kızlarrrrrr konu cok eskı acıldıgından ben sımdı tekrar sormak ıstıyorum ızmırde kurşun döken döktüren ulaşabileceğimiz biri var mı fal değil kurşunnn bekliyorum umarım vardır bildiğinizzz
kızlar yeni falcı buldum :) yoruldum aramaktan ama dayanamıyorum kendıme defalarca söz vermeme ragmen kendıme yine baktırdım ama begendım :) eger dedıgı cıkarsa zaten daha cok begenıcem :) yenı falcım eylül polat kafe ne burc sorup burca göre bakıyo ne isim sorup isim analizi yapıyor bu nedenle begendım belkıde. hayırlı uğurlu olsun
kızlar ya 2 gün önce konaka gittim işlerim vardı işim bitince bir yerde oturdum soluklanayım diye falcı var dediler fal baktırdım baktırmaz olaydım
zaten bu aralar kafam bozuk kadın beni kocamdan ayırdı herşeyi ban soruyor ben cevap vereceksem herşeye neden fal baktırayım ki inanin ordan ağlayarak çıktım çünkü hiç olumlu bir şey söylemedi ama ben kendim kaşındım galiba
merhaba yakın zamanda pasaklı birsene giden varmı ücreti ne kadar ?birde adet oldum son günleri gitsem yarın sorun olurmu..
Ben hiç gitmedim ama gidenlerin dediğine göre 50 tl imiş. Adetliyken gitmesen daha iyi olur. Bence 1-2 gün bekle. Her zaman gidemeyeceğine ve para vereceğine göre riske atma boş yere...
eveeet kızlar dün emel'e gittim.. Bakım tarzı gerçekten etkileyiciydi.. Eline bir yüzük takıyor ve aynayla bakıyor, yine kısmen de olsa yıldızname de kullanıyor.. önce o gördüklerinden bahsediyo, sabredin ve aklınıza takılan soruları hazırlayın.. Ben öyle yaptım ve her sorduğum soruya cevap aldım.. Daha önce gittiğim kişilerden pek de farklı şeyler söylemedi, geçmişle ilgili çok fazla şey söylemiyor ztn, genelde şimdiki durum ve gelecekle ilgili yoğunlaşıyor.. Beni şok eden durum ise sevdam cafe deki sevda ile aynı olay için aynı tarihi vermesi..! Bekliyorum umarım dedikleri çıkar ve ben de burda paylaşırım sizinle..:81:
Bende söyledikleri çıkacakmı bekliyorum.Buraya yazıcam bekliyorum.
Benim tanıdıklarımdan yeni gidenler oldu onlarada kayınvalidesinin öleceğini isimlerini vererek söylemiş Allah bilir ama ben korkuyorum öyle kötü şeyleri söyleyince.
evet bende yanılmıyorsam 1 yıl önce gittim kendisine söylediklerinden aklımda kalan en çarpıcı şey annemi ve kayınvalidemi ani bir şekilde kaybedecegimdi yani ölüceklerini söyledi bana saçma gelmişti ilk önce ama temmuzun 26 sında annemi aniden kaybetttim hayatımda yaşadıgım en acı olaydı kendi ellerimle hastaneye kontrole götürmüştüm cenazesin aldı ertesi gün ne gariptirki kayın validem 86 üstünde olmasına ragmen genç kız gibi maşallah taş gibi onda tutmadı diyebilirim.ama en kısa zamanda tekrar gitmeyi düşünüyorum
slm kızlar ben pek falcı falcı gezmem kyaka müjgan cafeye giderim yeter... ama şu balkabağı gül hn gideyim dedim 2 gün önce...şok oldum geldim kadın bi kez pozitifliği ile kazanıyor ve çatır çatır herşeyi söylüyor. tavsiye ederim bi deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?