izmirli hamileler;hamile yogası yapacak varmıııııı????

slm kızlar bende gelmeyi çok isterim......24 haftalık hamileyim....zaman kısıtlamam yok her türlü uyarım.... gideceğimiz yer neresi ve nasıl haberleşiyoruz......cevap bekliyorum....:teytey:

etkicim yer hakkında arkadas ilk sayfaya int. adresini vermişti..ordan sanırım bilgi alabilirsin??

:teytey:arkadaslar ıyı geceler;bende 20 haftalık hamıleyım ve gazıemırde oturuyorum.yogayı cok ıstıyorum ve bende katılabılırım bu gruba.sızden haber beklıyorum ne zaman baslıyacagız ve nasıl haberlescez_??

sırnaşık şeybu arada bır suru ızmırlı hamıs varmıs cok memnun oldum buna.arkadaslar ızmır grubu olarak bırbırımızle sureklı baglantıyı koparmasak,neler yaptıgımızı paylasırsak cok sevınırım...

iyi olur wallahi canım şuan 6 kişi olduk herhalde.grup tamamdır.şimdi kızlar sizlerin gitmeniz için şuan maniniz yok sanırım çünkü tehlikeli dönemi atlatmışsınız.benim doktor randevum 22 mayısta.randevuma gidince doktorla konuşucam ve artık 3 aylık dönemim bittiği için herhalde izin vericek yoga yapmama.oyüzden yaklaşık 3 hafta sonra kursun yapıldığı yere gidip bi bakalım hemde birbirimizle tanışalım derim.biyerlerde oturur bişeyler içeriz hemde arkadaş oluruz.ne dersiniz?ben doktorumla konuşup tam zamanını size bildiricem dediğim gibi en fazla 3 hafta sonra görüşürüz büyük ihtimalle.

canımın içi benm henuz riskim gecmedi..bebiş aşağıda..onun yukarı cıkmasını bekliyoruz..cıkmazsa hamilelik sonuna kadar istirahat o yuzden haziran basına kadar bekleseniz..bi dahaki randevum 30 mayısta ama yinede engel olmiim ben..

canım aşağı yukarı aynı zamana kadar bekliycez.benim 22 mayısta randevum e 1 haftada bekleme süresi zaten senin randevuya denk geliyo.seninde için rahat olur hem ne yapıcağına karar verirsin.ok canım kimseye mani olduğun falan da yok.anca beraber kanca beraber

kızlar özel mesaj açılmış.kontrol panelinizden özzel mesaj alımına izin verin mail adresimi göndericem hiçbirinizinki açık değil sizi bekliyorum.msn den daha çabuk haberleşiriz.hepiniz açın ama

ıyı aksamlar arkadaslar;hazıran bası benım ıcınde uygun ben kısmetse 17 mayısta doktora gıdıcem bende o arada doktoruma danısırım tekrar burdan haberlesırız.ama bır ve gıdıp gorur hemde tanısırız bence cok guzel olur:))ama bu arada bırbırımıze msn nasıl verıp haberlessek??

yaw kac kişi olduk biz:uhm: bakarsınız bu kalabalıkla kursu beleşe getiririz he yerimseniben:roflol:jeyyarjeyyar

yaw kac kişi olduk biz:uhm: bakarsınız bu kalabalıkla kursu beleşe getiririz he yerimseniben:roflol:jeyyarjeyyar

merhaba canım evet ne kadar kalabalık o kadar ıyı olur hem daha kalabalık bır hamıs grubu oluruz:)bıran once hazıran gelsede baslasak valla cok heyecanlıyım ben:)

haziran başı herkes için uygun sanırım banada uygun.ben dedim msn vericem size ama kontrol panelinizden özel mesaj kısmını açın özel msjla msn verebiliriz birbirimize başka türlü veremeyiz.hiçbirinizin özel mesajı da açık değil walla düzeltin bakiim

canım ozel msj nasıl acılıyorkı bılmıorum ben
:1no2::1no2:

kızlar özel mesajı nasıl açıcağınızı tarif ediyorum:
kontrol paneline girin sol tarafta ayarlar ve seçeneklerdeki ayarlarınız'ı tıklayın.
sağda yazılar çıkıcak.aşağı doğru inin özel mesajlaşma kısmı var orda
Diğer Üyelerimiz ile Özel Mesajlaşmak istemiyorsanız bu Sistemi kapalı tutun. diye biyer var
Özel Mesajlaşma Sistemini yazan kutucuğu işaretleyin.
bukadar.ana sayfaya tekrar geldiğinizde isminiz ve ruh haliniz yazan yer olan sağ üst köşede özel mesajlarınız yazacak size gelen mesaj adetlerini ordan görebilirsiniz

söyle bır hayal ettim de amma komık gozukuruz kızlar ya..düşünsenıze herkes göbişli yan yana 10-15 kişi laelaelaelaelae

benimde randevum 27 mayıs.bende doktoruma danışıcam.yogaya gıtmesek bıle arkadaş olmak guzel.bıryerde buluşup otururuz.hamılelık dedıkodusu yaparız azcıkk..
sız yerı verın ben sızı göbişlerden tanırımsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol: hakkaten valla ben bu acıdan hiç bakmamıstım olaya :dance: :roflol:

slm kızlar....
Özelimi açtımm...
Bu arada galiba ben hepinizden ilerideyim 24+4 haftalığımm..
21 mayısta kontrole gidicem sanırım bi sorun olmaz ama yine de danışıcam...
Umarım karar verip toparlanmak için haziran sonunu bulmayız....
sevgilerr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…