İzmir'deki Falcılar

Bu arada yanlış anlaşılsın istemem Ecem gayet iyi fal baktı ve uzun sürdü. Kızcağız ne gördüyse onu söyledi dürüstçe. Kandırmaya çalışmadı. Iyi fal bakıyor hakkını yemek istemem. Sonuçta fal enerjidir yorumdur. Ama söylemek istediğim sıkıntıları aşmanın yolu fal değil... Sizi anlık rahatlatıyor ve çıkmayınca moraliniz bozuluyor ya da umudunuz kırılıyor...

Son düzenleme:
10 gün once sevdam cafede selime baktirmistim soyledigi hersey tek tek çıktı. Yakin gelecekle ilgili olacaklari söylemisti.Bana da lazım olan o zaten geçmişimi zaten biliyorum onemli olan gelecek.ve kartlari çekerken icinden ne tutuyorsan onla ilgili bilgi veriyor ve enerjisi müthiş iyi,insanı iyi hissettiriyor, yol gosteriyor adamda astroloji bilgisi de var.Artik başkasına gitmem kesinlikle.Herkese tavsiye ederim

merhaba

1 ay once perihan isimli bir bayana fal baktırdım.inanılmazdı ve olacağını söylediği herşey verdiği tarihlerde gerçekleşti.
çok detaylı bakıyor ve isimler+tarihler veriyor.ilgilenen olursa telefon numarasını verebilirm
ayrıca 100 tl ye bakıyor

100 lira biraz yüksek sanki cafeye gidiyorsun 20 liraya bakıyor Selim söylediğin gibi detayli üstelik ve yol gösterici.

özelden mesaj yazamıyorum ,isteyen olursa perihan hnm tel :0541 322 19 14

telefon ile de bakıyor

100 lira biraz yüksek sanki cafeye gidiyorsun 20 liraya bakıyor Selim söylediğin gibi detayli üstelik ve yol gösterici.

Sana katılıyorum nemesis79 İzmirde o kadar falcı gezmişimdir Kemeraltındaki tüm cafeler, fiestadaki tüm falcılar, yok müjgan vs. Sonunda Sevdam Cafede Selim'i buldum başka da arama ihtiyacı hissetmedim.Yakın gelecekle ilgili söylediği herşey çıkıyor, uzak geleceği söylemiyor, söylememesi de normal zaten onu kimse bilemez. Karşı cinsle ilgili inanılmaz yol gösterici olacak biriyse dualar verip yardımcı oluyorki ben bizzat yaşadım, sayesinde benden çok uzakta olan birisiyle görüştüm. Eğer hiç umut olmayan biri çıkarsa da fal da umut vermiyor unut gitsin diyor.Astroloji bilgisi de var yok Venüs, Merkür açılar, hayırlı saatler, şer saatler bilmem ne vs. Bu işi sevip zevk aldığı için yapıyormuş yoksa umut taciri ve paragöz olsa evinde oturup bu işleri yapsa çok daha yüksek fiyatlara bakıp çok daha büyük paralar kazanırdı.

Sevdam cafe sevdanın fal baktığı yermi canım yerini tarif edermisin bir de selim beyi de tarif edermisin.Eğer baktıracak olursak o kişi olup olmadığını anlayalım

Sevdam cafe sevdanın fal baktığı yermi canım yerini tarif edermisin bir de selim beyi de tarif edermisin.Eğer baktıracak olursak o kişi olup olmadığını anlayalım

Sevda'nın baktığı yerin karşısında bir tane daha sevdam cafe var, şubesi yani. Selim orada duruyor siyah uzun saçlı, saçlarını bağlar hep, yeşil gözlü ve uzun boylu. Gittiğinde Dubai'linin arkadaşıyım dersen daha ilgili olur seninle.

Teşekkürler canım

Rica ederim ne ile ilgili baktiracaksan umarım istediğin gibi olur.

selimle ilgili gerçekten yaşadıklarınız oldu yani..bende baktırmak istiyorum ama kendim orda olmadıığım için ben baktıramam yakınım benim için baktırsa olurmu bakabiyomu acaba öyle

selimle ilgili gerçekten yaşadıklarınız oldu yani..bende baktırmak istiyorum ama kendim orda olmadıığım için ben baktıramam yakınım benim için baktırsa olurmu bakabiyomu acaba öyle

Evet oldu, 1 hafta önce şehir dışına gitme ve orada biriyle buluşma ihtimalim vardı. Ben gideceğimi düşünmüyordum çünkü davet edilmemiştim. Selime fal baktırdım yok dedi gideceksin hem de kesin canını sıkma dedi, yok ya dedim çağrılmadımki ne gitmesi dedim, seni çağıracak ve gidip buluşacaksın, güven bana dedi. 3-5 gün sonra bana haber geldi ve gittim sonuçta. Bu en son örnek, ben kısa aralıklarla gittiiğim için ve artık hayatımdaki herşeyi bildiği ve sürekli sabit tek kişiye baktırdığım için bana kısa vadede onunla ilgili olacakları söylüyor ve şimdiye kadar da yanıldığını söyleyemem.
Arayıp sordum yakının gidip senin adına baktırabilirimiş.

ilgilendiğin için çok çok teşekkür ederim canım bana yerini tarif edebilirmisin bende gidecek kişiye söyleyeyim ben bilmediğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…