Bahsettiğiniz falcılara bende bu yıl gittim çoğuna, birkaç tanesinede geçen yıl tesadüfen gitmiştim fiesta ve telve cafeye... Hepsi birbirinin aynısı... Rüyam cafedeki Dilek ve Nurten den sonra aklım başıma geldi ve gitmiyorum... Hepsi para için yapıyor ve biraz bizlerinde mantıklı davranması gerekiyor, okumuş , eğitimli insanlarız, bunları dışarda yada kendi ortamımızda görsek oturup konuşuruzmuyuz ? bence hayır o yüzden herkes eğitimine yakışır bir şekilde hayatına bu tür şeylerden uzak durarak devam etmeli... hayatımızı kendimiz yönlendirmeliyiz...
Siz 10 yıldır gidiyormuşsunuz hemde söyledikleri çıkmayanlarada defalarca gitmişsiniz ve eminin çok sıkıntıdaydınız ve bu falcılara gitmeye başlandımı ardı arkası kesilmiyor... 10 yıldır hayatınızdalar bundan sonra 10 yılda onlara gitmeden hayatınıza devam edin derim... Bırakın hayatınız süprizlerle dolu olsun yarınıda bilmeden yaşayalım (zaten öğrenemiyoruz )....
Buraya bu falcıların çoğu sahte üyelik alıp giriyor , bazı kişilerde bunların tanıdıkları üye olup aranıza karışmaya çalışıyor,,, yani sahtekarlık burda da var malesef.... Dediğim gibi uzak durmak lazım bunlardan ....
Rapunzel cok haklisin..aliskanlik oluyor bi sure sonra.10 yildan kastim on yildir izmirdeyasiorum .ama yilda bi kere sIkıntili donemlerde ayda bikere coguna baktirdim.terapi eglence ümit.ama cok kaptirmamak lazim.dedigin gibi bende üniversite okudum yuksek yaptim ama falcilardsyizhalam savci o bile benle geliyoo:)
Merhaba arkadaslar (benden büyük olanlar) yaklaşık 2 aydır bı takım seylerım yolunda gıtmıyor bu yüzden fala sardım varsa bıldıgınız cok sağlam bı falcı yonlendırırsenız sevınırım... Kemeraltındakı Sibel hanım ve yesılyurttakı Gül hanım dıkkatımı cektı yazdıklarınız arasından daha gitmedim.. Sımdıden teşekkür edıyorum
Kizlaaar.kimse cvp vermicekmi.birgulun fali cikan varmi?baktiran yokmu.lutfen bi yorum
Kizlaaar.kimse cvp vermicekmi.birgulun fali cikan varmi?baktiran yokmu.lutfen bi yorum
ben baktırmadım ama önceki sayfalarda tuttu diyen de var salladı diyen de çok... sibele ben de gittim bana da ağustosun 21ine kadar vade verdi bakalım bekleyip görücez benimle birlikte bekleyenler baya övüyodu dedikleri çıkıo mu diye sordum çıkmadı diyen yoktu orda zaten benim denk geldiklerim orda sibele devamlı gelenlerdi hatta bi kadın sibele baktırmış dedikleri çıkınca kızını da getrmiş falan..
Teşekkür ederım tavsıyen ıcın.. Ücretını bılıyorsan yazarsan sevınırım ayrıca randevu almak gerekmiyor mu ?? Gidip boş dönmek istemem :)
Ben sibele mayis basi baktirdim.haziran ilk iki haftasi bisey demisti.olmadi.cikmadi.bilmiorum.belkide cikiodur.ama zamani tutturamadi.keske ciksa
sibel sanırım herkese eski erkek arkadaşıyla ilgili vade vermiş..herkesemi olumlu dedi ya :) olumsuz olmıcak dediği olmadımıbenimkininde vadesinin bitmesine az kaldı şu an olumlu bişey yok olursa yazıcam
:))) Sibel hanımın dediklerinden sadece ex boyfriend lerle ilgilimi vade bekleniyor? Başka konularda söyledikleri çıkmadı mı? Kıyaslama yapmak açısından merak ettim
mrb kızlar size bir falcı deneyimimi tkerar anlatacağım.. geçenlerde tesadüfen karşıyakadaki müjgan kafeye gittim..içerisi bomboş sadece 3 4 tane müşteri var ve 3 tanede falcı.. falcılardan biri diğerlerinden daha yaşlı adının sezin olduğunu düşünüyorum çok sırası olduğu için randevuyla alıyormuş ama benim randevum olmadığı için ordaki iri göğüslü bi bayana baktrmak zorunda kaldım adı nuray olması gerekiyor çok fazla hatrlamıyorum ama hatırlayacağım şey falı bilememesiydibana şu böyle bu böyle diyince ben de hayır yok öyle bişey dedim ondan sonra ağzımdan laf falan almaya başladı.. kadındaki tek düzgün yorum sade ve sadece kişilik analiziydi gerisi boşşşşşşş.TAVSİYE ETMİYORUM ARKADAŞLAR ama gitmek isteyen varsa gidebilir hoşçakalın:):):)
rapunzelcim ben sana aslında detayyyyyyyylı bi şekilde bana baktığı falı anlatırdım ama malesef msj hakkım yok keşke olsaydıbana söylediği şeyler değişik şekilde çıktı ama tam söylediği gibi değil yani onun dedği gibi olmadı anlatmadım
:))) Sibel hanımın dediklerinden sadece ex boyfriend lerle ilgilimi vade bekleniyor? Başka konularda söyledikleri çıkmadı mı? Kıyaslama yapmak açısından merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?