İzmir'deki Falcılar

Merhabalar , ben bir ankaralıyım ancak ızmıre ıs ıcın ara sıra gelıyorum. Gulıstanı her yerde aradım ama buşlamadım, tek tek her yorumu okudum bu topıc de ancak net bılgı yok. Sanırım su an ona en yakın kaynak sızsınız, tabıkı sıze verme dedıyse numarasını vermeyın bunu ısteyemem yanlıs olur. Ancak bır bılgınız varsa ve paylaşırsanız cok sevınırım. cok hayatı bır durum cunku baktırmak ıstedıgım konuç Şimdiden cok tesekkurler..

maalesef telefonlarını banada açmıyo :/ bende arıyorum sürekli ama yoook... burda falcı bi arkadaşına sordum eşinin tayini nedeniyle gitti bilgisini verdi ve onun da telefonunu açmıyomuş :/ hergün arıyorum neredeyse msj atıyorum ama çıt yok keşke bulabilsem hemen yazarım zaten

Daha önce de konuşmuştuk, ben de Gulistan'in falından çok memnun kalmıştım. Lütfen ulaşabilirsen ve izni olursa bizimle en azından özel mesajla telefonunu paylaş. Ben artık İstanbul'dayim ve burada o kadar beğendiğim bir falci bulamadım, bu yüzden gercekten çok mutlu olurum paylaşırsan. Şimdiden teşekkürler..

hiçbi şekilde telefonunu açmıyo:/ hemen hemen hergün arıyorum ancak ulaşamıyorum..telefonunu açmıyor..telefonunu bilmesedim keşke takıntı oldu hergün arıyorum yaa maalesef numarasını veremem...zaten biçok arkımdan aradım açmadıda..ancak ist. daysan araştırabilirsin.vergi levhası vardı.orada bi ofis açmış olabilir veya cafelere bakıp soruşturabilirsin istbulda olduğundan eminim...

İzni olmadan numarasını vermen doğru olmaz zaten, ulaşabilirsen ve izni olursa bizi de bilgilendirirsen güzel olur:)
Kesin İstanbul'daysa ben bir araştırayım o zaman, belki cevreden tanıyan bilen biri çıkar..

İzni olmadan numarasını vermen doğru olmaz zaten, ulaşabilirsen ve izni olursa bizi de bilgilendirirsen güzel olur:)
Kesin İstanbul'daysa ben bir araştırayım o zaman, belki cevreden tanıyan bilen biri çıkar..

valla izmir de arkadaşı söyledi banada...zaten bizim bu tarafta oturuyordu..arkadaşı da burda bi cafede fal bakıyo..demişti ben kaybolursam ona sor o söyler diye gittim sordum ve eşinin tayini nedeniyle istb la gitti dedi.ama 1-2 yıla döner çünkü ailesi burda diye söyledi banada mantıklı geldi..ulaşırsam zaten hemen yazcam buraya merak etmeyin :)

Selam kızlar, bu zamana kadar çok falcıya gittim, çok kişiyi denedim. Ama hiç biri "budur" dedirtmedi, kimisi daha iyi kimisi daha kötü ama mükemmel yok. Tavsiye edebileceğiniz cidden sağlam bi falcı var mı?
Bu zamana kadar gittiklerim; Daisy (sevgican, müjgan, murat, ömer), Müjgan cafe (tülin), Doğus cafe(resmiye), Fiesta(niko,kemal,cenk), Yayla cafe(berk), Polat cafe (angel, sevim), deşira, batu, adanalı sevinç, asiye, nergiz, doğa, hülya.

daha hatırlayamadıklarım bile var... Gülistanı çok okuduk burda ama ulaşılamıyor bi türlü malesef. ulaşan haber versin lütfen

daha önceden sık sık giderdim kendisine... bana göre iyi de fal bakıyordu,sonraları bakamdığını düşünmeye başladım çünkü olayları ve kişileri karıştırıyodu, ama şu kadar söyleyim sonradan da olsa dediği şeylerden çıkanlar oldu,ama tabi her şey değil bence fala meraklı olanların gidip denemesi gereken bi falcı... bilmiyorum aynı yerde mi çünkü epey zamandır gitmiyorum..

arkadaşlar çok giremiyorum ...necco kafe sibel hanıma gidenlerin yorumlarını okudum .cevap nasıl yazılıyor onu bilmiyorum yalnış yere yazıyorsam kusuruma bakmayın:) dünde sibele gittim ve yine gerçekten harikaydı yorumları ne dediyse yaşıyorum ....bana güvenipte giden arkadaşlara teeşekkür ediyorum sibel hanım beni hiç mahçup etmedi şükür...umuyorum ki hepiniz memnun kalırsınız hepinize çok sevgiler ....

bornovadaki samyeli serpil mi? ben bile daha iyi bakarım ki hiç anlamıyorum. ama inan çok daha iyi uydururum. tamamen para kaybı

arkadaşlar birde bana ulaşmak isterseniz face den Deniz Crt ekleyin arka kapakta yunus resmi var...

bir kere sanırım eylük ayında aramıştım burada çalışmıyor demişlerdi. hala orada olduğuna emin misiniz?

Evet canım Sibeli kuzenime de söyledim gitti genelde benim memnun kaldıklarımdan o memnun kalmaz hiç biri beni bulamıyo falda der ilk defa iyiymiş gerçekten dediği Sibel oldu

kızlar ben de yarın karabağlar kaymakamlığın ordaki yol üstünde,balkabağı cafeye gitcem gül varmış orda burda okudum..kahve falında başarılımı arkadaslar yaa ben doğru düzgün uzun uzun kahve falını özledim :S acil cevap verirmisiniz deneyen arkadaslar...

bana hem kahve hem tarot baktı fincana bakmıyo zaten yüzüne bakıp söylüyo,ben geçenlerde gittim kendisine tarih vermemişti,söylediği bi şey hemen oldu... baktır derim,çok uzun vadeli şeyler söyledi çıkarsa yazıcam,tabi çıkmazsa da umarım dedikleri olur...

ilginçtir benim sibel hanımla elektiriğim tutmuyo demekki burdaki herkes memnun ve dediklerini yaşadıklarını söylüyolar,ben kendisine iki kere gittim,gözlerini kapatıp transa geçiyo bi şeyler biliyoama gelecek yok sonrası boşluk,mesela ben ona haziranda gittim temmuzda sınavın var dedi giricen filan terfi vardı evet ama girmedim,bilemedi yani, verdiği tarihlerdeki şeyler de olmadı,hadi bunları geçtim isim biliyo evet ama onun da altı boş,ne söyledi de böyle yaşadınız anlamadım,neyse yine de gidilebilir tabi poziyif sevimli bir hanım... bi şeyler biliyo ama toparlayamıyo bence çalışması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…