İzmir'deki Falcılar

Bu gün tesadüf çantamdaki kağıtları temzilerken Balkabağı Gün hanıma fal bakarken tuttuğum notları buldum 28 mart ta geçici bir işe gireceksin demiş ben evet geçici bir işe girdim ama nisanın 25 inde Haziran ayında devlet işindesin demiş ama ne devleti şu anda çalışmıyorum.Kasım aralık gibi kendi evine geçeceksin demiş şu hala öyle bir şey olmadı şu anda da uzak görülüyor.
Falları baktırdıktan sonra genelde unutuyoruz böyle yazılı olunca bir kez daha geleceği hiç kimsenin bilemeyeceğini anlıyoruz sanırım.Ama yinede vazgeçemiyoruz .
Daha bu sitede 10 kişinin aynı kişi için tek tek söyledikleri çıkıyor dediğini görmedim.Keşke olsa öyle birisi.

kızlarrrrrr konu cok eskı acıldıgından ben sımdı tekrar sormak ıstıyorum ızmırde kurşun döken döktüren ulaşabileceğimiz biri var mı fal değil kurşunnn bekliyorum umarım vardır bildiğinizzz

karsıyaka müjgan cafe Tülin hanım döküyor.

kızlar yeni falcı buldum :) yoruldum aramaktan ama dayanamıyorum kendıme defalarca söz vermeme ragmen kendıme yine baktırdım ama begendım :) eger dedıgı cıkarsa zaten daha cok begenıcem :) yenı falcım eylül polat kafe ne burc sorup burca göre bakıyo ne isim sorup isim analizi yapıyor bu nedenle begendım belkıde. hayırlı uğurlu olsun

Vade verdim mi ne kadar beklemen gerekiyor çıkarsa yazarsın birde kaç paraya bakıyor

kızlar ya 2 gün önce konaka gittim işlerim vardı işim bitince bir yerde oturdum soluklanayım diye falcı var dediler fal baktırdım baktırmaz olaydım
zaten bu aralar kafam bozuk kadın beni kocamdan ayırdı herşeyi ban soruyor ben cevap vereceksem herşeye neden fal baktırayım ki inanin ordan ağlayarak çıktım çünkü hiç olumlu bir şey söylemedi ama ben kendim kaşındım galiba

arkadaşım inanmayın şu fal işlerine ne gelirse rabbimden gelir birgün anlatayım eşimle yanımıza falcı geldi eşim falcıya bak bakalım babamla aram nasıl dedi falcı birşeyler zırvaladı kayınbabamı kötüledi ama kayınbabam yok eşim küçükken rahmetli oldu eşim yalanını ortaya çıkarmak için öyle sordu

merhaba yakın zamanda pasaklı birsene giden varmı ücreti ne kadar ?birde adet oldum son günleri gitsem yarın sorun olurmu..

Hatırlatma:
Fal topiklerinde sadece fal ve falcılardan bahsediniz( reklam yapmadan tabii)
Büyü, muska yapan, cinci vs hacı hoca aramak, tavsiye etmek yasaktır.

merhaba yakın zamanda pasaklı birsene giden varmı ücreti ne kadar ?birde adet oldum son günleri gitsem yarın sorun olurmu..

Ben hiç gitmedim ama gidenlerin dediğine göre 50 tl imiş. Adetliyken gitmesen daha iyi olur. Bence 1-2 gün bekle. Her zaman gidemeyeceğine ve para vereceğine göre riske atma boş yere...

Ben hiç gitmedim ama gidenlerin dediğine göre 50 tl imiş. Adetliyken gitmesen daha iyi olur. Bence 1-2 gün bekle. Her zaman gidemeyeceğine ve para vereceğine göre riske atma boş yere...

evet bekleyim o zaman ama çok pahalıymış ben 25 falan diye düşünmüştüm o kadar veremem

kızlar merhaba, aynalı emel in telefon numarasını bulamıyorum bilen varsa bana atabilirmi lütfen

evet bende yanılmıyorsam 1 yıl önce gittim kendisine söylediklerinden aklımda kalan en çarpıcı şey annemi ve kayınvalidemi ani bir şekilde kaybedecegimdi yani ölüceklerini söyledi bana saçma gelmişti ilk önce ama temmuzun 26 sında annemi aniden kaybetttim hayatımda yaşadıgım en acı olaydı kendi ellerimle hastaneye kontrole götürmüştüm cenazesin aldı ertesi gün ne gariptirki kayın validem 86 üstünde olmasına ragmen genç kız gibi maşallah taş gibi onda tutmadı diyebilirim.ama en kısa zamanda tekrar gitmeyi düşünüyorum

Anneniz için üzüldüm başınız sağolsun.Kayınvalidenize uzun ömürler.Benim yazdıklarımda
maşallah taş gibi genç kız gibi yaşıyorlar.Sevda şimdiki zaman konusunda çok iyi geçekten
isimleri vererek olayları kişileri anlatıyor ama gelecek konusunda herkes gibi oda bilemiyor.

hepini sevda ile ilgili şeyler yazmışsınız ama ben değerlendirdiğimde ençok onun söylediklerını yaşadığımı fark ettim hatta verdıgı zamanlar dahi tuttu nitekim c.tesi tekrar gitmek istiyorum

slm kızlar ben pek falcı falcı gezmem kyaka müjgan cafeye giderim yeter... ama şu balkabağı gül hn gideyim dedim 2 gün önce...şok oldum geldim kadın bi kez pozitifliği ile kazanıyor ve çatır çatır herşeyi söylüyor. tavsiye ederim bi deneyin.

balkabagı cafe nerde ve ücret nedir acaba acil fal baktırmaya ihtiyacım var

selam arkadaşlar bu günlerde çok fal baktırasım var ama yanlız gitmekte istemiyorum falcıya gidecek olan varsa peşine takılabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…