İzmir'deki hamileler hangi hastane ve doktorları tercih ediyorsunuz ???

3 gün önce randevum vardı bu sefer zekeriya beye aldım ve çoook memnun kaldım daha hoş sohbetli biriydi.Gece doğuma da giriyorum dedi hem de ek ücret almadan bu benim kendi çalışma tarzım kişiden kişiye değişir ben böyle çalışıyorum dedi çok sevindim ama hafta sonu eşime ve çocuğuma zaman ayırıyorum tatile çıkıyoruz ama o hafta gitmemişsem yakınlardaysam yine gelirim dedi en azından hafta içi gece garantisini almış oldum hafta sonu olursa da artık yapacak bir şey yok şansıma. 6 temmuzda randevum var yine fiyatı yine sorarım 4 hafta önce sorduğumda fiyat aynıydı 1.377 ama bakalım dedğin gibi bir değişiklik var mı :44:

Anladım canım... Teşekkür ederim. Ben de çarşamba günü randevuya gideceğimde sorayım diyorum... Zekeriya Bey bana da ek ücretden bahsetmemişti.. Benim doğum ekimde olacak inşallah bir erken doğum olayı olmaz ise... Ekim de de tatile gitmezler herhalde Artık giderlerse de bilemem yani Kim varsa şansıma... Hastaneye aynı gün gidecek olsaydık görüşür tanışırdık

Can Postacı di mi bu, ben de ona gideceğim..kaç gündür arayıp duruyorum bilen var mı diye

arkadaşlar bende 24 haftalık hamileyim kordon klıniğe gidiyom mete beye doğuma giriyomuş başka hastanede sordum ama karataş mı kocamanmı dedi unuttum gidince tekrar sorcam bakalım .......bi yandanda korkuyom aksi bi durumda bebgi behçet uza tepecige yani ssk ya yolluyolar tepecikdemi dogum yapsam kararsızım benim sezeryan

merhaba bende mete beye gidiyorum kocamanda doğum yaptırıyor orası ile anlaşmaları var.

Canım gittin mi ne yaptın dogum ücretini öğrendin mi ? Ben bu Perşembe tekrar gidicem nst ye giricem yine benim son ayım olduğu için artık hafta da bir gidicem son üç hafta kaldı erken gelmezse tabi :) Zekeriya bey son kontrolümde 5 günlük izne ayrılacağını söyledi galiba parça parça kullanıyor umarım doğumumuzda olur. Sende mı Zekeriya beye muayeneye gidiyorsun ?

Canım doğum ücreti 1550 mi ne dediler... Tam olarak aklımda kalmadı çünkü şeker yüklemem vardı ogün. Açlıktan unuttum herhalde. İçinde anestezi, dr. ve özel oda ücreti var dediler. Ben normal doğum olursa düşer mi dedim. Dr.larımız normal doğumda da anesteziyi uygun buluyorlar dedi. Yani evet düşer ama genelde anestezili oluyor dedi. Bakalım normal olabilirse ben anestezi istemiyorum. Tamamen normal istiyorum. Onun dışında yeni bir fotoğrafçı ile anlaşmışlar. Daha uygun fiyatlar da söz konusu artık. Ben de Zekeriya Bey'e gidiyorum bu arada. Hep ona gittim. Çok iyi bir dr. Bakalım şimdi 2 ağustos dedi bana kontrol için. Ozaman ne dicek doğumla ilgili bilmiyorum.

