İzmir'deki Falcılar

Kesinlikle katılıyorum sabahtan akşama hastane kuyruğu gibi bekliyorsun ve maalesef gelecekte söylediği hiçbir şeyi yaşamadım.Parama değilde harcadığım zamana acımıştım.Ama fal enerji işi tabi bazılarına iyi gelen falcı bazılarına tutturamıyor.

arkadaşlar bende forumda yeniyim. balkabağı gül hanıma gittim geçmişi gayet iyi tutturdu gelecekle ilgili nisan ve mayıs ait vadeler verdi. gelecek tahminleri tutan arkadaşlar var mı?

Bu gün öğlen saatlerinde Kemeraltında ki işim bitince burada okuyup aklımda kalan Babacan cafe'deki Birgül hanımı ziyaret ettim.Fakat bana fal bakan kişinin Birgül hanım olmadığını zannediyorum çünkü uzun saçlı bir bayanı gösterip kısa saçlı başka bir bayana yönlendirdiler beni.Her neyse ve her kimse bana bakım yapan kişinin falı bence tam bir fiyasko.Şaşkınlığa düşürecek,karanlıkta kalan çıkmazları aydınlatacak yada tehlikeli durumları işaret edecek nitelikte değildi.
Ben isimle Birgül hanımı istiyorum dedim.Kendisi burada şuan fal bakıyor diye işaret ettikleri bayanla bakım yapan bayan aynı değildi bu sahtekarlıklarıda ayrıca değinilmesi gereken bir husus.Memnun kalmadım etraftaki bütün kafelerin tıklım tıklım olupda onların sinek avlamalarına şaşırmamak lazım:)
Bir daha adımımı atmam.

Hala istiyorum kızlar, ne olur biri bana yardım etsin

Gülistan İstanbuldaymış falı bırakmış diye duymuştum en son.

Yok böyle bir sahtekarlık.Gidenler bir tarif etse iyi olacak Birgül'ü merak ettim.

telve cafe ASİYE YE 2 KEZ GİTTİM 2SİNDE DE TUTTURAMADI HİÇBİŞEYİ. GÜL HANIMDAN UMUTLUYUM AMA HİÇ YORUM GÖREMEDİM SON ZAMANLARDA VERDİĞİ TARİHLER TUTAN YOK MU ARKADAŞLAR?

buraya yenı uye oldum arkadaslar öncelıkle merhabalar. 3 4 gundur ıncelıyorum forumdakı paylasımlarınızı yorumlar uzerıne hayatım da ılk defa falcıya gıttım :) once su polat kafadekı angela gıttım kısa tatmın etmeyen bastan savma bı faldı belkı hafta sonu oldugu ıcındır bılemıcem begenmedım belkı baska bı zaman gıdıp tekrar denemelıyım! sonra gul hanıma gıttım ordan cıkıp hos karsılandıgım sıcak bı ortamı olan bı yer gul hanımda sıcak sevımlı enerjısı yuksek bırı guzel ve olumlu konustu genelde gelecekle ılgılı bısılerde söledı cıkar cıkmaz bılmıorum ilk kez gıttıgım ıcınde bıraz deneyımsızlık vardı sanırım uzerımde :) baska bırıne daha gıtmek ıstıyorum onerecegınız kımlerdır forumda cok karısık yorumlar yapılmıs karar veremedım

Maalesef size başkası fal bakmış Birgül abla uzun siyah saçlı olan, sizin adınıza üzüldüm.Birgül abla iyi fal bakar burda bahsedilen çoğu falcıya gitmiş biri olarak söylüyorum.Ben dediklerini yaşadığım için birçok kişiyide yönlendirdim.Durum maalesef etik olmamış,üzücü...

Gül abla'nın söyledikleri kısmen gerçekleşti.Ama iddia ettiği bir konu vardı 27 Şubat için o olmadı.

Dün Karşıyaka'da Ayşe adlı bir bayana tarot baktırdım.Normalde tarot baktırmam ama hadi bir deneyeyim dedim o da birçok konuda isabetliydi gelecekle ilgili söylediklerini yaşarsam yine burda yazarım.

Angel'da tam bir fiyaskoydu.Bana Beki İkala Erikli'nin oğluyum dedi Hata yaptığımı o an anlamıştım ama iş işten geçmişti

Asiye'ye gelince o da falı değişik bakanlardan gelecekte daha isabetli olduğunu göremedim.2 kerede ben gittim :)

Tamilia kaldı bir gitmediğim bir de onu deneyeyim bari

Merhaba!

