bu hergiz hanımın numarasını bana da verirmisiniz yada nasıl ulaşabilirsem lütfeennnn
Arkadaşlar Tamilia Hanım nerede bakıyor ve nasıl ulaşabiliriz? Randevulu mu? Biraz bilgi verebilir misiniz?
Sizede gönderdim.merhaba arkadaşlar,
bu nergis hanımın tlf numarasını bana da gönderebilir misiniz lütfen? özel mesaj yazamadığım için soramadım yorum yapmış üyelere...
teşekkürler şimdiden.
Yesilyurttaki emel hanimin tel.numarasni yollayabilck kmse yok mu
Nergis hanımın tlf. ben aldım ama gidemedim sizede yollarım.Daha önce başkalarına da mail attım noyu ama hiç gidip de buraya yazan olmadı.
Siz giderseniz buraya yazın ltf.
canım en son mart ayında hanendede baktırdım bende gülistana.haziranda ofisini kapatmış gitmiş.sonra araştırdım ve eşinin tayini nedeniyle ist. gittiğini öğrendim.telefonunu hala daha ararım msjlar atarım ama cevap yok geri dönüş yok kiii hani çok yıllardır tanırım kendisini.ama dün araştırırken gördüm bu sitede gülistana dair bisürü çirkin laflar söylenmiş .düşüncem şu ki eğer o yazılardan haberi olduysa kapatır ofisini çeker gider kimseylede muhatap olmaz.tanıdığım kadarıyla çok gururlu birisi ve biraz tutucu.hani çirkin ithamlardan dolayı die düşünüyorum sonuçta hem bayan hemde evli.yok maalesef ..ama aramaya devam umarım bigün buluruz bulursamda burda söylerim zaten.ama bugün gittiğim ayhana referans ta olabiilirimm. gerçekten falcıya gittceksen istiyosan ona gidebilirsin.çünkü gülistandan sonra bi kere birine gidiyim dedim sonra onu deneyim bunu deneyim sonu gelmiyo.enazından cebinden bi kere çıkar para ama herşeyinde cevabını alırsın param yandı demezsin
Gülistan ile ilgili neler yazıldı bilmiyorum ama bana 5-6 ay sonrasında olacak bir şeyi çok net bilmişti - ki dediği gibi bir seyin olması imkansizdi o donemde-, hatta bu isin özü boyle boyle ama sen farkında degilsin demişti. Faldan çıktığımda her şey tamam da bu meseleyi bilemedi demiştim, fakat dediği tarihlerde tam da dediği gibi gerçekleşti olay. İnanılmaz şaşırmıştım, çünkü bu kadar uzak tarih verip tutturabilen pek fazla insan yok. Bı nedenle Gulistan'in falından çok memnun kalmıştım ben. Diğer baktiranlara çıkmamış olabilir ama benimle enerjisi tutmuştu, bu nedenle yeniden baktirmak isterim. Umarım kendisiyle tekrar irtibata geçebiliriz..
Artık İzmir'de değilim, ama ara sıra geliyorum, yakın zamanda da gelmeyi düşünüyorum. Bu gelişimde öncelikle Nergis'e baktirmak istiyorum, çünkü İzmir'deyken methini çok duymuştum ama baktirma fırsatım olmamıştı ( hayırsever biri numarasını yollayabilirse tabii) ) sonrasında Ayhan'ı da denemek isterim. Numarasını yollayabilirseniz çok memnun olurum.
Sevgiler..
Burdan daha önce yayla cafe sibel hanımı okumuştum merak edip gittim.Sanırım sadece haftasonları ordaymış randevu almadım benden önce 6 kişi vardı bekledim.Fincanı bile açmıyor isim, doğum tarihini almıyor sadece yoğunlaşmasını istediği konuyu soruyor sevgi,iş gibi sonra siz konuşmadan dinliyorsunuz inanın erkek arkadaşımın ismini bile söyledi,görünüşünü,yaşadıklarımı,onun yaşadıklarını çok memnun kaldım
medyum ayhan olarak googla yaz kendi sitesinde numarası var haberleri de var ordan ulaşabilirsin :) o da izmirden gitmiş zaten arkım baktırmak istedi ses kaydı yapmıştım falı :) aradık ama izmirden gitmiş enaz 5 10 kişi olmalısınız dedi.sen bi ara konuş izmirde müşterisi çok randevuları topluyo olabilir.izmire geleceği vakit belki yakalarsın.ben sürekli aradım 1 haftasonra falan izmirde yakalamıştım :)
Numarayı ben de rica edebilir miyim?
Sizede yolladım.Ben numarayı alalı çok oldu doğrumu ondandan emin değilim.
Tlf.no verdiklerimden görüşen olursa yazın demiştim ama dönende olmadı.
Belki siz yazarınız
Verdiği vadeler çıkarsa onu da söyler misin canım? benimkilerin vadesini bekliyorum :)))))))) çok merak ettim
Sizede gönderdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?