İzmir'deki Falcılar

Şu an sizi online gördüğüm için soruyorum çünkü hemen bugun gitmek istiyorum Gül hanıma. Yeşilyutta mı karabağlarda mı, hangi kaymakamlık bu?

Evet canım Sibeli kuzenime de söyledim gitti genelde benim memnun kaldıklarımdan o memnun kalmaz hiç biri beni bulamıyo falda der ilk defa iyiymiş gerçekten dediği Sibel oldu

Selam canım. Peki kuzenine söyledikleri çıktı mı? Annem gitti geçen hafta. heyecanla bekliyoruz vadeleri :))

Şu an sizi online gördüğüm için soruyorum çünkü hemen bugun gitmek istiyorum Gül hanıma. Yeşilyutta mı karabağlarda mı, hangi kaymakamlık bu?

bende kartı vardı Gökdere cad 11/a eski izsu yanı yeşilyurt .... yeşilyurt kaymakamlığının diğer adı karabağlar zannedersem, karakolda var yukarda,şağ tarfında küçük bi cafe turuncu renkli bi yer yolun solunda kalıyo zaten caddenin adını söyledik..

Selam canım. Peki kuzenine söyledikleri çıktı mı? Annem gitti geçen hafta. heyecanla bekliyoruz vadeleri :))

Daha sormadım canım ama kuzenim böyle onu bilen bir falcı çıktığı için memnun kaldı pek bilen olmuyormuş diğer falcılarda :)bende çok şaşırdım açmadan bakıyor yaşadıklarımı olanları söylüyor.Peki annen nasıl memnun kaldı mı faldan :)

Annem ancak gelecek tahmini çıkarsa memnun kalır :)) gerçekten çok önemli bir konu çünkü. Benimki çıkmıştı daha önce. İşte insan bi daha gidince bi daha başka gidenlerden onay bekliyor psikolojik olarak Tek konuya yoğunlaşmasını sevdi ama. Birde şu an tespitleri doğru idi. Hadi inşallah :))

ne yönden geleceğini bilmiyorum. ama şöyle tarif edeyim. dolmuş ile gelirsen. yeşilyurt dolmuşuna bin. eski izsu veya karabağlar kaynakamlığı veya emniyette ineceğim diye söyle. inince sağ tarafta kalıyor zaten. karşıya geçmiyorsun hiç. görürsün heemen kavuniçi brandası ve balkabağı yazan levhası var.
otobüsle gelecek olursanız 79-18 numaralı otobüslere bin. eşrefpaşa lisesi ve cumhuriyet ticaret lisesi durağından sonraki durakta in. karşıya geçmeden geriye doğru yürü.emniyeti geç kafeyi görürsün.
:)

sibel hakkında olumsuz konuşan yok galiba. inşallah dedikleri çıkar. gül de aynısını söylemişti. çıksın diye benim için dua edin.ne olur... geleceğim buna bağlı.

İnşallah canım annenin istediği gibi olur herşey,tabi hayırlıysa olsun istediklerimiz hakkımızda

Teşekkür ediyorum yazmışsınız. fakat siz yazamadan ben yola çıktım çoktan :) kaymakamlığı arayıp yerini öğrendim. yakınmış bana, atladım taksiye gittim. Gül hanım tatlı bi insan, çook şaşırtmıyo ama iyiydi tabiiki tespitleri. dedikleri de olur umarım mart-nisan aylarında görücez... ama sizin de dediğiniz gibi güzel şeyler söylüyor diye mi hoşumuza gitti acaba? herkesinki mi güzel, hep duymak istedikleri?

peki daisy kaan'ın dedikleri çıktı mı?

Merhaba merhaba

Balkabağı Cafe Gül Hanım'a gittim de geldim. İlk başta söylemek isterim ki çok çok temiz kalpli bir hanım. Güleryüzlü de üstelik eli de pek lezzetli :)) Böylesi temiz kalpli, güzel ve güler yüzlü insanlarla konuşmayı zaten çok severim. İnsanı huzurlu hissettirirler. Gül Hanım da aynen öyle. Yanında huzurlu hissediyorsunuz. Hatta çıkarken hakkında güzeli olsun diyerek kocaman sarıldı ki temastan pek hoşlanmayan bir insan olarak pek sevindirik oldum. Fal falan için değil sadece yemekleri ve sohbeti için bile oraya gidilir.

