burdaki herkes seni çok iyi anlıyor merak etme... sabretmek yetmiyo bazen zaman istiyoruz çoğunlukla.. ama durmamız lazım ,saçma olduğunu biliyoruz hepimiz ama engel olamıyoruz kendimize bağımlılık bi çeşit...
bende sibel hanımın vadesini bekleyenlerdenim. sonra bende kapatıcam sanırım çünkü tutmayan her vade ondan sonraki 1 -2 haftamı depresif geçirmeme sebeb oluyor malesef...
sevgili moper35,
bana söyledikleri çıktı. yakın vadeler vermişti. oldu. istediğim bir şey vardı olmayacak demişti. üzüldüm. olmadı da. şimdi ise iyi ki olmamış diyorum. izmir'e gittiğimde tekrar baktırmak istedim ama çok doluydu. bir daha gittiğimde kesinlikle baktıracağım.adresim: signn35@mynet.com
Merhaba arkadaslar (benden büyük olanlar) yaklaşık 2 aydır bı takım seylerım yolunda gıtmıyor bu yüzden fala sardım varsa bıldıgınız cok sağlam bı falcı yonlendırırsenız sevınırım... Kemeraltındakı Sibel hanım ve yesılyurttakı Gül hanım dıkkatımı cektı yazdıklarınız arasından daha gitmedim.. Sımdıden teşekkür edıyorum
Merhaba arkadaslar (benden büyük olanlar) yaklaşık 2 aydır bı takım seylerım yolunda gıtmıyor bu yüzden fala sardım varsa bıldıgınız cok sağlam bı falcı yonlendırırsenız sevınırım... Kemeraltındakı Sibel hanım ve yesılyurttakı Gül hanım dıkkatımı cektı yazdıklarınız arasından daha gitmedim.. Sımdıden teşekkür edıyorum
Aylardir google dan takip ediyorum burayı.burdaki öneriler dogrultusunda bazı falcilara gittim.Hayatimla ilgili merak ettigim önemli bisey var.Necco sibel,babacan tülin,karsiyaka Doga,müjgan cafe tülin bunlara gittim.sizce hangisinin ki cıkıyor?bende yıllardir gittigim bütün falcilar hakkinda tek tek yorum yapicam.
cnm kimleri begendin?
1 ay önce gittim dediklerini harfiyen yaşıyorum, tavsiye ederim Gül ablayı
MUTLAKA OKUYUN yazdigim konulu yaziyi okuyun arkadaslar.bunlar yillar boyu edinmis tecrubelerppüşenmedim yazdim sizler icin.bosuna cok vakit kaybediyoruz.bos yere umutlandiriliyoruz.
çok sağol canım yazdıklarının hepsini üşenmeden okudum ve inan bana ben de bi çoğuna gittim ama yok yok.. o anı çok iyi bilen ama gelkecekle ilgili 0 olan insanlar.. müjgan hanım bana erkek arkadaşın döncek ve evleneceksiniz olmazsa anamı s*ksinler dedi ama öyle bişey olmadı tamamen bitti.. muratta barışcaksınz demişti ama olmadı.. kumru zaten resmen salladı.. canan hiçbişeyimi bilemedi baktı ki çözemiyor çevir kazı yanmasın hesabına döndü..son olarak bişey sorcam sen yeliz ya da nergize gittin mi bi bilgin var mı onlarla ilgili.. müjgan kafedeki tülinin dedikleri çıkıyor mu???????????
Adakam son gittigim falcilarla ilgili yorumlarim vadesi gelincei yapicam.ama mutlaka okuyun konusunda yazdiklarimdan iyi olduklari kesin.yaklasik 10 yildir izmirdeki coguna defalarca gittim.adakam burdan anlatamam cok özel bi olay.ama yillarönce bi kadinin evine götürmustu arkadaslarim.ve yillardir okadini ariyordum.buldum.ama kadin kimseye bakmiyo.referansla gidiyorum.yani ticari deil kadin..burda anlatamam ama yillar önce baktirdigimda ki para almadi benden.bana 5 yil 2 ay önce su olmus oyuzden böyle dedi.ve bi hesapladim hakkaten sok oldum.yani kesinlikle kimsenin bilemiycegi biseydi.ve sebep o dedigi olay cikti..yani cok ilginc.ama isim veremem.kadin bakmiyo kimseye.ama yani baska bisey o kadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?