İzmir'deki Falcılar

Bu arada google dan perihan tarı diye search yaptığınızda web sitesi çıkıyor biyoenerji uzmanıymış... İsterseniz inceleyin derim ama ilk mesajımda yazdığım gibi bence gereksiz... sevgiler

Kızlar bu Perihan tarı hakkında hic bilginiz yokmu kuzenim gidecek fakat hc referans bulamadık

tesadüfen kesfettim küçük bir kafe karşıyaka da alay bey metrosunun orda parkta otururken gidiyim fal baktırıyım dedim çok da iyi yapmışım.sizlerle de paylaşayım dedim.

ben doğa hanım diye birine baktırdım sanırım iki falcı vardı onu seçtim.doğum tarihimi istedi sadece doğum tarihime göre geçmişimi söyledi.beklediğim cevapları aldım yolunuz düşerse deneyebilirsiniz

400 tl kesinlikle katılıyorum çoooooooooooookkk uçuk bi rakam bu forumda kimse adını bile duymamış bence gereksiz diye düşünüyorum...

arkadaşlar bana nergiz veya yelizin numarasını verebilir misinz çokkkk önemli lütfeeeeennnnn kızlar lütfennnnnnn

Sevgili Adakam, seni çok kararsız kalmış gördüm:) meral, naciye şimdi nergiz ve yeliz.. Bence bir süre bekle derim baktırmak istediğinde çık dışarı kalbin nereye götürürse oraya git

arkadaşlar bana nergiz veya yelizin numarasını verebilir misinz çokkkk önemli lütfeeeeennnnn kızlar lütfennnnnnn

Sevgili Adakam, seni çok kararsız kalmış gördüm:) meral, naciye şimdi nergiz ve yeliz.. Bence bir süre bekle derim baktırmak istediğinde çık dışarı kalbin nereye götürürse oraya git

mrb canım naciyeye ulaşamadım meral hakkındada olumsuz eleştiriler aldım o yüzden nergiz ve ya yelize baktrcam numaraları varsa biri bana yollayabilir mi tşk

Meral hakkında da var burda olumsuz eleştiri bende okumuştum. sen nerden bilgi aldın ve ne gibi olumsuz eleştirler bahsedebilirmisin? Yeliz dediğin kişi sanırım karşıyakada çalışandı galiba evreka da? bende düşünmüştüm onu ama burdan öğrenmiştim artık orda çalışmadığını... tabiki her falcı hakkında olumsuz konuşan mutlaka vardır...

Senin bu aralar falcıya gitme isteğin gelmiş bakalım nasıl sonuçlancak:))

mrb canım naciyeye ulaşamadım meral hakkındada olumsuz eleştiriler aldım o yüzden nergiz ve ya yelize baktrcam numaraları varsa biri bana yollayabilir mi tşk

Gül hanımın verdiği tarihler geçti ve çıkmadı zaten durum değerlendirmesi de iyi değildi, yani geçmiş vs... ilk başta sayı falan almıştı dilek tut demişti gerçekleşcek dedi ama fal içinde o okunuyla ilgili olmayacak imkansız demişti... Gül hanımıda eledim...

Aynen arkadaşım sırf çıkmadı demek için kahve içecektim o gün randevu alamamıştım kendisi müsait değilmiş ama gerçekten enerjisi güzel ama maalesef çıkmadı ve ilk fırsatta bunu gidip söylemek istiyorum.

Zaten Gül hanım burda yazılanları okuyor, ben gittiğimde bekleyen 2 kişi vardı bize sormuştu internetten mi diye.. bizde evet demiştik hakkınızda çok iyi yorumlar var diye oda 2-3 tane kötü de vardı yazmışlar dedi ama bir tanesi falcıydı vs.. dedi... Al işte yazıyoruz gittik gördük sonuç: sıfır Bence sırf çıkmadı demek için kahve içmene gerek yok evin yakın ise uğrayıp söyleyebilirsin.... Bana Meral hanımın dediğinin vadesi geçti gittim konuştum kendisiyle 15dk bana vadelerin tutamabileceğini söyledi ama söylediğimin arkasındayım dedi hatta yanımda birkez daha tarot baktı aynı sorum için ... yani para ödemene gerek yok sırf çıkmadı demek için...

evett canım yaa beynimi okuyrsun cidden falcıya gitme zamanım geldii.:) gül hanımı ben de eledim.. meralden olumsuz eleştrileri burda okudum açıkçası gözüm korktu yok büyü falan varmış sende diyor öyle yani naciye hanımada ulaşamadım yelizle naciye aynı yerde çalışıyrmuş galiba oda ayrılmış onunda numarası yokk napacam bilmiyorum yaa çokta gitmek istiyrum ama bilmiyorum bana yardımcı olur musun

