cnm bende izmirde nerde yaptırsam karar veremiyorum ücreti konuştunuzmu ve nasıl ilgi alaka arada bize bilgi verirsen sevinirim cnm...
yarin 2. tup bebek tedavime baslayacagim. bugun regl oldum. yarin bekliyorlar.. ilkinde tutmustu fakat dusuk yaptim.. insallah bu denemem de hersey yolunda gider..
ilkinde de Kent hast.de İsrael bey ile birlikte idik.. yarin kismet ise yine Kent hsatanesinde olacagim... Ekip cok ilgili ve alakali. sirf ekip degil. Kent hastanesi tamami ile cok basarili bir hastahane..
Umarim insallah hepimizin emekleri olumlu olur, :)))
canım valla ilgiden eşimde bende memnun kaldık.. ama daha başlangıçtayız..aslında bu ay kesin başlayacaktım ama ev taşıma işlerim olabilir diye bu ay bıraktım...
ilk hormon tahlili ve spermiyogram istiyorlar.. daha sonra funda hanım ne yapılabilir onu konuşuyor..en sonda para meselesini konuşmak için hasan bey in odasına gidiyorsun..
ilaçlar-1000-1600tl arasıymış.
rahim temiz mi diye çekilen film-500tl,
en son tüp bebekte 2500 dolarmış..
toplam 5000-6000tl yi bulacakmış...
ama inan bende kararsızım symrna mı kent mi diye? sanırım tahlillerini farklı yerde yaptırırsan kentte de 6000tl miş.bazıları symrna diyor bazıları kent..eski mesajları okuduğumda israel beyi ilgisiz buluyorlardı.. ama şimdi arkadaşlar hem ilgili diyor hemde pozitif sonuç alıyorlar..aslında her şeyi Rabbim bilir ama...karar vermekte zor...
merhaba;
butun tahliller kent'de oluyor.. 2500 dolar tup bebek tedavisi icin arada 1- 2 tahlil var paket disi onlarda 400 tl. yi gecmez
ilaclarda assagi yukari 1500 civari tutuyor..
canım tedavin nasıl gidiyor?hangi aşamadasın?
smyrna dan memnun kaldın mı?
canım başlamıştım ama ev değiştirme durumum oluştuğu için diğer aya erteledim tedaviyi.. ilk aşama için ilgi iyiydi..ama öteki ay başlayacağım tam anlamıyla...bu yüzden birde kenti araştırayım diyorum..malum hem maddi hem manevi açıdan yorucu bir süreç.. ve insan bu kadar bekleyip bu kadar emek harcamışken sonucu güzel olsun istiyor...
bu arada sende smyrna da tedavi oluyordun sanırım.(yanlış hatırlamıyorsam) esas sen memnun kaldın mı? ben daha ilk aşamayı geçirdim orda..hormon tahlili,spermiyogram ve tedavi sürecinin anlatılması şeklinde...bakalm hepmiz için hayırlısı...herkesin bebeklerini bir an önce kucağına alması dileğimle...
hakkımızda hayırlısı olsun canım...
benim dün akşam son dkh bitti adet olmayı bekliyorum salı carsamba gıbı ıynelere baslarım sanırım
merkezden cok memnunum tamam funda hanım cok yogun fazla ılgılenmıyor fakat ekıp mukemmel hatıce hemsıreye bayılıyorum cok ılgılıler kent hastanesinde abımın esı yaptırdı 3.denemede hamıle 2 aylık
ama ınan onların basta soyledıgı rakamların cok uzerınde odedıler ısraıl bey suratsız bır adam o da cok ılgısız smyrna nın artıları 2-3 emrıyo koyabılıyorlar kent 1 den fazla koymuyor smyrna da sıra beklemıyorsun kent cok kalabalık fıyat daha yuksek ınan olacak olduktan sonra heryer aynı benım ıcıme smyrna sındı memnunum ınsallah hayırlı sonuclar alırız
Kent Hastanesi bence profesyonel çalışan bir kurum.Ona keza israel Bey de işinin hakkını veren bir adam.Suratsız olması bence işini düzgün yapmasından daha önemsiz birsey.Sadece ciddi biri.Gerekli her türlü sorunuza cevap veriyor.Hemşirelerle değil,doktorunuzla muhatabsınız.Ben daha önce aşılamamı symirnada yaptırdım.Bütün işinizi hemşirelerle görmek zorundasınız.Allah verecek olduktan sonra heryerde olur ama bence yine de titiz davranmak gerekir diye düşünüyorum.Toplam tedavi masrafım 6 bine yakın tuttu.Paket dışı olan tahlillerinizi devlet hastanesinde de yaptırabiliyorsunuz.Biz öyle yaptık.Allah bu yolda emek veren herkesin yüzünü güldürsün,kucağını doldursun.Ben sadece tecrübelerimi ve gözlemlerimi aktarmak istedim sevgili arkadaşlarım.Allah yolunuzu açık etsin.
merhaba;
butun tahliller kent'de oluyor.. 2500 dolar tup bebek tedavisi icin arada 1- 2 tahlil var paket disi onlarda 400 tl. yi gecmez
ilaclarda assagi yukari 1500 civari tutuyor..
