İzmir'deki Falcılar

bi gitmediğim Gülistan kaldı onada gidivereyim kurtulayım bariiii :) telefonunu bilen varsa yazarsa sevınırım. Balkabağı gül hanıma baktırdım geçenlerde uzun bakıyor fakat dediklerinin aynısını daha önce bana bu kadını tavsiye eden arkadasıma aynısını anlatmış. her ikimizede şu tarıhte nişanlancan şu tarihte evlencen dermi ya hayallerim yıkıldı adeta :))

Ben öyle falcı falcı dolaşan bir insan değilimdir.
Fakat gerçek bir fal isteniyorsa balkabağı kafedeki gül ablayı şiddetle tavsiye ederim.

Resmen okudu gelmişimi geçmişimi
Biliyor demek az kalır falı için. Daha fazlası...

Zaten o pozitif enerjisi, o güler yüzü yetiyor insana.

Gitmişken yaprak sarması ve böreklerinden de yiyin mutlaka

Beni götürsene bi gün

kızlar dün kızlarağası babacan kafeye gittim arkadasımla.birgül hanım.çok memnun kaldık.kesinlikle denemelisiniz.çok hızlı konuşuyo yalnız.17.5 kahve falı.yalnız fincanı açtırmıo.kartlarla bakıo gibi tuhaf.bide sol ve sağ boynuna bakıo annlatırken sürekli.bukadar deneyin derim :)

Tatlım Birgül ablayı Ashle sayesinde tanımıştım bende daimi falcım oldu farklı bakar o diğerlerine benzemez Bak Asiye'de Birgül abla gibi bakıyor yalnız gelecekte isabetli değildi

Tatlım Birgül ablayı Ashle sayesinde tanımıştım bende daimi falcım oldu farklı bakar o diğerlerine benzemez Bak Asiye'de Birgül abla gibi bakıyor yalnız gelecekte isabetli değildi

birgülün mü geleceği çıkmıyo:/ oysa bakım tarzını gülistana çok benzetmiştim.ümit etme diosn yani :/

gülün söylediği tarihler çıkıyor mu çıkmıyor mu?

bende Balkabağı Gül ablaya baktırdım geçen cumartesi. Çok güler yüzlü pozitif gittiğimde hiç sıra yoktu hemen aldı bizi sıra beklememek çok güzel bişey ve uzun bakıyo fala. 1den 50 ye kadar 5 tane sayı söyletip bunlarıda yorumluyo farklı bir bakış şekli var. Ben bu aralar çok sık baktırdığım için kafam karıştı ama uzun zamandır baktırmıyosuanız b gidin deneyın derim.

Kizlar balkabağindaki gül hanima gittim icimdeki sesi dinledim okadar cok memlun kaldim ki bana cok guzel seyler soyledi cok ilgili davraniyo sicak sevecen bir ortam ondan baskasina gitmem asla birdaha herkeze tavsiye ediyorum

kızlar önceden bahsedildi mi bilmiyorum ama konakta sevdam kafe var o falcıdan çok m emnun kalmıştım , eşimle tanışacağımız tarihten evleneceğimize kadar hatta göz rengine kadar bilmişti

Sevda ile ilgili çok konuşmalar yapıldı kimine iyi geldi kimine çok isim verdiği için kafa karıştırdı vs. şöyleki; evvelden hanımeli kafede bakım yaparken çok gitmişliğim var o zaman daha iyiydi, son dönemde sırf kadınlar kulübündeki duyduklarımdan ötürü kendi yerinde ziyaret ettim sabahtan akşama sıra bekledim. yanına bir girdim a! bizim hanımelindeki Sevda olmuş Sevdam tekrar bir slm laştık yaaadettik bakımımızı yaptık, sonuç bana çıkmadı verdiği isimler zırt çıktı. İşte elektrik meselesi diyeceğim ama evvelden iyiydide bu sefer elektrik ne oldu ?? Benim için bu ara polat cafe Fatoş-Yıldızana-Daisy cafe Sevgican herbiri 1 numara heleki Boncuklu Bayrama para verseler gitmem mesela vasat ve Sevda da aynı kızlar, bilginize..

birgülün mü geleceği çıkmıyo:/ oysa bakım tarzını gülistana çok benzetmiştim.ümit etme diosn yani :/

Hayır tatlım yanlış anlamışsın Birgül ablanın geleceği çıkıyor defalarca denedik bazen zamanda kaymalar oluyor o kadar Asiye'nin geleceği çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…