Önceden de yazmıştım Balkabağı Gül Hanım'dan memnun ve tatmin olduğumu. Dedikleri çok tutarlı ve doğruydu Ocak'ta baktırdığım falda. Dedikleri az çok çıktı. Sapmalar ve çıkmayanlar da oldu tabii ama onlar da nazar boncuğu olsun dedim. Nisan'da tekrar gittim kendisine hem olumlu hali hem de güzel falı için ama çok ilginç ve hiç beklemediğim bir şey oldu; Gül Hanım Ocak'ta baktığı falın gerçekleşen kısımları, daha çıkmamış uzun vadeli olaylar da dahil olmak üzere tamamen zıttı -abartmıyorum tam anlamıyla zıt- bir fal baktı bana. Tutarlı mı? Tutarlı bir faldı bu da ama benim kafam çok karıştı ve nereye oturtacağımı çözemedim. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Yeteneksiz falcıların ak dediğine sonra kara demesine alışıktım da Gül Hanım'da bunu 3 ay arayla yaşayınca çok şaşırdım.

Gül hanımın bakımı güzel pozitifliği vs. fakat dediğiniz gibi tamamen tutturması şans.
Birgül hanımı merak ediyorum.
Sevdaya gelince paranızı sokağa atmak istemiyorsanız gitmeyin onun forsu eskidenmiş, 3 harflileri onu terketmiş kadın hiç bir şeyi bilemiyor yahu zamanında kimlere çok iyi baktıda bu kadar isim şan şöhret yaptı anlamış değilim.

Son düzenleme:
Ravazza Cafe'ye gitmiştim İzmir'e gittiğimde.

Kadınla enerjimiz mi tuttu nedir ama pat pat söyledi ne var ne yok. Umarım gelecekle ilgili söyledikleri de çıkar.

Evet Gül hanım a gidipte enerjisinden ve olumlamalarından mutlu hissetmemek mümkün değil herhalde, bende bu enerjiden ve maviş gözlerinden olumlu elektrik aldım. İnşallah söyledikleride çıkarsa yazmazsam ne olayım

en sonunda balkabağı gül hanıma gittim. öncelikle geçmişle ilgili tahminlerinin oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim. hem kendimle hem çevremdekilerle ilgili yaptığı analizlerini çok başarılı buldum, ağzım açık dinledim.
gelecek konusuna gelince, bana söylediklerinden birisini aslında gördü ama tam yorumlayamadı. ben açıkladıktan sonra konuya yoğunlaştı. ve tahmini çıktı. hem de akşamına.
diğer tahminleri için bekliyorum. çok kısa vakitler var, uzun vakitler var. gelecek ile ilgili tahminlerinde çok da şaşkınlık yaratıcak pek bir şey yoktu gibi geldi bana. 24 nisan için bir tarih verdi. o çıkarsa tamam dicem.
ama sürekli gider miyim emin değilim.

Denizimsii nickimin şifresini unuttuğum için yeni üyelik aldım kızlar.

Balkabağı Gül: 2 ay önce gitmiştim kendisine. Falından hiç etkilenmemiştim. Ama hala gül hanımın lafının dolanmasına da şaşırmıyor değilim açıkcası. Öyle süperdi, tutturdu, harika bir olayı yok. Basit, klişe bir fal.. Gül hanım bakım itibari ile de zaten ev hanımı bayanların ordan burdan öğrendiği fal çeşidi. Çok fal baktıran biri olarak memnun kalmadım. Ve kısa ve 2 aylık vadeli söylediklerinin tamamen ama tamamen tersini yaşadım. O kadar yola yazık. Ha yakınsanız yaprak sarması hoş ellerine sağlık. 10/2

Babacan Kafe Birgül : Uzun aralıklarla gittiğim bir falcı-idi ki oda 2,3 kere. Hiç kendini geliştirememiş bir falcı açıkcası. Nasihatler.. Nasihatler.. Zaten Birgül Hnm.'ı araştırırsanız çevre esnafından kendisi falcı da değildir. Fal bakmayı sonradan falda para olduğu için öğrenmiştir. O kafesinde daha önce kıyafet satılıyordu. Sonra fal kafe yapıldı. Bakım olarak da verdiği vadeler tutmaz. Çok aham-şaham bir bakım yapmaz. 10/1

Ayten Kafe Ayten: Sevdam da çalışırken zaten kısa baktığı fala artık 3-4 dakika 2 tane söylediği şeyin üzerinde durarak. Teselli vererek bakmaya başlamış. Açıkcası parama, zamanıma acıdım. Adamına göre muamele galiba benden öncekiler uzun sürüyordu oysa. 10/1

