İzmir'deki Falcılar

kızlar ksk doga hanım nasıl?

Fal enerji işi tabi ama ben gittim Doğa Hanıma basit bir tarot falcısı bana göre benim aradığım varlıksal bakan falcılardı onda ise böyle bir durum zaten yok.Ben ne falından ne tavrından hoşlanmadım.Yinede deneyin kendiniz karar verin yanlış yönlendirmek istememem.
Bugün Necco cafe Sibel hanıma fal baktırmaya gittim ancak kendisi 2 hafta kadar yokmuş yine deneyemedim

Kızlar bu Hatay daki eline birşey alıp bakan nuray 40 lira dedi biraz yüksek değil mi diğer falcılara göre??
Baktıran var mı değer mi?

Epeydir siteye girmiyordum bu gün tekrar girince Gül hanımın popüler olduğunu gördüm.
Denemek istiyorum , fiyat bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

Bu sayfalarda adı geçen pek çok falcıya gittim ve çoğu hikaye diyebilirim.
Asla diyeceklerim Müjgan ve Murat.
Beğeneni çok olmasına rağmen Gülistan'da tek bir şey dahi bilemedi ve verdiğim paraya çok acımıştım.

Ara sıra Alsancak'ta Boncuklu Bayram'a gidiyorum. Her şeyden önce erkek gözüyle olayları yorumlaması ve
tavsiyelerini beğeniyorum. Kimi götürdüysem de çok memnun kaldı.
Fakat , fal biraz da enerji işi...
Ve biz kendimiz geleceğimizi her gün yeniden şekillendiriyoruz.
Bunu unutmamak lazım.

Şimdi Gül hanım ve belki Serkan'ı deneyeceğim... Bakalım :)

Arkadaslar pasakli birsen hakkinda bilgi verirmisiniz lütfen iyimi kötümü yada bildiginiz bi Falci lütfen

Gül hanım;
kahve 15 tarot 25 TL çok uzun ve detaylı bakıyor giderken soru hazırlayıp gidin.

ben doğa hanıma dün gittim eğer söylediklerinden çıkan olursa burda paylaşırım, sibelin söyledikleri çıkmamıştı tavsiye etmem ama siz bilirsiniz tabi yine de

boncuklu bayram nerde kahve mi bakıyor ne kadar?

Tşkederim ilginize nasil gidebilirim bu Birsene tarih veriyormu biliyormu yani ne kadara bakiyor şimdiden tşkler .

Telefon numarasını rica etsem.Ve nerede olduğunu?Şimdiden çok çok teşekkür ederim.

Arkadaslar kemer altina yakin bi yerde serkan bey var super bakiyor 7. Seneyi soyluyor beni hic tanimadigi halde o kadar cok seyi bildiki param calinmisti calindigi yeri calan kisiyi soyledi gorumcemin adini soyledi resmen kuruyup kaldim o kadar soyluyorum 20 tl tarot bakiyor

boncuklu bayram nerde kahve mi bakıyor ne kadar?

Bayram bey , Efsun kafede bakıyor.
Kıbrıs Şehitlerine girince yaklaşık 100 mt ileride Bay Döner var. Onun karşısında yolun sağında Chickinn var.
Chickinn'in sokağına giriyorsun 30 mt kadar ileride karşına çıkıyor cafe.

Cafede başka falcılarda var. Ben birini denedim beğenmedim. Sadece Bayram beye baktırıyorum.
Kahve 10 Tarot 15 TL.

Tarotta sorular sarabiliyorsun 3-5 tane. Uzun bakıyor.

Bu arada Şirinyer'de evinde bakan bir bayan vardı. Üç harflilerle.
Bana söylediği önemli bir kaç şey çıktı. Ancak o kadar kötü bir enerji vardı ki ortamda günlerce
huzursuz oldum. Bu sebeple 3 harflilere danışanlara gitmeyin derim.

Pasaklı Bİrsen'de onlardan biri.
Enerjinizin uyduğu bir tarotcu bulup, % 10 -15 yanılma payını normal kabul edip baktırmak en iyisi.

Aklıma geldi ekliyeyim.
İzmir'de düzgün Katina bakan ben bilmiyorum ama varsa Katina destesine bakan falcıyı tercih ederim.

Çünkü Katina şaşırtıcı ama yanılmayan bir deste.
Fakat, Katina'dan bir şey istersen o da senden sevdiğin bir şey alır derler. Buna inanıyorum.
Bu sebeple kendi Katina destem olmasına rağmen çok az bakıyorum.

İnanılmaz ama Katina , ihanet diyorsa ihanet vardır.
Evlilik diyorsa evlilik vardır, sıkıntı diyorsa sıkıntı vardır.
İyi Katina bakan duyan olursa yazarsa sevinirim.

merhabalar.kızlaragasında sewdam kafenın yanında belıs ın yerı var orda özlem dıye falcı var ona baktıran oldu mu acaba.daha oncelerı alsancak şık kafede bakıyomus sımdı oraya gelmıs.ben baktırdım soledıklerı ısabetlıydı ama baska baktıran oldu mu bıldı mı dıye bılgı almak ıstedım.memnun kalan varmıydı?

bu serkan bey bahsedilen evinde bakan kişi mi? ve ne kadar bakıor?ben gül hanıma baktırdım memnun kaldım bide serkan beye baktırmak istiyorum bu hangi serkan bey???

canım mrb bende duydum bu şirinyer deki bayanı ama ulaşamıyrm bir türlü telefonda bakıyormuş duyduğuma göre nasıl ulaşırım sen biliyrsan msj bekliyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…