izmyrna ve steinbock şöyle söyliyim ilk başta randevuyla bakıomuş ama ben gittiğimde kimse yoktu benden sonra 3 kişi geldi ve 1i randevulu ama ben önce gittiğim için beni fala almıştı ve merak etme acele etmem ben senin falın bitmeden kalkmam tedirgin olma dedi ve 40 dakka sürdü falım.kahve 15tl kahve+tarot25 .fincanı falın ortasında açtı.hep yüzüme bakarak anlattı.başlangıçta 1 den 50ye kadar sayı sonra 1den 5e kadar sayı istiyo baktırcakların isim ve yaşlarını alıyo.neyse ilk sayılara girince dedim offf tırttt.ama sonra herşey değişti.hiç laf almadı...geçmiş ve şimdiki zaman süperdi.
geleceğe gelince...gülistana mart ayında gitmiştim.bana 21 gün sonra yaşayacağım imkansız bişeyi yeri ve zamanına kadar anlattı.21gün sonra cidden yaşadım.kopukluk gircek araya ama düzelcek dedi.ama falı kayıttlı telimde o sıra hayatımı düşüncelerimi sıkıntılarımı ideallerimi kavgaları anlattı ve o güzel şey tekrar olcak düzelceksin sıfırdan başlıycaksın dedi.ve hazirana kadar hepsi olcak hazirandan önce gelme dedi zaman sıfırlandı dedi artık 1 ay var diyemem dedi zaman yok böle böle olcak dedi(güzel bişeydi bu).yalnız hiçbirini o dönemde yaşamadım hatta böyle bi durumum yok demiştim ... ve 2013 de yaşıcaksın dediğini bu çok acı bişey ama falından 2ay sonra anlattığı şekilde yaşadım.ve o güzel şey olmadan önce o anlattığı sıkıntılar, idealler, düşünceler hayat , anlattığı şekilde ilerliyor yani bok gibi 3-5aydır..umarım güzeli de olur bunca şeyi bil onu bilmemek ayıp olur ama çook imkansız... burda anlattığım, vadeler de sorun olabiliyo..gülistan bana olcak dediği bişey zamanında 2yıl sonra olmuştu 2yıl boyuncada olcak diyip durdu...ve şu son 2yıldırr hep iş hayatımda istediğim şeyi olcak görrüyo hep kesin dio ama daha beklemedeyim :)yani zamana takılmayın.
gül de bunları söylledi durumumu anlattı ve imkansız mucize düşünüysun ama olcak dedi ve olduktan sonra herşey düzelcek dedi..aynı şeyler di yani...kısaca ümitliyim.beni tatmin etti.ama mucizevi şeyler gerçekten bekliyip görcez :) kısaca şimdiki ve geçmiş zaman iyi ama geleceği bilmek imkansız kadar zorken bide tarih beklemek çok gaddarca arkadaşlar[/
Merhabalar Gülistan ve Gül hanımın numaralarını verebilir misiniz iyi bir falcıya çok ihtiyacım var şimdiden tşk ederim
gülistan yok artık izmirde yeri de belli değil zaten malesef.ama gül eski izsu yanı şimdiki yeşilyurt kaymakamlığının yanı balkabağı cafe boştu ben gittiğimde hemen aldı benden sonra gelenler bekledi şans işi..12gibi git derim numara buraya yazılmıo
İzmir e 3 haftalığına tatile geldim. Daha önce hiç bir falcıya gitmemiştim burada ama sayfalarca gittiğiniz falcıları okudum. Merak ettim ve en son üst üste
Samyeli Serpil'e
Daisy Cafe Kaan'a
Gönül Dostum Cafe Tamilia'ya
Fiesta idi sanırım Canan'a
Ve tekrar Samyeli Serpil'e gittim.
Daha öncede Serpil hakkında fikirlerinizi sormuştum zaten. Kahve falı bakıyor ama daha çok yazarak bakıyor. Bende isimlerde çuvallamadı. Verdiği tarihleri bekliyorum. Arkadaşlarım ondan özellikle çok etkilenmişti.
