Canım kim bu AyhanBen mi atladım hiç bahsedilirken görmedim
evet psikolog niyetine gidip güzel çıkanlara inanıp kendimizi oyalıyoruz ve bu durum belirli aralıklarla nüksediyor, bünye istiyor sanki :)))
çok doğru söylüyorsun tilbecim ama çokta kaptırmamak lazım kendimizi, onların verdiği vadelere takılıp kalmamalıyız aslında.. ama ister
istemez kaptırıyoruz kendimizi.. bazen falcı kötü şeyler söylüyor mesela sevgilin seni aldatıyor sanki doğru söylemese bile insanın aklı takılıyor ve enerjisi düşüyor malesef..bazılarıda sadece duymak istediklerimizi söylüyor.. anlık mutluluk veriyorlar ama gerisi booooşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Slm bu site çok ilgimi çekti.konular harika bende katılmak istedim.ilgilenen arkadaşlara duyurulur..ben izmir hatayda kendi evimde fal bakıyorum.geçmiş zaman,şimdiki yada yaşayabilecekleriniz şeyleri söyleyebiliyorum.ilgilenenler kişinin resmini yada kullandığı herhangi küçük bir eşyasını getirip ne bilmek istiyorlarsa söylüyorum.yalnız çok yoğun olduğum için randevu ile çalışıyorum.ilgilenenlere duyurulur herkese hayırlı geceler...
iyigeceler arkadaşlar belevindeki bedriye hanımın telefon numarasını bilen varsa bana özelden mesajla yollayabilirlermi rica etsem çok sıkıntılı durumdayım yardımcı olursanız çok sevinirim..
bende var canım yollarım şidmi. Ama ben bedriyeden çok umutlu değilim açıkçası bilmiyorum ya yınede için rahatlıcaksa git. Bu aralar aslında benımde tekrar gitmem lazım
Kızlar ben kemeraltındayken orda çalışan biri geldi bir gün bize de bekleriz dedi hangi cafe dedim fiesta dedi kimler var dedim canan,burcu var dedi acaba daha önce alsancakta olan fiesta şimdi oraya mı açtı.Burdan okuduklarım kadarıyla Burcu ve Canandan memnun kalanlar vardı gittiyseniz sizler nasıl buldunuz.
a evet kızlar evet fiesta cafe...ben istanbulda yaşıyorum ailem manisada oldugu için yazın gediğimde tesadüfen arkadaslarla oturduk ve çok övüldüğü içiin baktırdık. Tavsiyesiz falcıya gitmem ben. Orda baktırdıgım fal harfi harfine oldu, bakan kişinin adını bilmiyorum yalnız orta yaşlarda, kilolu, kısa-sarı saçları olan bi bayandı esma mı semra mı desem :S dediklerine pek ihtimal vermediğim için önemsememiştim cafenin adını da görünce hatırladım. kim olduğunu ya da nasıl ualaşabilecegimi bilen var mı :S
kızlar gülistanın telini bana özel mesajla gönderir misiniz?
kızlar gülistanın telini bana özel mesajla gönderir misiniz?
bende araştırdım psikolojisi bozukmuş artık çalışmıyormuş...arkadaşlar tamilladan haber var mı? nolur yanıt verin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?