İzmir'deki Falcılar

Gülistani bildiginiz icin sizi dikkate almak istiyorum nerde bu birsen bana adres tlf verebilirmisiniz

Uzun süredir girmiyordum bu başlığa yeni gördüm mesajınızı kusura bakmayın. Sanırım arkadaslar tarif etmiş yerini..
Birsen bana çok uzun ve detaylı bakmıştı, hatta Gulistanla hemen hemen aynı seyleri söylemişti gelecek için ve 6-7 ay sonrasını dedikleri sekilde yasadım. Umarım siz de memnun kalırsınız..

Gülistan ortaya çıkmış mı yahu?
Öyleyse ben de yerini ve telefonunu rica edeceğim:)

Gülistan mı :) Arkadaşlar Gülistanla bağlantısı olan daha evvel baktıranlar doğru mu bu?Tel ve yer bende rica ediyorum lütfen..

Ice87 canım ne diyorsun bu duruma?:)

hay allah 1 hafta forum a girmedim ortalıkta bir gülistan ben de de bir heyecan en son okuduğum msj a kadar döndüm allahım nasıl atlarım gülistan ı diye ama yok yok yok yani yeni görüşen fal baktıran yeri hakkında yeni bilgi yok .....acaba ben mi atladım bu konuda bilgi rice ediyorum sizlerden şimdiden teşekkürler

evet bakım yapıyor her şeyını anlatıyor, geçmiş hayatından kesıtlerde söylüyor bazen. Duvara bakarak anlatıyor sana soru sor dıyor. Üzerınde büyü, olumsuz etkı vs var ise bozmayı teklıf edıyor ama bakım ücretını değişiyor o zaman.

Son zamanlarda ismi geçen bazı kişiler hakkında yorum yapacağım birazdan. Baya uzun bir liste olacak sanırım.

Gülistan mı :) Arkadaşlar Gülistanla bağlantısı olan daha evvel baktıranlar doğru mu bu?Tel ve yer bende rica ediyorum lütfen..

Ice87 canım ne diyorsun bu duruma?:)

canım ne diyim :) biri tel istemiş,biri döndümü demiş,biri yer sormuş:) valla döndüyse yazsın arkadaslar.ben ulaşamadım kendisine hala.bende çok istiyorum dönmesini.ama hala aynı açmıyo tellerini.ama bigün döncek bunu umuyorum

kızlar bu ara pek bi karışığım.tamilla ve birsen biraz bahsedermisiniz? bakımları naasıl kahvede? bide hangisini önerirsiniz.tam olarak yerleri nerede?bide bunları deneyim diyorum :)

Mehmet Hoca'nın telefon bilgilerine nasıl ulaşabilirim?

Lütfen bilenler cevap verebilir mi?

yeliz hanımın telefonu varsa verebilirmisiniz.kendisi daha önce evraka cafedeymiş ayrılmış.
şimdiden teşekkürler..

Bende rica ediyorum Muratın telefonunu, şimdiden teşekkürler.

Birde telefonla baktırınca nasıl oluyor, tuturuyor mu bari?

zencefil06 çok alakasız olacak ama gecen yıl Kasım'da açılan fakat şimdi kapalı olan bir konu başlığı gördüm. Bursa'da gerçekten işinin ehli bir hoca bulduğunu yazmıştı ama cevap veren olmamıştı? Bu konuda bilginiz var mıdır?

daha yeni üye oldumm dünden beri yazılanları okuyorumm bircok falcıya gittim izmirde cafelerden tut ewlerine kadar gittim:)) hiçbirinden aman aman memlun kaldığım söylenemez ama balkabağındaki gülü we aynalı emeli bide şirinyerdeki evde bakan kadını acayip merak ettim numarasını istiyorum artık iyi bir falcı bulmak istiyorum gecen sene güzelbahcede birkadının ewine gitmiştik baktırmaya ondan baya etkilendım aradığım onun gibi bişeyler ama yinede ben daha cok bilen birisini arıyorum...

adın ne onuda yazda tam olsun bu ne tuaf bir msj

Bu kurşun döken hanım nerede ve kaç liraya yapıyor acaba ?
Biz kurşun döktürmek istiyoruz ama kimseyi bulamadık.
Özelden yazarsanız sevinirim.

Yelola özel msj gönderemiyorum. Mail adresinde hata veriyor. takrar yazarmısın?
Birde bu bilgileri banada iletebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…