İzmir'deki Falcılar

Aynı mesajdan yanlışlıkla iki tane yayınlandı... O yüzden düzeltme yapayım dedim...:))) 4 gün sonra olacak dediği birşey çıkmış sanırım... Umarım başka çıkanlar da olmuştur... Bir de Ayten'e baktıran var mı hiç... Benim düşüncelerimi olduğu gibi söylemişti... Öyle olunca bayağı bir umutlanmıştım ben de... Bir arkadaş önermişti bana da... Çok memnun kalmış... İşte umut dünyası... Başka memnun kalan var mı merak ediyorum?

Son düzenleme:
Kızlaaar bugün kemeraltı Babacan kafe Birgül'e gittim.İlk cümlesi,kafamdaki sorunun cevabıydı kardeşimle gerginlik yaşadığımızı bile bildi vallahi.Kafamdaki birçok soruya da yanıt oldu ama tabi yeni sorular da açtı vadeler tutarsa çok güzel şeyler bekliyor beni haydi bakalım hayırlısı

Kızlar bana da önerebileceğiniz birileri var mı? Kızlar ağası hanı veya Alsancak civarından.

uzun zaman oldu yazmayalı bazen girip okuyorum nerde ne var yada yenı bırı varmı ama hep aynı hep aynı hepsını denedım ama
1.sibel
2.sevgican
3.murat
4. buket
5.angel
bunlardan başka hepsı ınanın yalan fasa fıso hepsını denedım ama bır dedıklerı ötekini tutmuyor yaw sallıyorlar kısacası

canım bukete baktırmadım,murattan hiç bişey anlamadım sonra gel yine bakarız karar ver demişti napcağına ama diğerleri konusunda sana katılıyorum.bu arada funda da çok pozitif birisi rahatlıyorum baktırırken.sibel isme kadar söylemişti bana,sevgican da evinin içine kadar söylüyor insanın kuzenime de söylemiştim gitti o da memnun kaldı.angel da pozitif sohbet etmesi iyi oluyor onla.tülin de öyle.

Ve buket nerede bakiyordu...

Nerede bakiyordu... keske yerlerini de soyleseniz daha faydali olur. Bir de bu gunu hepsi biliyor. Dumur olup kaliyorsun o an. Ama bu sayilanlarin gelecek ile ilgili soylediklerinden cikan oldu mu...

çok uzun zamandır burada yazı yazmıyordum... çünkü uzun zamandır fal baktırmıyorum...
bi arkadaş özelden bana ankarada fal baktırdığım yenerdle ilgili soru sormuş öncelikle onu cevaplıyım.Bana Yener beyin söylediği şeyler çıkmadı.. sadece dişimdeki çürüğü ve nerde yaşadığımı bildi, o kadar. zaten kendisi cinlerle filan fal bakıyo zannedersem ve ben bu tarz fal bakanları sevmiyorum çünkü ortamda kötü bi enerji oluyo daha sonra sizin gündelik hayatınıza sirayet ediyo...

Arkadaşlar yaklaşık 2 yıl boyunca izmirde defalarca kez farklı kişilere fal baktırdım.hemen çoğu anlık ve yakın gelecek şeyleri bildiler... geçmişi ise şaşırtıcı derecede iyi bildiler fakat bunun bize ne faydası var....

en çok kimden memnun kaldın derseniz Medyum serkan mı neydi o genç adamdan memnun kaldım.. söylediği şeylere inanmak istemedim ama dediklerinin çoğunu yaşadım.ve bir olayla ilgili çok net isimler vermişti bana o zaman ciddiye almamıştım ama ilginç olaylar oldu.. aslında şöyle olayları tam net anlatamadı... parça parça anlattı,anla anlayabilirsen başıma gelince anladım...

