İzmir'deki Falcılar

bana sibelin dedikleri çıkmadı gelecekle ilgili ama o anı çok iyi bildi.. ben uzun zamandır baktrmıyorum zaten hatta kış ayından beri diyeyim baktrmadım ama bugünlerde baktırma isteği duyuyorum:):) yorumları okuyarak bikaç iyi falcı tespit ettim naciye, nergiz. yeliz.. naciye hanımın numarasını sağolsun bi arkadaş bana yolladı ama arıyorum ulaşamıyorum nergiz ve yelizin numaralarınıda bulamıyorum fal baktırmak istiyorum çünkü 4 aydır baktırmadım ve şuanda bana moral vereceğine inanıyorum..bu işin sonu yok doğru ama 4 5ayda 1 baktrmakta çokta bişey olmadığını düşünüyorum..

cnm belki o anda olmasını çok istiyoruz ama dediğin gibi olmaması daha hayırlı belkide..onu sadece allah biliyor..çok teşekkür ederim..

Merhaba arkadaslar (benden büyük olanlar) yaklaşık 2 aydır bı takım seylerım yolunda gıtmıyor bu yüzden fala sardım varsa bıldıgınız cok sağlam bı falcı yonlendırırsenız sevınırım... Kemeraltındakı Sibel hanım ve yesılyurttakı Gül hanım dıkkatımı cektı yazdıklarınız arasından daha gitmedim.. Sımdıden teşekkür edıyorum

1 ay önce gittim dediklerini harfiyen yaşıyorum, tavsiye ederim Gül ablayı

mrb canım.. ben sana nergizle yelizi tavsiye ederdim ben de tavsiye edenlerin ve bu sitede onlar hakkında yazılanların yalancısım:):):) ama malesf ikisininde numarası yokk bulursam sana da yollarım..

Aylardir google dan takip ediyorum burayı.burdaki öneriler dogrultusunda bazı falcilara gittim.Hayatimla ilgili merak ettigim önemli bisey var.Necco sibel,babacan tülin,karsiyaka Doga,müjgan cafe tülin bunlara gittim.sizce hangisinin ki cıkıyor?bende yıllardir gittigim bütün falcilar hakkinda tek tek yorum yapicam.

cnm kimleri begendin?

