Tüp Bebek Merkezleri İzmir'li Arkadaşlar Smyrna mı? Kent Hastanesi mi?

Şükürler olsun rabbime hamileyimmmmmmm.

merhaba öncelikle bebeğin sağlıkla kucağına gelsin inşallah,çok sevindim.ben de hastane araştırıyorum,ilk tedavimi şifada oldum negatif sonuç aldım.israel bey ile ön görüşmeye gittim,aslında daha ocakta başlamayı düşünüyorum ama en azından doktoruma karar vereyim ki bu soru aklımdan çıksın diye düşünerek israel bey ile ön görüşmeye gittim.
*sen genel olarak kentten,israel beyden memnun kaldın mı?hala takibe orada mı devam ediyorsun?
*bende kan pıhtılaşması var,mthfr-677t ve a-1298c'te heterozigot mutasyon var,bunu görüşmeye gittiğimizde söyledim kendisine biraz dalga geçer gibi oldu,zaten hamile kalamayanların hepsinde de kan pıhtılaşması var filan dedi. bir de ben transferden sonra rapor istedim,rapora gerek yok yurt dışında hemen işe başlıyorlar dedi.bu sebeplerden biraz soğudum ama senin düşüncelerin önemli benim için yaşamış biri olarak?
*sen çalışıyormusun,istirahat raporu verdi mi ya da çalışmıyorsan istirahat önerdi mi?
*ve en önemlisi kan pıhtılaşması için sana bir kan sulandırıcı filan verdi mi?hangi ilaçları kullanıyorsun şu anda?
kararımı vermemde yardımcı olabilirsen çok sevinirim,çok soru sordum kusura bakma.
kendine ve bebeğine sağlık diliyorum
sevgiler

Allaha hamd ve şükürler olsun hamileyim canım arkadaşım,darısı en kısa zamanda senin başına....

Eeeesssssssxxx cnm israel bence işini gayet ciddi yapan biri.Tatlım Allah ol dedikten sonra gerisi hikaye ama,biz salı günü 6 kişi sonuç bekliyorduk.6 tane pozitif sonuç geldi.Allahıma şükürler olsun.Sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görelim inşallah.Bence tereddütlerinden arın,önce Allaha sonra israel beye emanet et kendini....

Bende kesinlikle kent hastanesi ve israel bey diyorum arkadaslar.Israel bey isini cok iyi yapan bir dr.ekibide mukemmel hastane vs...bende ilk denememi orda yaptim ve tuttu memnun kalmadigim hic bir sey olmadi >Herkese tavsiye ederim

sen hangi aşamadasın??
smyrnaya mı gidiyorsun??

tatlım yeni başladım..az öncede dediğim gibi ..ama mutlaka haberdar ederim...bizim sorunumuz eşimde varikosel olması.. bakalım.. ne diyecekler...bende de birşey çıkmaz umarım.. tedavi süeci uzar yoksa sanırım...

ben de nerede yaptırsam diye karar aşamasındayım arkadaşlar! yorumlar da kişilere göre değişiyor! hayırlı bir şekilde doğru kararı verir ve pozitif sonuçlarımızı alırız umarım.IMSI yöntemi var mı smyrna da? yok diye duydum ama!

tatlım o yöntem ne demek?ben ilk defa duydumda..

Allaha hamd ve şükürler olsun hamileyim canım arkadaşım,darısı en kısa zamanda senin başına....

aminnnn inşallah.tebrik ederim çok sevindim inşallah bebeğini sağlık sıhhatle de kucağına alırsın.hsg çektirdi mi israel bey?nerede çektirdi?
ve hsg,tüp bebek,ilaçlar ayrı ayrı ne kadara mal oldu?
ayrıca birşey yaptırdı mı?
mesela kan tahlillerini nerede yaptırdın?kan tahlilleri tüp bebek ücretinin içinde mi,onu ayrı mı yaptırıyorsun?

Ben hsg mi daha önce dokuz eylülde çektirmiştim.Tahlilleri devlet hastanesinde yaptırdık.Toplam herşey dahil 6000 tl civarında birsey tuttu arkadaşım.Allah yolunu açık etsin.
Defnelma sen de inşallah bir an önce kavuşursun bebeğine cnm benim,herşey gönlünüzce olsun...

bu ilk denemiydi?kaç embriyo kondu?
çalışıyormusun,transferden sonrası için rapor verdi mi israel bey?
bir de kan pıhtılaşması bakıldı mı sende?

insallah tatlım.. Rabbim isteyenlerin kucağını boş bıakmasın...karnışında bebişi olanlarında bebeğine ve kendisine sağlık versin... tüm kalbimle diliyorum gerçekten...

ımsı da 6000 kat büyütüolarmış spermi ve daha kaltieli sağlıklı seçim oluyormuş?ama sanırım izmirde hiöç yokmuş

eğer böyle bir şşey duyarsan bizede burdan haber et canım olur mu?uğraştığımıza değsin hiç olmazsa...

Canim Allah sag salin bebegini kucagina almayi nasip etsin ins.Darisi benim ve bekleyen herkesin basina ins.tekrar gozun aydin..

Son düzenleme:
Ayşecim,Rabbim sana da bu sefer sağsalim kucağına almayı nasip etsin bebişini.İnşallah herşey yolunda gidecek ve siz çok mutlu olacaksınız

izmirde yok diolar ımsı ama hastaneler de o reklam deyip geçiştiriolar!

ben bugün smyrna ya gittim.. tahlillerim yapıldı. ve tüp bebek tedavisi önerildi.. tedaviye başlamayı düşünüyoruz ..ama bakalım..hatta ilaçlara başladım bile.. Rabbim uğraşlarımızı boşa çıkarmasın insallah....

cnm bende izmirde nerde yaptırsam karar veremiyorum ücreti konuştunuzmu ve nasıl ilgi alaka arada bize bilgi verirsen sevinirim cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…