canım özel mesaj attım sana..sürekli cafede degil..o yüzden telefon acmak gerekiyor...fiyarı da kahve 20 tl...ama sonra kendisi gerek görürse arapca yazarak bakmaya başlıyor..kahve parası ayrı ödeniyor..onu da belirteyim
mesaj attım numarayı canım..
mesaj attım numarayı canım..
Canım ben daha önce konakta kızlar hanında sevdam kafeye gitmiştim orda sevda diye bi bayan vardı baya bildiğin liste çıkartmıştı hoşlandığım ama kimselere demediğim çocuğun adını bile bildi ama en son alsancak fiesta kafede cenk'e gittim ve harikaydı tavsiye derim hatta bi arkadaşımla gitmiştim o ile şaşırdı adam konuştukça biz "yok artık ya" "nasıl ya" filan olduk erkek arkadaşımla olan bütün kavgalarımı bildi ona iş teklifi gelcek şehir dışına gitcek dedi ve cuma günü şehir dışında işe başlıyo çoookk tavsiye derim o da liste çıkartıyo zaten hatta arkadaşım korktu fal baktırtmadı kötü bişey derse diyefiyatı da 15 tldi tarot bakıyo ben artık cenkten başkasına gitmem öle diyim
cenk biraz zayıf alnı ya açık ya da kel olan arkadaş mıydı??
Günah almiyim reklam degildir belki.birisi gitmistir memnun kalmistir.ama yok yani varliklari falan varmis denmis..suanki erkek arkadasinda şu harfler varmi bile demioo
Günah almiyim reklam degildir belki.birisi gitmistir memnun kalmistir.ama yok yani varliklari falan varmis denmis..suanki erkek arkadasinda şu harfler varmi bile demioo
mrblar. ben de foruma yeni üyeyim.. izmir için bu forumda adı geçen birçok insana bakım yaptırdım bugüne kadar ama cidden tamamına yakını boş bence, ortalamanın üstüne çıkabilen bile yok denecek kadar az bakım konusunda. birçoğu rahmani bakım yaptığını söyler ama aslında yaptıkları bakım şeytanidir çünkü haber aldıkları müvekkilleri şeytanidir, haliyle duyduklarınız da yalan dolandır. Ben kendi şahsım adına 2 kişiye denk geldim gerçekten doğru dürüst ve hakkıyla rahmani bakım yapan, biri Bornova'da ismini şimdi hatırlamadığım bir kafede çalışan Dilek isimli bir bayandı, direk avucunuzun içine bakıp görüntü alıp bakıyordu veya su bakımı yapıyordu isteğinize göre ama inanılmazdı gerçekten direk isim, tarih, olay vs kimsenin göremediklerini görüp direk söylüyordu yüzünüze karşı iyi veya kötü. Duyduğuma göre o kafe kapanmış, Dilek hanım şimdi nerededir ne yapıyordur bir yerde çalışıyor mu inanın bilmiyorum ama araştırın isterseniz.. Diğeri de Orhan beydir. Aynı Dilek hanım gibi rahmani bakım yapar, birçok konuda dilek hanımdan bile iyi olduğunu söyleyebilirim. Her türlü bakımı yapıyor benim bildiğim ama uzmanlığı su falı ve yıldıznamedir. İsim tarih olay durum geçmiş şu an gelecek dikkat etmeniz gereken bir olay vs. neyse direk söyler yüzünüze iyi veya kötü. Herhangi bir yerde çalışmıyor şu anda daha önce kafelerde çalışmış ama kafe ortamlarından hoşlanmıyor pek, evinde bakıyor veya dışarıda duruma göre.. Telefonla bakıp bakmadığını bilmiyorum sormanız lazım ama denemenizi tavsiye ederim. Güler yüzlü iyi bir insandır.. İsteyen olursa iletişim bilgilerini de verebilirim, kendisinin iznini aldım çünkü. Direk burada yazmak istemiyorum reklam olmaması için.. Ben de belirli aralıklarla bakım yaptırıyorum kendisine.. Müşterisi ve arayanı çok ama bildiğim kadarıyla..
işte ben de bu arkadaşın yazdıkları üzerine kendisinden aldım telefon numarasını....dediğim gibi acaba aynı orhan bey midir konuştuğumuz...
Okudum cnm yaziyi.ayni Orhan dan bahsediyoruz.kusura bakma simirnacim sen yapmiosundur reklam.ama bu yaziyi yazan dilek diye de birinden bahsetmis.forumlarda okumussundur dilek herkese büyü var sende ver 200 lira boziyim diyen bi tipti.bende baktirdim banada öyle demisti.falci yorumlarimda yazmistim.Bu orhan da üstunde negatif enerji var bi su ya okuma yapayim.suyu sana vereyim. 50 lira mi ne istemisti.yani bu iki ismi öneren reklam yapior olabilir.hatta bu dilekle orhanin tanismasi da muhtemel.orhan dedigim de falci tipi yok hani memur tipli derler ya.efendi bi tipi var görünüşte.yaşı 45 in üzerindedir.belki de 40 üstüdr
mrb canım ben orhana baktırcaktım ama bu yorumdan sonra biraz geri çekildim anlayacağın peki nasıl oluyor yani aynı orhan mı bahsedilen kişi?
evet dogru memur tipli efendice bir tip evet....valla ne diyim..bi daha bulaşmamayı düşünüyorum bu yorum yapma işlerine....sadece okumak la yetinicem artık....
Simirnacim eski yazilarimi okudunmu bilmiyorum.falcilar hakkinda yorumlar yapmistim.ben uzun yillardir izmir de baktirmadigim kalmadi.ama eglence ama ümit dünyasi cok baktirdik arkadaslarla. Bosuna paramiz vaktimiz gidiyor.bide oturup bekliyoruz olcakmi diye.hayal kirikligina ugruyoruz..benim yillarca tecrubelerime nazaran artik bunlara gidiyorum.necco sibel-babacan birgül.doga ve mujgan tulinde iyiydi.yani eski baktirdiklarimin hicbiri cikmadi.ha ömer cikiodu.ama cikmadi diyen cok.sibel le birgul suani cok iyi bilio detayiyla.gelecek daha zamanlari gelmedi.ama suanla ilgili merak ettikleim icin bunlara gidiyorum artik..ha bi de tamila oda suani iyi bilio
işte ben de bu arkadaşın yazdıkları üzerine kendisinden aldım telefon numarasını....dediğim gibi acaba aynı orhan bey midir konuştuğumuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?