Hepimiz malesef hayatimizdaki sıkıntılar dogrultusunda falcilara gidiyoruz.Merak ettiklerimizi öğrenmeye çalisiyoruz.Acaba arıcakmi?bi ilişki olurmu?iş hayati? Gibi gibi..ve verdikleri zamanlari bekliyoruz.o an seviniyoruz.cikmayincada daha büyük hayal kırıklığına uğruyoruz.ve aylarca boş yere beklemiş oluyoruz.ve cogu Bİ-le-mi-yor.Biz para kazanmak icin bütün gün calisiyoruz.onlar oturduklari yerden iki laf ederek cogumuzdan üç dört kat para kazaniyorlar.Yillarca gittigim bütun falcilari yorum yapip yazicam.Ben cok yere bos yere ümitlendim.Sizler bari ümitlenmeyin.son gittigim falcilarla ilgili yorum yapmicam.cünkü daha verdikleri vade olmadi.Kimsenin günahini almak istemem.Ama yillardir defalarca gittigim cikip cikmadigindan emin oldugum kisileri sıraliycam.Umarim yardimci olabilirim.Bosuna paraniz vaktiniz ümitleriniz calinmasin. DU FİESTA: kemal,canan,paşa...vs hepsine baktırdım yıllarca.kesinlikle CİKMİYOR.vakit kaybi.Ha burcu ayrilmiş ordan..bi nebze cıkıyor.ama zamani tutturamiyor. FİESTA: LEO Şuani iyi biliyor.gecen yil baktirmistim.resmen ozamanki erkek arkadasimin isminin bütun harflerini siralamisti.cok polyannaciydi.evlenceksiniz deyip duruyodu.cok büyük kazik yiyerek ayrildik.ona kalsa.bu cocuk melek diyordup. Efsun cafe:BAYRAM- o falci deil bence.önerilerde bulunuo.karakter analizi yapiyor.ama cok gittim.kesinlikle cikmiyor.Orda Funda var.ona baktirdim bide.günahini almiyim daha vadesi dolmadi söylediklerinin.ama verdigi bi zaman gecti cikmadi.beklemedeyim. CAFE DAİSY : MURAT: resmen bi insan bu kadar kendinden emin bukadar sallar.Okadar kisi niye sıra bekliyo anlamiş degilim.yillar önce Bana İsim vererek sununla evlenceksin demisti.birak evlenmeyi hayatimda öyle birisini tanimadim.işte insan uslanmiyor.gecen yil bidaha baktirdim erkek arkadasim varken.Bana kedi olali bi fare tutmussun dedi.tam evlenilcek adam sakin kacirma dedi.Bahsettigi cocuk kumarbaz alkolik hatta uyusturucu bile kullaniomus yani yam bir o.ç. Cıkti:))))Sakin baktirmayin.butun arkadaslarima isim verdi.hicbiri tanismadi bile yillarca. MÜJGAN:Yillar önce baktirmistim.Cikmazsa anami s. Diye büyük konusuyordu.ama cikmadi.suani iyi bilio ama.bilmiyorum.belkide modunda deildi.cikmadi. SEVGİ esmer:cok emin konusur.cok baktirdim.ama yok kardesim cikmiyor.bosyere cok ümitlendirdi beni. ORHAN :Ayrilmis ordan.vakit kaybi. SEVDAM CAFE:sevda:BU kadina niye bukadar sira var.anlamis deilim.resmen senin agzindan laf alarak bakiyor.ve cikmiyor. KUMRU- suan du fiestadaymis galiba..birsuru zaman verdi bana.ama yok cikmadi.ve kisa bakiyor. TAMİLİA: yani dogru tespitleri var.bana isinden ayrilcaksin demisti.ummuyodum ama ordan ayrildim.bana harfler verdi bununla evleniceksin demisti.oanki sevgilimdede o harfler vardi.ondan ayrildim.ama belki tesaduf ayni harfler olabilir dedigi kiside..bence gidilebilir.polyannaci deil.ne görüyosa söyluo.genel olarak iyi. BORNOVA TELVE CAFE: asiye,ilknur,batu hepsi cırt.gitmeye degmez. ALSANCAK TELVE CAFE: ALPAY: gicik bi tip.ve suani bile bilemiyo bence.bikac arkadasimda gitmisti.onlarda öyle söyluo. FİSİLTİ CAFE ÖMER: yani biraz ters konusuo.birsuru arkadasim gitmiş.acik sözlü.kiza resmen bu cocuk seni kullaniyor demis.tabi insan inanmak istemiyo.kötü bidaha baktirmam dedi.ama cocuk hakkaten kullandi ve gitti.banada kötu bi dönem gecirmistim.butun olacaklari tek tek söyledi.kötu seyleri. söylemisti ve malesef cikti.yani terapi deil gercekleri duymak isteyen mutlaka gitmeli. POLAT CAFE GÜLAY:gereksiz.evde eş dostla fal bakio gibi. Özkanlar EMEL: evinde baktirmistim.cok yillar önce.bi kagida yazmistim.bir sürü isim yazdirmisti.yok inan tanismadim bile hicbiriyle.gereksiz. RÜYAM CAFE: NURTEN-DİLEK resmen ikiside ückagitci.her gidene sende büyü var diyo.ben baktirdim resmen dilek moralimi bozdu büyü var su kadara bozarim dedi.megersem herkese yapiomus.sakin gitmeyin.biseyde bildikleri yook.eskiden hükumet konaginin orda mesken cafemi ne vardi orda calisiodu bunlar. BURDA sizin yorumlarinizlada falcilara gittim.onlar hakkinda yorumlarimi ilerde yapicam.günahlarini almiyim.dedigim gibi vadeleri var söylediklerinin..bu saydiklarim sizlere ciktimi bilmiyorum.yani elektrik meselesi.ama bana ve arkadaslarima cikmadi.suani bilen oldu yada gecmisi.suan hayatimdaki kisinin ismine kadar veren oldu.ama gelecekleri cikmadi..UMARİM YARDİMCİ OLABİLMİSİMDİR?DAHA AKLİMA GELİRSE YAZARİM:))-

cnm kimleri begendin?

Valla cnm.Bu falcilari burdan duydum.daha vadeleri dolmadi tam.pek günah almak istemiyorum.ama sonucta hayatimdaki olaylarin gidisatindan benim tahminimce en iyi babacan birgül bildi.galiba o cikicak.yani istedigim birisi var.olmicak dedi.ve hakkaten aramiyor yanisibel suani inanilmaz bildi hatta tarif ediyor.birgulde tarif ediyor.ikiside bu cocuk seni seviyor ama binkiz var mantik olarak onu tercih ediyor dedi ikiside.sibel seni sececek dedi birgul olmicak kesinlikle dedi.sibel sana kalmis istersen olur dedi.ama galiba birgul daha iyi

Doga, tülin ,birgül,sibel iyi baktilar.ama tabi zaman gosterecek cikip cikmicani.burdan yazarim:)

MUTLAKA OKUYUN yazdigim konulu yaziyi okuyun arkadaslar.bunlar yillar boyu edinmis tecrubelerppüşenmedim yazdim sizler icin.bosuna cok vakit kaybediyoruz.bos yere umutlandiriliyoruz.