Daisy Cafe ye aslında Müjgan için gitmiştim ama yoktu Kaan'a baktırdım. İnanılmaz enerjisiyle beni de yükseldi. Şimdiki durumu baya iyi analiz etti ve gelecek hakkında da epey iddialı konuştu.
Tamilia nın falı biraz içimi karartı. İskambil baktırdım yaklaşık 1 saat baktı ama bir şey anlamadım pek ben.
Ondan çıkınca da aniden Canan'a gitmeye karar verdim. Bana biraz samimi gelmedi açıkcası.
Sonra yine Serpil'e gittim ve 10 gün arayla hatırlamamasına rağmen tutarlı şeyler söyledi.
Bu söylediklerime giden oldu mu ve gelecek tahminleri nasıl sonuçlandı merak ediyorum.
merhaba arkadaşlar,
bu siteyi tesadüfen buldum. aylardır yazılanları okudum. tavsiye edilenlerin çoğuna gittim. ben de yorumlarımı paylaşmak istiyorum.
daısy cafe murat: ilk kez 2011 temmuzda gittim. fena değildi. bildikleri oldu ama çoğu çıkmadı. nitekim daha sonra kardeşimle gittim. onu ve beni karıştırdı.saçmaladı.
daısy cafe kaan : sanırım eylül ayında istanbuldan gelmiş. tesadüfen eylülde gittim. baktırdım. pekçok şey söyledi ve hemen hepsi de çıktı. o zamana kadar gittiğim falcıların hepsi de bir kişi için hep olacak demişti. ilk kez o olmayacak dedi. başka birisiylr tanışacaksın dedi. şimdi dediği oldu. şubat için de söylediği çıkarsa süper olur.
fısıltı canan : temmuz ayında gittim.bana öyle güzel şeyler söyledi ki. çok iyi moral oldu o zaman bana. ama boş çıktı.
fısıltı ömer : iki kez gittim. ilkinde söyledikleri çıktı. ikinci gittiğimde bi dövmediği kalmıştı. sinir şey.
fiesta canan : dinlerken sadece güldüm.çok ama çok saçmaladı.
fiesta ömer : söyledikleri şu anda aklımda değil ama fena değildi. geçmişle ilgili olanları bilmişti. fiestada diğer bakanlarden daha uzun baktı.
fiesta nico : o zaman çok şaşırtmıştı beni. daha oturmadan o gün olan bir olayı söyledi. diğer söylediklerinin bazıları oldu. bazıları boş çıktı.
fiesta kemal : biraz bildi fena değildi.
yalnız fiestada tarota 5 dakika bakıyorlar. paraya yazık bence.
efsun funda : tesadüfen baktırdım.enerjisi çok iyi. fena değil.
tamila: ilk gittiğimde çok moralimi bozmuştu. vatikan baktırdım.öyle karanlık bir tablo çizdi ki 2gün kendime gelemedim. bir ay sonra denemek için kahve falı baktırdım. tam tersini söyledi.:)
doğa hanım: enerjisi çok yüksek. tamiladan 2 gün sonra ona gittim. moralimi düzeltti. daha sonra horoskop baktırdım. beni çok güzel anlatmış. geleceğe dair söyledikleri de oluyor.
medyum serkan: tek kelimeyle harika. kişi ve zaman dediği oluyor.
balkabağı gül: o da çok iyi. söylediği birşey hemen oldu. her an olabilir demişti. diğer söyledikleri de olablecek şeyler. olmaması içim bir sebep yok. yani çok isabetli. çok iyi enerji veriyor. öyle ki daha sonra da gittim. kendi yeri. çok güzel şeyler yapıyor. mezelerini, brovnisini ve böreklerini tavsiye ediyorum. şimdiden afiyet olsun.
enginar hilal: tavsiye üzerine gitmiştim. korktum. evimi tarif etti. içini de dışını da. köşedeki bakkala ve yan tarafımdaki okula kadar. böyle olunca da gelecekle ilgili söylediklerine inanmamak elde değil.yalnız kötü şeyleri de söylüyor.
necco kafe sibel: ilk kez gittiğimde kahve baktırdım. tarifleri ve mekanları hepsi tuttu. bir hafta sonra ikinci kez gittim tarot baktırdım. isim ve mekanlar aynen dediği bibirdi. yani süperdi.
