İzmir'deki Falcılar

söylediklerinden sadece tamila fena değil diğerleri fos...

merhaba arkadaşlar,
bu siteyi tesadüfen buldum. aylardır yazılanları okudum. tavsiye edilenlerin çoğuna gittim. ben de yorumlarımı paylaşmak istiyorum.
daısy cafe murat: ilk kez 2011 temmuzda gittim. fena değildi. bildikleri oldu ama çoğu çıkmadı. nitekim daha sonra kardeşimle gittim. onu ve beni karıştırdı.saçmaladı.
daısy cafe kaan : sanırım eylül ayında istanbuldan gelmiş. tesadüfen eylülde gittim. baktırdım. pekçok şey söyledi ve hemen hepsi de çıktı. o zamana kadar gittiğim falcıların hepsi de bir kişi için hep olacak demişti. ilk kez o olmayacak dedi. başka birisiylr tanışacaksın dedi. şimdi dediği oldu. şubat için de söylediği çıkarsa süper olur.
fısıltı canan : temmuz ayında gittim.bana öyle güzel şeyler söyledi ki. çok iyi moral oldu o zaman bana. ama boş çıktı.
fısıltı ömer : iki kez gittim. ilkinde söyledikleri çıktı. ikinci gittiğimde bi dövmediği kalmıştı. sinir şey.
fiesta canan : dinlerken sadece güldüm.çok ama çok saçmaladı.
fiesta ömer : söyledikleri şu anda aklımda değil ama fena değildi. geçmişle ilgili olanları bilmişti. fiestada diğer bakanlarden daha uzun baktı.
fiesta nico : o zaman çok şaşırtmıştı beni. daha oturmadan o gün olan bir olayı söyledi. diğer söylediklerinin bazıları oldu. bazıları boş çıktı.
fiesta kemal : biraz bildi fena değildi.
yalnız fiestada tarota 5 dakika bakıyorlar. paraya yazık bence.
efsun funda : tesadüfen baktırdım.enerjisi çok iyi. fena değil.
tamila: ilk gittiğimde çok moralimi bozmuştu. vatikan baktırdım.öyle karanlık bir tablo çizdi ki 2gün kendime gelemedim. bir ay sonra denemek için kahve falı baktırdım. tam tersini söyledi.:)
doğa hanım: enerjisi çok yüksek. tamiladan 2 gün sonra ona gittim. moralimi düzeltti. daha sonra horoskop baktırdım. beni çok güzel anlatmış. geleceğe dair söyledikleri de oluyor.
medyum serkan: tek kelimeyle harika. kişi ve zaman dediği oluyor.
balkabağı gül: o da çok iyi. söylediği birşey hemen oldu. her an olabilir demişti. diğer söyledikleri de olablecek şeyler. olmaması içim bir sebep yok. yani çok isabetli. çok iyi enerji veriyor. öyle ki daha sonra da gittim. kendi yeri. çok güzel şeyler yapıyor. mezelerini, brovnisini ve böreklerini tavsiye ediyorum. şimdiden afiyet olsun.
enginar hilal: tavsiye üzerine gitmiştim. korktum. evimi tarif etti. içini de dışını da. köşedeki bakkala ve yan tarafımdaki okula kadar. böyle olunca da gelecekle ilgili söylediklerine inanmamak elde değil.yalnız kötü şeyleri de söylüyor.
necco kafe sibel: ilk kez gittiğimde kahve baktırdım. tarifleri ve mekanları hepsi tuttu. bir hafta sonra ikinci kez gittim tarot baktırdım. isim ve mekanlar aynen dediği bibirdi. yani süperdi.

hatırladıklarım bunlar. benim aklımdan geçenleri mi okuyorlar yoksa biliyorlar mı bilmem.

Serpil hanım bence kötü ama hakkını yemiyim şöyle bişey olmuştu, bana iki isim verdi bunları tanıyo musun dedi,hayır dedim arkadaşım sorduğu iki ismi oğluna koydu böylece tanımış oldum şimdi bilmiş mi oluyo ayrıca önemli bir bilgimi yani anlıcan fossssssss

Zaten Fiesta'larda sanırım baktırmadığım bi' Gökçe kalmıştı o da Sevgili Esans dediğin gibi alenen boş olduğunu belli ediyor. Fiesta'ya gitme sebebim çok yakın olmasıydı bir zamanlar iyi 1-2 falcıları vardı kaçırdılar onları da öyle böyle kaçırma değil hem de falcılar fal bakmayı bırakıp gittiler.

