İzmir'deki hamileler hangi hastane ve doktorları tercih ediyorsunuz ???

Merhaba Kaybiniz icin cok gecmis olsun. Zor bir surecten gecmissiniz gercekten. Doktorunuzu tanimiyorum ama bir saglik calisani sunu soyleyebilirim. Bundan sonra bir perinatoloji uzmanina gitmeniz sizin icin daha saglikli olur.. sonucta normal gebelik ve risk durumu olan gebelik birbirinden cok farkli.

merhaba bende tavsiye üzerine dr.aral özbalı duydum gidenler varmı?hast olarakta kararsızım.birde su hospitalda nurettin ersöz ince iyi diye duydum.bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Canım ben Aral beye gidiyorum. Çok memnunum tavsiye ederim kesinlikle. Normal Doğumu da destekleyen bir doktor.

Canım ben Aral beye gidiyorum. Çok memnunum tavsiye ederim kesinlikle. Normal Doğumu da destekleyen bir doktor.
düşündüğüm doktorlar arasında fakat irenbede olması beni düşündürüyor.ben hast olarak kent düşünüyorum.kontrol için irenbeye doğum için kente gidicem eğer aral beyi seçersem.sorun olurmu kafam karışık?yani ayrı ayrı para ödüycem.

Kizlar aranizda karatas hastanesinde Ahmet Kilyara gidip de normal dogum yapan var mi ya da duydunuz mu cevrenizden. Ben ona gidiyorum ama duyduklarim hep sezeryan...acaba normal dogum yaptirmiyor mu diye korkuyorum..

Kızlar ben hamile değilim ama kordon mete tarcanin hastasıyım üstüne doktor tanımam kent karataş ve cinarliyla anlaşması var haberiniz olsun
Ben de mete beyin hastasiyim cok memnunum çevremdeki herkese tavsiye ediyorum cok ilgili bir doktor ama sadece hayat hastanesi ile anlaşması var diye bikiyorum siz emin misiniz bu hastanelerle anlaşması olduğuna

Ben de mete beyin hastasiyim cok memnunum çevremdeki herkese tavsiye ediyorum cok ilgili bir doktor ama sadece hayat hastanesi ile anlaşması var diye bikiyorum siz emin misiniz bu hastanelerle anlaşması olduğuna
Evet canm arkadasiminda doktoruydu cinarli olsun dediler ama fiyatda anlasamadilar

Kizlar selam.ben ayrintili ult. Egepolde yaptirdim 15-20 dk anca surdu ikiz gebelik olmasina ragmen. Herkes cok uzun surdugunu dile getiriyordu.sukur sorun yok ama ben mi pimpirik yapiyorum

Aral beyin kent ve Çınarlı ile anlaşması var. Ben kentte doğum yapmayı planlıyorum. Kentteki bir doktora gitsen bile hem hastaneye hem de doktora ayrı Ücret ödüyorsun yine canım. Sormak istediğin birşey olursa yardımcı olabilirim.

Kizlar selam.ben ayrintili ult. Egepolde yaptirdim 15-20 dk anca surdu ikiz gebelik olmasina ragmen. Herkes cok uzun surdugunu dile getiriyordu.sukur sorun yok ama ben mi pimpirik yapiyorum
merhabalar bir sure once bu mesaji yazmistim kimseden bir yorum alamadim dun tekrar egepole rutin kontrole gittim drum cemil kaymaza.cok iyi bir doktor ayrintili olarak iki bebegiminde tum organ ve uzuvlarini islevselligini incelemeye basladi.ikizlerimden birinin sol bobregini goremedi.3kere ult.soktu beni ona ragmen izleyemedi haftaya tekrar bakacagini soyledi.baya aciklama yapti.cok moralim bozuldu dunden beri anca toparliyorum kendimi.sukur sagligi yerinde yavrumun ama bu ayrintili ult.neye baktilar bunlar benim ekstra para verio girdigim bi hizmetti bu bide.bu doktorum resmn bunlarim yapmadigi herseyi fazlasi ile yapti.boyle bobrekle ilgili bilgisi olqn var mi

Merhaba arkadaşlar,
Bende 9. hafatmdayım.. Gebelik takibim için Çınarlı doğum hast. Dr. Aslı İriş'e gidiyordum fakat değiştirme kararı aldım.
Bi sonraki randevumu Egepol den Dr. Cem Büyüktosun'a aldım.. Aynı zamanda 2'li taramamıda haliyle o yapıcak.
Bilemiyorum nasıl olucak..
Dr. Cem bey hakkında bilgisi olan varmı acaba???

Cem beyi bilmiyorum hiç ben cemil kaymaza gidiyorum çokta memnunum ilgili düzgün bir doktor tavsiye ederim.hakan sabırlı ve gökalp diye bir doktor adı da duydum ama hastaneye sen gir sonrasında içine sinmezse değiştirirsin beklentiler farklı oluyor çünkü

Ben su hospitalde nurettin beye gidiyordum. Doktor ayrılacağı için egepolde Ayşen hanıma gittim. iyi gibi. Sanırım orada devam edicem.

merhaba muayene ücreti ve doğum ne kadar acaba bende izmirde doktor arıyorum yardımcı olurmusun

Karşıyaka'da Uzm.Dr. Hakan Kılavuza gidiyorum. 20 yıldır bu işin içinde. Muayene ücreti 150 Tl. (ayda bir kez ödeme yapılıyor). Çok harika bir insan. İlgili, güleryüzlü ve insanı rahatlatıyor. Her zaman ulaşabiliyorsunuz, tel, mail, whatsapptan haftasonu bile haberleşebiliyorsunuz. Doktoruma ulaşamıyorum derdi yaşamazsınız. Doğumları ağırlıklı olarak Çınarlı'da yaptırıyor. Ama özel olduğundan diğer hastanelerle de anlaşması var. İnternetten de sitesini takip edin, çok güzel bilgiler bulunmakta.

Kizlar aranizda karatas hastanesinde Ahmet Kilyara gidip de normal dogum yapan var mi ya da duydunuz mu cevrenizden. Ben ona gidiyorum ama duyduklarim hep sezeryan...acaba normal dogum yaptirmiyor mu diye korkuyorum..
ben o doktoru sezaryen yaptırıyor diye biliyrum vakti olmadığı için kimi doktorlar nedense sezaryanı önerıyolar daha az kompikasyon oluyomuşşşş....

aslı irişi neden bıraktınız?Çınarlıda muayene ücretlrti nasıl?ben de oraya gitmeyi düşünüyoutm.lütfen cevap yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…