Polat cafeye gittim kızlar önce kararsız kaldım orda yeni başlayan falcıları olduğunu biliyordum da sonunda pişman olmak istemediğimden biraz düşündüm sonra baktırmaya karar verdim.İsmi Ares ve fala başlar başlamaz benle ilgili olan ismi söyledi,evimizin şeklini aynen tarif etti isimler verdi ben memnun kaldım kahve falı baktırdım ama tarotda daha detaylı bakıyormuş.Zaten daha öncede fal bakıyormuş ara vermiş tekrar başlamış.Gidenlerde memnun ayrılıyormuş.
nerdeymiş o polat cafe?? umarım sana söylediği olumlu şeyler gerçekleşir
canım malesef yerini bilmediğim için gidemedim gitmek istiyorum ama bilenler varsa beraber gidebiliriz
Polat cafe kemeraltında canım :) sağol canım ama ben falda gelecekle ilgili şeylere inanmıyorum bugüne kadar hepsi farklı şeyler dediler ve her gidişimde zamanlar değişti çünkü kader ne zaman ne olcağını Allah bilir sadece ve inşallah kendimiz için hayırlısı neyse o olsun dualarımız kabul olsun
doğru söylüyorsun canım böyle gide gide hem işlerimizi ertelemiş oluyoruz belki, hem de günaha giriyoruz
Bu gün baktırdım çok memnun kaldım çok. Burada yazılanlar gibi çok tatlı bi bayan insan onunla konuşurken bile rahatlıyor. Bana söyledikleri inanın ki çıktı. Allah Allh dedim bu kadar olamaz resmen evliliğimi okudu bana çok memnun kaldım ve burdan sizlerle paylaşmak istedim. Çalıştığım için fazla tutamadım tekrar görüşmek üzere ayrıldık.İlgilenenlere...bugün gül hnm a gittim yine çok olumluydu 2 gidişim ilk gidişimden daha çok detay verdi ben de açıkçası daha rahattım o yuzden daha çok soru sordum vadeler verdi ve çok idaalıydı genelde çok alçakgönüllü bir hnm o yüzden ısrar etmesi dikkatimi çekti bakalım olursa burada yazarım onunlada aynı şeyleri konuştuk fal terapi çok kaptırmamak gerek eğlenmeye bakmalı rabbim herkese gönlüne göre versin
Bana da msj atarsaniz cok sevenirim.cok ihtiyacim varinan çok ihtiyacım var şimdiden ilginz ve alakanız için çok tşk edeyrm bekliyeceğim...
lütfen cahilliğimi af edin ama katina falı nedir bilgilendirirmsnz.Izmirde 2 flaciya gidiyorum.hep geçmişle ilgili hersey anlatiyorlar hep gelecek le ilgili çikiyor.
Faforim tellwe kafede bakan Ecan(siyah saçli kiz).bi kaç defa denedim.tavsiye ederim.katina fali bakiyor.
Fiestada Burcu. Ecan la ayni şeyler soyluyor ztn.gene de tavsiye edebilirim.
lütfen cahilliğimi af edin ama katina falı nedir bilgilendirirmsnz.
kesinlikle bana cvp gelirse muhakkak size bildiricem emin olabilirsnz...bende sizden katina falı ile ilgili bilgi bekliyrm...Bana da msj atarsaniz cok sevenirim.cok ihtiyacim var
Bu arada Pasakliye gittim onceden.memnum kalmadim.
Budsa da onun gibi bi kadin vardi o daha iyiydi.
Ben fiestada calistim ztn.ordan butun falcilar taniyorum.cananin soylediklerini cikmiyor.yada enerjimiz farkli bunu bilemem.nico fena degil.leo var o da guzel bakiyor.ama fiesta dersen burcu derim.bu tabii bana gore.
Bayram bey , Efsun kafede bakıyor.
Kıbrıs Şehitlerine girince yaklaşık 100 mt ileride Bay Döner var. Onun karşısında yolun sağında Chickinn var.
Chickinn'in sokağına giriyorsun 30 mt kadar ileride karşına çıkıyor cafe.
Cafede başka falcılarda var. Ben birini denedim beğenmedim. Sadece Bayram beye baktırıyorum.
Kahve 10 Tarot 15 TL.
Tarotta sorular sarabiliyorsun 3-5 tane. Uzun bakıyor.
Bu arada Şirinyer'de evinde bakan bir bayan vardı. Üç harflilerle.
Bana söylediği önemli bir kaç şey çıktı. Ancak o kadar kötü bir enerji vardı ki ortamda günlerce
huzursuz oldum. Bu sebeple 3 harflilere danışanlara gitmeyin derim.
Pasaklı Bİrsen'de onlardan biri.
Enerjinizin uyduğu bir tarotcu bulup, % 10 -15 yanılma payını normal kabul edip baktırmak en iyisi.
beni asla konuşturmadıki hep o söyledi yaaa çok komik abimin 1. ve 2. isimlerinden tut annem babam hayatıma girmiş insanlar isiimlerini söyledi pat die benim için çok önemli kafamda hep sorun yaratan şeyleri bildi.kişileri söyledi.şuan ve geçmiş için garanti diyebilirim ben.4 hafta en erken verdiği tarih ve 4aya kadar dediği şuki garanti asla yanılmam yanılmadım.bakalım onları görcem ama şuan hiçbişekilde fala ihtiyacım yok...kaafamda neden niye yok.kime nası yaklaşcağım ve bana nası yaklaşımları olduğunu biiorum.hani çok çok tavsiye eerim.ama sürekli aramanız gerekiyo bugün gitcekti.gene gelebilirim dedi.zaten senle bulduk ayhanı ondan rahat yazıyorum.sonuçta fal bu oraa buraa 20 30 bayılcama 1 kerede temiz iş çıkardım bence:)
doğru terapi gibi geliyor ama biz çok kaptırıyoruz kendimizi.. ben bu aralar çok fazla baktırmamaya başladım..ama merak ettiğim bişeyler var o yüzden baktırma gereği duyuyorum ister istemz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?