MUTLAKA OKUYUN yazdigim konulu yaziyi okuyun arkadaslar.bunlar yillar boyu edinmis tecrubelerppüşenmedim yazdim sizler icin.bosuna cok vakit kaybediyoruz.bos yere umutlandiriliyoruz.

çok sağol canım yazdıklarının hepsini üşenmeden okudum ve inan bana ben de bi çoğuna gittim ama yok yok.. o anı çok iyi bilen ama gelkecekle ilgili 0 olan insanlar.. müjgan hanım bana erkek arkadaşın döncek ve evleneceksiniz olmazsa anamı s*ksinler dedi ama öyle bişey olmadı tamamen bitti.. muratta barışcaksınz demişti ama olmadı.. kumru zaten resmen salladı.. canan hiçbişeyimi bilemedi baktı ki çözemiyor çevir kazı yanmasın hesabına döndü..son olarak bişey sorcam sen yeliz ya da nergize gittin mi bi bilgin var mı onlarla ilgili.. müjgan kafedeki tülinin dedikleri çıkıyor mu???????????

Cnm merhaba.tülin i bende buraya üye olmadan takip ediyodum.burdan duydum.yani iki hafta falan önce baktirdim..sorunumla alakali bu cocuk baska bi kizi tercih etcek dedi.cunku o daha kolay dedi.ne demekse?ama birgulde oyle soylemisti.bana vuma cumartesi ariycak dedi.bugun pazar aramadi daha.zaten acmicam dedim.oda acma diye yönlendirdi.ama ne bileyim.iyiydi.yani tam gununu bilememesi normal.ama dedigi boyutta gerceklesecek olaylar gidisat öyle duruyo.cnm tam belli olsun.burdan zaten yazicam.sunu gidilir arkadaslar diye:)Sen birgüle gittinmi o cikcakmi asil onu merak ediyorum.onuda daha yeni kesfettim

Yeliz ve nergiz e gitmedim.burda adi geciyodu.öyle duymustum.ama cok olumsuz yorum yapan da var.cikmadi diyen cok..oyuzden gitmedim

Buarada gülistanin adi cok gecmis burda.ne zaman gelecek falan izmir e diye.ben cok uzun zaman önce pastel alisveris merkezinin ordaki cafede normal fiyatlara bakarken gidiyoduk.ama yoook cikmadi yani.keske ciksaydi

Adakam son gittigim falcilarla ilgili yorumlarim vadesi gelincei yapicam.ama mutlaka okuyun konusunda yazdiklarimdan iyi olduklari kesin.yaklasik 10 yildir izmirdeki coguna defalarca gittim.adakam burdan anlatamam cok özel bi olay.ama yillarönce bi kadinin evine götürmustu arkadaslarim.ve yillardir okadini ariyordum.buldum.ama kadin kimseye bakmiyo.referansla gidiyorum.yani ticari deil kadin..burda anlatamam ama yillar önce baktirdigimda ki para almadi benden.bana 5 yil 2 ay önce su olmus oyuzden böyle dedi.ve bi hesapladim hakkaten sok oldum.yani kesinlikle kimsenin bilemiycegi biseydi.ve sebep o dedigi olay cikti..yani cok ilginc.ama isim veremem.kadin bakmiyo kimseye.ama yani baska bisey o kadin

Bahsettiğiniz falcılara bende bu yıl gittim çoğuna, birkaç tanesinede geçen yıl tesadüfen gitmiştim fiesta ve telve cafeye... Hepsi birbirinin aynısı... Rüyam cafedeki Dilek ve Nurten den sonra aklım başıma geldi ve gitmiyorum... Hepsi para için yapıyor ve biraz bizlerinde mantıklı davranması gerekiyor, okumuş , eğitimli insanlarız, bunları dışarda yada kendi ortamımızda görsek oturup konuşuruzmuyuz ? bence hayır o yüzden herkes eğitimine yakışır bir şekilde hayatına bu tür şeylerden uzak durarak devam etmeli... hayatımızı kendimiz yönlendirmeliyiz...
Siz 10 yıldır gidiyormuşsunuz hemde söyledikleri çıkmayanlarada defalarca gitmişsiniz ve eminin çok sıkıntıdaydınız ve bu falcılara gitmeye başlandımı ardı arkası kesilmiyor... 10 yıldır hayatınızdalar bundan sonra 10 yılda onlara gitmeden hayatınıza devam edin derim... Bırakın hayatınız süprizlerle dolu olsun yarınıda bilmeden yaşayalım (zaten öğrenemiyoruz )....

Buraya bu falcıların çoğu sahte üyelik alıp giriyor , bazı kişilerde bunların tanıdıkları üye olup aranıza karışmaya çalışıyor,,, yani sahtekarlık burda da var malesef.... Dediğim gibi uzak durmak lazım bunlardan ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…