Bana biri cevap versinn kızlar lütfennn..Daisy cafe Murat nasıldır nedir ne değildirr?
geç kaldın canım gittim bile ama öle taciz varı şeyler yaşamadım zaten biraz erkeksi tavrim var belkide cesaret edemedı :) ama kendısı yumuşak
ya kızlar malum sibel yarın geliyor c.tesi gidicem ewt iyi uzun bakıyo şuanki durum süper ama benım merakım söylediklerini yaşayan varmı çıkıyomu yanı ?
Canım geçmiş sayfalara bakacak olursan beğenen de var beğenmeyen de elektirik meselesi sanırım.Kimi falcının ki bazısına cuk diye oturuyor kimine ise hiç tutmuyor.Bende Sibeli merak ediyorum ama kaç paraya bakıyor bilmiyorum bilen varsa bizlerle paylaşırsa sevinirim.
Bu arada uzun süredir kimse bir şey paylaşmamış artık falcılara gidilmiyor galiba.
Canım Sibel iyi bakıyor yani şimdiki zaman geçmiş zaman olarak arada gitmek isterim ama 40 tl sadece tarot bakıyor.Geçen kuzenim du fiesta da Burcuya gitmiş bakımını beğenmiş kendisi psikologmuymuş aslında tam bilmiyorum ama kuzenimin durumunu bilmiş ve rahatlatıcı bir bakım yapmış.
40 tl şimdiki zaman ve geçmiş için fazla para bence çünkü benim için önemli olan gelecek her şeyi olmasa da önemli şeylerle ilgili bir iki şey bilseler yeterli olacak ama daha hiç bulamadım öylesini.Burcuya yeğenim baktırmıştı çok iyi analizleri olmuştu burcunun da şimdiki zamanla ilgili ama kpss yi tutturacağını ve memur olacağını söylemişti ama olmadı baktıralı neredeyse 1,5 yıl olacak.
Eğer geleceği tutturabilecekse bir kere de olsa 40 lira verilebilir
ya bana çok şey söledi cidden beni şaşırtan şeylerdi fakat yaşadığım henüz bişey olmadı bu nedenle gitmedim şuan 25 kahve 40 tarot uzun bakıyor herr soruna cvp verıyor kendınden emin tavırları seni etkiliyor ama yaşamadığım için söylediklerini kafamda soru işaretleri var biraz beklemem lazım çıkars yine giderim ve yazarım sizlere
Söyledikleri şeylerin daha vadesi mi var yoksa ne bileyim şu olacak deyip vade belirtmedi mi .Yada söylediği vadeler geçti mi.
Mesala bana vade söyleyip hiç tutturamayan falcılar var Babacan cafe Birgül ,Sevda,Balkabağı cafe Gül hanım,Fiesta Canan bunların hiç bir vadesi tutmadı ne yazık ki dedikleride çıkmadı.
Şimdi bu ayın çıkmasını bekliyorum Ayten ve babacan cafede bir kadın vardı ikiside aynı tarihi vermişti bakalım çıkacak mı.
Sadece bana eskiden polatta fatoş vardı onun tek bir dediği söylediği vadede olmuştu diğerlerinin hiç bir dediği çıkmadı.
Ama sibel tekrar gitmeden denemek istiyorum
canım ben balçovada oturuyorum rica etsem özelden banada telefonunu yollarmısın
Moralini bozmak istemem ama Aytenin verdigi tarihler bende tutmadi. Kendinden cok emindi oysaki. Kisa surede cok fal deneyimi yasamis biri olarak falcilarin verdigi tarihlerin asla tutmadigini soyleyebilirim. Bu 5 metre derinligindeki suya bakmak gibi birsey. Suyun derinligi aslinda 5 metredir ama sanki 1metreymis gibi gozukur. Sibele de baktiran biri olarak tavsiyelerini uyguladim. Ama henuz geri donusu olmadi. Yine de insan akillanmiyor. Iyi biri var deyince hemen denemek istiyorsun... Gercekten hastalik gibi bir sey...
