İzmir'deki Falcılar

Canım kim bu Ayhan Ben mi atladım hiç bahsedilirken görmedim

ayhanı burdan bi aarkadaş yazmıştı.ünlülerin falcısı medyum ayhan internette sitesi var.iletişim bilgileri orda yazılı.gerçekten çk başarılı bi gay.ama 150 tl çok pahalı.zaten bodrum ve istbulda yaşıo.ofisleri ordaymış.ancak izmirde randevularını belli zamanlara toplayıp gelio o ara yakaladın yakaldın.çoook uzun bakmıştı ve dedikleri ni yaşıyorum.ancak o demeden önce gülistan demişti ve ondan sonra daisy kaan ve ayten ve angel ve gül bi tek doğa tutmadı bana benim için çok imkansız bi olayı şubat ve mart aylarını hepsi verdi ve olayı bildi.ancak ayhan çok detaycı gülistan gibi ama çok pahalı.hani gülistanın 75i koyuyodu neyse farkı ünlülerini falcısı olması zaten internet sitesinde tüm haberleri mevcut.bide tarot bakıyo.ben çok mmemnun kaldım ama enerji işi fal sonuçta ve pahalı bu yüzden bişi diemem.

evet psikolog niyetine gidip güzel çıkanlara inanıp kendimizi oyalıyoruz ve bu durum belirli aralıklarla nüksediyor, bünye istiyor sanki :)))

çok doğru söylüyorsun tilbecim ama çokta kaptırmamak lazım kendimizi, onların verdiği vadelere takılıp kalmamalıyız aslında.. ama ister
istemez kaptırıyoruz kendimizi.. bazen falcı kötü şeyler söylüyor mesela sevgilin seni aldatıyor sanki doğru söylemese bile insanın aklı takılıyor ve enerjisi düşüyor malesef..bazılarıda sadece duymak istediklerimizi söylüyor.. anlık mutluluk veriyorlar ama gerisi booooşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım boş ki ne boş ya bile bile gidiyoruz işte :s ben en çok sağlık konusunda takılıyorum ailemle ilgili var mı bi sağlık sorunu diye soruyorum ama kötü şeyler söylerse diye aklım çıkıyor sanki karşımda doktor var :))

merhaba size nasıl ulaşabilirim özelden telefon numaranızı yollarmısınız..

iyigeceler arkadaşlar belevindeki bedriye hanımın telefon numarasını bilen varsa bana özelden mesajla yollayabilirlermi rica etsem çok sıkıntılı durumdayım yardımcı olursanız çok sevinirim..

iyigeceler arkadaşlar belevindeki bedriye hanımın telefon numarasını bilen varsa bana özelden mesajla yollayabilirlermi rica etsem çok sıkıntılı durumdayım yardımcı olursanız çok sevinirim..

bende var canım yollarım şidmi. Ama ben bedriyeden çok umutlu değilim açıkçası bilmiyorum ya yınede için rahatlıcaksa git. Bu aralar aslında benımde tekrar gitmem lazım

merhaba kafede bakan gül hanım telefonda da bakıyor mu?

telefonda bakan önerebileceğiniz var mı?

bende var canım yollarım şidmi. Ama ben bedriyeden çok umutlu değilim açıkçası bilmiyorum ya yınede için rahatlıcaksa git. Bu aralar aslında benımde tekrar gitmem lazım

çok teşekkür ederim arkadaşım bide birşey sormak istiyorum nasıl bakım yapıyor anlatabilirmisin mümkünse bide mj hahhkım olmadığı için mj atamıyorum kusura bakma lütfen

Son düzenleme:
merhabalar arkadaslarr fal konusuna gelınce ben baya bır tecrubelerıme kaynaklı soylıyorumm ben cok bılırım vee ben ıstanbuldayım ama ben hayatımda berın tamay gıbısını gormedımm ınanın bana herseyımı bıldı tarıhlerı ve en özel seylerıme kadar soyledıı ne yasadıysam veya nee yasayacaksamm ınanılmazdı benımm nutkum durdu gercekden vee ben denemmesını tavsıye ederımm asla pişman olunmayacak bayan bencee hem teldede bakıyor ıstanbul dışınaa teldee bakarr vee ıstanbul ıcıyuz yuze bakım yapıyorr ..ve kum falı ve kkahve katına falı tarot mısır tarotu su falı bakım yaparr ben cok memnun oldumm sızlerdee bılmenızı tavsıye ederımm adı berın tamay facesıı varr orda cıkarr butun bılgılerı

a evet kızlar evet fiesta cafe...ben istanbulda yaşıyorum ailem manisada oldugu için yazın gediğimde tesadüfen arkadaslarla oturduk ve çok övüldüğü içiin baktırdık. Tavsiyesiz falcıya gitmem ben. Orda baktırdıgım fal harfi harfine oldu, bakan kişinin adını bilmiyorum yalnız orta yaşlarda, kilolu, kısa-sarı saçları olan bi bayandı esma mı semra mı desem :S dediklerine pek ihtimal vermediğim için önemsememiştim cafenin adını da görünce hatırladım. kim olduğunu ya da nasıl ualaşabilecegimi bilen var mı :S

Merhaba arkadaşlar..Ben daha önce Gül hanıma gitmiştim..Bana eski erkek arkadaşımın 27 martda arayacağını söylemişti..Dün yani 2 nisanda mesaj attı..Neyse ben başka konularda söylediklerini bekliyorum bakalım çıkacak mı, onlar çok güzeldi :))

kanka uykun mu kaçtı benim gibi

şekerim mustafa bey gibisini görmedim her ay giderim su falına baktırrım o kadar falcıya gittm ama mustafa ayrı bişey

Bir daha asla gitmem adımı bile soramadan ve adımı bilmeden bakan tek falcı diyebilirim, yani oturmadan evlimisin dedi ya sen neden falcısın o zaman verdiğim para boşa giti diye üzülüyorum sadece inş. söyledikleri çıksın başka birşey demiyorum. Falkolik birine bu bakım 10 üzerinden 0,5 arkadaşlar...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…