İzmir'deki Falcılar

Rapunzel cok haklisin..aliskanlik oluyor bi sure sonra.10 yildan kastim on yildir izmirdeyasiorum .ama yilda bi kere sIkıntili donemlerde ayda bikere coguna baktirdim.terapi eglence ümit.ama cok kaptirmamak lazim.dedigin gibi bende üniversite okudum yuksek yaptim ama falcilardsyiz halam savci o bile benle geliyoo:)

Ama çok kaptırmışız malesef... Önemli olan bu hataları (ben hata olarak görüyorum) tekrarlamamak lazım... Eğlence boyutunda arkadaşlar arasında olur yada yılda 1 defa belki çok daraldığında gidersin ama 1 kişiye... Çoğumuz abarttık sayıca Bababacan cafe hakkında hiç iyi şeyler duymadım, Birgül için de olumsuz şeyler duydum... Burda ki eski sayfalara bir göz at istersen sanırım onun vadesini bekliyorsun :)

Gittiğim kişiler arasında anı ve geçmişi mükemmel derecede Sibel hanım bildi verdiği vade var çıkarsa yazarım... Gül hanımı eski sayfalara bakarsan görürsün durum değerlendirmesi de iyi değildi ve dediklerinin hiç biri çıkmadı malesef... Çok kendinizi kaptırmayın derim:)

mrb kızlar daha önce bi falcı deneyimi yaşamıştım yaşayanlarda bana yanıt vereceklerini umuyorum.. canımın çok sıkkın olduğu bi zamanda enginar kafe süheylaya gittim ha gitmez olaydım insan bu kadar mı sallar başladı bana yok benm bütün fallarım çıkar sözlerine.. ÇIKMADI ÇIKMADI ÇIKMADI hatta geçmişi bilemedi ben hyr diye cevap verince bozuldu.. bi sürü yalanlar söyledi ben olmayacağını bildiğim bisürü yalanlar.. kesinlikle çıkmadı falı eğer yolunuz oraya düşerse baktrmayın derim.. yinede kendi tercihiniz parayı kolay kazanmıyoruz neticede o falcıya verceğinizi direk yırtıp paranızı çöp kutusuna atın derim iyi fallar kızlar..

Kizlaaar.kimse cvp vermicekmi.birgulun fali cikan varmi?baktiran yokmu.lutfen bi yorum

ben baktırmadım ama önceki sayfalarda tuttu diyen de var salladı diyen de çok... sibele ben de gittim bana da ağustosun 21ine kadar vade verdi bakalım bekleyip görücez benimle birlikte bekleyenler baya övüyodu dedikleri çıkıo mu diye sordum çıkmadı diyen yoktu orda zaten benim denk geldiklerim orda sibele devamlı gelenlerdi hatta bi kadın sibele baktırmış dedikleri çıkınca kızını da getrmiş falan..

Ben sibele mayis basi baktirdim.haziran ilk iki haftasi bisey demisti.olmadi.cikmadi.bilmiorum.belkide cikiodur.ama zamani tutturamadi.keske ciksa

Zaten ben Sibel hanıma gittiğimde kendisi bana tavsiye üzerine mi geldiniz dedi bende hayır internetten buldum dedim şaşırdı nerde yazıyor falan dedi bende forumlarda yazıyor deneyimleri olanlar dedim... Şaşırdı çünkü çoğu kişi tavsiye üzerine gidiyormuş randevu ile ben beklerken bir kişi vardı oda ilk kez geliyormuş arkadaşı tavsiye etmişti, o dönerken ben sordum biliyormu diye kızda evet demişti... Olasılık olarak hesaplarsak Sibel hanım çoğunluğun durum ve anını biliyor gelecekle ilgilide çoğu tutuyor... Arada çıkmayanlar çok az olur ama onlarda belki 1 tek konuya odaklanmış olabilirler yani arada birşey söylemiştir oda çıkmıştır ama baktıran kişi için önemsiz bir konudur hiçbiri çıkmadı diyebilir.... Süre ile ilgili gecikme yada erken olma olabilir...Ben söylediklerini yazmıştım , diğer falcıların kinide tek tek yazmıştım o yüzden en basit birşeyde bile olmadıysa burda hiçbiri çıkmadı derim... Sibel benim için sondu çıkmasada falı, benim için şuan bir kişinin hakkımda ne düşündüğünü çatır çatır söyledi buda yeter aslında :))) Sibel mantıklı bir bayan ve büyü, hacı hoca tipi şeylerden de hoşlanmıyor, kaderin birazda bizim elimizde olduğunu, fala çokda inanılmayacağını onların sadece tahminde bulunduğunu gerisini Allahın bileceğinide söylüyor... Bu bayan birde rahatsız olduğu için çok yorulmaması gerekiyor diye düşünüyorum.... Doktor gibi düşünün belli bir sayıda hastadan sonra yanlış tetkikler verebiliyorlar ve doğru teşhis koyamıyorlar... Buda öyle birşey ben sabah 11 gibi gitmiştim performansı süperdi ben söylediklerine şok olmuştum

