Şükürler olsun rabbime hamileyimmmmmmm.
tedaviye başladın mı? nasıl gidiyor??
smyrna tüp bebek merkezine gidiyordunuz memnunmusunuz??
sen hangi aşamadasın??
smyrnaya mı gidiyorsun??
Allaha hamd ve şükürler olsun hamileyim canım arkadaşım,darısı en kısa zamanda senin başına....
ben de nerede yaptırsam diye karar aşamasındayım arkadaşlar! yorumlar da kişilere göre değişiyor! hayırlı bir şekilde doğru kararı verir ve pozitif sonuçlarımızı alırız umarım.IMSI yöntemi var mı smyrna da? yok diye duydum ama!
Allaha hamd ve şükürler olsun hamileyim canım arkadaşım,darısı en kısa zamanda senin başına....
tatlım o yöntem ne demek?ben ilk defa duydumda..
Ben hsg mi daha önce dokuz eylülde çektirmiştim.Tahlilleri devlet hastanesinde yaptırdık.Toplam herşey dahil 6000 tl civarında birsey tuttu arkadaşım.Allah yolunu açık etsin.
Defnelma sen de inşallah bir an önce kavuşursun bebeğine cnm benim,herşey gönlünüzce olsun...
Ben hsg mi daha önce dokuz eylülde çektirmiştim.Tahlilleri devlet hastanesinde yaptırdık.Toplam herşey dahil 6000 tl civarında birsey tuttu arkadaşım.Allah yolunu açık etsin.
Defnelma sen de inşallah bir an önce kavuşursun bebeğine cnm benim,herşey gönlünüzce olsun...
ımsı da 6000 kat büyütüolarmış spermi ve daha kaltieli sağlıklı seçim oluyormuş?ama sanırım izmirde hiöç yokmuş
eğer böyle bir şşey duyarsan bizede burdan haber et canım olur mu?uğraştığımıza değsin hiç olmazsa...
izmirde yok diolar ımsı ama hastaneler de o reklam deyip geçiştiriolar!
ben bugün smyrna ya gittim.. tahlillerim yapıldı. ve tüp bebek tedavisi önerildi.. tedaviye başlamayı düşünüyoruz ..ama bakalım..hatta ilaçlara başladım bile.. Rabbim uğraşlarımızı boşa çıkarmasın insallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?