mrb telefon numarasını öğrenince banada msj atarmsnz çk ihtiyacım var şimdiden tşk ederm...Telefon numarasını rica etsem.Ve nerede olduğunu?Şimdiden çok çok teşekkür ederim.
inan çok ihtiyacım var şimdiden ilginz ve alakanız için çok tşk edeyrm bekliyeceğim...Ben bir tanıdık vasıtası ile gitmiştim.
Eğer o tanıdığa ulaşırsam size numarayı özelden yollarım.
Arkadaslar kemer altina yakin bi yerde serkan bey var super bakiyor 7. Seneyi soyluyor beni hic tanimadigi halde o kadar cok seyi bildiki param calinmisti calindigi yeri calan kisiyi soyledi gorumcemin adini soyledi resmen kuruyup kaldim o kadar soyluyorum 20 tl tarot bakiyor
Aklıma geldi ekliyeyim.
İzmir'de düzgün Katina bakan ben bilmiyorum ama varsa Katina destesine bakan falcıyı tercih ederim.
Çünkü Katina şaşırtıcı ama yanılmayan bir deste.
Fakat, Katina'dan bir şey istersen o da senden sevdiğin bir şey alır derler. Buna inanıyorum.
Bu sebeple kendi Katina destem olmasına rağmen çok az bakıyorum.
İnanılmaz ama Katina , ihanet diyorsa ihanet vardır.
Evlilik diyorsa evlilik vardır, sıkıntı diyorsa sıkıntı vardır.
İyi Katina bakan duyan olursa yazarsa sevinirim.
ben doğa hanıma dün gittim eğer söylediklerinden çıkan olursa burda paylaşırım, sibelin söyledikleri çıkmamıştı tavsiye etmem ama siz bilirsiniz tabi yine de
Katinanın bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum:)) Bornovada Telve Cafe Asiye var şuan ve geçmişle ilgili herşeyi bilmişti çok şaşırtmıştı ama 15 gün içinde arayacak dedi aramadı,arkadaşımada aşk itirafı gelcek dedi gelmedi bilemiyorum deneyin isterseniz
Tşkederim ilginize nasil gidebilirim bu Birsene tarih veriyormu biliyormu yani ne kadara bakiyor şimdiden tşkler .
Bayram bey , Efsun kafede bakıyor.
Kıbrıs Şehitlerine girince yaklaşık 100 mt ileride Bay Döner var. Onun karşısında yolun sağında Chickinn var.
Chickinn'in sokağına giriyorsun 30 mt kadar ileride karşına çıkıyor cafe.
Cafede başka falcılarda var. Ben birini denedim beğenmedim. Sadece Bayram beye baktırıyorum.
Kahve 10 Tarot 15 TL.
Tarotta sorular sarabiliyorsun 3-5 tane. Uzun bakıyor.
Bu arada Şirinyer'de evinde bakan bir bayan vardı. Üç harflilerle.
Bana söylediği önemli bir kaç şey çıktı. Ancak o kadar kötü bir enerji vardı ki ortamda günlerce
huzursuz oldum. Bu sebeple 3 harflilere danışanlara gitmeyin derim.
Pasaklı Bİrsen'de onlardan biri.
Enerjinizin uyduğu bir tarotcu bulup, % 10 -15 yanılma payını normal kabul edip baktırmak en iyisi.
Doğa hanımdan hoşlanmadım ben umarım söyledikleri size çıkar bize çıkmadı,Sibel Hanımınıda eledik Serkan bey hakkında detaylı bilgi verilse??
teşekkür ederim yelola.ben de Birsen'e gittiğimde başımda inanılmaz bir ağrı olmuştu, ortamın ağırlığı etkiliyor ister istemez.tutmayan tarotlar da çok oldu bana, Bayram bey kahvede de iyi mi??
Ben Tülin ablayı da falını da sevdim kendisi çok şeker birisi.Kuzenim herkesin ona bakamadığını söyler Tülin,Yeliz ve Sibelin bakımından memnun kalmıştı.Tülin abla ayrıca kurşunda döküyor.Orda bir bayan demişti cafede yeğeni de fal bakıyormuş ne varsa söyledi dedi ama baktırmadım henüz.Polat cafede yeni birisi vardı bir bey o da baya uzun zaman ara vermiş fal bakmaya yeniden başlamış dediler onu da merak ediyorum.Fal terapi gibi o yüzden elektriğimizin tuttuklarına gitmek daha iyi.Surat asan,azarlıcak gibi duran kişilere gitmeye kendi paramızla rezil olmaya hiç gerek yok diyorum.Ben bu konuda hem sohbet edip hem fal baktırdığım en azından psikolojik rahatladığım kişiler Angel,Funda,Tülin,Yeliz,Gül,Sibeldi
Bu kurşun döken hanım nerede ve kaç liraya yapıyor acaba ?
Biz kurşun döktürmek istiyoruz ama kimseyi bulamadık.
Özelden yazarsanız sevinirim.
rica ederim.örnekköyde yamanlar koleji var oralarda kime sorsanız gösterir hatta örnekköy dolmuşuna binince şoför yardımcı oluyor.genelde benim ve götürdüğüm arkadaşlarımın tutturdu 20 tl ye bakıyordu en son.
canım malesef yerini bilmediğim için gidemedim gitmek istiyorum ama bilenler varsa beraber gidebilirizmeraba cnm serkana gideceğini söylemiştin gittin mi ne kadara bakıyor? bilgisi olan varsa paylaşsın lütfenn
Kahvede de iyi bence ama tarot daha iyi. Yine de denemek için kahve baktırabilirsin.
Öğlen 12.30 gibi geliyor. İmkanın varsa hafta içi ve gunduz gitmeni öneririm. Saat 1 gibi.
Hem sıra beklemezsin hem de yorulmadan ilk baktıranlardan olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?