İzmir'deki Falcılar

kızlar hülyam cafe dıye bı fal merkezı adlıyenn arkasındakı dar sokakta hülyam cafe hülya hanım kadın gercekten bılıyo fallar pahalı ama gıdınce vazgecemıyon.ben artık falcı aramıyom kadın zaten piskolok bıde

bn sevdayada gıttım kadın sallıyo mujganda evdekı esyaları saydı ustnde dua var dedı bayıldı ayıldı pasaklı zaten kafayı yemıs buyu var dedı 1 mılyar ıstedı kadın daha fala baktrmadan hulya hanım senn bısyen yok kızım bu cocuklada evlencen demıs dıdeme kız 2 ay sonra evlenmıs sımdı hamıle mutlu bı aılesı var bnde mutlu olmak ıstyom bu kadın yalan soylemıyo harbı bılıyo zatn tatmn oluyo ınsan karsındakı gerceklerı anlatınca hulyam cafe gercekten ıyı bır ortm.aysun sende it ara ama kuzum

Mrb sevcan62 msj için çok tşk ederim özelden hakkım olmadığı için buradan yazıyorum memnun kaldığınız birisi varsa da paylaşırsanız çok sevinirim tekrar görüşmek üzere

Mrb sevcan62 msj için çok tşk ederim özelden hakkım olmadığı için buradan yazıyorum memnun kaldığınız birisi varsa da paylaşırsanız çok sevinirim tekrar görüşmek üzere

Geleceği Allahtan başkası bilemez.Falcılarda öngörüde bulunurlar tutar veya tutmaz.Onun için şu çok iyi diyebileceğim
kimse yok.Kaldı ki o kadar çokta falcı tecrübemde yok sadece 6 kere baktırdım.Nergisin son zamanlarda burada
populer olmasına ben şaşırdım.Telefonunu alıpda gidemediklerimden.Birden niye bu kadar rağbet var kendisine anlamış değilim.
Kesinlikle gitme parana yazık diyebileceğim
Daisy cafe Murat , neco cafe Berk .

Arkadaşımın tavsiyesiyle uzun bi aradan sonra Sevdam Cafe'nin yanındaki (cafenin adını hatırlamıyorum) Sevinç hanıma gittim.. İnanılmaz şekilde karakter ve durum analizi yapıyo.. öyle ki benim kelimelerimi kullanarak anlattı yaşadıklarımı.. gelecekle ilgili bi kaç gün içinde olacak dediği bir olayı bekliyorum.. Kesinlikle denenebilir, tavsiye ediyorum..:128:

Son düzenleme:
Karşıyaka çarşı'da deste katina falına bakılıyor..Cafe'nin ismini hatırlamıyorum..Çarşı girişinde ki İş bankası sokağından girdikten sonra birkaç sokak geçip sola dönüyorsunuz..Yakın zamanda iki kez gittim..Geçmişle ilgili bir çok şeyi bildi..İleriye dönük bir kaç şey söyledi gerçekleşirse iyi olur :) Dilek hanım ismi..

hakikaten reklam amaçlı bi yorum yazmışsın,ben de gittim hem fal baktırdım hem de ebced... bilmiyo canım maleesef

ya bi de demişsin ki randevusuz bakmıyo falan,geri gönderiyo ben gittiğimde hiç kimse yoktu orda randevu falan da almadım ne diyon bu işe evet nette numaraları var,yazdığın yazı hiç mantıklı diğil farkında mısın? ebcedi hiç tavsiye etmiyorum,yarım saatlik seans için benden 100 küsür lira para aldı,üstelik bi şey de bilemedi ya güzel kardeşim...

