Sevgican Fiesta da artık :) o benım vazgecılmezlerımın ıcınde c.tesı gıdıcem hatta gel bırlıkte gıdelım:)
Olabilir... Ctesi sehirdisindan ablam gelicek ama...saatler uyarsa memnun olurum. Bu arada haselnut ve dert geri donus yaptiginiz ve verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederim...
Ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim.
Olabilir... Ctesi sehirdisindan ablam gelicek ama...saatler uyarsa memnun olurum. Bu arada haselnut ve dert geri donus yaptiginiz ve verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederim...
Medyum sosyete FUNDA diye tanınıyor burda yazılanlar kim bilmiyorum ama inanın tek geçerim kendisini önce daisy deydi sonra necco da çalıştı şimdi ise hatay inönü caddesinde daire almış diye duydum orda bakımlarını yapıyormuş açık adresini öğrendiğimde yazarım merak etme
rica ederiz canım c.tesi 14,00 cıkıyorum işten daha sonra gıdıcem yada bugun akşam murata gıtmek ıstıyorum ama bakalım malum acayıp dolu oluyor azcıkta yavas konuşsa daha ıyı olucak ama napalım onuda bu halde kabul ettık :)
bende fundanın bilgileini alabilirmiyim kızlarrrr
Arkadaşlaaaar merhaba. Ben geleceği söylemesinden ziyade bugünkü durumu değerlendirecek, karşı tarafın görüşlerini görüp söyleyebilecek bir falcı arıyorum. Yani bugünümü doğru bilsin, sallamasın gelecek önemli değil... önerilerinizi alabilir miyim lütfen çok ihtiyacım vaar ?????
Geçen gün boncuklu bayrama kahve falı baktırdım hayatımla ilgili hiçbir söylediği tutmadı vade vermedi zaten bomboş bir faldı yani(
Sibel olsaydı onu tavsiye ederdim bugün için... Ona bir kez baktırabilmek kısmet oldu...Aslında topikte adıgeçen falcılar genelde bugünü biliyorlar...
rica ederiz canım c.tesi 14,00 cıkıyorum işten daha sonra gıdıcem yada bugun akşam murata gıtmek ıstıyorum ama bakalım malum acayıp dolu oluyor azcıkta yavas konuşsa daha ıyı olucak ama napalım onuda bu halde kabul ettık :)
aslında bende daisydeki muratla fiestadaki sevgican arasında kaldım yorumları okuyarak bu ikisinde karar kıldım ama şimdi seçim yapmam gerekiyo çok kararsızım.... deneyimi olanlar yardım edebilirse çok sevinirim :/
Herkese iyi gelen bazısına iyi gelmeyebiliyor canım ben Murata da gittim çok bekledim ve kısa bir fal bakmıştı en son parama acımıştım.Sevgican ise geçmişi bugünü yaşadıklarını iyi bilebiliyor gittiğim yere kadar söylemişti.
Çook tesekkür ederim canım benim de ihtiyacım tam olarak o işte.. izmire döner dönmez sevgicanı deneyeceğim :)
Arkadaslaaar... Bugun itibariyle Fiesta Sevgican ve Daisy Ali'yi denemis bulunuyorum... Tercih etmem gerekirse kesinlikle Ali diyorum... Topikte ismini pek duymadigim icin basta biraz kararsiz kaldim... Ama iyiki baktirmisim... Birkere sordugum sorulara cevap verdi ve basindan savmadi Bundan sonra bekleyip gelismeleti gorucem.. Ve Ali beye mutlaka tekrar gidecegim...
Yanlış anlamayında cafelerde bakım yapan kişileri övüyorsunuz Sosyete Funda tek geçiyorum kadın hatay cadde deki evinde özel bakım yapıyor hem bahsettiğiniz yerdeki ücretle aynı rakama hem kendimi özel hissediyorum hiç beklemeden saatinde bakımını yapıyor hem öyle böyle değil zaten sertifikalarıda varmış yanlış anlamayında ben onun gönüllü tanıtımını yapçam çünkü en iyi o zaten sizlerin söyledikleriniz adı üstünde falcı sosyete funda ise medyum sanırım bu farkını zaten ortaya koyuyor
Ben sosyete fundayi cok duydum kendisini daisiy cafede tanimak nasip oldu inanilmaz sempatik biri kendimi garip bir sekilde rahat ve özel hissettim gercektende denemesi degilde taninmasi gereken tek medyum burada ismi gecen hemen hemen herkezi denedim ama fos cikti sosyete fundayi tek tutarim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?