Bu fiyatlar ne böyle ya kac aydır 1.377 tl diyorlardı şimdi de tekrar artmiş cok sinir bozucu bir olay sürekli oraya gittiğimiz için mecbur bıraktırıyorlar iste :S ben Vedat beye göründüğüm de de fiyat alma bölümüne girdiğim de de ağrıli dogum yapmıyoruz dediler epidural normal ve epidural sezeryan yapıyoruz dediler 1 ay önce yine medicaldeyken bir bayanın açılması vardı nöbetçi Merve hanima birakmislardi dogum için yanına gidip konuştum ağrıli dogum istiyorum demiş fiyat olanakta 1.500 tl istemişler yine yani fiyat değişmiyor yine aynı epidural normal dogumu tavsiye ederim sana ben öyle yapmayı düşünüyorum bakalım önümüzdeki Perşembe yine nst ye giricem fiyat bölümüne gidiyim bu sefer soriyim. Ama normal ağrıli dogum yok bizde dediler. Zekeriya bey Perşembe gunü olmayacakmış onu arayıp nst sonucumu soyliyceklermis inşallah doğumum da olur cok az kaldı her an gelebilir

Ay ne saçma yaaa... Onlara neki?? Ben belki ağrılı doğum istiyorum. Dr.lar artık bizim bağırtılarımızla uğraşmak istemiyor :d Ayrıca fiyatın aynı olması şaşırttı beni. Ozaman neden bana fiyat değişir dedi?? Ya bunlar af edersin gerizekalı mı yaa?? Her seferinde başka konuşuyorlar...

arkadaşlar medikal park bana çok yakın ve ben hep orayı düşünmüştüm.. ama o kadar korkunç şeyler duydum ki.. şimdi gitmek istemiyorum..aslında benim dr. um kentte.. ve acaba kente mi devam etsem diyorum.. ama işte öyle oluncada her şey özel oluyor. ve ne yazık ki.. dr. umun verdiği rapor bile benim işime yaramıyor.. kafam çok karışık ve karar vermem lazım...başka dr. konusunda muhteşem diyebilecek kimse yok mu?

Canım medical parkla ilgili çok söylent var gerçekten ama sen neler duyup gitmek istemedin merak ettim. Bence önemli olan dr. Tabi senin tercihin. Ben memnunum açıkçası... Kent hastanesi çok iyi ama fiyatlar benim bütçem için hiç uygun değil. Bu raporu da işine yaramaması tamamen özel olduğundan mı??

ben özel Hayat hastanesi ve buca kadın doğuma gidiyorum.buca'daki Tülay şahbal ,hayat hastanesinde önce yalçın beye gidiyordum sonra murat beye geçtim.çünkü yalçın bey daha ilgisiz murat bey daha ilgili konuşkan geldi bana.şuanda tülay hanım ve murat beyden memnunuz..15 gündebir bir murat beye bir,tülay hanımı ziyaret ediyoruz

Hayatım vallahi kafam karıştı ama artık geç benim için değiştiremem de ama sen de tekrardan bı sor ben de soriyim bakalım ne diyecekler bu sefer ben bu perşembe gidicem ağrıli istesem ne kadar olur diye gerçi sormuştum agrili yapmıyoruz dedi ama yine soriyim. Ben bir şey almadım herkese ayrı fiyat mı verilirmiş :S

İzmir'de detaylı ultrason çektireceğim,bir fikri olan var mı? nereye gideyim? Siz nerede çektirmiştiniz,ya da çektireceksiniz? fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Canım senin doktorun kim ? Doktoruna güveniyorsan sıkma canını burda sorun yaşayanlar muhakkak vardır memnun olanlarda inşallah biz memnun olanlardan oluruz İnan her hastane de problem çıkıyor okuyoruz hep sende okumussundur. Sen duanı et gerisini Allah'a bırak. Hastene temiz güzel beni de tek telaşlandiran doktorların cok genc olması hani ilergin yasta olsaydı belki daha rahat olurdum sanki tecrübeleri az oluyormuş gibi oluyor ...

bende medıcalpark zekeriya beye başladım

mükemmel bir doktor tatile çıkıyordu cep tel numarasını verdi bir şey olursa mutlaka arayın diye

çok ilgili harika bir doktor ben beğendim

hastanede harika tam donanımlı kent hast den daha konforlu

çok fazla beklemedik ve en önemlisi tahlillere ek ücret ödemiyorsun

tavsiye ederim

23 temmuzda sabah randevum var kalp atışları için inşallahh duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…