Polat Kafe Gülay: İyi veya kötü her şeyi söyleyen falcılardan biri. Bakımı güzel. Ama gelecek hakkında söylediği olayların tam tersini yaşadım. Bir daha gitmiştim o sıralar ve uzun vadeli olaylarını değerlendiricem. Denenebilir, şimdiki zaman iyi. 10/5

Polat Kafe Ares: Uzun uzun bir şeyler yazmak istemiyorum. Hiç elektirik alamadım kendisinden, söyledikleri alakasız. Sallama. Memnun kalmadım. Bir daha kendisine baktırmayacağım da zaten. 10/0

Yayla Kafe Sibel: Şuan ki durumu biliyor gibi görünse de ezbere konuştuğunu anlarsınız başka yakınlarınızla giderseniz. Gelecek de tutmuyor. 10/2

Altındağ Gülcan: Tamamen dolandırıcı kendisi.

LÜTFEN OKUYUN KIZLAR.

Kızlar size söylemek istediğim tek şey var lütfen falcılara gideceğinize psikoloğa gidin. Bu sizleri deli yapmaz. Aksine sağlıklı düşünebilen yardım almayı kabul eden bir birey yapar. Ben fal baktırmayı bıraktım ve şuan psikoloğa gidiyorum. Bir insan için üzülmeyi bıraktım, mutluluk, aşktan öte sakince huzuru aramayı öğrendim hayatta. Dengeyi kaybederseniz takıntılarınızla çıldırırsınız. Kimse sizden değerli değil. Çok seçeneğiniz var önünüzde şimdi olmazsa bir gün elbette göreceksiniz bunu. Ben aşırı derece fal baktıran biriydim. Şuan çok çok nadir. Bu insanlara da aylardır baktırdıklarım. Şuan ruhan-i buhran da olup da fal baktıranlar faldan medet inanın ummayın. Her biri para için yapıyor bu işi. Çok nadir iyi insanlar var aralarında sizlerle gerçek hayatta görüşüp otururup konuşacak. Ama sizlere falcılık yapan birinin o ortamda olan birininde sizlere yararı olmaz. Alın yazımız dışında kaderimiz olaylar ve düşüncelerle zaman, yön değiştiriyor sürekli. Ben piyasa da o kadar falcı gördüm ki bir çoğu bu işte para var diye önüne tarot açıyor ticari amaçtır bu. İş sektörü bu arkadaşlar.. Giden paralarınızla kurslara,güzellik salonlarına gidin. İşe girin, bırakın eski çevrenizi yeni insanlarla tanışın. Sizden giden insan içinde bırakın bir şey yapmayın. Güçlü bir kadın olursanız, güzel ve ayakları üzerinde duran bir kadın olursanız o erkek size geri döner zaten. Kendinizi tanıyıp, güvendikten sonra o erkeği bile düşünmeyeceksiniz. Şu ruh halinizle dönse bile bir şeye yaramaz o insan kısa dönüşlü olacaktır. Bırakın zaten giden gitsin. Onlar için fal baktırmaya değmeyecek kadar kısa hayatımız ve onlar yaşarken biz yaşayamıyoruz. Ömrünüz fal sırası beklemekle üç beş kuruş fal parası vermekle geçmesin. Ben bunları yazarken samimiyim. Kimseyi küçük görmüyorum sizden biriyim. Ama falcılar umut, enerji emiyor. Olmayacak bir şey için, giden biri için umut etmek tamamen bile bile lades.

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2- 3 senedir sayfanızı takip ediyorum.Burada yazılanlardan etkilenip gittiğim pek çok falcıda oldu.Ama hiç birisinin gelecekle ilgili söyledikleri çıkmadı.Hala okuyorum böyle şöyle çıktı diyenleri artık anladım bende bir sorun var.
1-Fiesta Canan abla ilk gittim çok güzel şeyler söyledi hatta sonra ablamı alıp gittim 2 hafta sonra tam zıddını söyledi şoktan hiç bir şey diyemedim.Yine fiesta da genç bir erkek baktı kesinlikle gelecekle ilgili söyledikleri çıkmadı.Bir de soru da sordurmadı.
2-Sevda isimleri söyledikçe heyecanlandım gelecekle ilgli söyledikleri çıkacak diye onun dedikleride foss çıktı.Birde şimdi okunmuş sabun satıyormuş fal baktığı kişilere dikkat edin arkadaşlar.
3-Polat cafe Fatoş bana kayseriden bir arkadaşım önermişti sadece bir tane dediği çıktı ama o da bir şey diyorum çünkü diğerlerinin hiç bir dediği çıkmamıştı.Ama başka dedikleri çıkmadı.
4-Gül hanım son zamanlarda çok övülünce mart başında kalktım gittim gül hanıma evet çok tatlı bir insan sıcak davranıyor.İş ile ilgli üzerine basarak ve de çok iddialı bir şekilde mart 28 iş başı yapacaksın dedi ama hala ben işe başlamadım.Ve hiç bir gelişmede olmadı bu güne kadar.Şu var Gül hanım çok iyi karşılıyor müşterilerini ama bence durum analizini bile pek iyi yapamıyor ki pek çok falcı en azından durum analizini iyi yapar ya da dediğim gibi bana bakamıyorlar.
Yani anladığım kadarıyla gelecekle ilgili hiç bir şeyi tutturamıyorlar.Burada yazılan pek çok yorumun pozitif olmasının sebebi sanırım insanların duymak istediklerini söylediklerinden dolayı diye düşünmeye başladım.
Ben aslında bu günlerde çocukluğumda yengemin gittiği ve beni de yanında götürdüğü pasaklı Birsene mi gitsem diyorum.Falını hatırlamıyorum ama yengeme bunları bunları yap her şey düzelecek demişti ve sorunları düzelmişti.Ama oraya yalnız gitmeye insan korkar sanırım.
Neyse arkadaşlar herkese iyi günler diliyorum.Falınıza ve hayat yolunuza güzel şeyler çıkması dileğiyle

