İzmir'deki Falcılar

canım çok haklısın sibelin dediği farklı bi biçimde çıktı diyelim... veeeeeeeeeee evet hatırladım TÜLİNdi kadının adı bi ona geliyordu zaten.. doğrusunu söylemek gerekirse meral hanımın yerini bulamadım bi kaç kişiye sordum ama çarşıya girmeden önce dediler.. ben de senin tarif ettiğin yorumu bulamadım mecburen birazcıkta tesadüfen nuraya gittim.. annem bile sallasa daha güzel tutardı o kadar alakasız şeyler söylediki paramın gittiğine mi yanayım zamanıma mı bilemedim ama merali denicem canım aklımda kaldı..

Fısıltı cafe ömer nasıl arkadaşlar gidenler ne düşünüyor?

Ben baktirdim cnm hatta bi yıldir falan 2-3 kez baktirdim.dediklerini yasadim.sıkıntili bi dönemdi.ve cıkti söyledikleri malesef.detay vererek söylemisti ve detayiyla cikti.zaten ben artik ömer, sibel ve birgul e gidiyorum..yalniz birgul ve sibeli yeni kesfettim.bi olay hakkinda sormak icin gittim.ikisi birbirinden zıt söyledi.zamani gelince.eliycem birini.ama suan favorim üçü.

mrb canım peki sence birgül hanımın mı yoksa sibel hanımın mı falı daha çok etkiledi seni?

Merhaba cnm.sibel bugunu ve gecmisi detayli bi sekilde cok iyi anlatiyor.detaylariyla bilmesi cok iyi.birgül cok detay vermiyor..ve daha kisa bakiyor.bence sibel daha iyiydi.ama daha yeni baktirdigim icin gelecek konusunda hangisi daha basarili bilmiyorum.mutlaka cikani senin icin burdan yazicam:)ama örn suan sevgilinin yada eski sevgilinin hoslandiginin neyse ne dusundugunu birisi varmi yokmu yani suanla ilgili ögrenmek istediklerin icin sibel e git derim.işle alakalida.bana örn annen disindaki en yakin anne tarafindan kadin akraban sana işle ilgili olumlu konusmasi olmus dahada olacak dedi.hakikaten teyzem kendine ait sirkette beraber calisalim diyor.yani detaylariyla soyluyor

Evet işte tek bir konu değilde diğer konularda önemli o kişinin bilmesi açısından... Erkek arkadaşına gelince, eğer o bitirdiyse erkekler bayanlardan daha net oluyorlar ve dönmeleri biraz zor ama siz bıraktıysanız dönme ihtimali vardır (tabi bu arada ciddi bir beraberliliği yoksa)... Özel ilişkilerde imkansız diye birşey yok 2 taraf istiyorsa birşekilde olur ama tek taraflıysa bitmesi daha hayırlıdır... Birde çiftlerin yaptığı en büyük hata 2 tarafından o adım atsın demesidir... Yani konuyu başlatma ihtimali için ilk adımı atın olumsuz cvp alırsanız en azından konu tamamen kapanır ama böyle arıyacak mı aramayacakmı diye vadeler beklemekte doğru değil sizi yıpratır... Ben burda genel konuştum tabi senin durumunu bilmiyorum ... İnşallah herşey gönlünce olur :))

Çarşının girişindeydi akbank sokağının orda, ama alsancağa taşınmış olabilir .... Kesinlikle nuraydan iyidir, meralde hızlı konuşur ve sempatiktir inanmazsan bir kez daha bakar benim soruma arka arkaya 3 kez bakmıştı ... Dediğim gibi sibel ile aynı şeyi söylediler bakalım çıkarsa 2 side bilmiş olur... Bende tebrik ederim onları

Kesinlikle sibel diyorum bende en azından bir kişinin sizin hakkınızda ne düşündüğünü net söylüyor. Zaten hangi konuyu istiyorsanız ilk ona yoğunlaşıyor... Benim falım 35 dk sürmüştü :)

inanırım valla çünkü şimdiye kadar desteksiz süpeeeeeeeeeeerr sallayan bi SÜHEYLA bide bu NURAYDIR.. yaa 12 tl me acıdım vallahaa:):) bidaha uğramamda tavsiyede etmem inanılmaz alakasız şeyler söyledi buı kadar daa olamaz yanii:

Sen beni dinleme soluğu falcılarda al Durmazsan daha çok gider 12 tl ... Dur artık durrrrr

Arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum... Şu aralar çok sık yaşadığım birşey var ; Gün içerisinde sürekli birisinin ismi geçiyor içimden, hani telepati diye birşey var ya birisinin ismi içinizden geçtiğinde oda sizi düşünürmüş genelde bana çıkardı hep... Size de böyle birşey oluyor mu??? Deneyimlerinizi paylaşsınız ? :)

Rapunzel o birisinin ismi gecmesi icinden sevgilinmi yoksa herhangi birimi.sevgilin sevdigin falansa bilinc alti demek.quantumla bilincin cagiriyor onu..

falsızda olmuyor ki canım yaaa ama artık seni dinlicem falcıya gitmeme konusunda değil hangi falcıya gitme konusunda yanii canım telepati yoluyla o da seni düşünüyordur.. ve bence karşına çıkabilir seni arayabilir ya da o kişiyle ilgili haber alabilirsin canım çünkü genelde hep öyle olur..

Bendede oluyor.yani hoslandigim biriyse bilincalti diye yada sonucta oda benle ilgilenio diye..ama normal bi arkadasim falansa gecirdigim de mutlaka haber aliyorum yada ben aradigimda Onemli bisey oldugunu anlatir iyiki aradin bende kendimi toparlayinca ariycaktim fln derler

Eski erkek arkadaşım ilk ayrıldığımızda çok yoğun bir şekilde ismi geçiyordu, hatta bir gün oturup ona mail yazıyordum silip silip duruyordum sonra vazgeçtim... benim yazdığım sıralarda o bana yazmıştı... Sonra yine aynı şey oldu ismi geçiyordu benim elime telefona gitti geldi aramadım o aramıştı Ondan sordum bayadır görüşmüyoruz zaten ama hala onun ismi geçip duruyor ve artık sinirlerim bozulmaya başladı .... daha önce düşünüyordum ama artık düşünmek istemiyorum yemek yerken, birşey okurken, dışarıdayken, sürekli aynı şey.

Normalde uzun süredir görmediğim bir arkadaşımın da ismi geçtiğinde beni arardı... Bu nedir böyle diye anlam veremedim

Rapunzel o birisinin ismi gecmesi icinden sevgilinmi yoksa herhangi birimi.sevgilin sevdigin falansa bilinc alti demek.quantumla bilincin cagiriyor onu..

Adakam sen hiç ömer e gittinmi.bak bide ona git..ama gercekleri duymak istiosan terapi niyetiyle gitme..bide onu dene bakalim.zaten ayni sokaktalar.ben sibele ordanda ömere geciorum

Bende öyle düşündüm , arama isteği vardır yada belki oda düşünüyordur ama arama ihtimali vermiyorum ona :) zor yani

Rapunzelcim ozaman senin çakralar acik:)yani evrenden düsunce gucuyle cagiriosun bilmeden.bunla ilgili bi kitap okumustum..ama soyle bi soru isareti var.sen o erkek arkadasini mantigin belki istemiodur artik.bitirmen gerekiodur yada o bitirmistir.silmissindir.ama kalbinin azicik ucu özlemis olabilir.ama beynin bunu kabul etmedigi icin ya niye ismi gecio diosun.ama iste bilinc altin cagirio:)

Buarada rapunzel.bence erkegin gidince dönme ihtimali daha fazla.cünkü bi kadin anca baskasina asik olursa aldatir yada terkeder.yani bi yatip kalkiyim diye birakmaz erkegi..ama erkekler örn baska bi kizdan ilgi görunce yada guzel bulunca okiza sarar kizda cevap veriosa ona odaklanir.bencillerdir ve birakiverebilir sevgilisini.o kizla gorusur hevesini alir yada kizi tanidikca sizle kiyaslar ve pisman olabilir..yani giden erkekten korkmucan giden kadindan korkucan.bi erkek gidebilir sevmiosa bile o yeni kizi.ama kadin sevdigine gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…