hatırladıklarım bunlar. benim aklımdan geçenleri mi okuyorlar yoksa biliyorlar mı bilmem.[/QUOT
Hilal hanım hakkında geçenlerde e-ben de tavsiye üzerine gittim kendisine evet evinin tarifini yapıyo bence tamamen sallamasyon çünkü herkese aynı şeyleri söylüyo yok okul varmış yanında inşaat varmışda üzerimde gri pijama varmışda iki çapraz da cami varmış da eminim sana da aynı şeyleri söylemiştir çok güldüm bi arkadaşıma da aynı şeyleri söylemiş çünkü,bana şu tarihte sen yine gelcen filan,bakalım çıkarsa giderim burdan da yazarım hakkını yemem ama bence vasat bi falcı,sadece bir iki şeyi bildi ben çok memnun kalmadım açıkçası...
Serkan beye gelince bi çoklarına göre ii ama o da öyle aaa dedirtmiyo en az on kişi saydı,ya evet hepsini tanıyorum,hiç tanımadığım bi isim yokki aralarında falı benim için gelecekten ziyade geçmişe yönelikti ama yine de gidilir mi evet gidelebilir,denenebilir...
fiestanın falcıları zaten kötüdür
daisy Ömer çok çok kötü 2 yıl önce baktırmıştım,,, dediği olaylar farklı yönde gelişti bilemiyo,ben bile ondan daha iyi bakarım
Kağan'a ben de baktırmıştım eh işte diyebilirim en azından enerjisi ii
tamila ben seviyorum bu kadını ama dediğin gibi bazen ak dedğine bi hafta sonra kara diyebiliyo
ben bunların içinde şimdiye kadar gül hanımdan memnun kaldım en azından geçmiş ve şimdi çok iiydi,bugüne kadar bana falcıların bilemediklerini bildi,ama geleceği biliyo mu görücez..
İzmir e 3 haftalığına tatile geldim. Daha önce hiç bir falcıya gitmemiştim burada ama sayfalarca gittiğiniz falcıları okudum. Merak ettim ve en son üst üste
Samyeli Serpil'e
Daisy Cafe Kaan'a
Gönül Dostum Cafe Tamilia'ya
Fiesta idi sanırım Canan'a
Ve tekrar Samyeli Serpil'e gittim.
Daha öncede Serpil hakkında fikirlerinizi sormuştum zaten. Kahve falı bakıyor ama daha çok yazarak bakıyor. Bende isimlerde çuvallamadı. Verdiği tarihleri bekliyorum. Arkadaşlarım ondan özellikle çok etkilenmişti.
Daisy Cafe ye aslında Müjgan için gitmiştim ama yoktu Kaan'a baktırdım. İnanılmaz enerjisiyle beni de yükseldi. Şimdiki durumu baya iyi analiz etti ve gelecek hakkında da epey iddialı konuştu.
Tamilia nın falı biraz içimi karartı. İskambil baktırdım yaklaşık 1 saat baktı ama bir şey anlamadım pek ben.
Ondan çıkınca da aniden Canan'a gitmeye karar verdim. Bana biraz samimi gelmedi açıkcası.
Sonra yine Serpil'e gittim ve 10 gün arayla hatırlamamasına rağmen tutarlı şeyler söyledi.
Bu söylediklerime giden oldu mu ve gelecek tahminleri nasıl sonuçlandı merak ediyorum.
merhaba arkadaşlar,
bu siteyi tesadüfen buldum. aylardır yazılanları okudum. tavsiye edilenlerin çoğuna gittim. ben de yorumlarımı paylaşmak istiyorum.
daısy cafe murat: ilk kez 2011 temmuzda gittim. fena değildi. bildikleri oldu ama çoğu çıkmadı. nitekim daha sonra kardeşimle gittim. onu ve beni karıştırdı.saçmaladı.
daısy cafe kaan : sanırım eylül ayında istanbuldan gelmiş. tesadüfen eylülde gittim. baktırdım. pekçok şey söyledi ve hemen hepsi de çıktı. o zamana kadar gittiğim falcıların hepsi de bir kişi için hep olacak demişti. ilk kez o olmayacak dedi. başka birisiylr tanışacaksın dedi. şimdi dediği oldu. şubat için de söylediği çıkarsa süper olur.
