İzmir'deki Falcılar

canım mrb evet mesajın geldi ama numarasını yazmamışın ben nasıl ulaşacağım kendisine canım

Canım ben daha önce konakta kızlar hanında sevdam kafeye gitmiştim orda sevda diye bi bayan vardı baya bildiğin liste çıkartmıştı hoşlandığım ama kimselere demediğim çocuğun adını bile bildi ama en son alsancak fiesta kafede cenk'e gittim ve harikaydı tavsiye derim hatta bi arkadaşımla gitmiştim o ile şaşırdı adam konuştukça biz "yok artık ya" "nasıl ya" filan olduk erkek arkadaşımla olan bütün kavgalarımı bildi ona iş teklifi gelcek şehir dışına gitcek dedi ve cuma günü şehir dışında işe başlıyo çoookk tavsiye derim o da liste çıkartıyo zaten hatta arkadaşım korktu fal baktırtmadı kötü bişey derse diye fiyatı da 15 tldi tarot bakıyo ben artık cenkten başkasına gitmem öle diyim

cenk biraz zayıf alnı ya açık ya da kel olan arkadaş mıydı??

Kizlar ORHAN diye birinden bahsedilmis burda.yok bence kesinlikle reklam bu.yok arapca yaziyor falan denmis.cok güldüm.ben kendisine bornova telve cafe deyken baktirdim.bildigin evde arkadasina baktiriomussun gibi.cok olumlu seyler soyledi gelecekle ilgili.olumlu diye iste insan duymak istiyor.bikackere daha gittim.alakasi bile olmadi söylediklerinin.arkadaslariminda cikmiyor.hatta bi arkadasim görmüş onu kackere aksamlari icen bi tip.nasil arapca yazarak bakio.oldu bide icip icip kuran dan baksin.tövbe tövbe

Günah almiyim reklam degildir belki.birisi gitmistir memnun kalmistir.ama yok yani varliklari falan varmis denmis..suanki erkek arkadasinda şu harfler varmi bile demioo

Günah almiyim reklam degildir belki.birisi gitmistir memnun kalmistir.ama yok yani varliklari falan varmis denmis..suanki erkek arkadasinda şu harfler varmi bile demioo

ya acaba aynı insandan mı sözediyoruz ki...buca da evinde bakıyordu eskiden..yani bornova olayını hiç bilmiyorum acıkcası...ama dediğim gibi reklam yapmak gibi bir niyetim zaten yoktu ve çok da bekledim ben yazmak için bu insan hakkında ...valla ben de şaşırdım şimdi ne diyeceğimi...çünkü ben de burda yazan bir arkadaştan ulaştım kendisine...

mrb canım ben orhana baktırcaktım ama bu yorumdan sonra biraz geri çekildim anlayacağın peki nasıl oluyor yani aynı orhan mı bahsedilen kişi?

işte ben de bu arkadaşın yazdıkları üzerine kendisinden aldım telefon numarasını....dediğim gibi acaba aynı orhan bey midir konuştuğumuz...

işte ben de bu arkadaşın yazdıkları üzerine kendisinden aldım telefon numarasını....dediğim gibi acaba aynı orhan bey midir konuştuğumuz...

Okudum cnm yaziyi.ayni Orhan dan bahsediyoruz.kusura bakma simirnacim sen yapmiosundur reklam.ama bu yaziyi yazan dilek diye de birinden bahsetmis.forumlarda okumussundur dilek herkese büyü var sende ver 200 lira boziyim diyen bi tipti.bende baktirdim banada öyle demisti.falci yorumlarimda yazmistim.Bu orhan da üstunde negatif enerji var bi su ya okuma yapayim.suyu sana vereyim. 50 lira mi ne istemisti.yani bu iki ismi öneren reklam yapior olabilir.hatta bu dilekle orhanin tanismasi da muhtemel.orhan dedigim de falci tipi yok hani memur tipli derler ya.efendi bi tipi var görünüşte.yaşı 45 in üzerindedir.belki de 40 üstüdr

evet dogru memur tipli efendice bir tip evet....valla ne diyim..bi daha bulaşmamayı düşünüyorum bu yorum yapma işlerine....sadece okumak la yetinicem artık....

mrb canım ben orhana baktırcaktım ama bu yorumdan sonra biraz geri çekildim anlayacağın peki nasıl oluyor yani aynı orhan mı bahsedilen kişi?

