Rapunzelcim ozaman senin çakralar acik:)yani evrenden düsunce gucuyle cagiriosun bilmeden.bunla ilgili bi kitap okumustum..ama soyle bi soru isareti var.sen o erkek arkadasini mantigin belki istemiodur artik.bitirmen gerekiodur yada o bitirmistir.silmissindir.ama kalbinin azicik ucu özlemis olabilir.ama beynin bunu kabul etmedigi icin ya niye ismi gecio diosun.ama iste bilinc altin cagirio:)
Buarada rapunzel.bence erkegin gidince dönme ihtimali daha fazla.cünkü bi kadin anca baskasina asik olursa aldatir yada terkeder.yani bi yatip kalkiyim diye birakmaz erkegi..ama erkekler örn baska bi kizdan ilgi görunce yada guzel bulunca okiza sarar kizda cevap veriosa ona odaklanir.bencillerdir ve birakiverebilir sevgilisini.o kizla gorusur hevesini alir yada kizi tanidikca sizle kiyaslar ve pisman olabilir..yani giden erkekten korkmucan giden kadindan korkucan.bi erkek gidebilir sevmiosa bile o yeni kizi.ama kadin sevdigine gider
Buarada rapunzel.bence erkegin gidince dönme ihtimali daha fazla.cünkü bi kadin anca baskasina asik olursa aldatir yada terkeder.yani bi yatip kalkiyim diye birakmaz erkegi..ama erkekler örn baska bi kizdan ilgi görunce yada guzel bulunca okiza sarar kizda cevap veriosa ona odaklanir.bencillerdir ve birakiverebilir sevgilisini.o kizla gorusur hevesini alir yada kizi tanidikca sizle kiyaslar ve pisman olabilir..yani giden erkekten korkmucan giden kadindan korkucan.bi erkek gidebilir sevmiosa bile o yeni kizi.ama kadin sevdigine gider
Seven erkek sevdiği kızı bırakıp eğlencelik birine gitmez diye düşünüyorum yani karakteri zayıf erkek gider ve dönme ihtimali yüksektir ama dönsede kızın kabul etmemesi lazım ...
Yanlis yazmisim.falcilara verdigimiz parayla bunlari da alabilirsin
Adakam sen hiç ömer e gittinmi.bak bide ona git..ama gercekleri duymak istiosan terapi niyetiyle gitme..bide onu dene bakalim.zaten ayni sokaktalar.ben sibele ordanda ömere geciorum
ben ömerede gittim canım ama aramicak dediği kişi aramıştı ve pekte tutturamadı bana..
Dogrudur adakam.bana tutturdu.bi arkadasimada.ama bikac baska arkadasimiza tutturamamis.yani ya detayiyla cikio yada hic cikmio.
yani ben de açıkçası tavsiye üzerine gitmiştim tavsiye eden kişi çok iyi baktığını söylemişti ama yok yani yok.. bana çıkmadı yaa şöyle harbi her dediği çıkan bi falcı bulabilcez mi acaba ama imkansız
adakam senin izmirdeki hiçbir falcıyla enerjin tutmuyor sanırsam :) benimde tutmuyorda arada bir iki tutan oluyor :)
adakam senin izmirdeki hiçbir falcıyla enerjin tutmuyor sanırsam :) benimde tutmuyorda arada bir iki tutan oluyor :)
senin enerjinin tuttuğu 1 2 kişi kimmiş canım:)
benim en çok begendiğim sibeldi.daha öncede çok yazdım cnm içinde bulundugum hali bana öyle güzel anlattıki ama gelecekle ilgili söyledikleriyle ilgili bi kıpırdama yok cnm
arkadaşlar yıllardır bu konuyu takip ediyorum burada....hatta geçmişte yorumlarım da oldu biriyle ilgili..nedense bana çok yaramıştı paylaşmak istedim ben de o zamanlar...memnun kalan da oldu kalmayan da..benim de buradaki köklü arkadaşlardan bir kacının telefonunu alıp gittiğim oldu...aynen çok memnun kaldıgım da oldu...yine öyle biri var izmir de..paylaşmak isterim sizlerle...onu da buradaki bir arkadaş aracılığıyla buldum..yaklaşık 5 kere denedim ve ancak sizlere yazmaya karar verdim..çünkü reklam yapıyor damgası yemek istemedim...yani bu insanı teyit ettim onayladım arkadaşlar :)...adı orhan..bu insan yanına çok rahat edeceğiniz asla karşı cinsten olduğu için rahatsız olmayacağınız bir insan bence..şimdilerde alsancak ta bi yerde bakıyor...rahmani varlıkları var..çevresindeki baktıranlara da tanık oldum..o yüzden gönül rahatlığıyla yazabiliyroum...kendisinden de izin itedim isteyen olursa telefonunu verebilirim..
söyledikleri çıktımı cnm sana
arkadaşlar yıllardır bu konuyu takip ediyorum burada....hatta geçmişte yorumlarım da oldu biriyle ilgili..nedense bana çok yaramıştı paylaşmak istedim ben de o zamanlar...memnun kalan da oldu kalmayan da..benim de buradaki köklü arkadaşlardan bir kacının telefonunu alıp gittiğim oldu...aynen çok memnun kaldıgım da oldu...yine öyle biri var izmir de..paylaşmak isterim sizlerle...onu da buradaki bir arkadaş aracılığıyla buldum..yaklaşık 5 kere denedim ve ancak sizlere yazmaya karar verdim..çünkü reklam yapıyor damgası yemek istemedim...yani bu insanı teyit ettim onayladım arkadaşlar :)...adı orhan..bu insan yanına çok rahat edeceğiniz asla karşı cinsten olduğu için rahatsız olmayacağınız bir insan bence..şimdilerde alsancak ta bi yerde bakıyor...rahmani varlıkları var..çevresindeki baktıranlara da tanık oldum..o yüzden gönül rahatlığıyla yazabiliyroum...kendisinden de izin itedim isteyen olursa telefonunu verebilirim..
canım özel mesaj attım sana..sürekli cafede degil..o yüzden telefon acmak gerekiyor...fiyarı da kahve 20 tl...ama sonra kendisi gerek görürse arapca yazarak bakmaya başlıyor..kahve parası ayrı ödeniyor..onu da belirteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?