ya değişik numaralardanda aradım ama maalesef veremem evli çünkü bnde yine kayıp bi zamandan sonra bulmuşken almıştım ve kimseye verme demişti iyice kışkırtmayalım ben zaten her bulduğum telden arıyorum :)) bulursam kesin yazarım.bide telini falan değiştirir.ama bu ara gülistan gbi birine ihtiyacım var.bide bana göztepede fal bakan bi arkından bahsetti ona sorsaydın keşke die.ama kadının adını hatırlamıyorum.onu yarın arıycam cafelerde.offf bizim burlarda evi adresinni alsaydım keşke :/
Merhabalar , ben bir ankaralıyım ancak ızmıre ıs ıcın ara sıra gelıyorum. Gulıstanı her yerde aradım ama buşlamadım, tek tek her yorumu okudum bu topıc de ancak net bılgı yok. Sanırım su an ona en yakın kaynak sızsınız, tabıkı sıze verme dedıyse numarasını vermeyın bunu ısteyemem yanlıs olur. Ancak bır bılgınız varsa ve paylaşırsanız cok sevınırım. cok hayatı bır durum cunku baktırmak ıstedıgım konuç Şimdiden cok tesekkurler..
maalesef telefonlarını banada açmıyo :/ bende arıyorum sürekli ama yoook...burda falcı bi arkadaşına sordum eşinin tayini nedeniyle gitti bilgisini verdi ve onun da telefonunu açmıyomuş :/ hergün arıyorum neredeyse msj atıyorum ama çıt yok keşke bulabilsem hemen yazarım zaten
Daha önce de konuşmuştuk, ben de Gulistan'in falından çok memnun kalmıştım. Lütfen ulaşabilirsen ve izni olursa bizimle en azından özel mesajla telefonunu paylaş. Ben artık İstanbul'dayim ve burada o kadar beğendiğim bir falci bulamadım, bu yüzden gercekten çok mutlu olurum paylaşırsan. Şimdiden teşekkürler..
hiçbi şekilde telefonunu açmıyo:/ hemen hemen hergün arıyorum ancak ulaşamıyorum..telefonunu açmıyor..telefonunu bilmesedim keşke takıntı oldu hergün arıyorum yaamaalesef numarasını veremem...zaten biçok arkımdan aradım açmadıda..ancak ist. daysan araştırabilirsin.vergi levhası vardı.orada bi ofis açmış olabilir veya cafelere bakıp soruşturabilirsin istbulda olduğundan eminim...
İzni olmadan numarasını vermen doğru olmaz zaten, ulaşabilirsen ve izni olursa bizi de bilgilendirirsen güzel olur:)
Kesin İstanbul'daysa ben bir araştırayım o zaman, belki cevreden tanıyan bilen biri çıkar..
bu bahsi geçen serkan kim nerde? telefonunu verebilecek olan var mı?
Ben Necco cafedeki Sibeli çok beğendim. Çok şeker kız. Söyledikleri doğruydu. Durumumu olduğu gibi anlattı. Sürekli giden insanlarla karşılaştım cafede. Gelecekle ilgili söyledikleri de çıkıyormuş :))))
Merhabalar, ben bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Samyeli Cafe Serpil hanıma gittim. İsimler verdi gelecekle ilgili öngörülerde bulundu, hatta daha sonra 2 arkadaşımı da götürdüm. Memnun kaldılar. Yakın zamanda giden oldu mu ve söyledikleri çıktı mı merak ediyorum.
arkadaşlar çok giremiyorum ...necco kafe sibel hanıma gidenlerin yorumlarını okudum .cevap nasıl yazılıyor onu bilmiyorum yalnış yere yazıyorsam kusuruma bakmayın:) dünde sibele gittim ve yine gerçekten harikaydı yorumları ne dediyse yaşıyorum ....bana güvenipte giden arkadaşlara teeşekkür ediyorum sibel hanım beni hiç mahçup etmedi şükür...umuyorum ki hepiniz memnun kalırsınız hepinize çok sevgiler ....
sevgili arkadaşım slm bayadır girmiyordum....tamilaya gecen gün gittim.. randevu alırsanız öncelik tanınıyormuş...yoksa bekliyorsun...kıbrıs şehitliği erbil süel mağazası...hobi parfümeri sokagında gönül dostum cafede çalışıyor...ben baktırdım bir kaç dediği çıktı...
arkadaşlar birde bana ulaşmak isterseniz face den Deniz Crt ekleyin arka kapakta yunus resmi var...
arkadaşlar çok giremiyorum ...necco kafe sibel hanıma gidenlerin yorumlarını okudum .cevap nasıl yazılıyor onu bilmiyorum yalnış yere yazıyorsam kusuruma bakmayın:) dünde sibele gittim ve yine gerçekten harikaydı yorumları ne dediyse yaşıyorum ....bana güvenipte giden arkadaşlara teeşekkür ediyorum sibel hanım beni hiç mahçup etmedi şükür...umuyorum ki hepiniz memnun kalırsınız hepinize çok sevgiler ....
kızlar ben de yarın karabağlar kaymakamlığın ordaki yol üstünde,balkabağı cafeye gitcem gül varmış orda burda okudum..kahve falında başarılımı arkadaslar yaa ben doğru düzgün uzun uzun kahve falını özledim :S acil cevap verirmisiniz deneyen arkadaslar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?