- Konu Sahibi ata_tanem24
-
yaw kac kişi olduk biz:uhm: bakarsınız bu kalabalıkla kursu beleşe getiririz he yerimseniben:roflol:jeyyarjeyyar
haziran başı herkes için uygun sanırım banada uygun.ben dedim msn vericem size ama kontrol panelinizden özel mesaj kısmını açın özel msjla msn verebiliriz birbirimize başka türlü veremeyiz.hiçbirinizin özel mesajı da açık değil walla düzeltin bakiim
iyi olur wallahi canım şuan 6 kişi olduk herhalde.grup tamamdır.şimdi kızlar sizlerin gitmeniz için şuan maniniz yok sanırım çünkü tehlikeli dönemi atlatmışsınız.benim doktor randevum 22 mayısta.randevuma gidince doktorla konuşucam ve artık 3 aylık dönemim bittiği için herhalde izin vericek yoga yapmama.oyüzden yaklaşık 3 hafta sonra kursun yapıldığı yere gidip bi bakalım hemde birbirimizle tanışalım derim.biyerlerde oturur bişeyler içeriz hemde arkadaş oluruz.ne dersiniz?ben doktorumla konuşup tam zamanını size bildiricem dediğim gibi en fazla 3 hafta sonra görüşürüz büyük ihtimalle.
söyle bır hayal ettim de amma komık gozukuruz kızlar ya..düşünsenıze herkes göbişli yan yana 10-15 kişi laelaelaelaelae
benimde randevum 27 mayıs.bende doktoruma danışıcam.yogaya gıtmesek bıle arkadaş olmak guzel.bıryerde buluşup otururuz.hamılelık dedıkodusu yaparız azcıkk..
sız yerı verın ben sızı göbişlerden tanırımsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?