Ne kadara bakıyor ve ne falı bakıyor? Bir de geleceğe ilişkin birşeyler söylüyor mu? ve söylediklerinden çıkan oldu mu? Bilgi verirsen sevinirim...[/QUOTE
30 a bakıyor tarot falı.en yakın söylediği şey oldu gelecekle ilgili bir sürü şey söyledi.hatta harika şeyler söyledi sonra bende sordum duymak istediklerimimi soyluyosunuz acaba diye.istemedikleri şeyleri söyleyipte beni aramayan çok kişi var ama ben ne görürüsem onu söylerim dedi.diğer vadem aralıkta bakalım yine yazarım olup olmadığını.ama şunu söyleyebilirim sibel le aynı şeyleri söylediler o yüzdende inancım biraz daha arttı:)
Funda'yı tek geçiyorum kızlar:) mutlaka tanışmalısınız:)
uzun zaman oldu yazmayalı bazen girip okuyorum nerde ne var yada yenı bırı varmı ama hep aynı hep aynı hepsını denedım ama
1.sibel
2.sevgican
3.murat
4. buket
5.angel
bunlardan başka hepsı ınanın yalan fasa fıso hepsını denedım ama bır dedıklerı ötekini tutmuyor yaw sallıyorlar kısacası
uzun zaman oldu yazmayalı bazen girip okuyorum nerde ne var yada yenı bırı varmı ama hep aynı hep aynı hepsını denedım ama
1.sibel
2.sevgican
3.murat
4. buket
5.angel
bunlardan başka hepsı ınanın yalan fasa fıso hepsını denedım ama bır dedıklerı ötekini tutmuyor yaw sallıyorlar kısacası
canım bukete baktırmadım,murattan hiç bişey anlamadım sonra gel yine bakarız karar ver demişti napcağına ama diğerleri konusunda sana katılıyorum.bu arada funda da çok pozitif birisi rahatlıyorum baktırırken.sibel isme kadar söylemişti bana,sevgican da evinin içine kadar söylüyor insanın kuzenime de söylemiştim gitti o da memnun kaldı.angel da pozitif sohbet etmesi iyi oluyor onla.tülin de öyle.
Nerede bakiyordu... keske yerlerini de soyleseniz daha faydali olur. Bir de bu gunu hepsi biliyor. Dumur olup kaliyorsun o an. Ama bu sayilanlarin gelecek ile ilgili soylediklerinden cikan oldu mu...
Bu arada akşam aklıma geldi farkında olmadan ne çok gitmişim ya falcılara hastalık oluyor insandahatırladıklarım Alpay,Hatice,Canan,Ömer,Sevda,Sevgican,Angel,Fatoş,Ömer,Batu,Funda,Tülin,Ayten,Birgül,Yeliz,Sibel,Nergiz,Murat,Gül,Pasaklı Birsen,Bornovada iki falcı ismini hatırlayamadım,Boncuklu Bayram...
Ben o kadar çok falcı gezmedim. Aklım karışsın istemiyorum. İşin ilginç tarafı hepsi aynı şeyi söylüyor... Öyle olunca ümitleniyorsun... Bekle bekle sonuç yok... Size Ayten'in söylediklerinden çıkan olmuş muydu? Tamam vadeler tutmuyor. Bunu anladım artık... Ama o kadar emin konuşuyorlar ki... Ya tutarsa diyor insan ister istemez... Sevgican Fiesta veya Daisy de miydi? Onu baya bi beyenen var sanırım... Bi de onu denemek lazım...
Ben o kadar çok falcı gezmedim. Aklım karışsın istemiyorum. İşin ilginç tarafı hepsi aynı şeyi söylüyor... Öyle olunca ümitleniyorsun... Bekle bekle sonuç yok... Size Ayten'in söylediklerinden çıkan olmuş muydu? Tamam vadeler tutmuyor. Bunu anladım artık... Ama o kadar emin konuşuyorlar ki... Ya tutarsa diyor insan ister istemez... Sevgican Fiesta veya Daisy de miydi? Onu baya bi beyenen var sanırım... Bi de onu denemek lazım...
sibeli ne yazıkkı tarıhın tozlu sayfalarına gömdük zira artık bıraktı ama şu bir gerçekki harıka bı falcıydı .
muratı bılmeyen yoktur heralde daısy kafede
buket ise enginar kafede bana yazarak bak deyin kadın resmen döktürüyor sıbel kadar ıyı deıl bence çünkü ben ona bayıldım ama bukette cok ıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?