o söyledi tabiki dualar verdi onların hepsinin günü var ona göre okuyosun 15 gün falan sürüyor sanırım
Son zamanlarda ismi geçen bazı kişiler hakkında yorum yapacağım birazdan. Baya uzun bir liste olacak sanırım.
Ben öyle falcı falcı dolaşan bir insan değilimdir.
Fakat gerçek bir fal isteniyorsa balkabağı kafedeki gül ablayı şiddetle tavsiye ederim.
Resmen okudu gelmişimi geçmişimi
Biliyor demek az kalır falı için. Daha fazlası...
Zaten o pozitif enerjisi, o güler yüzü yetiyor insana.
Gitmişken yaprak sarması ve böreklerinden de yiyin mutlaka
cnım mrb ilgilendiğin mehmet hocanın iletişim bilgileri eline geçerse benmlede paylaşırmsn şimdiden tşklerMehmet Hoca'nın telefon bilgilerine nasıl ulaşabilirim?
Lütfen bilenler cevap verebilir mi?
Beni götürsene bi gün
kızlar dün kızlarağası babacan kafeye gittim arkadasımla.birgül hanım.çok memnun kaldık.kesinlikle denemelisiniz.çok hızlı konuşuyo yalnız.17.5 kahve falı.yalnız fincanı açtırmıo.kartlarla bakıo gibi tuhaf.bide sol ve sağ boynuna bakıo annlatırken sürekli.bukadar deneyin derim :)
Tatlım Birgül ablayı Ashle sayesinde tanımıştım bende daimi falcım oldu farklı bakar o diğerlerine benzemezBak Asiye'de Birgül abla gibi bakıyor yalnız gelecekte isabetli değildi
gülün söylediği tarihler çıkıyor mu çıkmıyor mu?
birgülün mü geleceği çıkmıyo:/ oysa bakım tarzını gülistana çok benzetmiştim.ümit etme diosn yani :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?