Canım sana yardımcı nasıl olabilirim burdan bilmiyorum ama bana kalırsa hiç kimseye gitme derim. Neden mi? Bugüne kadar en iyi denilen kişilerede gittin sonuç aynı, naciye yada yelizede gitsen sana vadeler verecek bu sefer o vadeleri bekleyeceksin yine gerçekleşme oranı %50 ... Şuan belli ki sıkılıyorsun yada sorun ettiğin birşeyler var ama inan falcılara gitmek bu ruh halini düzeltmeyecek... Kendini yanlız hissediyorsan inan onlarla sohbet etmekte çare değil çünkü 15 dk sürüyor sonra sen yine kendi dünyana dönüyorsun... Hem maddi kayıp, hem zaman, hem umut ve bekleyişler.... Bence yanlız başına vapurla alsancağa git kordonda bir yemek ye, ordan konağa geç kızlarağasında kahveni iç, serin bir yerde kitabını oku... Merak ettiğin şey biri ile ilgili ise emin ol o falcılara gitmiyordur, onlar hayatlarına devam ediyorlar ve umursamıyorlar.... Kariyer , eğitim ise bu sana bağlıdır ve çalışırsan pes etmezsen birgün mutlaka olur... Birşeyler geride kaldıysa bırak kalsın zaten.... ( sorun nedir bilmiyorum ama ben genel örnek verdim ).... Bende bir boşluğa gittim netten burayı buldum falcıları okudum sonra çoğuna gittim sonuç aynı ... geriye sibel hanım kaldı onuda yazıcam sonucunu...

Sanırım seni tutmam lazım :)))

cnm çok haklısın vade veriliyor sen tabi ister istemez ne kadar etkilenmiycem desende takılıp kalıyorsun...en güzeli oluruna bırakmak ama biçoğumuzda yapamıyoruz..o yüzden burdayız..bende sibel hanımında dediklerini bekliycem ondan sonra bu defteri kapatıyorum

haklısın ama işte beklentiler var bakalım belkide bişeyler duymak istiyorum güzel şeyler

sevgili moper35,
bana söyledikleri çıktı. yakın vadeler vermişti. oldu. istediğim bir şey vardı olmayacak demişti. üzüldüm. olmadı da. şimdi ise iyi ki olmamış diyorum. izmir'e gittiğimde tekrar baktırmak istedim ama çok doluydu. bir daha gittiğimde kesinlikle baktıracağım.adresim: signn35@mynet.com

Ama iradeli olmak lazım, çoğu kişi baktırmaktan duramıyor bunun sonu yok ki... Ömür boyu her sıkıntıya girdiğimizde bu insanlara mı gideceğiz? Hayatımızı bu insanların yönlendirmesine izin vermemeliyiz.... Yeni bir çevre edinmek, yeniliklere açık olmak her zaman iyidir... Daha hayatımızda birçok sıkıntı yaşayacağız ölümlere şahit olacağız... Allah sağlığımızı bozmasın istediğimiz şeyler zamanla olur...
bence doğru karar vermişsin gitmemek en iyisi, umarım Sibel'in dedikleride çıkar en azından bu kadar gittiğimize değmiş olur:)

Durcaksın canım... Güzel şeyler duymak istiyorsan biz söyleyelim sana olmaz mı ? Hergün sabah aynaya bakıp kendine güzel şeyler söylebilirsin mesela? insanın en iyi dostu yine kendisidir unutma:))

haklısın ama işte beklentiler var bakalım belkide bişeyler duymak istiyorum güzel şeyler

Durcaksın canım... Güzel şeyler duymak istiyorsan biz söyleyelim sana olmaz mı ? Hergün sabah aynaya bakıp kendine güzel şeyler söylebilirsin mesela? insanın en iyi dostu yine kendisidir unutma:))

haklısın ama bu aralar moralim çok bozuk hiç bişey yolunda gitmiyor falcılardan medet umuyoruz ama umuyoruz derdi olmayan hayatı yolunda gidenin falcılarda ne işi var üzücü bi durum ama napalım

haklısın ama bu aralar moralim çok bozuk hiç bişey yolunda gitmiyor falcılardan medet umuyoruz ama umuyoruz derdi olmayan hayatı yolunda gidenin falcılarda ne işi var üzücü bi durum ama napalım

burdaki herkes seni çok iyi anlıyor merak etme... sabretmek yetmiyo bazen zaman istiyoruz çoğunlukla.. ama durmamız lazım ,saçma olduğunu biliyoruz hepimiz ama engel olamıyoruz kendimize bağımlılık bi çeşit...
bende sibel hanımın vadesini bekleyenlerdenim. sonra bende kapatıcam sanırım çünkü tutmayan her vade ondan sonraki 1 -2 haftamı depresif geçirmeme sebeb oluyor malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…