Kizlar! Gulistanmiydi neydi ismi, baktiran varmi bu hanima!
Fal baktirmak istiyorum onericeginiz biri varmi acaba fiestada sevgi can'a gittim ama tatmin etmedi beni
Arkadaslaaar... Bugun itibariyle Fiesta Sevgican ve Daisy Ali'yi denemis bulunuyorum... Tercih etmem gerekirse kesinlikle Ali diyorum... Topikte ismini pek duymadigim icin basta biraz kararsiz kaldim... Ama iyiki baktirmisim... Birkere sordugum sorulara sıkılmadan ve sınır koymadan cevap verdi ve basindan savmadi Bundan sonra bekleyip gelişmeleri göreceğim ve Ali beye mutlaka tekrar gidecegim...
Sizin önermek istediğiniz biri var sanırım, dur tahmin edeyim, Sosyete Funda değil mi?
Yazık sosyete Funda kendi geleceğini görememiş.İnsan bir kendine bakım yapar.Yakalanmadan bu sitede reklam yapabilirmiyim
işime yarar mı diye medyumluğunun kendine faydası yok
Coo sekersinnnnn.... :). Kizlar! Su gulistani bulalalim, ben izmire gelcem yakinda....
Coo sekersinnnnn.... :). Kizlar! Su gulistani bulalalim, ben izmire gelcem yakinda....
Gülistan yanlış hatırlamıyorsam İstanbul'a taşınmış falı bırakmış diye biliyorum.
arkadaşım bu falcı iyimi bende gideyimhangisi canım ve ne kadara bakıyor bu ara çok ihtiyacım var.. iyi bakıyor mu çıkıyor mu dedikleri
Kizlar sibel persembe geliyorrrrrr
Batu yu boşver canım parana yazık sitede yorumları var oku lütfen taciz ediyor resmen dedikleride çıkmadıkızalar necco kafadekı batu yada batur ismini bilmiyorum bu akşam gidesim var deneyenlerin yorumlarını alabilirmiyim?
Batu yu boşver canım parana yazık sitede yorumları var oku lütfen taciz ediyor resmen dedikleride çıkmadı
Karşıyaka çarşı'da deste katina falına bakılıyor..Cafe'nin ismini hatırlamıyorum..Çarşı girişinde ki İş bankası sokağından girdikten sonra birkaç sokak geçip sola dönüyorsunuz..Yakın zamanda iki kez gittim..Geçmişle ilgili bir çok şeyi bildi..İleriye dönük bir kaç şey söyledi gerçekleşirse iyi olur :) Dilek hanım ismi..
kizlar ben kesinlikle karsiyaka carsida akbank sokagindaki bayani tavsiye ederim. boyle birsey gormedim gercekten herseyimi anlatti terapi misali rahatlatiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?