işin oluyor 15 ocaktan sonra başlıyorsun demiş ki gerçekten de başlayacak o tarihlerde. Ayrıca işinin de yurtdışı bağlantılı rusya’ dan dubai’ye kadar uzanan bir olacağını söylemiş ki gerçekten de o tarzda bir şirkette eğitimine başladı.

Bunlarda Murat’ın bildiklerinden sadece birkaçı işte. Moralin düzeliyor mu düzeliyor valla çıksın ya da çıkmasın

Evet yaa..iyi kötü ben bi bunalımımı Muratla atlatmıştım. ama Murat Müjganın oğlu değil yeğeni.. Müjganın da bana söyledikleri genel itibari ile çıktı. hatta inatlaşmıştım ben bu konu için gelmedim,başka şeyler söyle bana dedim..inanmıyodum o dediklerine çünkü diycek başka bişeyim yok,bu olucak çünkü dedi..ve genel itibari ile oldu...

Teşekkürler Hepyeşil Hanım, esas ben konuyla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Mesajınızı şuan okuyabildim ve evet malesef özel mesaj hakkım ancak buradan yazabiliyorum.
Peki nasıl yaptınız, bugün hocaya gittinizmi, memnun kaldınızmı? ben gerçekten çok merak ediyorum. Site hak. önemli uyarılarınızı dikkate alacağım.
Görüşmek üzere, cevabınızı dört gözle bekliyorum.

Sevgi ile,

Hepyeşil Hanım
Mesajınızı aldım ,çok sevindim. Size çok çok teşekkür ederim. Ayrıca yeni yılınızı kutlar sağlık esenlik ve de mutluluklar dilerim. Selamlarımla

Karamelize Hanım, dün falcıya gittiniz mi? Memnun kaldınız mı? Sanırım Hepyeşil hanımla birlikte gittiniz. Size bir email yazmıştım ulaştı mı?
Ayrıca sizin yeni yılınızı kutlar sağlık esenlik ve mutluluklar dilerim. Selamlar

ablacım sana mail attım okursun umarım
sana da mutlu yıllar dilerim msjını beklıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…