İzmir'deki Falcılar

bu hergiz hanımın numarasını bana da verirmisiniz yada nasıl ulaşabilirsem lütfeennnn

Nergis hanımın tlf. ben aldım ama gidemedim sizede yollarım.Daha önce başkalarına da mail attım noyu ama hiç gidip de buraya yazan olmadı.
Siz giderseniz buraya yazın ltf.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Tamilia Hanım nerede bakıyor ve nasıl ulaşabiliriz? Randevulu mu? Biraz bilgi verebilir misiniz?

sevgili arkadaşım slm bayadır girmiyordum....tamilaya gecen gün gittim.. randevu alırsanız öncelik tanınıyormuş...yoksa bekliyorsun...kıbrıs şehitliği erbil süel mağazası...hobi parfümeri sokagında gönül dostum cafede çalışıyor...ben baktırdım bir kaç dediği çıktı...

numara geldi.. :) saftorakimben adlı arkadastan ..dogru yazdım sanırım :) özel msj gönderemiyorum henüz .. çok saolun .. en kısa zamanda gidip yazıcam burdan ..

merhaba arkadaşlar,

bu nergis hanımın tlf numarasını bana da gönderebilir misiniz lütfen? özel mesaj yazamadığım için soramadım yorum yapmış üyelere...

teşekkürler şimdiden.

Burdan daha önce yayla cafe sibel hanımı okumuştum merak edip gittim.Sanırım sadece haftasonları ordaymış randevu almadım benden önce 6 kişi vardı bekledim.Fincanı bile açmıyor isim, doğum tarihini almıyor sadece yoğunlaşmasını istediği konuyu soruyor sevgi,iş gibi sonra siz konuşmadan dinliyorsunuz inanın erkek arkadaşımın ismini bile söyledi,görünüşünü,yaşadıklarımı,onun yaşadıklarını çok memnun kaldım

Gülistan ile ilgili neler yazıldı bilmiyorum ama bana 5-6 ay sonrasında olacak bir şeyi çok net bilmişti - ki dediği gibi bir seyin olması imkansizdi o donemde-, hatta bu isin özü boyle boyle ama sen farkında degilsin demişti. Faldan çıktığımda her şey tamam da bu meseleyi bilemedi demiştim, fakat dediği tarihlerde tam da dediği gibi gerçekleşti olay. İnanılmaz şaşırmıştım, çünkü bu kadar uzak tarih verip tutturabilen pek fazla insan yok. Bı nedenle Gulistan'in falından çok memnun kalmıştım ben. Diğer baktiranlara çıkmamış olabilir ama benimle enerjisi tutmuştu, bu nedenle yeniden baktirmak isterim. Umarım kendisiyle tekrar irtibata geçebiliriz..

Artık İzmir'de değilim, ama ara sıra geliyorum, yakın zamanda da gelmeyi düşünüyorum. Bu gelişimde öncelikle Nergis'e baktirmak istiyorum, çünkü İzmir'deyken methini çok duymuştum ama baktirma fırsatım olmamıştı ( hayırsever biri numarasını yollayabilirse tabii) ) sonrasında Ayhan'ı da denemek isterim. Numarasını yollayabilirseniz çok memnun olurum.

Sevgiler..

Son düzenleme:

medyum ayhan olarak googla yaz kendi sitesinde numarası var haberleri de var ordan ulaşabilirsin :) o da izmirden gitmiş zaten arkım baktırmak istedi ses kaydı yapmıştım falı :) aradık ama izmirden gitmiş enaz 5 10 kişi olmalısınız dedi.sen bi ara konuş izmirde müşterisi çok randevuları topluyo olabilir.izmire geleceği vakit belki yakalarsın.ben sürekli aradım 1 haftasonra falan izmirde yakalamıştım :)

Verdiği vadeler çıkarsa onu da söyler misin canım? benimkilerin vadesini bekliyorum :)))))))) çok merak ettim

Geldigimde bir yoklayayim o halde:) teşekkür ederim.

Kizlarr bir gunlygune ankaradan izmire gelecegim ve fal baktiracagim bi kereye mahsus izmirde.bana kesinlikle su.kiaiye baktir diyebilecek var mi. Fiyatiyla ve nerede olduguyla birlikte. Nerede ve hangi cafede olduguyla birlikte.

Verdiği vadeler çıkarsa onu da söyler misin canım? benimkilerin vadesini bekliyorum :)))))))) çok merak ettim

canım,sibel şimdiki zaman ve geçmiş zaman olarak beni gerçekten şaşırttı,yani şu an hayatımda yaşanan bir konuyu bile söyledi.erkek arkadaşımın aile sorunlarını,geçmişte yaşadıklarını,hastalığının ne olduğunu genetik olarak onda da olduğunu hepsini bildi.isminide söyledi gerçekten iyi baktığını düşünüyorum.gelecek için her zaman Allah bilir diyorum canım ama olmasını istediğim gibi şeyler söyledi gerçekten pozitif elektriği var.herşey gönlümüzce olsun

Arkadaşlar büyüden iyi anlayan bir hoca arıyorum ben. Büyü bozabikecek tavsiye edebileceğiniz biri var mı ? :/

buradan bir arkadasımız sayesınde fundaya gittim ama tavsiye ederim gercekten
boş bi fal bakmıo
hatta her hafta bı baktırasım geldi kızcağıza o bana baktığı faldan sonra
belki yine giderim
memnun kaldım derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…