İzmir'deki Falcılar

Ben görmeyeli baya bi fırtınalar esmiş burada... Neyse... Cumartesi günü beni tek fal kesmediği için iki ayrı kişiye baktırdım. Sevgican'da güzel bakıyor aslında, yani öyle atmasyon bir fal değil... Bu gün hakkında çok şey söyledi... Ama Ali Bey'in falı daha uzun ve detaylı olduğu için daha çok sevdim. Yani artık son hakkın falan demedi... Ne sorarsam sorayım yanıtladı... Birinin bakışı 50m yukarıdan, diğerinin bakışı 5 m yukarıdan bakar gibiydi detay verme bakımından. Herkesin beklentisi farklı tabii ki... Benim görüşüm bu yönde... Bir de Sevgican gelecek hakkında bir şey söylemiyor. Bugün ve geçmiş bakıyor... Ali Bey'in gelecek öngörülerini de bekleyip göreceğim. Umarım çıkar... Ama temelde 5 falcı da aynı şeyleri söyledi diyebilirim. Baktırdıklarım sırasıyla Sevda, Sibel, Ayten, Sevgican ve Ali... Enteresan bir şekilde aynı değerlendirmeleri yaptılar. Kimisi 5 şey söyledi, kimisi 10 şey ama özeti aynı...

Sizin önermek istediğiniz biri var sanırım, dur tahmin edeyim, Sosyete Funda değil mi?

Yazık sosyete Funda kendi geleceğini görememiş.İnsan bir kendine bakım yapar.Yakalanmadan bu sitede reklam yapabilirmiyim
işime yarar mı diye medyumluğunun kendine faydası yok

kizlar ben kesinlikle karsiyaka carsida akbank sokagindaki bayani tavsiye ederim. boyle birsey gormedim gercekten herseyimi anlatti terapi misali rahatlatiyor

zamaninda cok kosturdum falcidan falciya..budur dedigim biri olmadi. daisy murat 2yil once beni yunan sevgilimle evlendirdi yunanistana gonderdi :)) vs vs daha bi ton uydurdugu sey. mujganda murat gibi kendine cok guveniyor.ikiside cikmazsa ben burdayim tarzi cumleler kuruyor. pasakli birsen cok tatli kadin tonton bisey ..bnden once cikan kisiler soklarda cikti acayip seylerini bilmisti insanlarin hani bana bilemediama yinede deneyin diyebilirim yerinide soyleyim ornekkoyde yamanlar koleji var onun karsi yolu kopruden geciyosun mahalle ztn.dolmustan inip yuruyen kadinlari takip etmeniz yeterli:))) sevdamm tam bi fiyasko bn ozel sektorde calisirim bni zorla kpss denemeye itti plaka 5 20 atanacaksin dedi.rasgele girdik bi cacik olmaz tercihte yapmadim ztn.sonra tovbeler olsun dikkat et kurtaj murtaj dedi .olmasi mumkun olmayan bisey dedi.tamamiyle sacmaladi.gelelim bilmem ne usta vardi hisaronunde istanbullu burcu diye 30yaslarnda guzel bi kadin.acayip ovduler gittim bana burda fal bak demeye basladi.sozde bende biseyler varmis ortaokul zamanlarnda gelmis bni etkiliyomus 6.hissimin kaynagi oymus.kendiyle ilgili sorular sordu ve bnm tahminlerimi istedi.tutmus snra diyo o soyletiyo sana.velasil orda bni kuzenine pasladi oda bendeki o seyleri cekti aldi.ordanda carptilar beni:)) nurcan ablaya gelince bu manavkuyuda fotoyla bakan aile dostumizdur.bi cok sey bilmistir zamaninda .kimin kmle evlencegi kac cocuk kiz erkek vs.ama bnm icin anneme hep bu kiz liseyi bitiremicek derdi.suan 2 lisans meznuyum :) hep aklima geldi diplomalari aldikca:)) 2009da karatasta serkan vardi suan esrefpasada diye biliyorum.o da 2012 de tanisip 2014te evlencegimi soylemisti.hatta o zaman aaa ne cok var demistim ama geldi gecti bisey yok:))) isin ozu cok paralar vermeye gerek yok nticede hicbiri bisey bilmiyor.muhim olan 10tl verip pozitif bi sohbetin gecmesi ordan cikinca iyi hissetmek..cok konustum ya daha var da ozet gectim:))))

Eskiden Evreka'da çalışan Naciye'nin ve Medyim Serkan'ın telefon numaralarını alabilir miyim? Serkan'a face'den mesaj attım ama dönüş yapmadı. Önceki sayfalarda memnun kalanlar olduğunu gördüm. Şimdiden teşekkürler...

kızalar necco kafadekı batu yada batur ismini bilmiyorum bu akşam gidesim var deneyenlerin yorumlarını alabilirmiyim?

Kizlar sibel persembe geliyorrrrrr

Arkadaslar du fiestada Canana baktirdim bugun. Hic memnun kalmadim bilginiz olsun... Bu ikinci kotu fal deneyimim oldu... Belki de enerjimiz uymamistir... Ama alakasiz seyler soyledi, verdigim paraya acidim... Bu aralar biraz abarttim fal isini.... Bilginiz olsun ust uste fal baktirmak insani olumsuz etkiliyormus... En az 1 ay ara olmasi gerekiyormus iki fal arasinda... Bu arada Sibelin donmesi iyi olmus umarim bu defa hemen gitmez...

Son düzenleme:
Batu yu boşver canım parana yazık sitede yorumları var oku lütfen taciz ediyor resmen dedikleride çıkmadı

geç kaldın canım gittim bile ama öle taciz varı şeyler yaşamadım zaten biraz erkeksi tavrim var belkide cesaret edemedı :) ama kendısı yumuşak

ya kızlar malum sibel yarın geliyor c.tesi gidicem ewt iyi uzun bakıyo şuanki durum süper ama benım merakım söylediklerini yaşayan varmı çıkıyomu yanı ?

Hala inanamıyorum..Bana bir sanatçıyla tanışacaksın çok güzel bir ilişkin olacak demişti..4 ay sonra bir grubun solistiyle tanıştım ve inanılmaz mutluyum..Hiç bir beklentim yokken bana bir mal kalacağını söylemişti..Ben atıyor diye düşünmüştüm o gün..1 ay sonra dedem oturduğum daireyi üstüme yaptı :) şaka gibi bi kadın..1 hafta önce yine gittim ayrılmış oradan..Evinde bakıyormuş..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…