Pasakli birsenin telefonu var mi varsa ozelden iletebilir misiniz. Randevu almak gerekiyor mu randevusuz gidince bakiyor mu. Ucreti ve nasil baktigi hakkinda da bilgi verirseniz sevinirim.
Anaa ee anlatsana nasıldı? memnun kaldın mı gitmeye değer mi?, birde ücreti ne kadar olmuş tatlım? bi zahmet cevaplayıver sorularımı nolur ya :18:
Evet maalesef kötü bir haberim var.Necco Cafe Sibel hanım fal bakmayı bırakmış.Birdaha bakmayacakmış.
Bunu öğrenince geri dönerken Bodrum Cafe diye bir yerde önümü genç birinin kesip kahve içermisiniz falcımızda var demesi üzerine cafeyi farkettim yenimi açıldı burası diye sordum 6-7 ay oldu dedi.Daha önce hiç farketmediğim ve yeni bir yeri denemek istedim.Özlem diye bir bayanı ısrarla tavsiye etti bende tamam ozaman deyip fal baktırdım.Sibel hanımın bir tık altında muhteşem durugörüsü var fal bitti çıktım eve doğru ilerlerken dakika bir gol bir söyladiğini yaşadım ve söylediklerinden ikisinide haftalar içinde yaşadım.Şahsen tavsiye ederim .
evet canım bende acayip üzgünüm sibel maalesef bırakmış.tamda falcımı buldum derken.bu arada neccoda batuhan diye yeni bir arkadaş başlamış.esasında tanınan biriymiş ama açıkçası ben tanımıyordum.ben ona baktırdım çok net şeyler söyledi tarihler verdi.bekleyip görücez.ama şu anımı çok iyi bildi ve sibelin söylediklerinin aynılarını söyledi,öneririm.bu arada baya yoğun kısa sürede sibelin yerini dolduracak gibi görünüyor.gerçi benim gönlümdeki sibelin yerini kimse dolduramaz ama...ayrıca bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine telefonla adanadan emirhan isimli bir kişiye fal baktırdım.gerçekten çok memnun kaldım.4 gün sonra olacak dediği bir şey oldu.umarım diğer söyledikleride çıkar.senin şu özlemide en yakın sürede deniycem canım:)
hayret sasirdim dogrusu sira olmamasina :)) ama ben dusundumde ona sonra gidicem asil suan mehmet hocaya gitmek istiyorum. uzerimde etki vs var mi bunu ogrenmem lazim :/ ama pasakliyada cok gec kalmamak lazim malum yasli kadin :)))
Kızlar merhaba, ben daha önce Telve kafede Asiye'ye baktırmıştım beğenmiştim. Çoğu şeyi bilmişti. Sonra Esen diye birine baktırdım yine telvede. Pek beğenmemiştim Asiye kadar iyi bilememişti. Orta halliceydi öyle söyliyeyim ama dediği birşeyi yaşıyorum şuanda. Tavsiye ederim.
Birsen telefonda bakmaz canım zaten çok yoğun oluyor kımsenın nazını kapsini çekicek yapıda bi kadında hiç değil.Telefonda bakıyor mu acaba pasajı birsen? Numarası var mı sizde?
Birsen telefonda bakmaz canım zaten çok yoğun oluyor kımsenın nazını kapsini çekicek yapıda bi kadında hiç değil.
Heee o asiyeyi sayende hiç unutmıcam bebişim
Birsen telefonda bakmaz canım zaten çok yoğun oluyor kımsenın nazını kapsini çekicek yapıda bi kadında hiç değil.
telefonla baktırdığın kişiden memnun kaldın mı ?? numarasını bana da atarmısın ?
evet memnun kaldım birkaç arkadşım da memnun kaldı.umarım sende kalırsın.özel hakkım yok mail adresini yazarsan mail atabilirm.yazıyorumda silinmezse beşyüzyediüçyüzotuzdörtkırkdörtkırkdört
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?