nergiz ile ilgili yorumlarımı yazmıştım kızlar.bana 3 günlük bi vade vermişti sonrasında 5-6 günde olabilir demişti.6 gün sonra dediği şey oldu.diğerlerinin vadesi var.yine yazıcam.bunun dışında ben balkabağı gül den hiç memnun kalmadım.tabiki enerji meselesi belki bizimki uymamıştır bilmiyorum ama bana acayip attı.ben bide yok sayı tut 1 den 5 e kadar falan fallardan hoşlnmıyorum.bide bence falcı dediğin sen bişeyler demeden sana okumalı herşeyi.serkan a gelince evinde bakıyor ben çekinerek gitmiştim.bir arkadaşımın arkadaşı olduğundan daha rahattım.yoruma gelince benimle ilgili söyledikleride hiç tutmadı.müjgan derseniz bence tamamen fiasko.benim favorilerim nergiz ve sibel ama kötü haber sibel rahatsızlanmış ve 2 ay yok
Moralini bozmak istemem ama Aytenin verdigi tarihler bende tutmadi. Kendinden cok emindi oysaki. Kisa surede cok fal deneyimi yasamis biri olarak falcilarin verdigi tarihlerin asla tutmadigini soyleyebilirim. Bu 5 metre derinligindeki suya bakmak gibi birsey. Suyun derinligi aslinda 5 metredir ama sanki 1metreymis gibi gozukur. Sibele de baktiran biri olarak tavsiyelerini uyguladim. Ama henuz geri donusu olmadi. Yine de insan akillanmiyor. Iyi biri var deyince hemen denemek istiyorsun... Gercekten hastalik gibi bir sey...
Canım bu pazar sibele gitmeyi düşünüyorum sibelin fiziksel özelliklerini bana tarif edebilirmisin sarışın mı esmer mi kandırılmak istemiyorum birisi kandırılmış o yüzden korkuyorum.Önceden telefonla randevu falan almak gerekirmi telefon numarasını nereden bulabilirim acaba
Sibel zayıf, koyu renk düz saçlı gençten bir bayan. Bir de dövmesi varmış sanırım ama ben dikkat etmemiştim. Zaten tek bayan falcı o necco da. Önce karşıya bakarak genel bir bakım yapıyor, sonra kartları yorumluyor. Çok hızlı konuşuyor. Soruların hazır olsun. Çünkü bakarken seni pek konuşturmuyor. Önceden randevu almaya gerek yok ama internetten kahveci necco diye bakarsan bir numara çıkıyor, istersen önceden sor orada değilse boşuna gitmiş olma. Aslında bir defa daha baktırmak istiyorum ben de... Ama bu ara falcılara fazla nakit akışım oldu...Bir süre kendimi tutmaya çalışacağım... Bakalım...
Yaa insan düşününce anlıyor ne kadar fazla para verdiğini falcılara ama duramıyor .Ben iyi tuttum kendimi Pasaklıyı saymazsak ki ben saymıyorum çünkü o bana fal bakmıyor iki aydır fal baktırmıyorum aslında bir haftadır gitmek istiyorum falcıya akşam ablamlarda bir fal baktırsak deyince iyice karar verdim insan yanına birisini arıyor.Allahın izniyle pazar günü gitmek istiyorum
canım ben naciye hanıma gitmedim ama evrekadan ayrıldığını biliyorum artık evinde bakıyormuş.telefonu bende var geçenlerde aradım açan olmadı.sana da göndereyim istersen telefonunu belki ulaşırsın.burda bazı arkadaşlara gönderdim henüz yorum yazan olmamış gidip gitmediklerini bilemiyorum.
Ben Pasaklı Birsen'e hiç gitmedim. Nasıl, sen memnun kaldın mı? tavsiye eder misin? Onun da gelecek ile ilgili söyledikleri pek çıkmıyor sanırsam. Her zaman sıra çok oluyormuş onda da gitmeye değer mi sence? Bir de 50 TL fiyatı olduğunu duydum, doğrumu acaba?
Göndercim canım Naciye hanımın telefonunu,rica ederimNaciye hanımın telefonu sende var sanırım bana özelden yazabilir misin? Onu da bir denemek istiyorum. Baya bi memnun olan var kendisinden. Şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?