En son Medyum Serkan ve telve kafe Eceme fal baktırdım. Ecem o kadar kotu bir tablo çizdi ki... Moralim yerle bir oldu. Falcilarin soyledigi iyi seyler insanı gereksiz beklentiye sokuyor kötü şeyler ise moral bozuyor... Kendi paran ile ya umut tacirligine maruz kaliyorsun ya da moralin bozuluyor... En güzeli hiç bu işlere bulaşmamak aslinda... 8 aylık engin fal tecrübelerimin bana öğrettiği en doğru şey bu sanırım... Sıkıntınız varsa falcıya gitmeyin arkadaşlar... Inanın falınız iyi de çıksa kötü de çıksa sonuç her durumda hüsran oluyor...
10 gün once sevdam cafede selime baktirmistim soyledigi hersey tek tek çıktı. Yakin gelecekle ilgili olacaklari söylemisti.Bana da lazım olan o zaten geçmişimi zaten biliyorum onemli olan gelecek.ve kartlari çekerken icinden ne tutuyorsan onla ilgili bilgi veriyor ve enerjisi müthiş iyi,insanı iyi hissettiriyor, yol gosteriyor adamda astroloji bilgisi de var.Artik başkasına gitmem kesinlikle.Herkese tavsiye ederim
merhaba
1 ay once perihan isimli bir bayana fal baktırdım.inanılmazdı ve olacağını söylediği herşey verdiği tarihlerde gerçekleşti.
çok detaylı bakıyor ve isimler+tarihler veriyor.ilgilenen olursa telefon numarasını verebilirm
ayrıca 100 tl ye bakıyor
100 lira biraz yüksek sanki cafeye gidiyorsun 20 liraya bakıyor Selim söylediğin gibi detayli üstelik ve yol gösterici.
İzmrde bkım yapan hoca blen warmı çok acil[/QUO
burda hoca bulamasın canım biz falcılara gidiyoruz :)
10 gün once sevdam cafede selime baktirmistim soyledigi hersey tek tek çıktı. Yakin gelecekle ilgili olacaklari söylemisti.Bana da lazım olan o zaten geçmişimi zaten biliyorum onemli olan gelecek.ve kartlari çekerken icinden ne tutuyorsan onla ilgili bilgi veriyor ve enerjisi müthiş iyi,insanı iyi hissettiriyor, yol gosteriyor adamda astroloji bilgisi de var.Artik başkasına gitmem kesinlikle.Herkese tavsiye ederim
Sevdam cafe sevdanın fal baktığı yermi canım yerini tarif edermisin bir de selim beyi de tarif edermisin.Eğer baktıracak olursak o kişi olup olmadığını anlayalım
İzmrde bkım yapan hoca blen warmı çok acil[/Q
Hoca'nın tanıdık olması lazım yoksa kandırılma ihtimalin çok yüksek oluyor, bizzat yaşamış biri olarak konuşuyorum.Rastgele hocaya gittiğin zaman gözünün yaşına bakmıyor paranı almak için herşeyi yapıyor söylediği hiçbirşey de olmuyor.Birçok falcı hoca diye geçinenlerden daha çok şey biliyor. Hoca değil ama daha önce de yazdım Sevdam cafede Selim dualar önerip fayda sağlayabiliyor bizzat deneyip yaşadım ve oldu.
Sevda'nın baktığı yerin karşısında bir tane daha sevdam cafe var, şubesi yani. Selim orada duruyor siyah uzun saçlı, saçlarını bağlar hep, yeşil gözlü ve uzun boylu. Gittiğinde Dubai'linin arkadaşıyım dersen daha ilgili olur seninle.
İzmrde bkım yapan hoca blen warmı çok acil[/Q
Hoca'nın tanıdık olması lazım yoksa kandırılma ihtimalin çok yüksek oluyor, bizzat yaşamış biri olarak konuşuyorum.Rastgele hocaya gittiğin zaman gözünün yaşına bakmıyor paranı almak için herşeyi yapıyor söylediği hiçbirşey de olmuyor.Birçok falcı hoca diye geçinenlerden daha çok şey biliyor. Hoca değil ama daha önce de yazdım Sevdam cafede Selim dualar önerip fayda sağlayabiliyor bizzat deneyip yaşadım ve oldu.
selimle ilgili gerçekten yaşadıklarınız oldu yani..bende baktırmak istiyorum ama kendim orda olmadıığım için ben baktıramam yakınım benim için baktırsa olurmu bakabiyomu acaba öyle
Rica ederim ne ile ilgili baktiracaksan umarım istediğin gibi olur.
selimle ilgili gerçekten yaşadıklarınız oldu yani..bende baktırmak istiyorum ama kendim orda olmadıığım için ben baktıramam yakınım benim için baktırsa olurmu bakabiyomu acaba öyle
Evet oldu, 1 hafta önce şehir dışına gitme ve orada biriyle buluşma ihtimalim vardı. Ben gideceğimi düşünmüyordum çünkü davet edilmemiştim. Selime fal baktırdım yok dedi gideceksin hem de kesin canını sıkma dedi, yok ya dedim çağrılmadımki ne gitmesi dedim, seni çağıracak ve gidip buluşacaksın, güven bana dedi. 3-5 gün sonra bana haber geldi ve gittim sonuçta. Bu en son örnek, ben kısa aralıklarla gittiiğim için ve artık hayatımdaki herşeyi bildiği ve sürekli sabit tek kişiye baktırdığım için bana kısa vadede onunla ilgili olacakları söylüyor ve şimdiye kadar da yanıldığını söyleyemem.
Arayıp sordum yakının gidip senin adına baktırabilirimiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?