slm kızlar ben pek falcı falcı gezmem kyaka müjgan cafeye giderim yeter... ama şu balkabağı gül hn gideyim dedim 2 gün önce...şok oldum geldim kadın bi kez pozitifliği ile kazanıyor ve çatır çatır herşeyi söylüyor. tavsiye ederim bi deneyin.
slm kızlar ben pek falcı falcı gezmem kyaka müjgan cafeye giderim yeter... ama şu balkabağı gül hn gideyim dedim 2 gün önce...şok oldum geldim kadın bi kez pozitifliği ile kazanıyor ve çatır çatır herşeyi söylüyor. tavsiye ederim bi deneyin.
hepini sevda ile ilgili şeyler yazmışsınız ama ben değerlendirdiğimde ençok onun söylediklerını yaşadığımı fark ettim hatta verdıgı zamanlar dahi tuttu nitekim c.tesi tekrar gitmek istiyorum
O kadar falcı gezmişimdir, Alsancak, Kemeraltı. Selim üzerine falcı tanımam.Geçmişi, şu anı yüzde 100 tutturuyor, gelecekte de yanılmadı hiç.Ayrıca inanılmaz positif, insanın tüm stresini alıyor.
Selim nerde çalisiyor sadece cafedemi ? yoksa telefonla ulasmak mümkünmü ?
Ben eskiden Izmire tatile gittigimde, otantik cafe diye bir yerde baktiriyordum. Sevinç pastanesine yakin bir yerdi.
Adini hatirlamiyorum ama uzun saçli zayif bir adam bakmisti falima, tarot kartiydi, ve bir kaç tahmini tutmustu. Gelecegi iyi bilmisti, hatta bana dikkat etmezsen bu sene notlarin düsebilir kendini toparlaman lazimdi, ve o sene gerçekten ilk defa ders konusunda kötü bir yil geçirmistim. Ismini hatirlayamadim, gerçi o cafe hala isliyormu onunda bilmiyorum ama bir kaç yil önce çok popüler bir mekandi
Elektriğiniz tutmuş derim çünkü bende hiç bir şeyi tutturamamıştı.Ne geçmişi ne de geleceğe dair söyledikleri hiç bir şey çıkmadı geçen kış baktırmıştım
Du fiesta daki Sevgi yi unutmamak lağzım bana ve psikolojime katkısı sonsuz o anı ve geçmişi en net açıklayanlardan ve yönlendirmesi mükemmel. olacaklar hakkında değilde daha çok karşı taraf ile ilgili öğrenmek istediklerinden konuşmayı sever.Fatoş gibi takdir ettiğim falcılarımdandır kendisi...
Ben Selim demiştim ama... Çok bilinenler işi ticarete dökmüş artık...
ya bu fatoş yine bildi, şoktayım
Fiestadaki sarışın ayağından rahatsız olan Sevgi mi yoksa dubfiestada başka sevgi mi var. Ben fiestada sarışın olan kişiye baktırmıştım...:26: Acaba doğru kişi miydi?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?