söylediğine katılmamak mümkün değil,evet murat ve berk para tuzağı bilmiyolarrrrrrrrrr
Nergis bi takım tarifler yapıyo ama bilemiyooooo,gidilmese de olur diyorum

o kadar falcıya fal baktırdım ki benim daha önce yaptığım listede görebilirsiniz.... bi de ben daha önce ravazadaki ferda hanımdan bahsetmiştim,bilemiyo demiştim,ancak geçenlerde yine gittim bu kadına bu kez sert filan değildi,gayet iyiiydi,ve bayağı bildi diyebilirim deneyebilirsiniz kadının anını yakalamak gerekiyo galiba,bi de müjgan cafe Gülçinden bahsetmek isterim,bana dediki söylediklerimi yaz çıkar diye,neyse yazmadım tabi ama dediği bişey oldu ve bunu hiçbir falcı bilemedi,sağlıkla ilgili bi konu idi,ve sağlığımla ilgili söylediği her şey çıktı benim haberim yoktu sağlığımla ilgili mevzudan...

tekrar ediyorum...
destina,deşira,batu,sevda,ilknur,sibel,berk,nergis,angel,fatoş,adanalı sevinç,müjgan,selda,murat,ömer,cenk,canan,burcu,ramazan,cansu(sohbeti güzel),kumru,selim,yıldızana,samyeli,ayten,birgül,serpil,Hülya,asiye,kağan,sevgi,melek,hacer,buket,doğa bence gidilmese de hiçbir şey kaybedilmeyecek falcılar....
tamila,tülin,sevgican,niko,gülçin belki ferda en azından bi kere gidip deneyebileceğiniz falcılar.. bunların da her dediği çıkıyo falan diyemem sadece bazı şeyleri tutturuyolar o kadar

Ravvaza'da Ece adında biri çalışmaya başlamış.Ferda'nın kızıymış.

izmirde gdipte gerçekten biliyor ya herşeyi söyled diyebilceğiniz kim var ben mithat paşa konak civarında oturyuroum kızlar ağasında feln varmı :44:

gerçekten de çok şaşırttı beni. söyledikleri, tarifleri, mekanları doğru çıktı.
yine söylüyorum, gül ve serkanın söyledikleriyle aynı. böyle olunca da umutlanıyorum.
inşallah gelecek için söyledikleri de doğru çıkar.2-2,5 ay var. gerçekleştiği zaman haber vereceğim.

Bana verdiği bir aylık vade tammmmm olarak çıktı geçen hafta :)) Hatta ben aşağı yukarı bir ay olur diye düşünüyordum,pek de beklemiyordum açıkçası :119:

canım senin tavsiyen üzerine Serkan bey ve Gül hanıma ben de gittim... ikisi de senin dediğin gibi uzun ve detaylı fal bakıyolar..ben ikisinden de memnun kaldım diyebilirim,ama Gül hanımın falından daha çok memnun kaldım,enerjisi çok güzel gerçekten içinde bulunduğum durumu ve geçmişimi birebir bildi,detaylı bir şekilde anlattı diyebilirim,gelecek için de bişeyler söyledi,uzun vadeler verdi,çıkar mı bilmiyorum ama çıkarsa ben çok sevinirim açıkçası...Serkan bey de bi sürü isim söyledi,söylediği isimlerin çoğunluğunu tanıyorum,zaten kalabalık bi çevrem var,fakat onun kartlarıyla baktığı fal sanki benim geçmişimdi,geleceğim diğil,ya da ben en azından öyle hissettim... dedim ya ikisinden de memnun kaldım,bir konuda ikisi farklı bişey söyledi bakalım sonuç ne olucak,daha çok vadesi var... ikisinede gönül rahatlığıyla gidilebilir,ve şu kadarını söylyim ben de senin gibi çok falcıya gidenlerdenim forumu takip edenler bilirler, Gül hanımın falı nadir keyif alarak baktırdığım fallardan biri oldu,çünkü ağzımdan hiç laf almadı.

gül ve serkan için söylediklerine sevindim. onların ismini yazarken doğrusu reklam yapıyor diyecekler diye çok korktum. beğendiğine sevindim. ne zaman gittin?
gülün ve serkanın söyldikleri aynıydı. farklı birşey söylemediler bana. inşallah senin için de hayırlısı olur. herşey gönlünce olsun.
görüşmek üzere.

Doğa hanımı nerde bulabiliriz adresini lütfen tarif edrmisiniz çok ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…