fısıltı canan : temmuz ayında gittim.bana öyle güzel şeyler söyledi ki. çok iyi moral oldu o zaman bana. ama boş çıktı.
fısıltı ömer : iki kez gittim. ilkinde söyledikleri çıktı. ikinci gittiğimde bi dövmediği kalmıştı. sinir şey.
fiesta canan : dinlerken sadece güldüm.çok ama çok saçmaladı.
fiesta ömer : söyledikleri şu anda aklımda değil ama fena değildi. geçmişle ilgili olanları bilmişti. fiestada diğer bakanlarden daha uzun baktı.
fiesta nico : o zaman çok şaşırtmıştı beni. daha oturmadan o gün olan bir olayı söyledi. diğer söylediklerinin bazıları oldu. bazıları boş çıktı.
fiesta kemal : biraz bildi fena değildi.
yalnız fiestada tarota 5 dakika bakıyorlar. paraya yazık bence.
efsun funda : tesadüfen baktırdım.enerjisi çok iyi. fena değil.
tamila: ilk gittiğimde çok moralimi bozmuştu. vatikan baktırdım.öyle karanlık bir tablo çizdi ki 2gün kendime gelemedim. bir ay sonra denemek için kahve falı baktırdım. tam tersini söyledi.:)
doğa hanım: enerjisi çok yüksek. tamiladan 2 gün sonra ona gittim. moralimi düzeltti. daha sonra horoskop baktırdım. beni çok güzel anlatmış. geleceğe dair söyledikleri de oluyor.
medyum serkan: tek kelimeyle harika. kişi ve zaman dediği oluyor.
balkabağı gül: o da çok iyi. söylediği birşey hemen oldu. her an olabilir demişti. diğer söyledikleri de olablecek şeyler. olmaması içim bir sebep yok. yani çok isabetli. çok iyi enerji veriyor. öyle ki daha sonra da gittim. kendi yeri. çok güzel şeyler yapıyor. mezelerini, brovnisini ve böreklerini tavsiye ediyorum. şimdiden afiyet olsun.
enginar hilal: tavsiye üzerine gitmiştim. korktum. evimi tarif etti. içini de dışını da. köşedeki bakkala ve yan tarafımdaki okula kadar. böyle olunca da gelecekle ilgili söylediklerine inanmamak elde değil.yalnız kötü şeyleri de söylüyor.
necco kafe sibel: ilk kez gittiğimde kahve baktırdım. tarifleri ve mekanları hepsi tuttu. bir hafta sonra ikinci kez gittim tarot baktırdım. isim ve mekanlar aynen dediği bibirdi. yani süperdi.
hatırladıklarım bunlar. benim aklımdan geçenleri mi okuyorlar yoksa biliyorlar mı bilmem.[/QUOT
Hilal hanım hakkında geçenlerde e-ben de tavsiye üzerine gittim kendisine evet evinin tarifini yapıyo bence tamamen sallamasyon çünkü herkese aynı şeyleri söylüyo yok okul varmış yanında inşaat varmışda üzerimde gri pijama varmışda iki çapraz da cami varmış da eminim sana da aynı şeyleri söylemiştir çok güldüm bi arkadaşıma da aynı şeyleri söylemiş çünkü,bana şu tarihte sen yine gelcen filan,bakalım çıkarsa giderim burdan da yazarım hakkını yemem ama bence vasat bi falcı,sadece bir iki şeyi bildi ben çok memnun kalmadım açıkçası...