evet fal enerji işi birazda inanarak gitmekle alakalı diye düşünüyorum. inandığında enerjin karşıya geçiyor bence. gül hanımdan geçmiş konusunda oldukça etkilenmiştim. çünkü tüm falcıların olumlu gördüğü bi konuyu o gerçekten acıda olsa yüzüme sölemişti. ve öle olduğunu gördüm geçen haftalarda. diğer tahminleri nisan sonu ve mayıs. başka yorumları olan varsa paylaşabilir mi sanrım inanmak istiyorum olacağına birileri çıkıyor dedikçe rahatlıyorum sanki:)

herkez kahve falı bakdırmış su falı bakdırsanıza hem kendiniz görüyosunuz ben bir kez tecrube etdim evdede oluyomu diye gittim bi de bi bardak aldım elime su dolu altına beyaz kagıt ama olmadı:) bakan ne yapıyosa senin görmeni sağlıyo bakan kişi gözünü acacam ben senin demiş disanırım ondan bahsetti isyenlerle no paylaşabilirim

Herkese merhaba..uzun zamandır foruma girmiyordum. Sibel ve Gün hanımı tavsiye edenlerden biri olduğum için yazma gereği hissettim..

Bundan 4-5 ay kadar önce Sibeli tanıdım. O zaman hayatım başka bir yöndeydi. Beklentilerim şu andaki beklentilerim değildi. Ve sibelin şu olacak şey dediği olay gerçekleştiğinde,ben artık başka amaçlara yönelmiştim. Benim değişen fikirlerim sayesinde doğal olarak Sibelin o işle ilgili söylediği diğer şeyler gerçekleşmedi. Çünkü kaderimizi her an baştan yazarız. her saniyemiz bir seçimdir. O anki ruh halimiz,evrene verdiğimiz enerji,seçimlerimiz başkadır. Bir işi çok isteriz,falcı o anki ruh halimizin geleceğini söyler bize..Bir ay sonra bakılan fal aynı olabilir de olmayabilirde.. Ben artık aynı şeyleri istemiyorsam,ama taaa içimden minicik bir farklı enerjim varsa konu hakkında,zaten değişik çıksın..Bu gül hanım için de geçerlii..Sibel için de. Bu forumda bir grup insan onların gelecek tahminlerini çok net yaşadık,bu yüzden gittik bu yüzden tavsiye ettik. Net söylüyorum,bütün dedikleri de çıktı ikisinin de. ikisi de aynı şeyleri söylediler hep. Bana da götürdüğüm arkadaşlarıma da. Çıkmayan arkadaşlar oluyordur elbet. Birine bilen,ötekine nasıl bilemiyor,orasını bilemeyiz hiçbirimiz. Bunun bir açıklaması olduğunu da düşünmüyorum. Heralde herkese uyan başka bir falcı oluyor. Deneyip deneyip kendisine çıkan falı falcıyı bulabiliyoruz ancak sanırım. Bu arada Sibel de Gül Hanım da hep olumlu şeyler söylüyor değiller. Gidenlerin bu yüzden beğendiğini söylemek biraz haksızlık diye düşünüyorum. Ama çirkin birşeyi de söylemenin adabını bilen insanlar olduğu için ikisi de,yanlarından mutlu ayrılıyor insanlar genelde sanırım. Herkese sevgiler arkadaşlar :))))

izmirde fiesta denen yere 3-4 kez gitmişimdir, hiçbiri de çıkmadı tavsiye etmem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…