kızlar ben de yarın karabağlar kaymakamlığın ordaki yol üstünde,balkabağı cafeye gitcem gül varmış orda burda okudum..kahve falında başarılımı arkadaslar yaa ben doğru düzgün uzun uzun kahve falını özledim :S acil cevap verirmisiniz deneyen arkadaslar...
Alsancak Daisy Cafede genç bir bayan vardı siyah uzun saçlı, masaya elini vurarak oldukça hareketli bir şekilde anlatırdı falı adını bileniniz var mı? Oradaki falcıların hepsinden daha gençti sanırım Funda'yla aynı dönemde oradaydılar. Cafeye sorduğumda hatırlamadılar ama ben çok eminim böyle elini masaya vurarak, parmağını şıklatarak anlatırdı falı, biraz da argo konuşurdu ama sevmiştim. Biliyor musunuz hiç?
Bir de tavsiyedir; Alsancak Fiesta Cafe'de(Du Fiesta değil, diğeri.) Ege'nin yanına bir uğrayabilirsiniz. Gerçi bana fazlasıyla yönledirmeli bir fal bakmıştı ama arkadaşım memnun kalmıştı. Arkadaşıma dediği bir kaç şey çıktı bir-iki şey de çıkmadı da olur o kadar. Benimle ilgili baktığı fala ise yorum dahi yapmak istemiyorum orası ayrı bir konu.
İkinci bir tavsiye de adını hatırlamadığım ama "bir şey Bey'in yeri" olan Kemeraltı'nda bir cafeyle ilgili şu Yayla Cafe'nin karşı sokağında bir cafe; bir bey var orada akşamları 6'dan sonra orada olduğunu söyledi hah işte uzak durun o beyden. İlk olarak fazla samimi tavırları mevcut rahatsız edebilecek seviyede ikinci olarak fal bakmak yerine sizin kişilik özellikleriniz ve KENDİ kişilik özellikleri hakkında konuşup mütemadiyen kendini övüp durmaktan başka hiçbir şey yapmıyor! Kartları da değişikti biraz melekli falan. Aslında ayda 2-3 kişiye en fazla fal bakarmış 100-150 tl'den aşağısı olmazmış falan filan. Ben 10 lira verdim orası da ironik, evet. Fal baktırıp 15-20 dk eğlence için çok çok affedersiniz ama o kadar y.vşakça tavrı da çekmenize gerek yok, ben çektim siz çekmeyin. Yarım saate yakın "fal baktı" güya ama içinde falla alakalı 3-4 cümle anca alabilmişimdir. Şakayla karışık da olsa özel hayatıma dair fazla ilgili sorular sorup bazı imalarda bulundu. Kendisi için bunlar son derece normal-samimiyet dahilinde davranışlar olabilir ben yanlış değerlendirmiş de olabilirim günaha girmek istemem ama benim pek kaldırabileceğim davranışlar değildi. Sizlerden de denk gelen olursa ve benim gibi rahatsızlık duymak istemezseniz diye söyleyeyim dedim. Amacım kesinlikle kimseyi karalamak ya da iftira etmek deği sadece kadınız ve belli şeylerden rahatsız olabiliriz diye bir uyarıda bulunmak istedim.
Bir sorum daha var bileniniz varsa ve söylerse çok sevinirim;
Alsancak'ta Kıbrıs Şehitlerinde Wafflecı Akın var bilirsiniz belki; onun karşısında Sokak Cafe olması lazım bir cafe var orada bir bayan vardı fal bakan 4-5 ay önce ayrıldı dediler. O bayan hakkında bir bilgisi olanınız var mı? Çünkü bana bayağı bir tutturmuştu şu zamana kadar baktırdığım bütün falcılardan açık ara en iyisi oydu diyebilirim. Vade pek vermezdi ama dediği şeylerin abartısız hatırlayabildiklerimden %80ini çıkmıştı diyebilirim. Bulabilirsem ya da sizlerden birisi biliyorsa yazalım buraya isteyenler gitsin. En azından kendi adıma çok memnun kalmıştım. Adını unuttum maalesef ki cafedekilere de soramadım zamanım yoktu ama gerçekten ulaşmak istiyorum kendisine.
