İzmir'deki Falcılar

Bana biri cevap versinn kızlar lütfennn..Daisy cafe Murat nasıldır nedir ne değildirr?

Canım geçmiş sayfalara bakacak olursan beğenen de var beğenmeyen de elektirik meselesi sanırım.Kimi falcının ki bazısına cuk diye oturuyor kimine ise hiç tutmuyor.Bende Sibeli merak ediyorum ama kaç paraya bakıyor bilmiyorum bilen varsa bizlerle paylaşırsa sevinirim.
Bu arada uzun süredir kimse bir şey paylaşmamış artık falcılara gidilmiyor galiba.
 

Canım Sibele gittinmi çok merak ettim nasıl memnun kaldın mı bende gitmeyi düşünüyorum.Kaç paraya bakıyor bir de çok bekledinmi
 

Canım Sibel iyi bakıyor yani şimdiki zaman geçmiş zaman olarak arada gitmek isterim ama 40 tl sadece tarot bakıyor.Geçen kuzenim du fiesta da Burcuya gitmiş bakımını beğenmiş kendisi psikologmuymuş aslında tam bilmiyorum ama kuzenimin durumunu bilmiş ve rahatlatıcı bir bakım yapmış.
 

40 tl şimdiki zaman ve geçmiş için fazla para bence çünkü benim için önemli olan gelecek her şeyi olmasa da önemli şeylerle ilgili bir iki şey bilseler yeterli olacak ama daha hiç bulamadım öylesini.Burcuya yeğenim baktırmıştı çok iyi analizleri olmuştu burcunun da şimdiki zamanla ilgili ama kpss yi tutturacağını ve memur olacağını söylemişti ama olmadı baktıralı neredeyse 1,5 yıl olacak.
Eğer geleceği tutturabilecekse bir kere de olsa 40 lira verilebilir
 



ya bana çok şey söledi cidden beni şaşırtan şeylerdi fakat yaşadığım henüz bişey olmadı bu nedenle gitmedim şuan 25 kahve 40 tarot uzun bakıyor herr soruna cvp verıyor kendınden emin tavırları seni etkiliyor ama yaşamadığım için söylediklerini kafamda soru işaretleri var biraz beklemem lazım çıkars yine giderim ve yazarım sizlere
 

Söyledikleri şeylerin daha vadesi mi var yoksa ne bileyim şu olacak deyip vade belirtmedi mi .Yada söylediği vadeler geçti mi.
Mesala bana vade söyleyip hiç tutturamayan falcılar var Babacan cafe Birgül ,Sevda,Balkabağı cafe Gül hanım,Fiesta Canan bunların hiç bir vadesi tutmadı ne yazık ki dedikleride çıkmadı.
Şimdi bu ayın çıkmasını bekliyorum Ayten ve babacan cafede bir kadın vardı ikiside aynı tarihi vermişti bakalım çıkacak mı.
Sadece bana eskiden polatta fatoş vardı onun tek bir dediği söylediği vadede olmuştu diğerlerinin hiç bir dediği çıkmadı.
Ama sibel tekrar gitmeden denemek istiyorum
 
Kızlar merhaba izmirde yasıyan yeğenim var izmirde Tülay diye birine fal baktırmışsınız 45 yaşlarında ymış evde bakıyormuş falında direk ben çıkmış bir cok şeyi söylemiş benim hakında bir bilginiz varmı bu kişiden
 

Moralini bozmak istemem ama Aytenin verdigi tarihler bende tutmadi. Kendinden cok emindi oysaki. Kisa surede cok fal deneyimi yasamis biri olarak falcilarin verdigi tarihlerin asla tutmadigini soyleyebilirim. Bu 5 metre derinligindeki suya bakmak gibi birsey. Suyun derinligi aslinda 5 metredir ama sanki 1metreymis gibi gozukur. Sibele de baktiran biri olarak tavsiyelerini uyguladim. Ama henuz geri donusu olmadi. Yine de insan akillanmiyor. Iyi biri var deyince hemen denemek istiyorsun... Gercekten hastalik gibi bir sey...
 
