- 1 Mart 2009
- 352
- 20
- 318
- Konu Sahibi mavibattaniye
-
Merhaba Kaybiniz icin cok gecmis olsun. Zor bir surecten gecmissiniz gercekten. Doktorunuzu tanimiyorum ama bir saglik calisani sunu soyleyebilirim. Bundan sonra bir perinatoloji uzmanina gitmeniz sizin icin daha saglikli olur.. sonucta normal gebelik ve risk durumu olan gebelik birbirinden cok farkli.merhaba arkadaşlar,
benim de ilk hamileliğimdi ancak bebeğimin 14. hafta da kalbi durmuş. bende 17. hafta kontrole gitmiştim. ultrasonda kalbinin durduğunu öğrendik. o an ki acımız çok kötüydü. 3 hafta bebeğim öylece de bende kalmış. İzmir de Su hastanesinde Melek hanım'a gidiyordum. doktorumdan memnunum bu olayı yaşadım ama hala doktorumdan vazgeçmek istemiyorum. herşeyi anlatan ilgili bir doktordu. bebegimin kalbi durduğu gün bizi ege üniversitesne yönlendirdi. bebeği patolojiye gönderin ve genetic tarama isteyin diye bilgilendirdi. ilaç verildi ve normal doğum yaptırıldım. daha sonra kürtaj tabi. 3-4 ay doktorum dinlen demişti. şuan ara verdik. patalojide birşey çıkmadı. bebeğin genetic testlerinde canlı hücre bulunamadığı için sonuçlarımızda boş çıktı. ama biz kendim ve eşim için kromozom analizi istedik. ayrıca bende kan pıhtılaşmasına bakılacak.
genetic ilk baştada birşey çıkmaya bilir diye uyarmıştı. gerçekten bir sonuç çıkmadı. şuan bizim testlerimiz de temiz çıkacak oyle anlaşılıyor. bebeğimin ölümü için ne genetik doktoru ne de kendi doktorum bir sebep gösteremiyor. sadece önlem için belki düşük dozajda kan sulandırıcı düşünüyor melek hanım. operasyondan sonra muayeneye de daha gitmedm. en kısa zamanda melek hanımla görüşüp bundan sonra benim için ne düşünüyor görüşmeye gideceğim.
benim gibi bir olay yaşayan ve sonra doctorunu değiştiren var mı? izmirde hangi doktora gidiyorsnuz? yada önerebileceğiniz doctor var mıdır?
cevap yada önerileriniz bekliyorum. zor bir süreçten geçiyorum. ne yapacağımı bilemiyorum.
Canım ben Aral beye gidiyorum. Çok memnunum tavsiye ederim kesinlikle. Normal Doğumu da destekleyen bir doktor.merhaba bende tavsiye üzerine dr.aral özbalı duydum gidenler varmı?hast olarakta kararsızım.birde su hospitalda nurettin ersöz ince iyi diye duydum.bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
düşündüğüm doktorlar arasında fakat irenbede olması beni düşündürüyor.ben hast olarak kent düşünüyorum.kontrol için irenbeye doğum için kente gidicem eğer aral beyi seçersem.sorun olurmu kafam karışık?yani ayrı ayrı para ödüycem.Canım ben Aral beye gidiyorum. Çok memnunum tavsiye ederim kesinlikle. Normal Doğumu da destekleyen bir doktor.
