İzmir'deki Falcılar

6. hissim çok kuvvetli gittiğim falcılarda söylemişti, hatta Gül Hanım sen bir kişiyle 5.dk konuş hemen anlarsın nasıl biri olduğunu demişti... O kişiye gelince tabiki özlüyorum sanırım özlemek kelimesi çok hafif kalacak.... İşte ben duyguları ile değil mantığı ile hareket eden biriyim malesef ...Bilinç altıma ne desem acaba

Seven erkek sevdiği kızı bırakıp eğlencelik birine gitmez diye düşünüyorum yani karakteri zayıf erkek gider ve dönme ihtimali yüksektir ama dönsede kızın kabul etmemesi lazım ...

cnm bu arada okuduğun kitabın adını hatırlıyorsan yazarmısın incelemek istiyorum :)

Seven erkek sevdiği kızı bırakıp eğlencelik birine gitmez diye düşünüyorum yani karakteri zayıf erkek gider ve dönme ihtimali yüksektir ama dönsede kızın kabul etmemesi lazım ...

Malesef erkekler bizden daha zayif karakterli (karaktersiz) ha guclu karakterli olanda.biz cok farkli dusunuoruz erkeklerle.onlar daha cabuk sıkılabilio.benim cevremde cok örnek var.iliskileri olmus üc yil.bi kavga ediolar ayrilio erkek.kavga bahane sıkılma olay aslinda.cocuk belki haberin yok.buarada birisiyle gorusuo.kiyaslama yapio bisure sonra.ve sen baskin cikarsan aklinda.geri donebilio.inan cok örnek var.kitabin adi nuray sayari nin kitabi - aşk kuantumu- bide sana su kitabi tavsiye ederim.duymussundur belki.seda diker - aslinda giden erkek yoktur- ikinci kitabi ( aslinda ayrilikta yoktur) falcilara verdigimiz parayla bunlari alabilirdin.iliskilerini olumlu yonde etkiliycek arkadasim ücüde:)

Teşekkürler ...Kişisel gelişim ve spiritüellik ile ilgili kitapları içinde psikolojide olanları geçmişte okumuştum anlık mesajlar veriyor bana sonra hiçbirşey kalmıyor... Hayatım kitap okumakla geçiyor zaten işim gereği, boş zamanımda edebi kitaplar okumayı tercih ediyorum... bu aralar spora ve sağlıklı beslenmeye verdim strese iyi geliyor:) Falcılara 6 ay boyunca verdiğim paraya yazık ama herşeyden bir ders çıkarmak lazım ben dersimi aldım zaten yazdım ilk yazımda ben gitmem artık neyi öğreneceğim ki ? 6. hissim ile ilgili biyo enerji falan bunlarında gelişmesini istemiyorum, yani gördüğüm bir rüyamın çıkması bile beni rahatsız ediyor diken üstünde yaşamak istemiyorum... Herşeyi akışına bırakıyorum 6 ay önce nasıl yapıyordum yine öyle olacak...

Sevgiler

Yanlis yazmisim.falcilara verdigimiz parayla bunlari da alabilirsin

Dogrudur adakam.bana tutturdu.bi arkadasimada.ama bikac baska arkadasimiza tutturamamis.yani ya detayiyla cikio yada hic cikmio.

yani ben de açıkçası tavsiye üzerine gitmiştim tavsiye eden kişi çok iyi baktığını söylemişti ama yok yani yok.. bana çıkmadı yaa şöyle harbi her dediği çıkan bi falcı bulabilcez mi acaba ama imkansız

adakam senin izmirdeki hiçbir falcıyla enerjin tutmuyor sanırsam :) benimde tutmuyorda arada bir iki tutan oluyor :)

adakam senin izmirdeki hiçbir falcıyla enerjin tutmuyor sanırsam :) benimde tutmuyorda arada bir iki tutan oluyor :)

:):) onu ben de anlamadım canım:):) mesela bi falcı deneyimimş anlatayım falcı bana diyor ki hayatında biri var görüyorum diyor ben de hayır kimse yok hayatımda diyorum o zaman ayrılmışınız diyor evet diyorum ne zaman diyor bi kaç oluyor diyorum.. bana ardından bununla olmicak diyor e bende biliyorum olmayacağını:) iş diyor çalışıyor musun hyr diyorum hımm çalışacaksın o zaman diyor:):) senin market sektörüyle ne alakan var diyor hiçbir alakam yok diyorum hımm yapıyor sonrası çevir kazı yanmasın.. GELDE ENERJİ AL BU FALCIDAN :.D

benim en çok begendiğim sibeldi.daha öncede çok yazdım cnm içinde bulundugum hali bana öyle güzel anlattıki ama gelecekle ilgili söyledikleriyle ilgili bi kıpırdama yok cnm

evet canım ben de sibele baktırmıştım ve güzel bkmıştı diyebilirim geçmişi ve şuanki durum değerlendrmesi iyiydi ama bana gelcekle ilgili söyledikleri değişik şekilde çıktı yani çıktı mı çıkmadı mı anlamadım açıkçası:):) inşallah senin için ne hayırlısysa o olur canım:)

arkadaşlar yıllardır bu konuyu takip ediyorum burada....hatta geçmişte yorumlarım da oldu biriyle ilgili..nedense bana çok yaramıştı paylaşmak istedim ben de o zamanlar...memnun kalan da oldu kalmayan da..benim de buradaki köklü arkadaşlardan bir kacının telefonunu alıp gittiğim oldu...aynen çok memnun kaldıgım da oldu...yine öyle biri var izmir de..paylaşmak isterim sizlerle...onu da buradaki bir arkadaş aracılığıyla buldum..yaklaşık 5 kere denedim ve ancak sizlere yazmaya karar verdim..çünkü reklam yapıyor damgası yemek istemedim...yani bu insanı teyit ettim onayladım arkadaşlar :)...adı orhan..bu insan yanına çok rahat edeceğiniz asla karşı cinsten olduğu için rahatsız olmayacağınız bir insan bence..şimdilerde alsancak ta bi yerde bakıyor...rahmani varlıkları var..çevresindeki baktıranlara da tanık oldum..o yüzden gönül rahatlığıyla yazabiliyroum...kendisinden de izin itedim isteyen olursa telefonunu verebilirim..

söyledikleri çıktımı cnm sana

mrb canım orhan bey hangi kafede bakıyor ve nekadara bakıyor??

canım özel mesaj attım sana..sürekli cafede degil..o yüzden telefon acmak gerekiyor...fiyarı da kahve 20 tl...ama sonra kendisi gerek görürse arapca yazarak bakmaya başlıyor..kahve parası ayrı ödeniyor..onu da belirteyim

mrb canım msajını aldım fakat numarasını yazmamışsın sadece herzaman kafede olmadığını kahvenin 20 tl fiyatına dahil olmayıp 4 tl de kahve fiyatı olduğu yazıyor.. numarasınıda yazar mısın canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…