izmirli hamileler;hamile yogası yapacak varmıııııı????

haftaya buluşursak gider iki yere de sorar yüzyüze konuşuruz sonra oturur biyerde plan program yapar hangi saatler gidiceğimizi kararlaştırırız bence daha sağlıklı olur böyle

kızlar herkes sapır sapır döküldü bakıyom gelcez diyenler caymaya başladı kimseden ses çıkmıyo.niyetiniz yoksa açıkça söyleyin çünkü önümüzdeki hafta içi buluşcaz gelicek olanlar lütfen bildirsin

etkicim ben senin özeline msn adresimi yazdım ama eklemedin canım haber bekliyorum senden

slm kızlar bende 21+3 haftalık hamileyim bende katılmak istiyorum yoga grubuna ...Konakta çalışıyorum 8:30 18:30 cumartesileri 16:00 çıkış saatim 27 mayısta ayrıntılı ultrasonum var ozaman dr. mabi danışayım sanırım bir sorun olmaz ..İnşallah en kısa zamanda tanışır bi program yapar ve başlarız sağlıkla kalın :)

canım özeline mesaj attım bak oraya ok

Kızlar,

Benim çalışma saatlerim malesef sizin proglramlara uyacak gibi diil. Ben en erken 18:45 gibi şehirde olabilirim.

Haftasonlarıda yazın gelmesiyle birlikte şehirdışında oluruz, malesef katılamayacağım gibi gözüküyor.

Herkese sevgiler,:enbuyukkk:

canım hamişlerin yoga programı ayrı olmasa hiç problem değil.sen en iyisi biran önce hamile kal.
gerçi herkes vazgeçti birden caydılar oyüzden yoga falan kaldı.olan bana oldu.yani burda böyle işlere girmiycen herkes dönüveriyo ortada kalıyosun

evet canım ata tanem ınde soyledıgı gıbı ben 1.5 ayımı burdakı arkadasları bekleyerek gecırdım
kımısı msn vermedı kımısı cevap yazmadı,kımı hasta oldu,kımı evde mısafırı vardı derken sabah oldu erken ben nerdeyse dogurcam 7.aya gırdım yaneee..eee kımsenın keyfını beklemıcen burda...kendı ısını kendı gorcen...kımsede senın keyfını beklemez demı??

evet hastaları da beklememek lazım dimi duygucum mesela ben bir koca günümü zehirlendiğim için hastanede yatarak geçirdim ama bu bahane değil dimi kalkıp yoga düşünmem gerekiyordu

canım sen neden ustune alındın sımdı?sen yazarken herkes benı ektı tek basıma kaldın derken ben ustume alındım mı canım??
benım demek ıstedıgım herkesın bır bahanesı oldu dedım...
senınde 1 hafta hastaydın bır hafta mevlutun vardı,baskasının da senın gıbı sebeplerı vardı

yanı kımse kımseyı ekmedı canım anlatabildimmi??
senın nasıl ıkı hafta bır sebebın varsa burdakı herkesınde baska sebeplerı vardı..
lutfen üstüne alınma...

ayrıca zaten bılıyorsun burdakılerın bır kısmı çalışan arkadaslar kımının hafta ıcı gelme ımkanı yok kımının hafta sonu...
kımının esı ızın vermıyor,kımının durumu musaıt olmadı belki maddi yonden...
onun için kimse arkasını dönüp gitmiş değil canım...
sen belindeki rahatsızlıktan dolayı gıtmek zorundasın ama belki herkesin evdeki hesabı çarşıya uymadı...

neyse canım sonuçta olmadı gidilmedi boşver benim başımda şuan gerçekten ciddi sorunlar var ve ciddi psikolojik problemler yaşamaya başladım istemeden herşeyi üstüme alınıyorum ve çok agresifim en ufak şakada bile bozuluyorum artık.kayınvalidem bir manik depresif psikoz hastası ve şuan en atak dönemini geçiriyor çok zor günler geçiriyorum bende oyüzden kafayı üşütücem nerdeyse kimseyi kırmak istemiyorum zaten bende de şuan yoga moga düşünücek hal yok gidemiyorum da dediğim gibi hastayla uğraşıyoruz devamlı.neyse olmadı gitti işte nasip değilmiş.yazılsaydım yogaya bile bu koşullarda herhalde devam edemezdim gibi geliyo

arkadaşım ben sana o zamanda soyledım yogaya gıtmemız şart degıl bız her zaman arkadasız bılıyorsuna.s.
sana yardımcı olabılcegım bır sey varmı canım??musaıt oldugun bırgun bulusup konusabılırız yada bana ıstedıgın zaman gelebılırsın canım...
anlattıklarına cok uzuldum ama bılıyorsun sen hamilesın ve kendınede bebısınede dıkkat etmek zorundasın.zaten hamılelıgın getırdıgı bır sınır bozukluguve alınganlıgı hepımız yasıyoruz canım..ve ınankı herkesın evınde farklı sorunlar yaşanıyor senınkı boyle benımkı farklı ayşenın fatmanın herkesın farklı işte...
onun ıcın allah daha buyuk dert vermesın dıye dusunebılırsın canım..
bana ıhtıyacın olursa her zaman konusabılırız,buluşabılırız bunu unutma..sevgiler...:1hug:

secilcim noldun güzelim yaa??cok üzüldüm okuduklarıma..tatlım öncelikle sana gecmiş olsun..aman dikkat et..ve allah yardımcın olsun..zordur bu tür hastalarla uğrasmak..heleki bu durumumuzda..canım duygununda dediği gibi illa yogaya gitmemize gerek yokki?bulusup konusuruz dertlesiriz..hem sen hem bizler acılırız?yoga olmadı ama koca göbeklerimizi neden tanıstırma fırsatı yaratmayalım ki

Merhaba.Ben Eda.İzmir'liyim ve 20 haftalık hamileyim.Hamile yogası ile ilgili yazılarınızı okudum.Yogaya gittiğiniz yeri benimle de paylaşırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…