İzmir'deki Falcılar

yıllar önce çok ilginç bir olay yaşadık arkadaşımla. arkadaşımla bucanın üst kısımlarına gittik yerini tam hatırlamıyorum zayıf koyu esmer biraz itici gibi bakışları olan genç bir kadın bize kahve falı bakmıştı , söylediği hiç inanılmaz gelen olayları ikimizde yüzde yüz yaşadık kadın 10 yıl ilerisini görüyordu sonra çok aradık ama bulamadık yerini maalesef

canım,Kemal beye tarot mu kahve falı mı baktırdın,geçmiş ve şimdi ki durum hakkında nasıl sence? Orda okuduklarım kadarıyla Cenk,Niko,Canan,Burcuyu öneriyorlar sen hangisini önerirsin :)

Cananın kahve falindan ben pek memnun kalmamistim. Bir iki soz ile gecistirdi. Birdaha baktirmayi dusunmem.

Cananın kahve falindan ben pek memnun kalmamistim. Bir iki soz ile gecistirdi. Birdaha baktirmayi dusunmem.

Kuzenim orda Burcuyu sevmiş bakmasını,sohbetini ben baktırmadım Kemal için bazı yerlerde okudum herşeyimi söyledi gibi yorumlar ondan merak ettim onu da.

slm kızlar, burada bi arkadaşın tavsiyesi üzerine yenigirnedeki nergize gitmeyi düşünüyorum. giden var mı... çok ciddi sorunlarım varda (

kızlar yeni girnede nergisin evini tarif edermisiniz lütfennn o kadar uzun zamandır arıyorum vede ihtiyacım var ki...özelden mesaj hakkım yok henüz...

kızlar yeni girnede nergisin evini tarif edermisiniz lütfennn o kadar uzun zamandır arıyorum vede ihtiyacım var ki...özelden mesaj hakkım yok henüz...

canım ben uzun zaman önce gitmiştim bir kaç yıl oldu sanırım telefonu vardı baktım bulamadım malesef arayıp kendine adresi sorabilirdin ben hatırlayabilsem yeri tarif edicemde unuttum inan ki böyle tepe gibi bir yerde müstakil iki katlı bir evdi de nerdeydi o ev insan olarak sevmiştim de bana hem bak gör üç ay içinde evlenceksin demişti evlilik olmadı,birde kısmetin kapalı kurşun dökelim demişti sanırım 50 yada 100 tl demişti kurşuna döktürmemiştim.

Karsiyaka mujgan kafede onceki yillarda calismis Hulya adinda bir falci varmis. Sibel can ile cekilmis bir resimi herkese gosteriyormus. Sen biliyor musun? Simdi nerede calistigini bulmaya calisiyorum..

Biraz aradan sonra Polat cafe Angela gittim yaşadıklarımı,karşımdaki insanın düşüncelerini,ailesinin düşündüklerini,benim düşüncelerimi başarılı bir biçimde anlattı hem fal bakımını hemde onla sohbet etmeyi seviyorum.Fatoş da öyle arada ona da baktırıyorum.Birde orda Eylül adında falcı vardı belki ona da daha sonra baktırabilirim :)

Karsiyaka mujgan kafede onceki yillarda calismis Hulya adinda bir falci varmis. Sibel can ile cekilmis bir resimi herkese gosteriyormus. Sen biliyor musun? Simdi nerede calistigini bulmaya calisiyorum..

Malesef canım tanımıyorum,ordakiler belki biliyordur sordun mu ?

En son Medyum Serkan ve telve kafe Eceme fal baktırdım. Ecem o kadar kotu bir tablo çizdi ki... Moralim yerle bir oldu. Falcilarin soyledigi iyi seyler insanı gereksiz beklentiye sokuyor kötü şeyler ise moral bozuyor... Kendi paran ile ya umut tacirligine maruz kaliyorsun ya da moralin bozuluyor... En güzeli hiç bu işlere bulaşmamak aslinda... 8 aylık engin fal tecrübelerimin bana öğrettiği en doğru şey bu sanırım... Sıkıntınız varsa falcıya gitmeyin arkadaşlar... Inanın falınız iyi de çıksa kötü de çıksa sonuç her durumda hüsran oluyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…