Ice87 bugün Balkabağı Cafe Gül Hanıma gidecektiniz dönüşte görüşlerinizi paylaşabilir misiniz?
gittim ve güzeldi.çok uzun baktı...geçmiş ve şimdiki zaman konusunda çok isabetliydi...beni tatmin etti yakın tariihler verdi 2017ye kadar da öngörüleri olduhani önemli konularla ilgili 20 şubata kadar yakın zamanda öngörüleri oldu iddalaştı bile bakalım görcez :) ağzımdan laf almadı sadece fala başlarken isim falan istedi...bakılcakk kişileri sordu sonra anlattı ..hayal kırıklığı yaşancak biri değil fincana bakmıyo..yüzüne bakarak konuşuyo..bakalım 17 şubatta bana telefon açmayı unutma olanlar hakkın da dedi umarım söyledikleri olur çünkü onunda söylediği gibi benim için imkansız şeyler bakalım bekleyip görücezz.olursa yazarım :)
Arkadaşlar bir de Tamilayı merak ediyorum gidenler yeri nerdedir?Ne kadara bakıyor ve gelecekle ilgili saptamaları nasıl:)
En son Telve Cafe Asiye'ye gitmiştim ben evet kadın orta düzey biliyor ancak benim en hoşlanmadığım şey falları ayırmış parasına göre size zaman ayırıyor!Arkadaşım ve benden önce kahve falı baktı 5 dakika bana katina falı baktı taş çatlasın 10 dakika arkadaşıma vatikan falı baktı 20 dakika.Gördüklerini tam olarak söylemesini istiyorsanız 30 tl verip vatikan falı baktırmanız gerekiyor.Şahsi fikrim falı doyurucu değildi.
Sırada merak edip gitmek istediğim falcılar;
1.Balkabağı Cafe Gül Hanım
2.Necco Cafe Sibel Hanım
3.Tamilla
Eğer herhangi birine gidersem fikir paylaşımı yaparım :)
randevuyla mı gitmek lazım canım? ne kadara bakıyo?bu ara içim biraz dinginleşti gibi en son fal bakımımdan sonra ama burayı okudukça baktırasım geliyo.bu bayanı tavsiye ediyosun yani öyle mi canım?bir de en yakın vadesi şubat mı ?
perşembe günü var en kısa vade canım ve zaten şubata şurda 4gün var2hafta sonra büyük bişi 12 ve 17şubat ve 2ay sonra olmuş bu iş yani ben 2ay beklerim sorrun değil de çoook imkansız iddaya bilee girdik hatta 17- 20 şubata beni arayıp haber ver dedi...her iddasına girerim dedi de bakalım hemen yazarım zaten :)
izmyrna ve steinbock şöyle söyliyim ilk başta randevuyla bakıomuş ama ben gittiğimde kimse yoktu benden sonra 3 kişi geldi ve 1i randevulu ama ben önce gittiğim için beni fala almıştı ve merak etme acele etmem ben senin falın bitmeden kalkmam tedirgin olma dedi ve 40 dakka sürdü falım.kahve 15tl kahve+tarot25 .fincanı falın ortasında açtı.hep yüzüme bakarak anlattı.başlangıçta 1 den 50ye kadar sayı sonra 1den 5e kadar sayı istiyo baktırcakların isim ve yaşlarını alıyo.neyse ilk sayılara girince dedim offf tırttt.ama sonra herşey değişti.hiç laf almadı...geçmiş ve şimdiki zaman süperdi.
geleceğe gelince...gülistana mart ayında gitmiştim.bana 21 gün sonra yaşayacağım imkansız bişeyi yeri ve zamanına kadar anlattı.21gün sonra cidden yaşadım.kopukluk gircek araya ama düzelcek dedi.ama falı kayıttlı telimde o sıra hayatımı düşüncelerimi sıkıntılarımı ideallerimi kavgaları anlattı ve o güzel şey tekrar olcak düzelceksin sıfırdan başlıycaksın dedi.ve hazirana kadar hepsi olcak hazirandan önce gelme dedi zaman sıfırlandı dedi artık 1 ay var diyemem dedi zaman yok böle böle olcak dedi(güzel bişeydi bu).yalnız hiçbirini o dönemde yaşamadım hatta böyle bi durumum yok demiştim ... ve 2013 de yaşıcaksın dediğini bu çok acı bişey ama falından 2ay sonra anlattığı şekilde yaşadım.ve o güzel şey olmadan önce o anlattığı sıkıntılar, idealler, düşünceler hayat , anlattığı şekilde ilerliyor yani bok gibi 3-5aydır..umarım güzeli de olur bunca şeyi bil onu bilmemek ayıp olur ama çook imkansız... burda anlattığım, vadeler de sorun olabiliyo..gülistan bana olcak dediği bişey zamanında 2yıl sonra olmuştu 2yıl boyuncada olcak diyip durdu...ve şu son 2yıldırr hep iş hayatımda istediğim şeyi olcak görrüyo hep kesin dio ama daha beklemedeyim :)yani zamana takılmayın.
gül de bunları söylledi durumumu anlattı ve imkansız mucize düşünüysun ama olcak dedi ve olduktan sonra herşey düzelcek dedi..aynı şeyler di yani...kısaca ümitliyim.beni tatmin etti.ama mucizevi şeyler gerçekten bekliyip görcez :) kısaca şimdiki ve geçmiş zaman iyi ama geleceği bilmek imkansız kadar zorken bide tarih beklemek çok gaddarca arkadaşlar[/
Merhabalar Gülistan ve Gül hanımın numaralarını verebilir misiniz iyi bir falcıya çok ihtiyacım var şimdiden tşk ederim
Tarif ettiğin yeri ve kişiyi çıkartamadım.Kadının fiziği nasıldı?
