İzmir'deki Falcılar

izmirde gdipte gerçekten biliyor ya herşeyi söyled diyebilceğiniz kim var ben mithat paşa konak civarında oturyuroum kızlar ağasında feln varmı :44:

izmirde tavsiye edeceğim iki falcı var. birincisi gül, ikincisi serkan.
gül yeşilyurt kaymakamlığın ve emniyetin altında balkabağı kafede (kendi kafesi)
serkan ise eşrefpaşada. onun telefonu var ama özelden mesaj atamıyorum. internetten bulabilişrsin.

canım ben açıkçası reklam da olsa gider dener kendim karar veririm,sonuçta ciddi bi kayıp yokki kimse zorla bi yere gitmiyor, dedimya SerkanIn anlattıkları benim geçmişimdi aslında geleceği diğil bana göre tabi bi de ben onun yanında biraz tedirgin oldum tek başıma gittim sonuçta hom ofis çalışıyo,ama çok ii birisi...

Gül hanım da ise çok rahattım zaten çok sevimli bi kadın,söyledikleri benim hayatımla birebir uyuşuyo ve kötü de olsa ne varsa anlattı sana yalan söyleyemem dedi,bu yönünü de takdir ettim doğrusu,bana çok detaylı bi fal baktı doğrusu ve kalbim onun söylediklerinin doğru çıkmasını istiyor umarım çıkar,ama bayağı uzun vadeleri şeyler söyledi ölmezsek görürüz,Serkan 'la bi konuda farklı bişey söylediler,o da kesin olmaz demedi ama açık kapı bıraktı,gül hanımda olmucanı bilsem söylemem dedi,gayet net her şeyin hayırlısı tabiki,teşekkür ediyorum sana bu arada ikisine de bir iki gün önce gittim,Bu arada serkan beyin söyledği isimler doğru hepsi hayatımda zaten var yaşıcan dedği olayları ben zaten yaşadım mesela ısrarla daha önce evlenip boşandın mı dedi ama öyle bi durum yok,bana tarif ettiği kişi benim daha önce evililikten döndüğüm insandı ama gidilir mi kesinlikle gidilir,belki yanınızda biriyle giderseniz benim gibi tedirgin olmazsınız,aslında tedirgin olucak bi durumda yok da en azzından benim gibi kartları heyecanla çekmezsiniz...

Doğa hanımı nerde bulabiliriz adresini lütfen tarif edrmisiniz çok ihtiyacım var

Doğa hanım karşıyaka çarşısında çarşının sağ tarafında kalıyo,Cumhuriyet ilkokulu var orayı bul,sonra sonra mavi köşe ya da mavi köşk diye bi balıkçı var kime sorsan söylerler,onun olduğu sokakta denizyıldızı akvaryum diye bi yer... biraz karışık sokaklar umarım doğru anlatabilmişimdir.

Doğa hanımı nerde bulabiliriz adresini lütfen tarif edrmisiniz çok ihtiyacım var

karşıyaka iskelenin karşısında TEB var. onun olduğu sokağa gir. PTT de var o sokakata. devam et. yol bitince sağa dön ilerle. biraz yürüdükten sonra sol tarafta kalıyor. denizyıldızı akvaryum.

Sibel'in ufakta olsa bir tane söylediği şey çıktı. Ama.. Diğer iddaalı olduğu konu beklemede.

Sessiz peki san gül hanım yılbaşına kadar vade vermiş dedikleri çıktı mı dediği şeylerden yaşadığın oldu mu merak ettim çok çok özel değilse tabi,görüşürüz...

Sessiz peki san gül hanım yılbaşına kadar vade vermiş dedikleri çıktı mı dediği şeylerden yaşadığın oldu mu merak ettim çok çok özel değilse tabi,görüşürüz...

gül ün söylediği gibi işim oldu. yılbaşına kadar olacak dediği iş için ise başka gelişmeler oldu diyebilirim. diğer iş oldu (ocak ayının ilk haftası) ama benim fikrim değişti. şehir dışı olduğu için kabul etmek istemiyorum. hayırlı mı olur bilmiyorum. beklemedeyim. ayın 25 ine kadar sürem var. başka konuda da söylediği oldu. o da ocak ayının ilk hafatsı. işle bağlantılı (özel bir durum). diğerleri için ise bekliyorum. mayıs ayı için. ama gül çok güzel enerji veriyor bana. bazen uğrayıp bir çayını içiyorum. muhabbet ediyoruz. moralim düzeliyor, dönüyorum.

teşekkür ederim cevabın için...

Sibel'in ufakta olsa bir tane söylediği şey çıktı. Ama.. Diğer iddaalı olduğu konu beklemede.

denizimsi umarım sana söylediği şeyler çıkar ama bana deikleri çıkmadı,evet olaylar ınun dediği gibi gelişti ama ben kararımı değiştirdim, benimle ilgili olan önemli şeyleri göremedi,elektrik meselesi işte

ya bi insan bu kadar mı bilemez ya,,ne söylediyse benim hayatımda tam tersi yuh diyorum başka da bişey demiyorum,paramızla rezil oluyoruz üstelik terapi boyutu da yok ya da bilemiyo ne biliyim...

bi kızlar sanırım falcılara üst üste gitmemek gerek sizi tanıyınca başlıyolar sallamaya,konuya vakıflarya buna dikkat etmek lazım..

aynı kişiye gitmemek lazım.

Merhabalar, ben bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Samyeli Cafe Serpil hanıma gittim. İsimler verdi gelecekle ilgili öngörülerde bulundu, hatta daha sonra 2 arkadaşımı da götürdüm. Memnun kaldılar. Yakın zamanda giden oldu mu ve söyledikleri çıktı mı merak ediyorum.

malesf onu tanıyo musun yok bunu tanıyo musun bilemiyo canım,,, baya kötü fal bakıyo hatta...

Arkadaşlar Gülistana gitmek istiyorum ama telefonunu bulamıyorum, izmirden tasındı demıs bırısı oyle okudum sankı tum gecmıs sayfaları taratamadım tabıkı ama telefonunu bılen varsa nolur bana ozelden gonderebılır mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…