tatlım yeni başladım..az öncede dediğim gibi ..ama mutlaka haberdar ederim...bizim sorunumuz eşimde varikosel olması.. bakalım.. ne diyecekler...bende de birşey çıkmaz umarım.. tedavi süeci uzar yoksa sanırım...
canım valla ilgiden eşimde bende memnun kaldık.. ama daha başlangıçtayız..aslında bu ay kesin başlayacaktım ama ev taşıma işlerim olabilir diye bu ay bıraktım...
ilk hormon tahlili ve spermiyogram istiyorlar.. daha sonra funda hanım ne yapılabilir onu konuşuyor..en sonda para meselesini konuşmak için hasan bey in odasına gidiyorsun..
ilaçlar-1000-1600tl arasıymış.
rahim temiz mi diye çekilen film-500tl,
en son tüp bebekte 2500 dolarmış..
toplam 5000-6000tl yi bulacakmış...
ama inan bende kararsızım symrna mı kent mi diye? sanırım tahlillerini farklı yerde yaptırırsan kentte de 6000tl miş.bazıları symrna diyor bazıları kent..eski mesajları okuduğumda israel beyi ilgisiz buluyorlardı.. ama şimdi arkadaşlar hem ilgili diyor hemde pozitif sonuç alıyorlar..aslında her şeyi Rabbim bilir ama...karar vermekte zor...
merhaba
biz de ilk smyrnaya gitmistik ama sonrasinda oraya devam etmedim. hic asilama yapmadigimiz icin oncesinde funda hanim net bir sekilde dogrudan tup bebege almayiz sizi ; once asilama yapalim dedi. ege tup bebekteki koordinator ise direkt tup yapalim asilamayla vakit kaybetmeyin demisti. smyrnada 5000 tlyi bulacakken ege tup bebekte 3000 tl dediler tupe.
bu arada asilama istedik ege tupte, ama hemen yapilamadi cunku bende ufak bir kist cikti. sonrasinda ise sperm testinde morfolojimizin %1 oldugunu farkettim. ege tupteki doktor bu sonuca hersey normal dedi ama. ben de o sekilde asilama yaptirip bebegin dusmesinden korktum, morfoloji dusuk olunca dusuk riski yuksekmis. esim henuz bir urologa gitmedi, bir gorunmesi gerekiyor. arkadasim kenti onerdi, 3 arkadasi 1. tup denemesinde hamile kalmis. o da digerlerine gore cok pahali ama yani ege tupte 2 tane yaptiracagim ayni paraya.
bilemiyorum
merhaba
biz de ilk smyrnaya gitmistik ama sonrasinda oraya devam etmedim. hic asilama yapmadigimiz icin oncesinde funda hanim net bir sekilde dogrudan tup bebege almayiz sizi ; once asilama yapalim dedi. ege tup bebekteki koordinator ise direkt tup yapalim asilamayla vakit kaybetmeyin demisti. smyrnada 5000 tlyi bulacakken ege tup bebekte 3000 tl dediler tupe.
bu arada asilama istedik ege tupte, ama hemen yapilamadi cunku bende ufak bir kist cikti. sonrasinda ise sperm testinde morfolojimizin %1 oldugunu farkettim. ege tupteki doktor bu sonuca hersey normal dedi ama. ben de o sekilde asilama yaptirip bebegin dusmesinden korktum, morfoloji dusuk olunca dusuk riski yuksekmis. esim henuz bir urologa gitmedi, bir gorunmesi gerekiyor. arkadasim kenti onerdi, 3 arkadasi 1. tup denemesinde hamile kalmis. o da digerlerine gore cok pahali ama yani ege tupte 2 tane yaptiracagim ayni paraya.
bilemiyorum
yani 1-2 tahlil dışındaki bütün tahliller bu 2500 doların içinde öyle mi?
peki dahil olmayan bu 1-2 tahlil hangileri acaba ona göre hazırlıklı olalım.
hcv - hıv bunlar yapiliyor. esiniz ile birlikte. bunlar fiyata dahil degil. ama ozel sigortaniz varsa sadece indirim alabilirsiniz.. oda cok bisi tutmaz. 2 kisi 200 - 300 arasi
arkadaşlar dün akşam çatlatma iğnem yapıldı yarın sabah yumurtalarım toplanacak
dün 20 dakika funda hanım odasında görüştü bizimle
ben smyrna dan çok memnun kaldım funda hanım çok yoğun bir doktor
merkez gerçekten çok iyi ilgi alaka süper
hatice ve özlem hemşire süper ilgili
inanın memnun kalacaksınız kent ten hiç farkı yok
tek farkı konulan emriyo sayısı fazla sansınız yüksek
arkadaşlar dün akşam çatlatma iğnem yapıldı yarın sabah yumurtalarım toplanacak
dün 20 dakika funda hanım odasında görüştü bizimle
ben smyrna dan çok memnun kaldım funda hanım çok yoğun bir doktor
merkez gerçekten çok iyi ilgi alaka süper
hatice ve özlem hemşire süper ilgili
inanın memnun kalacaksınız kent ten hiç farkı yok
tek farkı konulan emriyo sayısı fazla sansınız yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?