Adakam cim aman ha derim.hatta liste vermistim ya butun falcilari orda da yazmistim ben bu kisiyi..o ilk öven kisi rahvani bakiyor falan yazmis.resmen reklam.ne rahvanisi güldum resmen:)örn sibel nasildi hoslandigin kisinin isminin harflerini veriyodu.suani detayli tarif ediyodu.bunda o bile yok.benden para istedi negatif enerjiyi aliyim suya okuma yapicam falan demisti.iyiki vermemisim.ona baktiran arkadasim görmus kackere icen bi tip ..onun okumasindan nolcak..

evet dogru memur tipli efendice bir tip evet....valla ne diyim..bi daha bulaşmamayı düşünüyorum bu yorum yapma işlerine....sadece okumak la yetinicem artık....

Simirnacim eski yazilarimi okudunmu bilmiyorum.falcilar hakkinda yorumlar yapmistim.ben uzun yillardir izmir de baktirmadigim kalmadi.ama eglence ama ümit dünyasi cok baktirdik arkadaslarla. Bosuna paramiz vaktimiz gidiyor.bide oturup bekliyoruz olcakmi diye.hayal kirikligina ugruyoruz..benim yillarca tecrubelerime nazaran artik bunlara gidiyorum.necco sibel-babacan birgül.doga ve mujgan tulinde iyiydi.yani eski baktirdiklarimin hicbiri cikmadi.ha ömer cikiodu.ama cikmadi diyen cok.sibel le birgul suani cok iyi bilio detayiyla.gelecek daha zamanlari gelmedi.ama suanla ilgili merak ettikleim icin bunlara gidiyorum artik..ha bi de tamila oda suani iyi bilio

canım okudum..ve de o kadar çok şey okudum ki...kafa karışıyor haliyle...ama çok teşekkür ederim sana uyarıların için...

arkadaslar blueangel82 adli kullanici bence kesinlikle reklam.ya tanidigi ya falcinin kendisi.dilekle orhani bi övmus bi övmüş.profesyonel falcilarin kullandigi cumlelerle anlatmis.dilek icin burda herkes dolandirici.herkeste buyu var deyip para almaya calisio.insanin psikolojisini bozmaya calisio.Dior herkes.bu anlatan arkadass dürust diye övup durmus.orhan da daha iyi demis.varliklari varmis.abi cok komik ya:)varliklari olan insan ne bileyim örn sevdiginin tipini tarif eder harflerini verir suanla ilgili detay verir.yok bunlarda öyle bisey

Arkadaşım keşke bu orhan ve dilek ile ilgili yazının devamındaki sayfalarıda okuyabilseydin, mesajın sahibi ile yazışmalarımız var... Hatta sırf bu kadın yüzünden üye olup uyarı yapayım dedim... Rahmani bakım vs... kahve fincanına 3 ihlas 1 fatiha okuyarak yapılmaz, işin içine kuran girerse zaten para ile bu iş yapılmaz bunun manevi boyutu vardır... Burda kiler işin kolayını bulmuşlar, sende büyü var, ver 200 tl... sende ağırlık var kurşun dökeyim ver 50tl , aaa sevgilinden mi ayrıldın ben geri getiririm ver 200tl ohhh e güzel klay para ( aynı zamanda haram para))...sanırım geleceğin mesleği falcılık olacak üniversitelerde falcılık ana bilim dalı diye bölüm açılırsa hiç şaşırmayacağım:)))

Lütfen uzak durun bu insanlardan , ve evinde bakım yapanlara da çok güvenmedikçe gitmeyin özellikle erkeklere, birşeyde yiyip içmeyin derim herşey beklenir insanoğlundan... burda hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz, aramızda bu falcılarda dolaşıyor çaktırmakdan yorum yazıyorlar.... İnsanları kandırmak çok kötü birşey.... Forumda tek bir yoruma kilitlenmeyin eski sayfalarada bakın arkadaşlar ...

Dikkatli olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…