Tamila hakkında ben de yorum yapayım gitme konusunda iyice kafanız karışsın
Ben ona sanırım 3 kere gittim. İlkinde uzun zaman fal baktırmamışken rastgele Gönül Dostum'a girmiştim ve cidden içimi karartmıştı. O kadar karanlık bir tablo çizmişti ki fenalık geçiriyordum neredeyse bir daha asla gelmem bu kadına deyip ayrılmıştım. Çok şükür ki o falda dediklerinin sadece 1 tanesi çıktı gerisinden sıyrıldım. 2 ay kadar sonra sanırım Daisy Cafe'ye gitmiştim tek falcım var şu anda deyip beni bir hatunun masasına oturttular ve kafayı kaldırmamla başımdan aşağı kaynar suların dökülmesi bir oldu. Şansıma çok kısa bir süreliğine Daisy'deymiş ve ben denk gelmiştim! Ama baktığı o falda beni gerçekten çok şaşırttı. Her falcı resmen hayatının aşkını bulmuşsun derken Tamila bu adam sana bela olur, ailenle aranı bile bozabilir dikkat et dedi ve dediği şeyler oldu. En büyük isabeti buydu ve dediği diğer birkaç şey de oldu. Geçenlerde ne olmuş bi' bakayım diye tekrar gittim gelecekle ilgili vadeleri daha bilemem de anda isabetliydi. Sanırım biraz Tamila'nın ruh haliyle orantılı baktığı fallar. Ne gidin ne gitmeyin diyemem ama çok denemek isterseniz de gidilecekler listenizde alt sırada olsun. Kendisinin çok kişide başarılı olabilecek bir falcı olduğunu zannetmiyorum. Ben severim kendisini ve sohbetini orası ayrı. :)

Şu Fiesta Kemal psikolog olduğunu iddia eden kişi mi? Baktırmadım da Telve'de öyle birine rastlamıştım baktırmak istersen bilmem kaç yıldır bakıyorum psikologum ben falan demişti de. Gerçekten çok ilginç tipler var bu fal piyasasında.

Slm ben Naz uzun zaman once yukarida belirttiginz bir konu ile ilgili aciklik getrimek adina size cvp yazmak istedim...anka cafe olarak belirtiginz ve naz adindaki bayaanin cafe daisyde bir donem calisan naz adindaki bayanla uzaktan yakindan ilgisi yoktur.cafe daisyde bir donem calisan Naz benim,,, sadce isim benzerliginden oteye gtmeyen bu bagdastrmanin duZeltilmesi adina yazmak istedim sizeki o bayanin esas adi nazan benim asil adim naz dir ...tamamen farkli insanlariz bu tur bir karisiklik olmamasi adina sizi rahatsz ettim sevgiyle kalin:)

Uzunzamandir hakkimda yaziklarinizi okuordum ..' insanlarla ilgili yorum yaparken onlarla ilgili deneyim gecirmis olmanizi dilerdim beni tanimadan hakkimda bu kadar sey yazmaniz hic hos deil,cigdem hanim sizin gozunuzde cok pozitif olablir herkesin isine ve yaptigi seyleere saygim sonsuz ama suyazdiginz yazilar gercek anlamda saygi cercevesinde yetsmis bir insana uyuyormu sizce ..orada herkes ekmegini kazanma cabasindayken sizin hedef belirlenemenz ne kadar uzucu..cigdem hanimin nesisinz kimsinz yada bilmiorum ama su yazdikalriniZ cocugunu bu isle buyutmeye calisan bir anneye yazilms seyler o kisiyle ilgili yaptgi isle ilgili en ufak bir fikrnz olmadgi nekadar gerck ,,, ki ben bu isi sizin yaDginz kadar kotu yapmis olsaydim ordan kendi rizamla ayrildgim halde oradaki issahiplerinin hala beni cagirmasi sizin icin biraey ifade eder dilerim..ben bu isi 12 yildr yapiorum hanimefendi cocuklarimi buyuttum kimseye muhtac olmadan ...sanirim yetrli yazdiklarim hersey gonlunuzce olsun srvgiyle kalin...Naz ( cafe daisyde bir donem calisan)

Merhaba ..nette gezinirken benimle ilgili yazdginiz guzel seyler icin tesekkur etmek istedim.. Cok tseskkkr ederim,,Naz

nergis hn tatildeymiş. ayın 20sinden sonra döneceğini söylüyor. bendeki buradaki yorumlar üzerine cafe daisy deki naz hn a gittim, memnun kaldim, tavsiye edebilirim.

Nette dolasirken tesadufen benimle ilgili yazdginz memnuniyetinizi okudum takr etmek istedim sevgiyle kalin...Naz

icecığım noldu giittinmi gittiysen eğer yorumlarını yazabilirmisin lütfeenn belki bende giderim

Merhabalar Doğa hanıma gittim. Enerjisi iyiydi, mantıklı şeyler söyledi. Bakalım bakalım.

