İzmir'deki Falcılar

Ben bir tanıdık vasıtası ile gitmiştim.
Eğer o tanıdığa ulaşırsam size numarayı özelden yollarım.

bugün gül hnm a gittim yine çok olumluydu 2 gidişim ilk gidişimden daha çok detay verdi ben de açıkçası daha rahattım o yuzden daha çok soru sordum vadeler verdi ve çok idaalıydı genelde çok alçakgönüllü bir hnm o yüzden ısrar etmesi dikkatimi çekti bakalım olursa burada yazarım onunlada aynı şeyleri konuştuk fal terapi çok kaptırmamak gerek eğlenmeye bakmalı rabbim herkese gönlüne göre versin

Evinde bakan Serkan mı? yoksa buda başka Serkan mı?
Nerede bakıyor ?

Katinanın bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum:)) Bornovada Telve Cafe Asiye var şuan ve geçmişle ilgili herşeyi bilmişti çok şaşırtmıştı ama 15 gün içinde arayacak dedi aramadı,arkadaşımada aşk itirafı gelcek dedi gelmedi bilemiyorum deneyin isterseniz

ben doğa hanıma dün gittim eğer söylediklerinden çıkan olursa burda paylaşırım, sibelin söyledikleri çıkmamıştı tavsiye etmem ama siz bilirsiniz tabi yine de

Doğa hanımdan hoşlanmadım ben umarım söyledikleri size çıkar bize çıkmadı,Sibel Hanımınıda eledik Serkan bey hakkında detaylı bilgi verilse??

Öncelikle Katina'da öyle pek vade olmaz. Yani kahve falı bakar gibi 15 güne kadar falan diyemez :)

O yüzden Katina baktığını söyleyen falcı demiyorum, gerçekten Katina bakan varsa gidilmeli.

Tşkederim ilginize nasil gidebilirim bu Birsene tarih veriyormu biliyormu yani ne kadara bakiyor şimdiden tşkler .

rica ederim.örnekköyde yamanlar koleji var oralarda kime sorsanız gösterir hatta örnekköy dolmuşuna binince şoför yardımcı oluyor.genelde benim ve götürdüğüm arkadaşlarımın tutturdu 20 tl ye bakıyordu en son.

teşekkür ederim yelola.ben de Birsen'e gittiğimde başımda inanılmaz bir ağrı olmuştu, ortamın ağırlığı etkiliyor ister istemez.tutmayan tarotlar da çok oldu bana, Bayram bey kahvede de iyi mi??

Doğa hanımdan hoşlanmadım ben umarım söyledikleri size çıkar bize çıkmadı,Sibel Hanımınıda eledik Serkan bey hakkında detaylı bilgi verilse??

ben bu konuda ismini görünce gittim umarım çıkar söyledikleri çünkü önümüzdeki haftadan itibaren geçerli olan olumlu şeyler söyledi :)

Ben Tülin ablayı da falını da sevdim kendisi çok şeker birisi.Kuzenim herkesin ona bakamadığını söyler Tülin,Yeliz ve Sibelin bakımından memnun kalmıştı.Tülin abla ayrıca kurşunda döküyor.Orda bir bayan demişti cafede yeğeni de fal bakıyormuş ne varsa söyledi dedi ama baktırmadım henüz.Polat cafede yeni birisi vardı bir bey o da baya uzun zaman ara vermiş fal bakmaya yeniden başlamış dediler onu da merak ediyorum.Fal terapi gibi o yüzden elektriğimizin tuttuklarına gitmek daha iyi.Surat asan,azarlıcak gibi duran kişilere gitmeye kendi paramızla rezil olmaya hiç gerek yok diyorum.Ben bu konuda hem sohbet edip hem fal baktırdığım en azından psikolojik rahatladığım kişiler Angel,Funda,Tülin,Yeliz,Gül,Sibeldi

teşekkür ederim yelola.ben de Birsen'e gittiğimde başımda inanılmaz bir ağrı olmuştu, ortamın ağırlığı etkiliyor ister istemez.tutmayan tarotlar da çok oldu bana, Bayram bey kahvede de iyi mi??

Kahvede de iyi bence ama tarot daha iyi. Yine de denemek için kahve baktırabilirsin.
Öğlen 12.30 gibi geliyor. İmkanın varsa hafta içi ve gunduz gitmeni öneririm. Saat 1 gibi.
Hem sıra beklemezsin hem de yorulmadan ilk baktıranlardan olursun.

Bu kurşun döken hanım nerede ve kaç liraya yapıyor acaba ?
Biz kurşun döktürmek istiyoruz ama kimseyi bulamadık.
Özelden yazarsanız sevinirim.

Polat cafeye gittim kızlar önce kararsız kaldım orda yeni başlayan falcıları olduğunu biliyordum da sonunda pişman olmak istemediğimden biraz düşündüm sonra baktırmaya karar verdim.İsmi Ares ve fala başlar başlamaz benle ilgili olan ismi söyledi,evimizin şeklini aynen tarif etti isimler verdi ben memnun kaldım kahve falı baktırdım ama tarotda daha detaylı bakıyormuş.Zaten daha öncede fal bakıyormuş ara vermiş tekrar başlamış.Gidenlerde memnun ayrılıyormuş.

teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…