tavsiyen üzerine dün kemeraltındayken şehrazat hanma baktırayım dedim fakat izinliymiş.onun yerine iranlı bir bayana baktırdım.fena değildi baya uzunda baktı.tek sıkıntımız bana çok uzun vadede olacakları söyledi.ama şöyle bir sorun var benim şu anki hayatım o kadar karışıkki o kadar uzun vade bana çok uzak..:)
bu akşam için randevu aldık nergiz hanımdan 3 kişi gidiyoruz ama olumsuz bir kaç yorumda demotive etti birazkaç yaşlarında bu bayan bir de merak ettiğim kahveye mi bakıyor gerçekten yoksa araç olarak mı kullanıyor mesela sibele gidenler bilir kahveye de kartlara da pek bakmaz durugörüsü açık direk o kızın. Neyse akşam merakımı gidereceğim nasılsa :)
Ben sibeli öneririm. kendisine 1 yıldır dediğim gibi giderim , ama şu an rahatsız olup çalışamadığı için değişik birine gitme ihtiyacı duydum. Takibinizde olsun kızlar sibel.
kadrıyenın ıletsım bılgılerı lazımmmm.bugun gıtmek ıstıyorum.sabahtan berı ugrasıyorum ama bulamadım.lutfen yardımcı olurmusunuz lutfeeeeen
mrb telefon numarasını öğrenince banada msj atarmsnz çk ihtiyacım var şimdiden tşk ederm...
merhaba size nasıl ulaşabilirim özelden telefon numaranızı yollarmısınız..
Mehmet Hoca'nın telefon bilgilerine nasıl ulaşabilirim?
Lütfen bilenler cevap verebilir mi?
Kızlar harmandalıda yelize gidin ben hala gidiyorum çok memnunum
Kadriyenin numarasi 381. Sayfada hardal35 tarafindan verilmis. Merak eden herkes oradan bakabilir. Iyi mi acaba ben de merak ettim. Sibel donunce ben de gidecegim haber verirseniz sevinirim. Acaba gercekten hasta mi yoksa kendisine yer falan acmayi mi dusunuyor...
merhaba orhan beyin iletişim bilgilerini alabilirmiyim.
hediyem03@hotmail.com
nasıl bakıyor numarası varsa yollayabilir mısın
Adakam son gittigim falcilarla ilgili yorumlarim vadesi gelincei yapicam.ama mutlaka okuyun konusunda yazdiklarimdan iyi olduklari kesin.yaklasik 10 yildir izmirdeki coguna defalarca gittim.adakam burdan anlatamam cok özel bi olay.ama yillarönce bi kadinin evine götürmustu arkadaslarim.ve yillardir okadini ariyordum.buldum.ama kadin kimseye bakmiyo.referansla gidiyorum.yani ticari deil kadin..burda anlatamam ama yillar önce baktirdigimda ki para almadi benden.bana 5 yil 2 ay önce su olmus oyuzden böyle dedi.ve bi hesapladim hakkaten sok oldum.yani kesinlikle kimsenin bilemiycegi biseydi.ve sebep o dedigi olay cikti..yani cok ilginc.ama isim veremem.kadin bakmiyo kimseye.ama yani baska bisey o kadin
kızlar bundan 2 hafta önce balçovada bir bayana fal baktırdım ama herkese bakmıyor malesefinanılmazdı kısa vadede herşeyi söylüyor yol gösteriyor.ve hayatımda olup biten herşeyi bildi.sonrasında 2 arkadaşımı daha götürdüm onlarda şoka girdiler.özelden telefonunu ve ismini yazarım ama aradığınızda kabul edermi bilmiyorum herkesi bakım için kabul etmiyor.edersede şansınızı deneyin derim çünkü gezmediğim falcı kalmadı ,ben böyle bir falcı hayatımda görmedim.
Nergiz'e bir kaç gün sonra gidicem, dönüşte haberleri paylaşırım :))
Arkadaşlar benim de eskiden Bornova Özkanlarda oturan medyum Emel'in telefonuna çok ihtiyacım var. forum arşivinden gördüğüm kadarıyla ozgeç ve sunshine82 bu konuda bilgi sahibi ama özel mesaj hakkım henüz yok. bilenler bildirirse sevinirim.
kızlar nergiz hanım 25 e bakıyor diye okumuştum benden dün 30 aldı.bilginize...
Arkadaşlar, İzmir'de medyum Emel diye birini çok methediyorlar. Eskiden Bornova'da Özkanlar'da imiş. Bu forumda okuduğuma göre Kemalpaşa'ya taşınmış ve bioenerji çiftliği kurmuş. Kendisinden randevu almak istiyorum ama yeni adresini veya telefonunu bilmiyorum. Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?