Son düzenleme:

Aslında Ayten bana tarih vermemişti ben ısrar edince aralık ocak aylarını bekle demişti.
Bilmiyorum aslında evde birbirimize baktığımız fallarda da falcıların dediği kadar çıkıyor toplanıp birbirimize baksak hiç değilse paramız cebimizde kalır :)
 

Canım Sibel Neco cafede ki Sibel mi bir de dedikleri çıktımı .Tarif edebilirmisin nasıl bir bayandır sibel hanım.Çünkü önceki yorumlarda birisine başka bir bayan diye başka falcıya baktırmış cafe yetkilileri sanırım bir falcıya yoğunluk olunca nasıl olsa gelen tanımıyordur diye başka falcıya yönlendiriyorlar.
 

Canım bu pazar sibele gitmeyi düşünüyorum sibelin fiziksel özelliklerini bana tarif edebilirmisin sarışın mı esmer mi kandırılmak istemiyorum birisi kandırılmış o yüzden korkuyorum.Önceden telefonla randevu falan almak gerekirmi telefon numarasını nereden bulabilirim acaba
 

Sibel zayıf, koyu renk düz saçlı gençten bir bayan. Bir de dövmesi varmış sanırım ama ben dikkat etmemiştim. Zaten tek bayan falcı o necco da. Önce karşıya bakarak genel bir bakım yapıyor, sonra kartları yorumluyor. Çok hızlı konuşuyor. Soruların hazır olsun. Çünkü bakarken seni pek konuşturmuyor. Önceden randevu almaya gerek yok ama internetten kahveci necco diye bakarsan bir numara çıkıyor, istersen önceden sor orada değilse boşuna gitmiş olma. Aslında bir defa daha baktırmak istiyorum ben de... Ama bu ara falcılara fazla nakit akışım oldu... Bir süre kendimi tutmaya çalışacağım... Bakalım...
 
Son düzenleme:

Yaa insan düşününce anlıyor ne kadar fazla para verdiğini falcılara ama duramıyor .Ben iyi tuttum kendimi Pasaklıyı saymazsak ki ben saymıyorum çünkü o bana fal bakmıyor iki aydır fal baktırmıyorum aslında bir haftadır gitmek istiyorum falcıya akşam ablamlarda bir fal baktırsak deyince iyice karar verdim insan yanına birisini arıyor.Allahın izniyle pazar günü gitmek istiyorum
 

Ben Pasaklı Birsen'e hiç gitmedim. Nasıl, sen memnun kaldın mı? tavsiye eder misin? Onun da gelecek ile ilgili söyledikleri pek çıkmıyor sanırsam. Her zaman sıra çok oluyormuş onda da gitmeye değer mi sence? Bir de 50 TL fiyatı olduğunu duydum, doğrumu acaba?
 
Son düzenleme:


Naciye hanımın telefonu sende var sanırım bana özelden yazabilir misin? Onu da bir denemek istiyorum. Baya bi memnun olan var kendisinden. Şimdiden teşekkürler.
 

ben taaa orta okula giderken yengemin yanında gitmiştim o zaman bana dönüp sen kendi ellerinle kitaplarını yırtacaksın demişti ve gerçekten üniversiteye gitmedim.O zamandan aklımda kalmıştı yengeme dedikleri çıkmıştı ve tavsiyeler vermişti yapmıştı yengem.Bana geleceğe dair hiç bir şey söylemedi sadece onu bunu yap dedi 40 gün zamanı var dedi.Tuhaftır bende şaşırdım benden para almadığı için kaç paraya bakıyor bilmiyorum tam olarak.Oradaki kişilere sorduğumda ise onlarda yeni gelmiş bir fiyat söyleyemediler ama buradan okuduklarımdan anladığım 50 ye bakıyormuş.Eğer geleceğe dair baktırmak istiyorsan bilmiyorum ki ben pek anlamadım yani belki bana söylemiyor ama orada bir teyze vardı sormuştum bildi mi geleceği diye ona söyledikleri çıkmış.Deneyebilirsin çünkü sorduğun soruları biliyor hatta bana sorduğum kişinin çekyatta yattığını söylemişti ve ben çok şaşırdım çünkü doğruydu.
Zaten sibel benim son gideceğim falcı olacak yeter falcılara verdiğim para.İnşallah memnun kalırım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…