İzmir'deki Falcılar

Sevdada vadeler tutmadi peki gelecek ile ilgili olaylardan tutan var mi? Benim icin cok onemli bir sey soyledi gelecek ile ilgili... merakla bekliyorum...

%50 olma % 50 olmama ihtimali var.İnsan boş atsa biri tutar malesef tanıdıklarımla birlikte
benimde dahil olduğum hiç kimsenin ki tutmadı.Geçmiş ve şimdiki zaman mükemmel daha öncede
yazdım hayatınızdaki olaylarla ilgili çok bilinen isimler olmamasına rağmen o isimleri biliyor.onlarla ilgi
li olayları söylüyor ama sonuç tutmuyor.Allahdan başka geleceği hiç kimse bilemez.Belkide falcıya
gitmekle olacak işi tersine çeviriyoruz olmuyor.İşi eğlencelik tadında bırakmak lazım.

arkadaşlar bugün nergiz hanıma gittik söylendiği gibi uzun bakmıyor 10 dk falan sürdü fal 25 tl ye değecek bir fal değil bence yasadıklarımla ilgili pek bişey bilemedi gidecek olanlar varsa bir kez daha düşünsün derim ben ....

Merhaba kızlar Asiye'ye baktırıp memnun kalmıştım. Fakat arkadaşım gitti ve hiç memnun kalmamış. Bunu da belirtmek istedim.

bana daha uzun baktı ondan 30 aldı demekkkk:)))kime gitçez kızlar yaaaaa(50:

Arkadaşlar benim de eskiden Bornova Özkanlarda oturan medyum Emel'in telefonuna çok ihtiyacım var. forum arşivinden gördüğüm kadarıyla ozgeç ve sunshine82 bu konuda bilgi sahibi ama özel mesaj hakkım henüz yok. bilenler bildirirse sevinirim.

adresini veririsen mail aat

herkesin beğendiğini sen beğenmeyebilirsin.ben gülden hiç memnun kalmadım.nergiz hanımın telini atamıyorum çünkü özel hakkım yok.ama mail atabilirim istersen.

Kızlar Merhabalar,

Uzun zamandır forumu takip ediyordum aranız ayeni katıldım. Kısaca deneyimlerimi paylaşmak isterim çok al meraklısı bir insan olarak :) izmir deki gelmiş geçmiş en iyi falcı Gülistan idi bence malesef 1 yılı aşkın süredir yok.
Sibel de benim gittiğim en iyi fal bakan kişilerden biridir 1 yıldır düzenli olarka giderim ve yaklaşık 15 arkadaşım gitti kendisini öngörüleri çok iyidir. Gül abla insanı çok motive eder , çok pozitiftir ama falının her zaman çıktığını söyleyemem. Serkana 1 kez gittim , fena değil yorumunu yapabilirim.

Şimdi de Nergis hanıma gitmek istiyorum malumunuz Sibel 2 ay kadar yok
İletişim numarasını mail adresime iletebilir misiniz ? çok memnun olurum :)
ncent_35@hotmail.com
Şimdiden teşekkürler

sirf murata fal baktirmak icin izmire gidicem deger mi bilemiyorum...bi cami hocasi da yildizname bakiyor, dusunuyorum yildizname bakiyorsa bir hoca gerceklik payi vardir herhalde..Su gelecek meraki, insanin bekledigi seyin olup olmayacagini ogrenme istegi..valla canima tak etti..

Fal merakı bir hastalık gibi... Hem günah olduğunu düşünerek vicdan azabı çekiyorsun, hem de kendini uzak tutamıyorsun... Geçenlerde tavsiye üzerine birine fal baktırdım... Ertesi gün olacağını bildiğim bir şeyi olacak mı diye sordum... hayır olmayacak dedi... Tabii 25 TL yi verirken ellerim titredi ve kendime bolca kızdım. Enayi tavuk, kazıklandığına doyma diye. Bir defa doğru düzgün bakan birini bulsam ben de bu meraktan vaz geçerim belki...O yüzden yıldızname gerçekten bakabilen için en doğru sonuç veren fal bildiğim kadarıyla. Şu yıldızname bakan cami hocasının numarasını rica etse verebilir misiniz acaba??? Şimdiden teşekkürler...

nergizin telefonu mail atılmıştır:)yaklaşık 1.5 yıldır fal olayına fena takmış durumdayım.nerdeyse herkesi denedim ama bir türlü gülistan kısmet olmadı ve şu anda çıldırıyorum ona baktırmak için.dönecekmi fal bakımına bilen varmı

Geçen gün kemeraltında Ahmet beyin kahve evinde Şehrazat hanıma fal baktırdım memnun kaldım.Tavsiye edebilirim.

tavsiyen üzerine dün kemeraltındayken şehrazat hanma baktırayım dedim fakat izinliymiş.onun yerine iranlı bir bayana baktırdım.fena değildi baya uzunda baktı.tek sıkıntımız bana çok uzun vadede olacakları söyledi.ama şöyle bir sorun var benim şu anki hayatım o kadar karışıkki o kadar uzun vade bana çok uzak..:)

Gülistan İstanbula taşındı diye biliyorum ve sanırm hamile olduğu için bırakmış tövbe etmiş diye duymuştum ben hiç ümitli değilim ondan ama cidden çok iyiydi 5 kez filan gitmişimdir ben geçmiş yıllarda.

ben memnun kalmadım canım nergizten o gün gittiğim arkadaşlarımda memnun kalmadı kime gitcez bende bilmiyorum tavsiye edebileceğin var mı??

bu akşam için randevu aldık nergiz hanımdan 3 kişi gidiyoruz ama olumsuz bir kaç yorumda demotive etti biraz kaç yaşlarında bu bayan bir de merak ettiğim kahveye mi bakıyor gerçekten yoksa araç olarak mı kullanıyor mesela sibele gidenler bilir kahveye de kartlara da pek bakmaz durugörüsü açık direk o kızın. Neyse akşam merakımı gidereceğim nasılsa :)

Ben sibeli öneririm. kendisine 1 yıldır dediğim gibi giderim , ama şu an rahatsız olup çalışamadığı için değişik birine gitme ihtiyacı duydum. Takibinizde olsun kızlar sibel.

merhaba lutfen kadrıyenın ıletısım bılgılerını bna ıletebılırmsınız bugun gıtmk ıstıorm lutfeeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…