İzmir'deki Falcılar

sonunda bir fırsat bulup kemeraltına gidebildim sevda kafeye 12 15 falan oradaydım allahım 80 küsürlerdeymiş sıra ben 92 oldum neyse kahvemi içip parasını verdim ve sıram gelene kadar gezdik ama 16.50 sıra anca geldi ama bekledigime degdi önce tam isim vermiyor benzer isimler söylüyor tabi kim oldugunu siz şıp diye anlayım oda onaylıyor amagidilmeye deger arkadaşlar bakalım söylediklerini yazıp verdi bana bakalım çıkıcakmı takipteyim.

Evet canım Polat Kafe de ki Fatoş şuan Polat ta devam ediyor. kahve 15, tarot 30 olması lağzım Bemce de Fatoş dan dan ne varsa açık açık söyleyen bir kadın onun bakış açısını beğeniyorum. Yorumuda yerinde

Sevda ya yıllar evvel bu dükkanı açmadan önce Hanımeli kafe de çalışırken baktırmıştım. Beğenmediğim için bi daha baktırmadım bildiğim bilmediğim bütün erkek isimlerini sayıyor ama 1 i ya tutarsa hesabinda devam ediyor. Aşırı hızlı konuşuyor ve senin söylediklerine kulak asmıyor. En sevmediğim şeyBirazda olsa dinlemesi gerekir. Ayrıca söylediklerini yaşamadım. Neyse yıllar sonra burada bahsini duyunca zatialini bi göreyim dedim gittim beekkleee beekkle beeekkleee ve nihayet sıra bana geldi birde baktım bu bizim Sevda, bir pişman oldum anlatamam bana inan anlattıklarını saydığı isimleri dinlemedim bile Yani şahsen elektriğim yok maalesef Sevda ile..

Canım selim ne kadara bakıo ve ne bakıo ??

Tarot bakıyor, ya çağıyorsun ya da evine gidiyorsun, 30 a bakıyor. İnsanın kendini özel hissettiriyor.Öyle sıradan müşterisiymişsin gibi davranmıyor, ilgileniyor, valla psikologtan iyi:)) Bi ara psikoloğa gidiyordum ham dünyanın parasını aldı hem de kadın canımı sıktı ben yine Selim'e gidip onda deşarj oldum, psikologu da bıraktım.

Selim'e nasil ulasabiliriz? Bilgilerini iletirseniz denemek mümkün olur.
Fatos' un Polat cafeye donmesi iyi oldu. Kendisine ulasmak kolaylastı.

Arkadaşlar samsun da gökhan hoca var önce yıldız nameye bakıyor sonra sana seni anlatıyor
gecenlerde biz gittik yok böle bişe gideni geri getiriyor maddi sıkıntıları düzeltiyor aile arası ilişkiyi düzeltiyor adam acıkcası herşeyi yapıyor ama cok farklı bir tane kağıt verip göndermiyor cok ilgili bence hiç uğraşmadan onu bir arayın tel,n, paylaşıyorum inşallah kızmaz:)) 0 507 057 55 60

Valla burda yazılan falcıların çoğuna gençlik heyecanı ile gittim artık pek gittiğimi söyleyemem. İlk fallarında şaşırtıcı derecede kısa vadede başarılı olan Tülin ve Sevda oldu ama ikinci gidişimde söyledikleri çıkmadı. Ravazza Ferda hanım ise biraz nasıl desem eşref saati gibi bir anında giderseniz söyledikleri uzun vadede tutarlı oluyor. Onu da önceden bilmek mümkün değil. Kızlarağasında da Hanımeli kafenin karşısındaki küçük kısımda sallayan bir kadın vardı utanmadan bende içeyim sen bana bak para almayacağım demişti ve daha niceleri....

Yalnız burada hiç değinilmemiş şu anda muhtemelen rahmetli olmuş olan 80'li yılların efsanesi falcı Muzaffer. Yaşı tutan, yeten biri umarım vardır. Tam emin olmamakla birlikte Tepecik taraflarında ikamet edermiş kendisi ve şaşırtıcı derecede şu anda pasaklı Birsen hakkında söylenenler aile büyüğü kadınlardan Muzaffer hakkında duyduklarıma benziyor. Fal bakmak ya da umut satmak gibi bir gayesi olmadan danışana gördüğünü anlatırmış. Bu tür olaylarda el verme denilen bir durum vardır bilirsiniz, aklımda dönüp duran Birsen'in Muzaffer'den el almış olabileceği veya efsanenin aslını yaşatan bir taklit olduğu. Belki bilen vardır.

Bahsettiğim Muzaffer kendi kızının ölümünü, camdan atlayarak intihar ettiğini görmüş ve evinin bütün pencerelerine duvar örmüş yine de kızının ölümüne engel olamamış. Kız çatıdan atlamış. Demem o ki benim önerim bırakın kader size ne getiriyorsa kabul edin, yıllar sonra sizi nasıl bir şeyin beklediğini bilmemek ve sürprizlerle karşılaşmak belki daha iyidir.

ya kızlar ben fal baktırmam, geleceği tahmine yönelik istemiyorum İzmir'de kendini baya geliştirmiş Bakım( büyü var mı?diye su an ki halden) yıldızname bakan, nazar çıkarmak için kurşun döken, korunmak için vefk,cevsen hazırlayan daha çok korunmaya yönelik çalışan varsa büyü bozan bildiğiniz var mı işinin ehli kimse?

Burda büyü bozan, kurşun döken vb kişiler aramak yasaktır.

Arkadaşlar daha önceki yıllarda Karşıyaka Müjgan Cafede çalışmış olan Hülya hanımın şimdi nerede fal baktığını bilen var mı? Sibel Can ile çekilmiş fotoğrafı varmış. Önceki yıllarda ona baktıran biri çok iyi olduğunu söyledi. Onu bulabilirsek iyi bir falcı bulmuş oluruz hepimiz. Bilen varsa lütfen yardımcı olsun.

Bu gün ikisinede fal baktırma zamanını ve fırsatını yakaladım

Alsancak fiesta cafe Sevgi hanım....Muhteşemdi oldukça iyi fal bakıyor.

Kemeraltı polat cafe Fatoş hanım...Tam bir fiyasko.Sevgi hanımdan sonra baktığı fal çok ama çok amatör kalıyor.

merveilleuz84 canım lütfen bana nergisin yerini tarif edermisin aylardır arıyorum onu özelden mesaj hakkım yok henüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…