İzmir'deki Falcılar

İranlı bayanı görmedim.Falı içinde bir şey söyleyemem mühim olan senin beğenin.Anladığım kadarıyla memnuniyetin olmuş.Vadelere takılma heleki gelecekle ilgili olanlara çoğunlukla en iyi falcı bile vadeler konusunda fos çıkıyor.Sana tavsiyem kendini çok kaptırma,fallara umut bağlama insan çok kötü yıkılıyor.Sevgiler.

canım nergize gittinmi biz pek memnun kalmadık o kadar yol gittik 10 dk kahveye baktı o kadar bilemedide?

ağlamak üzereyim resmen fena halde sibele ihtiyacım var.şimdiye kadar hayatımla ilgili en küçük ayrıntıya kadar bilen tek kişi sibel oldu.oda rahatsız.dün uğradım bir aydan önce gelmez dediler.sonra sena hanım varmış.sibelin müşterileri ona baktırıyo dediler.bakımdan çıkan kızlarda harika falan deyine çaresizlikle baktırdım.ben hiç beğenmedim.hiç bişey tutturamadı.kızlar gülistanla ilgili bişey bilen varmı?tamamen bırakmış falan diye duydum

Kadriyenin numarasi 381. Sayfada hardal35 tarafindan verilmis. Merak eden herkes oradan bakabilir. Iyi mi acaba ben de merak ettim. Sibel donunce ben de gidecegim haber verirseniz sevinirim. Acaba gercekten hasta mi yoksa kendisine yer falan acmayi mi dusunuyor...

evet hakikaten o sayfada varmış:)teşekkürler..deneyip yorumlarımı yazıcam kızlar.sibele gelince gerçekten hasta.çok yoğun şekilde fal bakınca rahatsızlanıyor.bir kaç kez denk gelmiştim.başka bir yere geçmeyi yada kendine yer açmayı düşündüğünü sanmıyorum

slm harmandalında mı oturuyor....lütfen aynı kişiden mı bahsedıyoruz...

adresını ve numarsını verırsen sewınırım.mukaderakdemir @mynet.com..

Merhaba, bornova'lı medyum Emel'i hala bulamadım. yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler

arkadaşım ben gıttım dediği hiç birsey çıkmadı arkadasımada çıkmadı.evlenmeyceksın dediği ınsanla evledım ve çocuğum var. muğlada yasayacaksın dedı izmir de yasıyorum hala.abın ıstanbulda yasayacak ıs kuracak dedı alm gıttı orda ıs kurduç
arkadaşıma dedığı seyler çıkmadı.

Noboyfriend kullanıcısından alıntı

Adakam son gittigim falcilarla ilgili yorumlarim vadesi gelincei yapicam.ama mutlaka okuyun konusunda yazdiklarimdan iyi olduklari kesin.yaklasik 10 yildir izmirdeki coguna defalarca gittim.adakam burdan anlatamam cok özel bi olay.ama yillarönce bi kadinin evine götürmustu arkadaslarim.ve yillardir okadini ariyordum.buldum.ama kadin kimseye bakmiyo.referansla gidiyorum.yani ticari deil kadin..burda anlatamam ama yillar önce baktirdigimda ki para almadi benden.bana 5 yil 2 ay önce su olmus oyuzden böyle dedi.ve bi hesapladim hakkaten sok oldum.yani kesinlikle kimsenin bilemiycegi biseydi.ve sebep o dedigi olay cikti..yani cok ilginc.ama isim veremem.kadin bakmiyo kimseye.ama yani baska bisey o kadin
Numarasını bana özelden atabilir misiniz??? Fasa fiso falcılardan bıktım... Hiç değilse bir istisna yapsın, parasını alsın...

pia_35 kullanıcısından alıntı

kızlar bundan 2 hafta önce balçovada bir bayana fal baktırdım ama herkese bakmıyor malesef inanılmazdı kısa vadede herşeyi söylüyor yol gösteriyor.ve hayatımda olup biten herşeyi bildi.sonrasında 2 arkadaşımı daha götürdüm onlarda şoka girdiler.özelden telefonunu ve ismini yazarım ama aradığınızda kabul edermi bilmiyorum herkesi bakım için kabul etmiyor.edersede şansınızı deneyin derim çünkü gezmediğim falcı kalmadı ,ben böyle bir falcı hayatımda görmedim.

Numarasını özelden verebilir misiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…