İzmir'deki Falcılar

crenis teşekkür edrim ben naciye hanımın telini aldım aricam ptesi gidicektm ama çok yoğun olduğum için gidemedim.. naciye hakkında burada olumsuz yazılara pek rastlamadım demekki memnun kalınabiliyor bakalım ben ne kadar memnun kalcam.. zaten mutlu olan insan falcıya gitmez ki hayatını yaşar ama bazı şeyler yolunda gitmiyorsa ve yanlız hissediyrsak kendimizi ilk vurcağımız adres falcılar oluyor.. aslında falcıdan falcıya değişiyor bazıları büyüden falan bahsediyrlar sırf para için bizlerde boşluktayız inanıyoruz.. ama kesinlikle öyle parayla şunu yapalım bunu yapalım diyen falcılara inanmayalım.. sevgilerle :)

Naciye hanımın numarasını özelden gönderebilirmisiniz acaba kendisiyle ilgili olumlu yorumlar yapılmış gitmek istiyorum kısa zamanda

peki demet hanım telefondan bakım yapabilir mi ben izmirdeyim istanbula gitmem söz konusu deil

bana da urladaki muratın nosunu mesaj atarsan çok sevinirim canım

Kızlar hepinize iyi geceler bir arkadaşım izmirde Perihan tarı diye bir kişi varmış bionerjicimiş ve medyumuş bir arkadaşim gitmiş cok iyi oldugunu söylemiş bende İzmirli olduğunuz icin sormak istedim. Bu isim hakkında bildikleriniz varsa yazarsanız cok sevinirim

Daha öncede belirttiğim gibi geçmiş ve anı mükemmeldi gelecek için ilki ve benim için en önemlisi temmuz ayında demişti gerçekleşirse yazacağım:) Gidenler vardır birçok kişi ama vade bekliyorlardır benim gibi...

merhaba arkadaşlar sibel hanımın verdiği vadeler tutan var mı son zamanlarda ??

arkadaşlar lütfeeeeeenn bana yeliz ve nergizin numarasını verebilir misiniz eğer giden varsada tecrübelerini yazabilir mi çok teşekkür ederim şimdidenn...

malesef canım bilmiorum sen daha önce nergiz ya da yelize baktrdın mı referans var mı

Hayır canım malesef baktırmadım.ben kadınla konuştum bakımlarımız 400 milyondan başlıyor dedi İnan şaşırdım bu hanım kimlik inanın cokmerak ettim kuzenimin arkadaşları o kadar iyi demişlerki izmirde cok tanınıyormuş

cnm 400 lira ne demek bu paraları veren varmı? çok uçuk bir rakam kimse duymamış forumdanda hiç adı geçmemiş

bende bekleyenlerdenim cnm ya ama bana söylediği hiç olcakmış gibi gelmiyo imkansız gibi bişey..

Bzim için hayırlı değil ise, anlık mutlu olup ilerde sorun yaşatacak birşey ise olmaması iyi tabi. Ama insanoğlu bu birşeyi kafaya taktımı istiyor illaki olacak diye Sibel hanımın geçmiş ve an ile ilgili söylediği her cümle doğruydu bu yüzden gelecekle ilgilide tahmini doğru çıkar diye düşünüyorum... Burda 10 kişiden 8 kişi çıktı diyorsa olasılık yüksektir diye düşünüyorum....

bende bekleyenlerdenim cnm ya ama bana söylediği hiç olcakmış gibi gelmiyo imkansız gibi bişey..

Bu bayanla ilgili hiçbir şey duymadım bu kadar iyi ise mutlaka bu siteden duyan birileri çıkardı. Hem herşeyi geçtim 400 tl gibi bir ücreti falcıya, biyo enerji uzmanı yada medyuma vermeyi ben doğru bulmuyorum... Bilmeme oranı %50 kaldı ki bunu 15 yada 20 tl vererek (lüks bir yerde kahve 10tl diye düşünürsek) öğrenebilme imkanınız vardır... Forumda tavsiye edilen 2 yada 3 kişiye gidebilirsiniz bence illaki fal baktırmak istiyorsanız ama dediğim gibi gelecek zor bir tahmin!

Kızlar bu Perihan tarı hakkında hic bilginiz yokmu kuzenim gidecek fakat hc referans bulamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…