- 20 Ocak 2008
- 633
- 32
- 643
Adakam evreka kapandı, hatta adı ankara 06 mı ne oldu, en son gittiğimde oraya yakın bi yerde oturduğunu bi bayanla konuşurken duymuştum, ama net bir bilgim yok. Bu arada 20tl ye bakıyordu.Telefonunu aldıysanız bana da atarsanız sevnirim, gerçi şuan falcıya gitmek istemiyorum, bişeyleri yoluna soktuğumu düşünüyorum. Ama insan gerçekten çıkmazda olduğunu düşündüğünde gerçekten iyi geliyor, ama karşıdaki insanın pozitif olması lazım, bazı şeyleri söylesin, ama dikkat et tarzında konuşursa daha iyi geliyor, naciye hanım bana o yüzden ilaç gibi gelmişti, çok ilginç birşeyi daha önce söylemişti,inanın ben bilmiyordm bile ve karşımdakiinsana bunu sorunca nerden biliyorsn dedi, o şaşkınlığımı anlatamam. Yani öylesine genel şeyler demiyor. Bunun dışında gittiklerim, babacan cafede birgülü soranlar olmuş, 2 kere gitmştim, çok hızlı konuşuyodu, dediklerinin biri bile tutmadı, hem de hiç güzel enerji alamadım, çok negatif etki yarattı bende. Sibeli burdan duymuştum, o arkadaşımı gönderdim, çok fazla tutturamadığını söyledi, ama benhiç baktırmadım onun için birşey diyemicem. Birde ayten hanımın metnini duydum, onu arkadaşım epey beğenmişti, sevdam cafeye geçmişti, ondan önce kemeraltında köşedeki kahvecide çalışıyordu. Bİaralar karşıyaka nergiz hanımdan çok bahseden vardı, ona da gitmedim. Ha birde yine eskiden evrekadan yeliz hanım, onuda herkes çok beğeniyordu, ama o şimdi nrde bilmiyorum, belki buranın eski müdavim arkadaşlar söyleyebilir.
Benim özetle diyeceğim, eğer kendinizi gerçekten çıkmazda hissediyorsanız, gidin görüşün ama çok abartmayın ve gerçekten burda konuştuklarına inandığınız insanların tavsiye ettikklerine gidin. Kendinize sınır koyun, atıyorum haftada 1 deyin, zaten çok sık gidince kafanız allak bullak oluyor, ha bir de yazın, gerekirse ses kaydı yapın ama buna çoğu izin vermiyor. Reklam amaçlı da çok takılan insan olabiliyor. Onlara dikkat edin. İnşallah herkes hakkında hayırlısı olanı, mutlu olabileceği neyse onu yaşar. Allah hepinizin, hepimizin yanında olsun, zor durumda olmanın ne anlama geldiğini çok iyi biliyorum. Ama lütfen abartmayın, çünkü sonu olmuyor, inanın..
tarotmu kahvemi baktırmalıyım nolur bana tavsiye verin son kez gidicem en fazla 20 tl verebilceğim biri
crenis teşekkür edrim ben naciye hanımın telini aldım aricam ptesi gidicektm ama çok yoğun olduğum için gidemedim.. naciye hakkında burada olumsuz yazılara pek rastlamadım demekki memnun kalınabiliyor bakalım ben ne kadar memnun kalcam.. zaten mutlu olan insan falcıya gitmez ki hayatını yaşar ama bazı şeyler yolunda gitmiyorsa ve yanlız hissediyrsak kendimizi ilk vurcağımız adres falcılar oluyor.. aslında falcıdan falcıya değişiyor bazıları büyüden falan bahsediyrlar sırf para için bizlerde boşluktayız inanıyoruz.. ama kesinlikle öyle parayla şunu yapalım bunu yapalım diyen falcılara inanmayalım.. sevgilerle :)
Naciye hanımın numarasını özelden gönderebilirmisiniz acaba kendisiyle ilgili olumlu yorumlar yapılmış gitmek istiyorum kısa zamanda
Hehehe :)) onu bilemiyorum. Ama çok sık gitme,arada git,söylediği herşeyi not al. 6 ay sonrasının bile çıktığını görceksin. BEn bazen kendimi kaybediyorum,haftada 2 kere falan gidiyorum. Bozuluyo baktıkları tabi biyerde. O kadar sık gitmek iyi bişey değil. Bi konuya o kadar takılmak iyi bişey değil aslında :))) Ama arada git. Yüzde doksanbeş çıkıyor dedikleri. Gerçekten 3tür 4tür bilemediği. Yıllardır gitmeme rağmen. Götürdüğüm arkadaşlarımdan da sadece bir tanesine bilememişti. ben olumsuz olanları söyliyeyimde.. Mesela şimdi vadesini dolmasını beklediğim birşey var. 3 ayı kaldı :)) Paradiso cafe de kapandı. Home ofisinde bakıyor artık. Orda bir cep numarası var. Oordan arayıp randevu alman gerekiyor,bir gün önceden.. Ahh yaaa,şu an izmirde o ayarda bi falcı bulsam uçarak gidicem. İnşallah Müjgan'ın söyledikleri çıkar. Ben o kadını da çok sevdim :))) Allah hepimizin sonunu hayır etsin :)
Urla muratın telefon dağıtımı başlamıştır :))) yalnız adam tip olarak normal bildiğiniz falcılara benzemiyor. ben söylemiş olayım da :))))
bana da urladaki muratın nosunu mesaj atarsan çok sevinirim canım
canım benm özelden gönderme hakkım yok o yüzden yollayamıyorum
( Naciye hanimin telefon numarasini bska bilen arkadaslar varsa mesaj atarsa sevinirim
Ben memnun kalmistim sibel hanimdan gecmis ve simdiki zamani bildi. gelecekle ilgili de soyledigi vadelerin cogu tuttu diyebilirimmerhaba arkadaşlar sibel hanımın verdiği vadeler tutan var mı son zamanlarda ??
merhaba arkadaşlar sibel hanımın verdiği vadeler tutan var mı son zamanlarda ??
Kızlar bu Perihan tarı hakkında hic bilginiz yokmu kuzenim gidecek fakat hc referans bulamadık
malesef canım bilmiorumsen daha önce nergiz ya da yelize baktrdın mı referans var mı
Hayır canım malesef baktırmadım.ben kadınla konuştum bakımlarımız 400 milyondan başlıyor dedi İnan şaşırdım bu hanım kimlik inanın cokmerak ettim kuzenimin arkadaşları o kadar iyi demişlerki izmirde cok tanınıyormuş
Daha öncede belirttiğim gibi geçmiş ve anı mükemmeldi gelecek için ilki ve benim için en önemlisi temmuz ayında demişti gerçekleşirse yazacağım:) Gidenler vardır birçok kişi ama vade bekliyorlardır benim gibi...
bende bekleyenlerdenim cnm ya ama bana söylediği hiç olcakmış gibi gelmiyo imkansız gibi bişey..
Kızlar bu Perihan tarı hakkında hic bilginiz yokmu kuzenim gidecek fakat hc referans bulamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?