İzmir'deki Falcılar

Arkadaşlar büyüden iyi anlayan bir hoca arıyorum ben. Büyü bozabikecek tavsiye edebileceğiniz biri var mı ? :/

Burada eğlencelik gidilen falcı tavsiyeleri var.

Sizin sorduğunuz işlerde istismar dolandırıcılık çok olduğu için
burada yasak.

Tabi canım,orası öyle :) Amin inşallah canım

sibel'i ben de merak ediyorum. yarın mutlaka gideceğim.

Hepyeşil kardeşim, malesef henüz hiçbiryere gidemedik. oğlanın sınavları vardı, neredeyse iki hafta evde hayat durdu. Ben Karamelize'ye şimdi uzun uzun yazdım, ve sanada selam gönderdim..sevgilerle.

Bir kaç yeni falcı deneyimim oldu madem paylaşayım :)

Yayla Kafe Sibel : Öncelikle bu siteden gördüm gittim daha önce haftaiçi gitmiştim iki kere fakat bulamamıştım bayanı çünkü sadece hafta sonları bakıyor ve kendisi hasta olduğu için herkesede bakmıyor. Falına geçersek ben esansın tavsiyelerine her zaman kulak vermişimdir çünkü ikimizde zor beğenen ve zor tatmin olan kişileriz gibi geliyor fal konusunda. Ama yinede önyargıyı bıraktım gittim. 4-5 kişi bekledim kendimden önce. Sonra çıktım bayanın yanına bakımlı hoş bi bayan genç zaten. Falı bana yaklaşık 15 dakika falan sürdü üstelik hiç konuşmadım ve kahve falıydı. 2 şey dışında tüm söyledikleri isabetli, karakter analizleri tamdı. Ben beğendim açıkcası biraz karşıyaka müjgan kafedeki seldaya benzettim bakım tarzını ama daha iyi gibi şuan için. Denenebilir.

Polat Kafe Fatmagül : Bu bayanda daha yeni başlamış bu kafede biraz renkli bi tip, renkli derken cilve falan değil bayandaki. Biraz kırık bi abla ama dünya iyisi bi insan bence o yüzden katlanılıyor baktırıcak olursanız bu tip ne diyip kaçmayın. Kırıcak bişeyde yapmıyor zaten insanı. Herneyse falına geçersek. Hiç inanmam ben iskambil falına, fakat bayan diğer bad yorumlara göre iyi bi yorum yaptı iskambil falına göre ve isabetli şeyler söyledi. Oturduğum semt ki çok ters bi tarafta, erkek arkadaşımın adı, annesinin adı. Bulunduğum durum vesaire. Denenebilir. Başkasına nasıl bakar bilemiyorum tabi ama fikir olsun amaç.

Efsun Kafe Funda : Funda hoş bi kız, haksızlık gördüğün bi konu falan varsa zaman ayırıp falından tavsiyeye başlıyor direk. Bu benim birazcık küçük oluşumdan kaynaklı sanırım ama, ben fal bakan insanların yapmacık olmayıp kalbi temiz olmasına dikkat ediyorum saçma bi şekilde. Çünkü fal biraz önsezi, durusezi dediğimiz olay. Herneyse iyi bi bayan bence funda. Falına geçersek doğru tespitler, genel olan şeylerde doğru tespitler. Bence funda'ya bi kere fal baktırılabilir diye düşünüyorum Fiyatta uygun 10tl.

Efsun Kafe Melek : Beğenmedim.

Daisy Kafe Sevgican : Şimdi ben sanırım iyilere denk geldim bu ara ama bu kadının da nokta atışları iyidi. 2 konu deşifre oldu bu aralar benim için önemli bilenlerden bu bayanda. Bi önceki falında yine iyi gibi başlayıp sonra karmakarışık bitirmişti. Ama sonuncudan memnunum.

Bunlar benim tavsiyelerim fakat hepsine gidip baktırıcak durumunuz yoksa bana genelde aynı şeyleri söyleyen kişiler: Funda,Selda,Sibel,Fatmagül. birini deneyin. Güzel falllaaaar :)

kızlar bi urla murat olayı vardı,karar vermediniz mi? bir de sibel ne kadara bakıyo ve tf no bilen var mı? şimdiden çok tşklr kızlar

Bütün kızlar tçoplandık ben sibele hafta içi gitmiştim. Ama en son Haselnut gitti heralde? Belki artık sadece h.içleri çalışıyordur? randevusuz gitmiştim ben de. Sıra bekledim

Sizede yolladım.Ben numarayı alalı çok oldu doğrumu ondandan emin değilim.
Tlf.no verdiklerimden görüşen olursa yazın demiştim ama dönende olmadı.
Belki siz yazarınız

Mrb sevcan62 nergiz hanımın numarasını ben de rica edebilir miyim?emin olun sizi bilgilendiririm şimdiden çok tşk ederim

Mrb arkadaşlar lütfen nergis hanımın numarasını bilenler bilgilendirirse çok memnun olurum çok ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

kızlar bılıyomusunuz bugun bı falcı buldum .karsıyakada gezerken kızlarla bı gırelım dedık kadın bızı aldı ısrarımız uzerıne zaten metını cok duymustuk gelmısken baktırlım dedıkbaktrcagım fala karr verdım epcet denılen bı fal genel olarak bakayım dedı bn sevgılım ıcın actrdım kadın bı basladı bn zaten hıc konusmadım cunku herseyını takr takır soyluyo gelcek olanlarıda soyluyo mesela su an bı kız oldugunu ya anlatmayımda süprdı falcı arayanaara tavsıye edebılcegım ıyı bı kadın soyledı hersey dogru meslagne kadar anlattı adıda kadınn yanlıs hatrlamıyosam hülyam cafe hülya hanım adlıenn arkasına gıderken kartlarını verdıler arayıp randevu alıp gel dedıler yarın da kursun ıcın gıtcem demn aradım randevumu aldım kızlar cokkk mutluyuuumm internette belkı numaraları vardr.

MERHABA ARKADAŞLAR

Ankara'dan yazıyorum sizlere
Nergis hn ünü buralara kadar geldi. Maalesef burada kayda değer hiçbir falcı yok.
Sizlerden ricam Nergis hn telefonunu bildirirseniz çok memnun olurum.

çok teşekkürler

Ben size yazayım telefonunu ben gittim insan olarak sevdim fakat önce kısmetin kapalı kurşun dökelim dedi sonra 3 ay içinde bak gör evleniyorsun dedi gideli artık bir yıl mı oldu daha mı geçti bilemiyorum ama yok öyle bişey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…