Ehem evet bu kadar tezahürattan sonra fala geçeyim ilk olarak falı uzun ve ayrıntılı. Sayılar alıyor en başta o yüzden ilk bir "n'oluyoz?" demedim değil ama sonrasını açıklıyor. Tane tane hem anlatıp hem sizin yönlendirdiğiniz yerlere odaklanarak açıklıyor. Benim odaklanmasını istediğim 2 konu vardı özellikle onlarla ilgili ayrıntılı anlattı. Falın en sonunda da benim çekip soru sorduğum kartlara ek olarak; en çok merak ettiğim konuyla ilgili kendisi kartlar çekip yorumunu yaptı ki bunu sadece bu hanımda bir de Du Fiesta Burcu'da görmüştüm. Detaylı, nitelikli fal isterseniz bir yolunuz düşsün. İzmir'de neredeyse gidilmedik falcı bırakmamış bir insan olarak hiçbir falcının göremediği ya da üstünkörü söyleyip geçiverdiği çok önemli ve maalesef ki olumsuz bir gelişmeyi sadece Gül Hanım net görüp söyledi o açıdan oradan belli bir seviyenin üstüne çıkardım kendisini. Hakkındaki tek şüphem gerçekten dolu, geçmişi, bugünü iyi bildiği bir fal bakıyor olmasına rağmen içimi fazla ferahlatmış olması. Evet kötü durumlarımı da görüp söyledi ama düzelecek de dedi. Ben kendisini çok sevdim. Hem neşesi hem pozitifliği beni çok rahatlattı. Falı çıksın-çıkmasın kendi açımdan önemli değil. Ama ben baktığı falda yalnızca bir konu hakkında "öeh imkansız!" diye tepki verdim. Unutmadan dediği tinimini bir şeyin de falın akşamına oluverdiğini yazmak isterim. Bakalım bakalım devamı ne olacak.

Gidiniz, fal baktırınız, sohbet ediniz, yemeklerinden yiyiniz efenim.

peki daisy kaan'ın dedikleri çıktı mı?

ya açıkcası ben pek önemsemedim kaanı murat için gitmiştim çünkü vaktim yoktu kaanı övdüler baktıranlar baktırdım bende.uzun du baktığı ama ben önemsemedim.isimleri tutturdu bazen tutturamadı ben hemen söyledim falan burda koptum ben aslında.ozamanki durumu bildi ama..geleceği önemsemedim amaaa bi konuda dikkatimi verdim o da dierleri gibi şubat ayını vverdi....bakalım.

Yazın gittiğimde Seviç adında esmer, orta boylu, kısa saçlı, hızmalı bir hanım bakmıştı falıma Fiesta'da. Sanırım oranın tek memnun kalabildiğim falcısı kendisiydi. Haberiniz var mı nerelerdedir, ne yapar?

Yalnız ben sanırım İzmir'in en tanınmayan falcılarını bulmuşum sürekli. Bir de çok zor memnun kalan bir insan olarak kimden memnun kalsam kayboluyor ortadan. Anlamadım ki!

slm arkadaşım...acaba şivesi bozukmuydu sokak arasında bi iranlı vardı ondanmı bahsediyorsunuz...

Biri şu falcı Ömer'e insan gibi konuşmayı öğretsin bence. Geçenlerde yine Daisy Cafe'de rastladım gördüğüm anda kaçacaktım ama bir şans daha vereyim dedim. Yok! Hâlâ azarlıyor. Falına odaklanamıyorum o yapısı yüzünden. İyi midir kötü müdür anlayamıyorum. Dedikleri aklımda kalabilse yorum yapayım da olmuyor ki. Bir de hâlâ en karanlık tabloları çizmekten sanırım zevk alıyor. Bir daha bir yerde daha karşıma çıkarsa arkama bakmadan çığlıklar eşliğinde kaçacağım. Varsın millet deli desin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…