Fatoş Polattaki Fatoş mu çünkü oradan ayrılmıştı.
Eğer o ise şu anda nerede bakıyor,kaç liraya bakıyor .Bende de geleceğe dair bir şeyi Fatoş bilmişti .Diğerleri hiç bir şey bilememişti
sonunda bir fırsat bulup kemeraltına gidebildim sevda kafeye 12 15 falan oradaydım allahım 80 küsürlerdeymiş sıra ben 92 oldum neyse kahvemi içip parasını verdim ve sıram gelene kadar gezdik ama 16.50 sıra anca geldi ama bekledigime degdi önce tam isim vermiyor benzer isimler söylüyor tabi kim oldugunu siz şıp diye anlayım oda onaylıyor amagidilmeye deger arkadaşlar bakalım söylediklerini yazıp verdi bana bakalım çıkıcakmı takipteyim.
Canım selim ne kadara bakıo ve ne bakıo ??
Tarot bakıyor, ya çağıyorsun ya da evine gidiyorsun, 30 a bakıyor. İnsanın kendini özel hissettiriyor.Öyle sıradan müşterisiymişsin gibi davranmıyor, ilgileniyor, valla psikologtan iyi:)) Bi ara psikoloğa gidiyordum ham dünyanın parasını aldı hem de kadın canımı sıktı ben yine Selim'e gidip onda deşarj oldum, psikologu da bıraktım.
Telefon numarasını verebilirim
Oluuuur... alabilirim. ..
05512178141 numaranı Dubai liden aldım dersen daha iyi yardımcı olur. Adım ayça ama ismimden ziyade kendi bana Dubaili ismini taktı, daha iyi hatırlar:)) Ararsan ya da gidersen beni bilgilendirirsen sevinirim.
Bana da gönderin lütfen . mukaderakdemir@mynet.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?