Maya klinik te 170 muayene ücreti. 1 ay içinde tekrar cagirirsa Dr ücret alınmıyor. Ben oraya gidiyorum ve cok memnumum:)merhaba maya klinikte muayene ücreti ne kadar?detaylı bir hastane mi ayrıca
Ben de mete beyin hastasiyim cok memnunum çevremdeki herkese tavsiye ediyorum cok ilgili bir doktor ama sadece hayat hastanesi ile anlaşması var diye bikiyorum siz emin misiniz bu hastanelerle anlaşması olduğunaKızlar ben hamile değilim ama kordon mete tarcanin hastasıyım üstüne doktor tanımam kent karataş ve cinarliyla anlaşması var haberiniz olsun
Evet canm arkadasiminda doktoruydu cinarli olsun dediler ama fiyatda anlasamadilarBen de mete beyin hastasiyim cok memnunum çevremdeki herkese tavsiye ediyorum cok ilgili bir doktor ama sadece hayat hastanesi ile anlaşması var diye bikiyorum siz emin misiniz bu hastanelerle anlaşması olduğuna
Teşekkür ederim canımEvet canm arkadasiminda doktoruydu cinarli olsun dediler ama fiyatda anlasamadilar
Aral beyin kent ve Çınarlı ile anlaşması var. Ben kentte doğum yapmayı planlıyorum. Kentteki bir doktora gitsen bile hem hastaneye hem de doktora ayrı Ücret ödüyorsun yine canım. Sormak istediğin birşey olursa yardımcı olabilirim.düşündüğüm doktorlar arasında fakat irenbede olması beni düşündürüyor.ben hast olarak kent düşünüyorum.kontrol için irenbeye doğum için kente gidicem eğer aral beyi seçersem.sorun olurmu kafam karışık?yani ayrı ayrı para ödüycem.
merhabalar bir sure once bu mesaji yazmistim kimseden bir yorum alamadimKizlar selam.ben ayrintili ult. Egepolde yaptirdim 15-20 dk anca surdu ikiz gebelik olmasina ragmen. Herkes cok uzun surdugunu dile getiriyordu.sukur sorun yok ama ben mi pimpirik yapiyorum
Cem beyi bilmiyorum hiç ben cemil kaymaza gidiyorum çokta memnunum ilgili düzgün bir doktor tavsiye ederim.hakan sabırlı ve gökalp diye bir doktor adı da duydum ama hastaneye sen gir sonrasında içine sinmezse değiştirirsin beklentiler farklı oluyor çünküMerhaba arkadaşlar,
Bende 9. hafatmdayım.. Gebelik takibim için Çınarlı doğum hast. Dr. Aslı İriş'e gidiyordum fakat değiştirme kararı aldım.
Bi sonraki randevumu Egepol den Dr. Cem Büyüktosun'a aldım.. Aynı zamanda 2'li taramamıda haliyle o yapıcak.
Bilemiyorum nasıl olucak..
Dr. Cem bey hakkında bilgisi olan varmı acaba???
Ben su hospitalde nurettin beye gidiyordum. Doktor ayrılacağı için egepolde Ayşen hanıma gittim. iyi gibi. Sanırım orada devam edicem.Cem beyi bilmiyorum hiç ben cemil kaymaza gidiyorum çokta memnunum ilgili düzgün bir doktor tavsiye ederim.hakan sabırlı ve gökalp diye bir doktor adı da duydum ama hastaneye sen gir sonrasında içine sinmezse değiştirirsin beklentiler farklı oluyor çünkü
merhaba muayene ücreti ve doğum ne kadar acaba bende izmirde doktor arıyorum yardımcı olurmusun
ben o doktoru sezaryen yaptırıyor diye biliyrum vakti olmadığı için kimi doktorlar nedense sezaryanı önerıyolar daha az kompikasyon oluyomuşşşş....Kizlar aranizda karatas hastanesinde Ahmet Kilyara gidip de normal dogum yapan var mi ya da duydunuz mu cevrenizden. Ben ona gidiyorum ama duyduklarim hep sezeryan...acaba normal dogum yaptirmiyor mu diye korkuyorum..
Merhaba arkadaşlar,
Bende 9. hafatmdayım.. Gebelik takibim için Çınarlı doğum hast. Dr. Aslı İriş'e gidiyordum fakat değiştirme kararı aldım.
Bi sonraki randevumu Egepol den Dr. Cem Büyüktosun'a aldım.. Aynı zamanda 2'li taramamıda haliyle o yapıcak.
Bilemiyorum nasıl olucak..
Dr. Cem bey hakkında bilgisi olan varmı acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?