izmirde gdipte gerçekten biliyor ya herşeyi söyled diyebilceğiniz kim var ben mithat paşa konak civarında oturyuroum kızlar ağasında feln varmı :44:
gül ve serkan için söylediklerine sevindim. onların ismini yazarken doğrusu reklam yapıyor diyecekler diye çok korktum. beğendiğine sevindim. ne zaman gittin?
gülün ve serkanın söyldikleri aynıydı. farklı birşey söylemediler bana. inşallah senin için de hayırlısı olur. herşey gönlünce olsun.
görüşmek üzere.
Doğa hanımı nerde bulabiliriz adresini lütfen tarif edrmisiniz çok ihtiyacım var
Doğa hanımı nerde bulabiliriz adresini lütfen tarif edrmisiniz çok ihtiyacım var
yaklaşık 1 senedir zor günler geçiriyordum. aylardır yorumları takip ediyordum. bahsedilen falcıların çoğuna gittim.tamila hariç hemen hepsi aynı şeyleri söyledi yılbaşına kadar iş ve aşk hayatımda çok olumlu gelişmelerin olacağı gibi. tamila çok iç karartıcı şeyler söyledi.
bende bazı yorumlar yapmak isterim.
beni etkileyen sadece birkaç falcı oldu. birincisi arkadaşımın tavsiyesiyle 3 sene önce de gittiğim medyum serkan. bana 2 ay önceden gireceğim iş ve aşk hayatımla ilgili önemli gelişmeler hakkında söyledikleri gün ve kişiler olarak harfiyen tuttu. çok olumlu bir insan. 2 ay önce tekrar gittim. eşrefpaşada şimdi. oda yılbaşına kadar dedi.bakalım bu seferde tutacakmı söyledikleri. ikincisi doğa hanım oldu. bu siteden duydum adını. gittim. oldukça tatlı bir kadın. resmen terapi yaptı bana. üçüncüsü de yeşilyurtta gül adında bir kadın. karşı komşum anlattı.kocası gitmiş seneler önce.bugünlerde yaşadıklarını o zamanlardan bilmiş. şimdi dedikleri birbir oluyormuş. ben de gittim. o da yılbaşına kadar işlerimde düzelme olacağını söyledi. dün telefonettim bir arkadaşım için randevu aldım. daha ben söylemeden bana sabah yaptığım iş görüşmesini söyledi. ve işin bir hafta içinde olacağını söyledi.şaşırdım. yılbaşına kadar da müracaat ettğim diğer işinde olacağını ama ilk işin daha iyi olacağını söyledi.şaşırdım. bakalım bir hafta içinde iş olacakmı? hepsininde ortak söylediği şey yılbaşına kadar demeleri.
Sessiz peki san gül hanım yılbaşına kadar vade vermiş dedikleri çıktı mı dediği şeylerden yaşadığın oldu mu merak ettim çok çok özel değilse tabi,görüşürüz...
gül ün söylediği gibi işim oldu. yılbaşına kadar olacak dediği iş için ise başka gelişmeler oldu diyebilirim. diğer iş oldu (ocak ayının ilk haftası) ama benim fikrim değişti. şehir dışı olduğu için kabul etmek istemiyorum. hayırlı mı olur bilmiyorum. beklemedeyim. ayın 25 ine kadar sürem var. başka konuda da söylediği oldu. o da ocak ayının ilk hafatsı. işle bağlantılı (özel bir durum). diğerleri için ise bekliyorum. mayıs ayı için. ama gül çok güzel enerji veriyor bana. bazen uğrayıp bir çayını içiyorum. muhabbet ediyoruz. moralim düzeliyor, dönüyorum.
teşekkür ederim cevabın için...
özelden mesaj çekeyim dedim ama daha 27 yazım olmuş. sana birşey söylemek istiyordum. daha doğrusu paylaşmak.[/QUOTE
merak ettim şimdi,maalesf benim de özel mesaj hakkım yok( sana bi face adresi veriyim Zeynep Sağlar (profilde aşçı kız resmi var animasyon) burdan mesaj atabilirsin..
Sibel'in ufakta olsa bir tane söylediği şey çıktı. Ama.. Diğer iddaalı olduğu konu beklemede.
ya bi insan bu kadar mı bilemez ya,,ne söylediyse benim hayatımda tam tersi yuh diyorum başka da bişey demiyorum,paramızla rezil oluyoruz üstelik terapi boyutu da yok ya da bilemiyo ne biliyim...
bi kızlar sanırım falcılara üst üste gitmemek gerek sizi tanıyınca başlıyolar sallamaya,konuya vakıflarya buna dikkat etmek lazım..
özelden mesaj çekeyim dedim ama daha 27 yazım olmuş. sana birşey söylemek istiyordum. daha doğrusu paylaşmak.[/QUOTE
merak ettim şimdi,maalesf benim de özel mesaj hakkım yok( sana bi face adresi veriyim Zeynep Sağlar (profilde aşçı kız resmi var animasyon) burdan mesaj atabilirsin..
sessssssssssssssizzzzzzzzzzzzzz bak burdannn sanaaaaaaaaa face adresi verdim bana ordan mesaj atabilirsin
sessssssssssssssizzzzzzzzzzzzzz bak burdannn sanaaaaaaaaa face adresi verdim bana ordan mesaj atabilirsin
mesaj attım gelmedi mi?
yoksa başkasına mı gönderdim ya.
yoksa başkasına mı gönderdim ya.
mesajın gelmiş canım okudum teşekkürler
Merhabalar, ben bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Samyeli Cafe Serpil hanıma gittim. İsimler verdi gelecekle ilgili öngörülerde bulundu, hatta daha sonra 2 arkadaşımı da götürdüm. Memnun kaldılar. Yakın zamanda giden oldu mu ve söyledikleri çıktı mı merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?