Banada yollarmısınız lütfen numarayı???
Şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar büyüden iyi anlayan bir hoca arıyorum ben. Büyü bozabikecek tavsiye edebileceğiniz biri var mı ? :/
canım,sibel şimdiki zaman ve geçmiş zaman olarak beni gerçekten şaşırttı,yani şu an hayatımda yaşanan bir konuyu bile söyledi.erkek arkadaşımın aile sorunlarını,geçmişte yaşadıklarını,hastalığının ne olduğunu genetik olarak onda da olduğunu hepsini bildi.isminide söyledi gerçekten iyi baktığını düşünüyorum.gelecek için her zaman Allah bilir diyorum canım ama olmasını istediğim gibi şeyler söyledi gerçekten pozitif elektriği var.herşey gönlümüzce olsun
canım,sibel şimdiki zaman ve geçmiş zaman olarak beni gerçekten şaşırttı,yani şu an hayatımda yaşanan bir konuyu bile söyledi.erkek arkadaşımın aile sorunlarını,geçmişte yaşadıklarını,hastalığının ne olduğunu genetik olarak onda da olduğunu hepsini bildi.isminide söyledi gerçekten iyi baktığını düşünüyorum.gelecek için her zaman Allah bilir diyorum canım ama olmasını istediğim gibi şeyler söyledi gerçekten pozitif elektriği var.herşey gönlümüzce olsun
sibel'i ben de merak ediyorum. yarın mutlaka gideceğim.
canım yarın orda olur mu bilmiyorum bende önceden hafta içi gitmiştim sibel hanım haftasonları burda oluyor demişlerdi.
baktırdıgın kişinin adı neydi cnm?tek kişi yok orda çünkü?
sibel'in telefonu var mı? randevu mu almak gerekiyor. yoksa sıra mı bekelniyor? yardımcı olur musunuız?
kızlar bi urla murat olayı vardı,karar vermediniz mi? bir de sibel ne kadara bakıyo ve tf no bilen var mı? şimdiden çok tşklr kızlar
Sizede yolladım.Ben numarayı alalı çok oldu doğrumu ondandan emin değilim.
Tlf.no verdiklerimden görüşen olursa yazın demiştim ama dönende olmadı.
Belki siz yazarınız
MERHABA ARKADAŞLAR
Ankara'dan yazıyorum sizlere
Nergis hn ünü buralara kadar geldi. Maalesef burada kayda değer hiçbir falcı yok.
Sizlerden ricam Nergis hn telefonunu bildirirseniz çok memnun olurum.
çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?