Sevda ile ilgili çok konuşmalar yapıldı kimine iyi geldi kimine çok isim verdiği için kafa karıştırdı vs. şöyleki; evvelden hanımeli kafede bakım yaparken çok gitmişliğim var o zaman daha iyiydi, son dönemde sırf kadınlar kulübündeki duyduklarımdan ötürü kendi yerinde ziyaret ettim sabahtan akşama sıra bekledim. yanına bir girdim a! bizim hanımelindeki Sevda olmuş Sevdam tekrar bir slm laştık yaaadettik bakımımızı yaptık, sonuç bana çıkmadı verdiği isimler zırt çıktı. İşte elektrik meselesi diyeceğim ama evvelden iyiydide bu sefer elektrik ne oldu ?? Benim için bu ara polat cafe Fatoş-Yıldızana-Daisy cafe Sevgican herbiri 1 numara heleki Boncuklu Bayrama para verseler gitmem mesela vasat ve Sevda da aynı kızlar, bilginize..
Kesinlikle katılıyorum sabahtan akşama hastane kuyruğu gibi bekliyorsun ve maalesef gelecekte söylediği hiçbir şeyi yaşamadım.Parama değilde harcadığım zamana acımıştım.Ama fal enerji işi tabi bazılarına iyi gelen falcı bazılarına tutturamıyor.
Hala istiyorum kızlar, ne olur biri bana yardım etsin
Bu gün öğlen saatlerinde Kemeraltında ki işim bitince burada okuyup aklımda kalan Babacan cafe'deki Birgül hanımı ziyaret ettim.Fakat bana fal bakan kişinin Birgül hanım olmadığını zannediyorum çünkü uzun saçlı bir bayanı gösterip kısa saçlı başka bir bayana yönlendirdiler beni.Her neyse ve her kimse bana bakım yapan kişinin falı bence tam bir fiyasko.Şaşkınlığa düşürecek,karanlıkta kalan çıkmazları aydınlatacak yada tehlikeli durumları işaret edecek nitelikte değildi.
Ben isimle Birgül hanımı istiyorum dedim.Kendisi burada şuan fal bakıyor diye işaret ettikleri bayanla bakım yapan bayan aynı değildi bu sahtekarlıklarıda ayrıca değinilmesi gereken bir husus.Memnun kalmadım etraftaki bütün kafelerin tıklım tıklım olupda onların sinek avlamalarına şaşırmamak lazım:)
Bir daha adımımı atmam.
Bu gün öğlen saatlerinde Kemeraltında ki işim bitince burada okuyup aklımda kalan Babacan cafe'deki Birgül hanımı ziyaret ettim.Fakat bana fal bakan kişinin Birgül hanım olmadığını zannediyorum çünkü uzun saçlı bir bayanı gösterip kısa saçlı başka bir bayana yönlendirdiler beni.Her neyse ve her kimse bana bakım yapan kişinin falı bence tam bir fiyasko.Şaşkınlığa düşürecek,karanlıkta kalan çıkmazları aydınlatacak yada tehlikeli durumları işaret edecek nitelikte değildi.
Ben isimle Birgül hanımı istiyorum dedim.Kendisi burada şuan fal bakıyor diye işaret ettikleri bayanla bakım yapan bayan aynı değildi bu sahtekarlıklarıda ayrıca değinilmesi gereken bir husus.Memnun kalmadım etraftaki bütün kafelerin tıklım tıklım olupda onların sinek avlamalarına şaşırmamak lazım:)
Bir daha adımımı atmam.
Merhaba!
Önceden de yazmıştım Balkabağı Gül Hanım'dan memnun ve tatmin olduğumu. Dedikleri çok tutarlı ve doğruydu Ocak'ta baktırdığım falda. Dedikleri az çok çıktı. Sapmalar ve çıkmayanlar da oldu tabii ama onlar da nazar boncuğu olsun dedim. Nisan'da tekrar gittim kendisine hem olumlu hali hem de güzel falı için ama çok ilginç ve hiç beklemediğim bir şey oldu; Gül Hanım Ocak'ta baktığı falın gerçekleşen kısımları, daha çıkmamış uzun vadeli olaylar da dahil olmak üzere tamamen zıttı -abartmıyorum tam anlamıyla zıt- bir fal baktı bana. Tutarlı mı? Tutarlı bir faldı bu da ama benim kafam çok karıştı ve nereye oturtacağımı çözemedim. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Yeteneksiz falcıların ak dediğine sonra kara demesine alışıktım da Gül Hanım'da bunu 3 ay arayla yaşayınca çok şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?