Teşekkür ederım tavsıyen ıcın.. Ücretını bılıyorsan yazarsan sevınırım ayrıca randevu almak gerekmiyor mu ?? Gidip boş dönmek istemem :)

kahve+tarot 25 lira
böreklerini de tatmadan dönmeyin :)
özelden mesaj atın vereyim numarasını randevulu bakıyor

Son düzenleme:
Ben sibele mayis basi baktirdim.haziran ilk iki haftasi bisey demisti.olmadi.cikmadi.bilmiorum.belkide cikiodur.ama zamani tutturamadi.keske ciksa

sibel sanırım herkese eski erkek arkadaşıyla ilgili vade vermiş..herkesemi olumlu dedi ya :) olumsuz olmıcak dediği olmadımı benimkininde vadesinin bitmesine az kaldı şu an olumlu bişey yok olursa yazıcam

:))) Sibel hanımın dediklerinden sadece ex boyfriend lerle ilgilimi vade bekleniyor? Başka konularda söyledikleri çıkmadı mı? Kıyaslama yapmak açısından merak ettim

sibel sanırım herkese eski erkek arkadaşıyla ilgili vade vermiş..herkesemi olumlu dedi ya :) olumsuz olmıcak dediği olmadımı benimkininde vadesinin bitmesine az kaldı şu an olumlu bişey yok olursa yazıcam

mrb kızlar size bir falcı deneyimimi tkerar anlatacağım.. geçenlerde tesadüfen karşıyakadaki müjgan kafeye gittim..içerisi bomboş sadece 3 4 tane müşteri var ve 3 tanede falcı.. falcılardan biri diğerlerinden daha yaşlı adının sezin olduğunu düşünüyorum çok sırası olduğu için randevuyla alıyormuş ama benim randevum olmadığı için ordaki iri göğüslü bi bayana baktrmak zorunda kaldım adı nuray olması gerekiyor çok fazla hatrlamıyorum ama hatırlayacağım şey falı bilememesiydi bana şu böyle bu böyle diyince ben de hayır yok öyle bişey dedim ondan sonra ağzımdan laf falan almaya başladı.. kadındaki tek düzgün yorum sade ve sadece kişilik analiziydi gerisi boşşşşşşş.TAVSİYE ETMİYORUM ARKADAŞLAR ama gitmek isteyen varsa gidebilir hoşçakalın:):):)

:))) Sibel hanımın dediklerinden sadece ex boyfriend lerle ilgilimi vade bekleniyor? Başka konularda söyledikleri çıkmadı mı? Kıyaslama yapmak açısından merak ettim

rapunzelcim ben sana aslında detayyyyyyyylı bi şekilde bana baktığı falı anlatırdım ama malesef msj hakkım yok keşke olsaydı bana söylediği şeyler değişik şekilde çıktı ama tam söylediği gibi değil yani onun dedği gibi olmadı anlatmadım

daha önce sibel hanıma baktırdığımı açıklamıştım yanılmıyorsan 1 buçuk yıl önce falandı bana tarif ettiği kişi benim eski sevgilimdi ve biz ayrıydık bana haziran ayında eski erkek arkadaşımla barışacağımı söylemişti ama öyle bişey olmadı hatta..haziran ayında benim hayatıma başka bi çocuk girdi yani dediği çıktı mı çıkmadı mı anlamadım acaba falda yeni giren erkek arkadaşımımı gördü yoksa eskisine mi yordu anlamadım.. yine de sizi yanlış yönlendirmek istemediğim için buraya yazdım.. iyi fallar

Hahahaha iri göğüslü Nuray alemsin ya:) Müjgan cafede sezin diye birini duymadım.. Nuray, selda ve Tülin vardı. ilk girişteki randevulu alan ve genelde o cafeyi döndüren Tülin hanımdır... Nuray hiçbirşey bilemedi gelecekle ilgilide salladı ... Tülinede 2 kez gittim ikisindede farklı söledi tutarlı değildi verdiği tarihlerde tutmadı ki... Oraya gidene kadar meral hanıma gitseydin ya Adakam ? bene müjgan cafeyi paylaşmıştım ilk yazımda...

benimde msj hakkım yok en azından çıkmış değişik de olsa olsun varsın eski sevgili gelmiyorsa yenisi gelmiş sana dediği ayda hemde sonuçta görmüş ... zaten yeniyi kabul ettiğine göre eskisininde bir önemi yokmuş senin için .... zaman böyle birşey ....

cnm bana ex boyfrienle ilgili vade verdi ancak farklı şeylerde söyledi tabi tayinle ilgili bir durum söyledi olumlu olacak dedi hatta harf verdi neresi olduguyla ilgili ve büyük ihtimalle olacak hemde o dediği harflerde var o kurumun içinde...keşke mesaj hakkın olsaydı detaylı konuşurduk ... ancak eski erkek arkadaşımla ilgili söylediği şey hiç olcak gibi değil mucize yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…