Tavsiyelerle geldim efenim. Fiesta falcılarını anlatayım biraz dedim. Hepiniz biliyorsunuzdur da ben pek adı duyulmamış olanları anlatayım. Belki bir gidip bakarsınız. Ucuz da zaten Tarot 15, kahve 10 olması lazım.
Du Fiesta Paşa:biraz sert, argo bir tarzı var kendisinin bana dediği 1-2 tarih çıkmıştı, yaşayacaksın dediği 1 şeyi yaşadım onun dışında boştur kendisi. Başka bir arkadaşım pek memnundu kendisinden ama o da birkaç gitmeden sonra bozduğunu söyledi. Denemeye pek değmez.
Du Fiesta Burcu: Eğlencelidir, hoşsohbettir. Uzun zaman oldu gitmeyeli ama bana yaptığı bakımları severim. Tutturdukları vardı bende. Deneyebilirsiniz derim.
Fiesta Ege: Arkadaşım ve orada gördüğüm müşteriler bayağı bir memnun kendisinden hatta başka bir cafedeki falcıdan Ege'nin adını alıp gelenleri bile gördüm. İyi diyorlar kendisine arkadaşıma dediği sadece 1-2 şey çıkmadı geneli nokta atışı yaptı. Ayrılacak bu senden dediği adam arkadaşımdan tam da Ege'nin söylediği vakitlerde ayrıldı, ortada net bir sebep yokken. Benim falıma gelirsek hayatımda bu kadar sonuca yönlenmeli bir fal görmemiştim. Resmen beni bir şeylere yönlendirmek için bakar gibiydi. Dediği çoğu şey çıktı amma ve lakin dediğinin tam tersi noktadan gerçekleşti. Bana öyle bakmasının sebepleri vardı sanıyorum ki ondan dolayı hakkını yiyemem bir deneyebilirsiniz derim.
Fiesta Leo: Şöyle söyleyeyim; kesssin arayacak dediği kişi aramadı, aramayacak bir daha ömrün boyunca göremezsin dediği kişi baktığı faldan 1 hafta sonra aradı, görüştük. Hayatının aşkı olacak dediği adam hayatımı kararttı. Aslında "haa Leo bunu dedi kesin tersi olur" diyerek gidebilirsiniz ne dese tersinin çıkması da sonuçta bir başarı bence.
Fiesta Eylül: Ayrıldı sanırım oralardan emin değilim. İsme aldanmayın erkek bir falcıydı kendisi. Kadınsı bir görünümü vardı. Neyse adı Eylül olan erkek bir falcı görürseniz fal baktırmadan önce bana haber verin gidip bizzat dövücem. O derece rezildi, kötü bir elektriği var zaten. Bir de adı pek yayılmamış olsa da pek bir müşterisi vardı anlam veremedim. Şık'a mı Şıkıdım'a mı ne geçmiş emin değilim de rastgelirseniz; kaçın! Negatif enerji dolu biri zaten ağzından hayırlı tek laf duymadım, baktığı diğer kişilerin yüz ifadelerinden onların da duymadığını anladım. Ahh pardon tek bir hayırlı laf duydum; bu senin en büyük aşkın, hayatının geri kalanında olmalı dediği biri vardı o sırada hayatımda olan 3 ay sonra herif canıma okudu.
Fiesta Katina: Yaşlıca bir bayan kemeraltı'nda da çalışmış sanırım. Bomboş. İddiasına varım ben daha iyi bakarım. Pek bir methetmişti oranın çalışanları da yaşına hürmeten mi orada tutuyorlar emin değilim. Kısacık bakıyor, başta söylediğini sonda unutup tam tersine çeviriyor falı öyle bir kişilik.
Kısaca Fiesta ve Du Fiesta falcılarından pek hayır görmedim ben ama dediğim gibi arkadaşım ve oradaki müşterilerin çoğu Ege'den memnundu, ben de Burcu'yu tavsiye edebilirim. Onun dışında denemeye değmezler diyorum.
Esanscım teşekkür ederim Tamillayıda eledik o zaman :) Sibel Hanım hakkında görüş bildirmemişsin gitmedin mi canım? Gül Hanıma en kısa zamanda gidip detayları burda paylaşırım:)
Ice87 sizede paylaşım için teşekkür ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?