İzmir'deki Falcılar

nerdeymiş o polat cafe?? umarım sana söylediği olumlu şeyler gerçekleşir

nerdeymiş o polat cafe?? umarım sana söylediği olumlu şeyler gerçekleşir

Polat cafe kemeraltında canım :) sağol canım ama ben falda gelecekle ilgili şeylere inanmıyorum bugüne kadar hepsi farklı şeyler dediler ve her gidişimde zamanlar değişti çünkü kader ne zaman ne olcağını Allah bilir sadece ve inşallah kendimiz için hayırlısı neyse o olsun dualarımız kabul olsun

canım malesef yerini bilmediğim için gidemedim gitmek istiyorum ama bilenler varsa beraber gidebiliriz

merhaba, Serkan Bey kişisel bilgilerinin burada alenen yazılmasını istemiyor, isterseniz kendisine mail atın, o size dönsün. geçmiş sayfalarda bulabilirsiniz mail adresini.

doğru söylüyorsun canım böyle gide gide hem işlerimizi ertelemiş oluyoruz belki, hem de günaha giriyoruz

doğru söylüyorsun canım böyle gide gide hem işlerimizi ertelemiş oluyoruz belki, hem de günaha giriyoruz

doğru terapi gibi geliyor ama biz çok kaptırıyoruz kendimizi.. ben bu aralar çok fazla baktırmamaya başladım..ama merak ettiğim bişeyler var o yüzden baktırma gereği duyuyorum ister istemz

Izmirde 2 flaciya gidiyorum.hep geçmişle ilgili hersey anlatiyorlar hep gelecek le ilgili çikiyor.
Faforim tellwe kafede bakan Ecan(siyah saçli kiz).bi kaç defa denedim.tavsiye ederim.katina fali bakiyor.
Fiestada Burcu. Ecan la ayni şeyler soyluyor ztn.gene de tavsiye edebilirim.

Bu gün baktırdım çok memnun kaldım çok. Burada yazılanlar gibi çok tatlı bi bayan insan onunla konuşurken bile rahatlıyor. Bana söyledikleri inanın ki çıktı. Allah Allh dedim bu kadar olamaz resmen evliliğimi okudu bana çok memnun kaldım ve burdan sizlerle paylaşmak istedim. Çalıştığım için fazla tutamadım tekrar görüşmek üzere ayrıldık.İlgilenenlere...

lütfen cahilliğimi af edin ama katina falı nedir bilgilendirirmsnz.

lütfen cahilliğimi af edin ama katina falı nedir bilgilendirirmsnz.

Bana da msj atarsaniz cok sevenirim.cok ihtiyacim var
Bu arada Pasakliye gittim onceden.memnum kalmadim.
Budsa da onun gibi bi kadin vardi o daha iyiydi.
kesinlikle bana cvp gelirse muhakkak size bildiricem emin olabilirsnz...bende sizden katina falı ile ilgili bilgi bekliyrm...

Katina tarot bu cnm. aşk falı derler ama iş hayati genede guzel çikiyor.klasik tarottan çok farkli kartlar ve bakanlar az var.ama duzgun bakan falci varsa Katina ne gosterir bunu yaşarsin.

Kızlar ben kemeraltındayken orda çalışan biri geldi bir gün bize de bekleriz dedi hangi cafe dedim fiesta dedi kimler var dedim canan,burcu var dedi acaba daha önce alsancakta olan fiesta şimdi oraya mı açtı.Burdan okuduklarım kadarıyla Burcu ve Canandan memnun kalanlar vardı gittiyseniz sizler nasıl buldunuz.

Ben fiestada calistim ztn.ordan butun falcilar taniyorum.cananin soylediklerini cikmiyor.yada enerjimiz farkli bunu bilemem.nico fena degil.leo var o da guzel bakiyor.ama fiesta dersen burcu derim.bu tabii bana gore.

Ben fiestada calistim ztn.ordan butun falcilar taniyorum.cananin soylediklerini cikmiyor.yada enerjimiz farkli bunu bilemem.nico fena degil.leo var o da guzel bakiyor.ama fiesta dersen burcu derim.bu tabii bana gore.

Sağol canım bir gün gittiğimde de Burcuya baktırayım o zaman :)

Sirin yerdeki bayanin tlfn numarasini rica etsem Msj atarmisiniz

katina yunan bir falcı hatta büyücü üç kez evlenmiş üçüde şehrin en zengin adamları ve onları büyü ile kendine baglamış ve üç kocasıda ölmüş onlardan çok büyük servet kalmış ama onca paraya ragmen çok fena bir son yaşamış ve korkunç bir ölüm yaşamış diye biliyorum kartlar büyücü kadından almış adını ama aşk falı başka bir şey beklemeyin katina tarotundan bana kalırsa katina tarotundansa peri tarotu çok az insan var bakan ama harika gittiginiz falcılara peri tarotunu sorun derim :)

Yahu arkadaşlar yokmu noktadaki nuray a fal baktıran 40 lira diyor boşuna gitmeyelim diyorum???:18:

Bende cok merak ettim. Telini gonderirmsn rica etsem tskkrler:)

doğru terapi gibi geliyor ama biz çok kaptırıyoruz kendimizi.. ben bu aralar çok fazla baktırmamaya başladım..ama merak ettiğim bişeyler var o yüzden baktırma gereği duyuyorum ister istemz

evet psikolog niyetine gidip güzel çıkanlara inanıp kendimizi oyalıyoruz ve bu durum belirli aralıklarla nüksediyor, bünye istiyor sanki :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…