çok uzun zamandırda fal mal tövbe ettim,baktırmıyorum kim olursa olsun psikolojiniz bozuluyo,ve fallardan çok kötü bi enerji alıyosunuz diğer taraftan bu da herşeyi biliyo dediğim biri olmadı en iyisi fazla kurcalamamak... üstelik hayatımda öyle büyük ve değişik olaylar olduki bunları hiç kiimse bilemedi...

Nerede bakiyordu... keske yerlerini de soyleseniz daha faydali olur. Bir de bu gunu hepsi biliyor. Dumur olup kaliyorsun o an. Ama bu sayilanlarin gelecek ile ilgili soylediklerinden cikan oldu mu...

Canım Funda alsancak efsun cafede en son 20 tl ye hem tarot hemde yanında gözleme ya da hamburger alabiliyordun şimdi öyle mi bilmiyorum.Tülin karşıyaka müjgan cafede.Ben gelecek için hiç gitmedim zaten herkes farklı şeyler söylüyor gelecek için.Geçmişin ve şu anın bana yararı aslında olmuştu da ben inanmamıştım falda yanımdaki kişi için beni uyardıkları zaman sonradan öğrendiğim de kendim,bana falcı demişti bunu dediğim keşke dikkate alsaydım dediğim olaylar bir kaç kez oldu.O yüzden bazen şu an karşındaki insanın durumu geçmişi bilmedikleriniz açısından fal bazen işe yarıyor.Ama gelecek Allah bilir diyorum hep zaten çoğu falcıda bunu söylüyor.Bazen tesadüfen tutabiliyor söyledikleri ama bu geleceği biliyorlar demek değil.

Bu arada akşam aklıma geldi farkında olmadan ne çok gitmişim ya falcılara hastalık oluyor insanda hatırladıklarım Alpay,Hatice,Canan,Ömer,Sevda,Sevgican,Angel,Fatoş,Ömer,Batu,Funda,Tülin,Ayten,Birgül,Yeliz,Sibel,Nergiz,Murat,Gül,Pasaklı Birsen,Bornovada iki falcı ismini hatırlayamadım,Boncuklu Bayram...

sibeli ne yazıkkı tarıhın tozlu sayfalarına gömdük zira artık bıraktı ama şu bir gerçekki harıka bı falcıydı .
muratı bılmeyen yoktur heralde daısy kafede
buket ise enginar kafede bana yazarak bak deyin kadın resmen döktürüyor sıbel kadar ıyı deıl bence çünkü ben ona bayıldım ama bukette cok ıyı

Son düzenleme:

Ben o kadar çok falcı gezmedim. Aklım karışsın istemiyorum. İşin ilginç tarafı hepsi aynı şeyi söylüyor... Öyle olunca ümitleniyorsun... Bekle bekle sonuç yok... Size Ayten'in söylediklerinden çıkan olmuş muydu? Tamam vadeler tutmuyor. Bunu anladım artık... Ama o kadar emin konuşuyorlar ki... Ya tutarsa diyor insan ister istemez... Sevgican Fiesta veya Daisy de miydi? Onu baya bi beyenen var sanırım... Bi de onu denemek lazım...

Son düzenleme:

Sevgican Fiesta da artık :) o benım vazgecılmezlerımın ıcınde c.tesı gıdıcem hatta gel bırlıkte gıdelım:)

canım ben gelecek beklemeden gittiğim için ümitlenmiyorum Aytene yeni gittim mesela gelecekle ilgili uzun vade verdi bir konu hakkında ama olmasına ihtimal vermiyorum.Sevgican şaşırtıcı gerçekten gidilen mekanı bile tarif ediyor du fiesta da Sevgican.Sanırım çarşamba günleri hariç orda.

Sibeli bende hem fal bakımı olarak hemde insan olarak sevmiştim.Ve o da diyordu Allah bilir diye geleceği.Kendisinin rahatsızlığı vardı sanırım fal bakma ona iyi gelmiyorsa kendisi için bırakması iyiliğine olmuş olabilir biz ne kadar üzülsek de sağlığı önemli inşallah iyi olur hastalığı varsada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…