Serkan beye gelince bi çoklarına göre ii ama o da öyle aaa dedirtmiyo en az on kişi saydı,ya evet hepsini tanıyorum,hiç tanımadığım bi isim yokki aralarında falı benim için gelecekten ziyade geçmişe yönelikti ama yine de gidilir mi evet gidelebilir,denenebilir...
fiestanın falcıları zaten kötüdür
daisy Ömer çok çok kötü 2 yıl önce baktırmıştım,,, dediği olaylar farklı yönde gelişti bilemiyo,ben bile ondan daha iyi bakarım
Kağan'a ben de baktırmıştım eh işte diyebilirim en azından enerjisi ii
tamila ben seviyorum bu kadını ama dediğin gibi bazen ak dedğine bi hafta sonra kara diyebiliyo
ben bunların içinde şimdiye kadar gül hanımdan memnun kaldım en azından geçmiş ve şimdi çok iiydi,bugüne kadar bana falcıların bilemediklerini bildi,ama geleceği biliyo mu görücez..
yorumun için teşekkür ederim.
hilal için yorumuna sevindim. kötü şeyler de söylemişti bana. içim rahatladı.
serkanın bana söylediği tarihler ve kişiler tuttu. hem de iki defa. verdiği isimler sıradan isimler değildi. az bulunan. neyse.
haklısın gül çok iyi. en azından sana zaman ayırıyor. doyasıya bir fal baktırıyorsun. rahatlıyorsun. (yine söylüyorum mezeleri çok güzel.)
sibel hakkında yorum yapmamışsın. merak ettim doğrusu.
yorumun için teşekkür ederim.
hilal için yorumuna sevindim. kötü şeyler de söylemişti bana. içim rahatladı.
serkanın bana söylediği tarihler ve kişiler tuttu. hem de iki defa. verdiği isimler sıradan isimler değildi. az bulunan. neyse.
haklısın gül çok iyi. en azından sana zaman ayırıyor. doyasıya bir fal baktırıyorsun. rahatlıyorsun. (yine söylüyorum mezeleri çok güzel.)
sibel hakkında yorum yapmamışsın. merak ettim doğrusu.
Sibel hanım için daha önce söylemiştim, ben beğenmedim dolu dolu değil kısa zamanda eh işte diyebileceğim bi bakım yapıyo,olaylar kişler falan fena değil ama gelecek yok kendisinde,bana çıkmadı,arkadaşım beğenmişti kendisini ama tatlı bi bayan ne diyim...
Serkan bey bana sıradan isimler söyledi,hepsini de tanıyorum bana sen evlenip boşandın mı emin misin diye sordu öyle bi durumda yok yani,abarrtı evliliğinin 4. yılında şöyle bişey olucak falan bu kadarını da allah bilir yani,dedim ya bana tanışıcan dedği kişiyle ben ayrıldım tam tarif ettiği kişi evet evilikten döndüm yani biraz dertleştik onla faldan ziyade yine de deimya gidilebilir...
gülle paraleldi söyledikleri ama bi konuda farklı bişey söylediler bakalım hayırlısı allahtan..
Daisy kafede Naz adında bir falcı çalışıyordu.O Naz bu Naz mı bilmiyorum çünkü yüzünü Daisyde hiç görmedim.Tanıdıklarımdan birinin kızı gitmiş.Kafası karışmış kötü anlamda .Bir ara da ben gitmiştim. Karşıyaka çarşısına çıkan ara sokakların birinde Anka Kafe diye 4 metrekarelik bir dükkan var.Kafenin patronu da tek çalışanı da Naz.Falı dağınık (kafe dağınık) ; çorba bir şekilde anlatıyor, tutmayan şeyler vardı.Sadece 2 sıradışı ismi tutturdu ama gerisi boş .Beğenmedim ,fiyatları da yüksek tutuyor.Kendisi Ankara'dan geldiğini ,kadın kuaförü olduğunu bu iş tutmazsa kuaförlüğe döneceğini söylüyor.Onunla ilgili Ankara Falcıları bölümünde 93 .sayfada Angelitos adlı üye aşağıdaki yorumu yapmış dikkatinize :
Nerde olduğunu unuttuğum Nazan diğer adıyla Naz; bulaşmayın kesinlikle: tanıdıkları, ilişkileri çevresi tekin olmayabilir. karman çorman konuşur açıkcası eski kuaförmüş, rüyasında bi kadın görmüş o da fak bak kızım demiş falcı olmuş, çok tutturmuş falan filan ya. yok geleceğe dair bi olayı, şimdisi de yok açıkcası. ben hayır dedikçe bana tüm alfabeyi saymıştı bunu tanıyo musun diye diye :)
yalan söyledğin nasılda belli oluyo o kafeye gtmıs olsaydın gereçkten fal fıyatlarınıda bılıyo olurdun arkadasım yalanın ortaya cıktı kbılır hangi falcısında ÇİĞDEMİ kötülüyosun bkere fal 17.5 tl tarota 27.5 tl ayrıca çiğdem hiçbizaman soru sorarak al bakmaz burdADA bir yalanın daha ortaya cıktı yazık valla orda soru sorarak fal bakan tek kişi NAZ sen sanırım ona baktrdın nedıyım sana bukadar küçülmeyin insanlarında yalan yere günahına girmeyin burdakı insalrıda yanlıs yönlendrmeyın bide braz daha destekli salla olurmu
Arkadaşlar yeliz ve nergizin telefonu banada acil lazım, daha öncede yardım istedim ilgilenen olmadı umaım bu sefer biri yardım eder,
Buarada kıbrıs şehitleri coton mağazasının yanında daisy cafe var, asıl her tarafta bahsi geçen müjgan orda ve daha yeni baktırdım, NAZ diye bir kız başlamış , arkadaşlar hem enerjisi çok güzel hemde cidden başarılı tavsiye ederim.
