İzmir'deki Falcılar

aylincim sayfalara baktım ama herkes farklı birini yazmış kafam karıştı

Sibel neccoda (necco ve yayla aynı yerdeler) 40 TL tarot bakıyor. Sanırım artık 25 TL ye kahve falı da bakıyormuş. Bugün ve geçmiş için iyi bir falcı. Geleceğe dair çok temkinliydi bana bakarken. Başkalarına dedikleri çıktı mı bilemiyorum.
Fala başlarken benim de kafam karışıktı. Şimdi çok daha fazla karıştı... Konaktakiler içinde Ayten iyi aslında... Gerçi verdiği tarihler çıkmadı, geleceğe dair tespitlerini henüz yaşamadım. Ama o ana dair tespitleri doğruydu... Sevdayı bu topikte pek kimse beğenmiyor, ama bana doğru tespitleri oldu... Bence tek dezavantajı çok sıra olması... Bir de bakır tel, sabun vs. bu topikte anılması yasak olan şeyleri bozmak için bir şeyler satmaya çalışıyor. Dikkat et sakın alma gidersen. Polatta Angel için de iyi diyorlar. Ben denemedim o başka. Babacan cafede Birgül'ü beğenenler de var... Onu da denemedim... Vaaay 5-6 ay içinde baya bi aşmışım kendimi. Karar senin...

Son düzenleme:
Pazar günü Sibele gittim ablamla beraber ablam genel olarak memnun kaldı falından ama ben pek anlamadım .Kafamı iyice karıştırdı.Daha önce çalıştığım yerle ilgili bir şeyler söyledi uzlaş falan bilmiyorum yani kafamı karıştırdı çünkü uzlaşacak bir şey yok orayla ilgili.Sohbet sırasında kızım falan deyince kendi kendine ben niye çocuğun olduğunu görmedim diye mırıldanıp durdu tuhaftı.Ama dediğim gibi ablam memnun kaldı.
Daha önce Aytene gitmiştim son bir kez daha Aytene gidip fal defterini kapatacağım çünkü olmuyor anladığım kadarıyla hiç bir falcının dediği çıkmıyor.En azından bana

Sibel'e kahve falı mı tarot falı mı baktırdın?Geleceğe dair yorum yaptı mı sana hiç? Bana pek yapmamıştı da... Ayten'in dedikleri sana hiç çıktı mı şimdiye kadar? Bende süreler geçti ama falcılar süre tutturamıyar diye hala bir umut bekliyorum...:2:

Son düzenleme:

Sibel geleceğe dair iki konuda yorum yaptı ama bir çocuğum olduğunu bilemedi.Uzun boylu esmer birisi vasıtasıyla işe gireceksin dedi ben dedim haber bekliyorum ama uzun boylu açık tenli birisinden kırmızı yüzü deyince tamam kırmızı yüzde esmer gibi görülür dedi.Tarot baktırdım 40 liraya ama ilk kez bir baktırdığım falda parama acıdım.
Ama ablam memnun kaldı belki bende bir sorun vardır.
Aytenin en azından şimdiki zamanı bildi kızımla ilgili yorumlar yaptı.Vade vermedi ben ısrar edince vade yanıltır ama dedi ocak sonunu bekle dedi bekliyorum canım.

selam kızlar falcıya gidesi olan yokmu varsa hemen peşine takılayım çünkü falcıya tek gitmek istemiyorum çekiniyorum

hiç fikrim yok ilk kez gidicem bazıları sibel dedi gidenlerde pek memnun değil kafam karıştı ama falcıya çok ihtiyacım var

Valla ne yalan söyleyeyim Sibele verdiğim 40 liraya acıdım 10 lira daha koysam iki falcıya giderdim yani öyle çok açıklayıcı şeyler söylemedi.Ben de gitmek istiyorum ya Aytene 25 liraya falan bakıyordu ya da şehrazat diye birisi varmış onu denemek isterim onunda 15 liraya baktığı söyleniyor.Ama bende daha karar veremedim

Şehrazat kim ola ki? Bu arada arkadaşlar Daisy deki Ali' yi de beğendim ben. Onun söylediklerinden bir iki şey de çıktı aslında. Ama en önemli olanın vadesi geçti ve henüz olmadı. İki defa gittim kendisine. Canan'dan sonra baya bi moralim bozulmuştu. İkincisinde aynı şeyleri söyler mi acep diye merakımdan gittim. İlk bakımında söyledikleri ile tıpatıp aynı şeyleri söyledi. Kelimesi şaşmadı. Sadece vadeler birer ay öne çekildi. İlk gittiğimde daha ileri bir tarih vermişti. Daisy deki diğerleri nasıl bilmiyorum ben bir tek Ali'ye baktırdım.

Son düzenleme:

Canan alsancaktaki canansa boşver canım ben iki kere gittim ilkinde çok güzel şeyler söyledi hadi dedim ablamıda götüreyim dedim aradan bir ay geçmemişti tam tersi şeyler söyledi.
Şehrazata bir arkadaşım gitmiş bir iki dediği oldu dedi hem ucuza bakıyor .Bir sürü para verdiklerimiz anlık bize umut veriyor ama hiç biri çıkmıyor .Aliyi bilmiyorum.
Aytene son bir kez gitsem mi diyorum acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…