benimde msj hakkım yoken azından çıkmış değişik de olsa olsun varsın eski sevgili gelmiyorsa yenisi gelmiş sana dediği ayda hemde sonuçta görmüş ... zaten yeniyi kabul ettiğine göre eskisininde bir önemi yokmuş senin için .... zaman böyle birşey ....
Fısıltı cafe ömer nasıl arkadaşlar gidenler ne düşünüyor?
Ben baktirdim cnm hatta bi yıldir falan 2-3 kez baktirdim.dediklerini yasadim.sıkıntili bi dönemdi.ve cıkti söyledikleri malesef.detay vererek söylemisti ve detayiyla cikti.zaten ben artik ömer, sibel ve birgul e gidiyorum..yalniz birgul ve sibeli yeni kesfettim.bi olay hakkinda sormak icin gittim.ikisi birbirinden zıt söyledi.zamani gelince.eliycem birini.ama suan favorim üçü.
cnm bana ex boyfrienle ilgili vade verdiancak farklı şeylerde söyledi tabi tayinle ilgili bir durum söyledi olumlu olacak dedi hatta harf verdi neresi olduguyla ilgili ve büyük ihtimalle olacak hemde o dediği harflerde var o kurumun içinde...keşke mesaj hakkın olsaydı detaylı konuşurduk ... ancak eski erkek arkadaşımla ilgili söylediği şey hiç olcak gibi değil mucize yani..
canım çok haklısın sibelin dediği farklı bi biçimde çıktı diyelim... veeeeeeeeeee evet hatırladım TÜLİNdi kadının adı bi ona geliyordu zaten.. doğrusunu söylemek gerekirse meral hanımın yerini bulamadım bi kaç kişiye sordum ama çarşıya girmeden önce dediler.. ben de senin tarif ettiğin yorumu bulamadım mecburen birazcıkta tesadüfen nuraya gittim.. annem bile sallasa daha güzel tutardı o kadar alakasız şeyler söylediki paramın gittiğine mi yanayım zamanıma mı bilemedimama merali denicem canım aklımda kaldı..
Merhaba cnm.sibel bugunu ve gecmisi detayli bi sekilde cok iyi anlatiyor.detaylariyla bilmesi cok iyi.birgül cok detay vermiyor..ve daha kisa bakiyor.bence sibel daha iyiydi.ama daha yeni baktirdigim icin gelecek konusunda hangisi daha basarili bilmiyorum.mutlaka cikani senin icin burdan yazicam:)ama örn suan sevgilinin yada eski sevgilinin hoslandiginin neyse ne dusundugunu birisi varmi yokmu yani suanla ilgili ögrenmek istediklerin icin sibel e git derim.işle alakalida.bana örn annen disindaki en yakin anne tarafindan kadin akraban sana işle ilgili olumlu konusmasi olmus dahada olacak dedi.hakikaten teyzem kendine ait sirkette beraber calisalim diyor.yani detaylariyla soyluyor
Çarşının girişindeydi akbank sokağının orda, ama alsancağa taşınmış olabilir .... Kesinlikle nuraydan iyidir, meralde hızlı konuşur ve sempatiktir inanmazsan bir kez daha bakar benim soruma arka arkaya 3 kez bakmıştı ... Dediğim gibi sibel ile aynı şeyi söylediler bakalım çıkarsa 2 side bilmiş olur... Bende tebrik ederim onları
yeni uye oldugum için ozel mesaj atamıyorum maalesefkahve+tarot 25 lira
böreklerini de tatmadan dönmeyin :)
özelden mesaj atın vereyim numarasını randevulu bakıyor
inanırım valla çünkü şimdiye kadar desteksiz süpeeeeeeeeeeerr sallayan bi SÜHEYLA bide bu NURAYDIR.. yaa 12 tl me acıdım vallahaa:):) bidaha uğramamda tavsiyede etmem inanılmaz alakasız şeyler söyledi buı kadar daa olamaz yanii:
Arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum... Şu aralar çok sık yaşadığım birşey var ; Gün içerisinde sürekli birisinin ismi geçiyor içimden, hani telepati diye birşey var ya birisinin ismi içinizden geçtiğinde oda sizi düşünürmüş genelde bana çıkardı hep... Size de böyle birşey oluyor mu??? Deneyimlerinizi paylaşsınız ? :)
Arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum... Şu aralar çok sık yaşadığım birşey var ; Gün içerisinde sürekli birisinin ismi geçiyor içimden, hani telepati diye birşey var ya birisinin ismi içinizden geçtiğinde oda sizi düşünürmüş genelde bana çıkardı hep... Size de böyle birşey oluyor mu??? Deneyimlerinizi paylaşsınız ? :)
Rapunzel o birisinin ismi gecmesi icinden sevgilinmi yoksa herhangi birimi.sevgilin sevdigin falansa bilinc alti demek.quantumla bilincin cagiriyor onu..
falsızda olmuyor ki canım yaaaama artık seni dinlicem falcıya gitmeme konusunda değil hangi falcıya gitme konusunda yanii canım telepati yoluyla o da seni düşünüyordur.. ve bence karşına çıkabilir seni arayabilir ya da o kişiyle ilgili haber alabilirsin canım çünkü genelde hep öyle olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?