ben de istiyorum. bana da yollar mısınız?
Gülistani bildiginiz icin sizi dikkate almak istiyorum nerde bu birsen bana adres tlf verebilirmisiniz
Gülistan ortaya çıkmış mı yahu?
Öyleyse ben de yerini ve telefonunu rica edeceğim:)
Gülistan mı :) Arkadaşlar Gülistanla bağlantısı olan daha evvel baktıranlar doğru mu bu?Tel ve yer bende rica ediyorum lütfen..
Ice87 canım ne diyorsun bu duruma?:)
tamla kıbrıs sehıtlerınde cookı kafede devammm]
tamla kıbrıs sehıtlerınde cookı kafede devammm]
Arkadaslar merhabalar. Buradaki muhabbeti tam 4 gundur takip ediyorum ve sirf size tecrubelerimi anlatabilmek adina profil olusturdum!!! Oncelikle sunu soyleyeyim, dry deniz isimli arkadasa cok tesekkur ediyor ve tecrubelerini burada yazip beni yonlendirdigi icin Allah bin kez razi olsun diyorum. Bu adam inanilmaz kizlar! Adam sorulari cevaplamiyor. Kitap cevapliyor. We cevaplama da su sekilde; kitap havada donuyor!! İnanilmaz biliyorum ama resmen hawada donuyor :/ sorunun cewabi ewetse kitap havada donmeye basliyor. Cewabi hayirsa kitap oldugu yerde duruyor. Ayni soruyu tekrar tekrar sor, araya baska sorular karistirip sor, hic fark etmez. O sorunun cewabi ewetse ewet. Hayirsa hayir. Gozlerime inanamadim. Once korktum. Ama alisinca rahatladim. Hic bi duzenek yok. Kitabi elime alip inceledim. Hayatimda boyle bir seyle karsilasmadim... Bir kitap nasil havada doner???? We o kadar onemli seyler ogrendim ki hayatima dair, resmen hayata bakis acim degisti :/ size tek tawsiyem, hayatiniza dair cewapsiz sorulariniz warsa bi an bile dusunmeden arayin sorun randewu alin biseyler yapin, bi yolunu bulup gidin!!!
Bende rica ediyorum Muratın telefonunu, şimdiden teşekkürler.
Birde telefonla baktırınca nasıl oluyor, tuturuyor mu bari?
arkadaşlar beni ararsanız artık 5351/1 sk no:24/1 taşköprü cami yakını atatürk parkının orda yeşilova_çamdibi/izmir ÖZGÜ kafedeyim kahve falı bakıyorum 180 m2 dükkanımız lüks mekan canlı müzikte var beklerim.0536 448 74 33 arkadaşlar ben burda baktırdım ve her şeyi bildi sohbetide güzel tüm aileyi sıradan geçirdi resmen ayrıca kısa sürede bakıpta atmıyor tavsiye ederim o kadar fal baktırdım ama bu başka.kahveyle birlikte fiyat 10 tl
Bu kurşun döken hanım nerede ve kaç liraya yapıyor acaba ?
Biz kurşun döktürmek istiyoruz ama kimseyi bulamadık.
Özelden yazarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?