İzmir'deki Falcılar

Elektriğiniz tutmuş derim çünkü bende hiç bir şeyi tutturamamıştı.Ne geçmişi ne de geleceğe dair söyledikleri hiç bir şey çıkmadı geçen kış baktırmıştım

Kızlar merhaba, forumda karşıyaka yeni girnedeki nergizden çokça bahsedilmiş, rica etsem bana telefonunu verebilir misiniz, özelden mesaj atamıyorum da, yardımcı olursanız çok memnun olurum

müjgan cafe kime gidiyorsunuz öneri varsa alabilirim

hepini sevda ile ilgili şeyler yazmışsınız ama ben değerlendirdiğimde ençok onun söylediklerını yaşadığımı fark ettim hatta verdıgı zamanlar dahi tuttu nitekim c.tesi tekrar gitmek istiyorum

sevda kemeraltındaki sanırım değilmi ücret ne biliyormusunuz

bende fal deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Malum öğrenciyiz o yüzden genelde ucuz bakan kişilere gittim:) falcılarımıza geçecek olursak:

daisy cafe-falcı murat: Fiyatı 20 lira. Çoooook hızlı konuşuyor o yüzden pür dikkat söylediklerini dinleyin:) geçmişi biliyor. geleceğe dair söyledikleri pek çıkmadı.

cafe du fiesta: en çok fal baktırdığım kafe diyebilirim. fal ücreti 10 lira.

niko: geçmişle ilgili şeyleri %60 bildi. Gelecekle ilgili söylediklerinden de 1 tanesi çıktı. Gitmeseniz de olur yani
cenk: hiçbir şey bilemiyor. arkadaşımla art arda girdik ve bildiğiniz ikimize de aynı şeyleri söyledi.
sevgi: cafe fiestada en memnun kaldığım falcı. O anki durumu,geçmişimi %80 bildi.Gelecekle ilgili şeylerden de bir iki tanesi çıktı

Şimdilik bu kadar. Ama fal merakım henüz dinmedi. Önerilerinizi bekliyorum :)

O kadar falcı gezmişimdir, Alsancak, Kemeraltı. Selim üzerine falcı tanımam.Geçmişi, şu anı yüzde 100 tutturuyor, gelecekte de yanılmadı hiç.Ayrıca inanılmaz positif, insanın tüm stresini alıyor.

Selim nerde çalisiyor sadece cafedemi ? yoksa telefonla ulasmak mümkünmü ?

Ben eskiden Izmire tatile gittigimde, otantik cafe diye bir yerde baktiriyordum. Sevinç pastanesine yakin bir yerdi.
Adini hatirlamiyorum ama uzun saçli zayif bir adam bakmisti falima, tarot kartiydi, ve bir kaç tahmini tutmustu. Gelecegi iyi bilmisti, hatta bana dikkat etmezsen bu sene notlarin düsebilir kendini toparlaman lazimdi, ve o sene gerçekten ilk defa ders konusunda kötü bir yil geçirmistim. Ismini hatirlayamadim, gerçi o cafe hala isliyormu onunda bilmiyorum ama bir kaç yil önce çok popüler bir mekandi

Çalıştığı cafeden yeni ayrıldı ama telefonla ulaşılabiliyor istersen verebilirim telefon numarasını.

Ya da sen gün ve saatini belirlersen senin için arayıp randevu alabilirim benim sabit falcım gibi oldu:)) En son gitttiiğimde annenin kadınsal hastalıkla ilgili problemi var dedi, annem de bana hiç bahsetmemişti annemi aradım anne ne zamandır jinelkoloğa gitmiyorsun bir gitsen dedim, düşünüyorum zaten ne zamandır karnımda ağirı var dedi, meğer rahatsızmış da benden gizliyormuş.

Elektriğiniz tutmuş derim çünkü bende hiç bir şeyi tutturamamıştı.Ne geçmişi ne de geleceğe dair söyledikleri hiç bir şey çıkmadı geçen kış baktırmıştım

Bende geçen kış baktırmıştım :26: resmen yedi beni 1 i çıksaydıda üzülmeseydim

Du fiesta daki Sevgi yi unutmamak lağzım bana ve psikolojime katkısı sonsuz o anı ve geçmişi en net açıklayanlardan ve yönlendirmesi mükemmel. olacaklar hakkında değilde daha çok karşı taraf ile ilgili öğrenmek istediklerinden konuşmayı sever. Fatoş gibi takdir ettiğim falcılarımdandır kendisi...

Fiestadaki sarışın ayağından rahatsız olan Sevgi mi yoksa dubfiestada başka sevgi mi var. Ben fiestada sarışın olan kişiye baktırmıştım...:26: Acaba doğru kişi miydi?????

Son düzenleme:
kızlar dün emele gittim yeşilyurttaki hiçbirşey bilemedi.boşuna gidipte para harcamayın. bugüne kadar ki favori falcılarım sevdam cafedeki sevda pasaklı aysel ve daisy cafe murat.

ya bu fatoş yine bildi, şoktayım

Fatoş Polattaki Fatoş mu çünkü oradan ayrılmıştı.
Eğer o ise şu anda nerede bakıyor,kaç liraya bakıyor .Bende de geleceğe dair bir şeyi Fatoş bilmişti .Diğerleri hiç bir şey bilememişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…