nergis hn tatildeymiş. ayın 20sinden sonra döneceğini söylüyor. bendeki buradaki yorumlar üzerine cafe daisy deki naz hn a gittim, memnun kaldim, tavsiye edebilirim.
kızlar ben de yarın karabağlar kaymakamlığın ordaki yol üstünde,balkabağı cafeye gitcem gül varmış orda burda okudum..kahve falında başarılımı arkadaslar yaa ben doğru düzgün uzun uzun kahve falını özledim :S acil cevap verirmisiniz deneyen arkadaslar...
icecığım noldu giittinmi gittiysen eğer yorumlarını yazabilirmisin lütfeenn belki bende giderim
Balkabağı Cafe'deki Gül Hanımla ilgili bir sorum olacaktı; şimdi giden çoğu kişi bayağı memnun anladığım kadarıyla ama bu memnuniyetin sebebi "güzel olacak" demesinden mi yoksa gerçekten dolu dolu bir falcı olmasından mı? Hani insan psikolojisi sonuçta falcı ya da başkası fark etmez duymak istediklerimizi söyleyenler iyi olur da diğerleri kötü olur ya ondan kaynaklı sormak istedim. Gidenlerin yorumlarından okuduğum kadarıyla güzel şeyler söylemiş, enerjisi de beğenilmiş. Peki kötü şeyleri, huzursuzlukları, terslikleri de anlatıyor mu? Bu kadar detay sormamın sebebi kendisinin yeri bulunduğum yere ters bir konumda ciddi bir zaman ayırıp gitmem lazım gittiğimde değmesini isterim. Güzel olacak, dileklerin kabul olacak, bütün dertlerin bitecek vs. vs. gibi boş umutlar istemem. Uzunca zamandır da güzel ve nitelikli bir fal baktırmadım bu kadar övülünce çok heveslendim.
Bir de Polat Cafe Fatoş Hanım nasıldır? Ne kadar tutar? Ya da tutar mı?
daha önce de yazmıştım. ben çok memnun kaldım. burada yazılan bir yorumdan etkilenip gittim. aylar önce. dediği birşey hemen oldu. çok kısa birzaman vermişti. dedikleri de çok mantıklı şeyler. ama sadece benimle ilgili. yani senin için veya başkası için bırak kardeşim için bile olabilecek şeyler değildi. mesela bana fiesta canan olması mümkün ama benim için olmayacak şeyler söylemişti.
karıştırdım mı bilmiyorum. sonuç olarak, kızlarağasındaki veya alsancaktaki sıradan falcılara vereceğin paraya yazık olur. ama güle verdiğin paraya ve ayıracağın zamana pişman olmazsın. çok güzel bir enerji vermesi de cabası diyebilirim.
fatoş hanıma gitmedim hiç. duymadım da. o yüzden yorum yapamıyorum.
necco cafedeki sibel ve karşıyakadaki doğa hanım da çok iyi.özellikle de doğa hanıma horoskop çıkartın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?