Son düzenleme:
Balkabağı Cafe'deki Gül Hanımla ilgili bir sorum olacaktı; şimdi giden çoğu kişi bayağı memnun anladığım kadarıyla ama bu memnuniyetin sebebi "güzel olacak" demesinden mi yoksa gerçekten dolu dolu bir falcı olmasından mı? Hani insan psikolojisi sonuçta falcı ya da başkası fark etmez duymak istediklerimizi söyleyenler iyi olur da diğerleri kötü olur ya ondan kaynaklı sormak istedim. Gidenlerin yorumlarından okuduğum kadarıyla güzel şeyler söylemiş, enerjisi de beğenilmiş. Peki kötü şeyleri, huzursuzlukları, terslikleri de anlatıyor mu? Bu kadar detay sormamın sebebi kendisinin yeri bulunduğum yere ters bir konumda ciddi bir zaman ayırıp gitmem lazım gittiğimde değmesini isterim. Güzel olacak, dileklerin kabul olacak, bütün dertlerin bitecek vs. vs. gibi boş umutlar istemem. Uzunca zamandır da güzel ve nitelikli bir fal baktırmadım bu kadar övülünce çok heveslendim.

Bir de Polat Cafe Fatoş Hanım nasıldır? Ne kadar tutar? Ya da tutar mı?

daha önce de yazmıştım. ben çok memnun kaldım. burada yazılan bir yorumdan etkilenip gittim. aylar önce. dediği birşey hemen oldu. çok kısa birzaman vermişti. dedikleri de çok mantıklı şeyler. ama sadece benimle ilgili. yani senin için veya başkası için bırak kardeşim için bile olabilecek şeyler değildi. mesela bana fiesta canan olması mümkün ama benim için olmayacak şeyler söylemişti.
karıştırdım mı bilmiyorum. sonuç olarak, kızlarağasındaki veya alsancaktaki sıradan falcılara vereceğin paraya yazık olur. ama güle verdiğin paraya ve ayıracağın zamana pişman olmazsın. çok güzel bir enerji vermesi de cabası diyebilirim.
fatoş hanıma gitmedim hiç. duymadım da. o yüzden yorum yapamıyorum.
necco cafedeki sibel ve karşıyakadaki doğa hanım da çok iyi.özellikle de doğa hanıma horoskop çıkartın derim.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Ben de zaten Alsancak ve Kemeraltı'ndaki falcılardan gerçekten sıkıldığımdan yeni ve dolu birilerini istiyordum. Bir uygun zamanımı ayırıp denemeliyim o zaman.

Fiesta'nın belki 1-2 falcısını ayırabiliriz ama tümünü toplasak gene çıkmaz onlardan bir şey.

Hakkımızda iyileri neyse onlar olsun aslında. Falcılar güzeline rastlarsak iyi zaman geçirme araçları.

kızlar gül bana şüpheli bi durumda kesinlikle böyle demişti ben çok ihtimal görmedim o konuyla ilgilide perşembe bi haber alacağımı çok mutlu olacağımı söylemişti ama dün akşam kabak gibi o olay gülün dediği gibi olduğunu gördüm ve bu konuyla ilgili çok mutlu olduğum bişey oldu...umarım her söylediği olur.ama gül ün dediğine göre,ben dedim ki gerçekten ümit verici konuşmayın bana zaten gelecek pek inanmam bana kötü olsa söylerim zaten mutlu etmek için fal bakmam ben dedi..neyse gelişmeleri yazarım...

şimdi kızlar bi açıklama yapmak istiyorum..gittiğim falcılar ayten,daisy kaan,doğa,angel,ayhan,gülistan. bana gülistan ve doğa dışında hepsi şubat ayını işaret etti bi olay için ama içlerinden tatmin eden fal konusun da gül oldu bilmiyorum sanırım kahve baktırdığım için.ayten de iyiydi herşeyi bildi ama 2 dakka sürdü ve tatmin olmadım daha sonra gel tarot bakıyım dedi detaylıca ama 2 dakka baktığı için bidaha gitceğimi sanmıyorum.gülistan bu şubat değil de geçen nisan gibi olcak demişti...hani bu yüzden vadeler e pek takılmıorum da...doğa ya gelince arkadasımda dahil burdaki herkes çok memnun :/ bende hiçbişey tutmadı...ve enerji alamadı..herkesin dediğinin tersini söyledi...ama bana odaklanamadı içerde bardak falan da kırıldı tuhaftı..uzun baktı ama bi kaç olmuş şey dışında hiç tutmadı yaaa :Sşimdi başka bişey bakıyomuş nekadara bakıo arkadasım çok memnun kalmıştı doğadan gitmek istiyo ..

Lütfen biri doğru adresi verebilir mi. Bazılarınız karabağlar kaymakamlığı diyor bazılarınız yeşilyurt kaymakamlığı. Hangisi? karabağlarda mı bu cafe yeşilyurtta mı? gidenler konaktan nasıl gidildiğini ne yazarsa mutlu olurum.. teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…