Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
katina hanimi ben biliyorum bir ara arkadaslarla müdavimiydik isteyene telefonunu verebilirim
kızlar acill fala baktırmaya ihtiyacım var bana öneride bulunur musunuz buca konak civarı olabilir teşekkürler
ya sesimi duyan yokmuuuuuuuu
ya sesimi duyan yokmuuuuuuuu
Önceki sayfalara bir göz at istersen. İçlerinden kendine uygun bir tane falcı bulabilirsin. Henüz şu diyebileceğim biri yok ne yazık ki. Hala beklemedeyim...
konakda sibele baktırabilirsin.
kemeraltı kızlaragası yayla cafe ama sadece tarot bakıyor 40 tl ücreti.peki bu sibel nedir nerededir nasıl ulaşabilirim
aylincim sayfalara baktım ama herkes farklı birini yazmış kafam karıştı
Pazar günü Sibele gittim ablamla beraber ablam genel olarak memnun kaldı falından ama ben pek anlamadım .Kafamı iyice karıştırdı.Daha önce çalıştığım yerle ilgili bir şeyler söyledi uzlaş falan bilmiyorum yani kafamı karıştırdı çünkü uzlaşacak bir şey yok orayla ilgili.Sohbet sırasında kızım falan deyince kendi kendine ben niye çocuğun olduğunu görmedim diye mırıldanıp durdu tuhaftı.Ama dediğim gibi ablam memnun kaldı.
Daha önce Aytene gitmiştim son bir kez daha Aytene gidip fal defterini kapatacağım çünkü olmuyor anladığım kadarıyla hiç bir falcının dediği çıkmıyor.En azından bana
Sibel'e kahve falı mı tarot falı mı baktırdın?Geleceğe dair yorum yaptı mı sana hiç? Bana pek yapmamıştı da... Ayten'in dedikleri sana hiç çıktı mı şimdiye kadar? Bende süreler geçti ama falcılar süre tutturamıyar diye hala bir umut bekliyorum...:2:
selam kızlar falcıya gidesi olan yokmu varsa hemen peşine takılayım çünkü falcıya tek gitmek istemiyorum çekiniyorum
Kime gitmeyi düşünüyorsun
hiç fikrim yok ilk kez gidicem bazıları sibel dedi gidenlerde pek memnun değil kafam karıştı ama falcıya çok ihtiyacım var
Valla ne yalan söyleyeyim Sibele verdiğim 40 liraya acıdım 10 lira daha koysam iki falcıya giderdim yani öyle çok açıklayıcı şeyler söylemedi.Ben de gitmek istiyorum ya Aytene 25 liraya falan bakıyordu ya da şehrazat diye birisi varmış onu denemek isterim onunda 15 liraya baktığı söyleniyor.Ama bende daha karar veremedim
Şehrazat kim ola ki? Bu arada arkadaşlar Daisy deki Ali' yi de beğendim ben. Onun söylediklerinden bir iki şey de çıktı aslında. Ama en önemli olanın vadesi geçti ve henüz olmadı. İki defa gittim kendisine. Canan'dan sonra baya bi moralim bozulmuştu. İkincisinde aynı şeyleri söyler mi acep diye merakımdan gittim. İlk bakımında söyledikleri ile tıpatıp aynı şeyleri söyledi. Kelimesi şaşmadı. Sadece vadeler birer ay öne çekildi. İlk gittiğimde daha ileri bir tarih vermişti. Daisy deki diğerleri nasıl bilmiyorum ben bir tek Ali'ye baktırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?