izmirli hamileler;hamile yogası yapacak varmıııııı????

bende aldım cd.gün aşırı yapıyorum 1 saat.çok çok faydasını görüyorum.tavsiye ederim.

o cd den bi dergi verdi bende aldım hergun yapıyorum ama çok fazla sanki günaşırı yapsak daha iyi gibime geldi.aynı dergi şimdi tv reklamlarındada var hamilelik sonrası içinde olanını veriyo...

Ben de CD alıp evde yapmayı düşünmüştüm.Daha ekonomik olur diye.Ama grup içinde,başında bu işi bilen biriyle daha faydalı olur demiştim.Ben nefes alıp verme konusunda çok korkuyorum da.Şimdiden nefes almayı bilmediğimi fark ediyorum.Umarım o CDlerde bununla ilgili bilgi vardır.

Arkadaşlar şimdi bütün yazılarınızı tek tek okudum.Öncelikle hastalıkla uğraşan arkadaşlar büyük geçmiş olsun sizlere...
Yogaya gitmek için fırsatı olanlar varsa ben gidebilirim 30+2 yim ve doğuma hazırlansam çok iyi olucak.
6 kişiyi bi türlü tutturamamışsınız belki tuttururuz özel msj bölümümü de açıyorum belki şimdi buluruz 6'yı
haber bekliyorum

o cd den bi dergi verdi bende aldım hergun yapıyorum ama çok fazla sanki günaşırı yapsak daha iyi gibime geldi.aynı dergi şimdi tv reklamlarındada var hamilelik sonrası içinde olanını veriyo...

bende ondan aldım..ben 2 günde bir veya 3 günde bir yapıyorum.öteki türlü zorlar..
edolinacım bu cd de dooru nefes alma tekniklerinide verio ve acaip vücudun esnioa.s

ben şu cd'yi de alacağım yine.ne olur ne olmaz.nefes almayla ilgili bilgi devarsa süper.Sağol Celen.

kızlar 3 kişi daha olursa gidebiliriz.elif ben ve edolina gitmek istiyoruz şuan için değil mi?biz yinede cd lerimizi alıp başlayalım 3 kişi daha bulursak gideriz kursa

Bir arkadaşımın annesi pilates salonu işletiyor.Ona sordum bugün.Onlarda yoga grubu yok ama yoga hocası tanıdıkları varmış.Araştırıp bana haber verecek.6 kişiyi tamamlamaya çalıştığımızı söyledim.Ona göre fiyat da soracak.İnşallah 6'yı tamamlayabiliriz.

Haber bekliyoruz ne kadar çok kişi olursak o kadar ucuz! yani herkes gelmeyi düşünsün kızlar.bu arada özel mesajlaşma bölümünüzü açın ya da ata_taneme özel mesaj atın.
ben böyle biryere gitmeyi çok istiyorum bir nevi terapi gibi olucak grup olursak

canım umarım fiyatı da uygun olur. malum baya alışverş yapıcaz zaten, bahsettiğin yerin fiyatı uygun olursa ona gideriz inşallah :icecream:

benim görüştüğüm yerde 6kişi olunca ders başına 10 ytl haftada 1,5 saatten 2 ders oluyo yani haftada 20ytl.her 1 kişi azaldığında ders başına 10 ytl artıyor zaten 1 grup enfazla 6 kişi olabiliyor ve 1 dersin ücreti 60ytl

Oooohoohoooooo......
kimse yok mu gelen koskoca izmirde yahuu şafak 57 ne zaman yoga yapacam ben? sadece 3 kişi lazım klava:klava:klava:klava:klava:klava:

elifcim sen zaten geç kalmışsın baya bakmamıştım nekadarlık olduğuna şimdi yapmanın faydası olurmu bilmiyorum cd al madem kimsenin gelceği yok

kızlar slm ,bütün sayfaları okuymamadım,bende merak ettım ,nerde ve hangı günler acaba dersler,
bende 19 haftalığım

canım biz gitmiyoruz ama alsancakta yogakam vardı ordan sormuştum ben ilgilenirsen sitesine girip inceleyebilirsin.ben pilates dvd si aldım evde yapıyorum şimdi

Merhaba arkadaşlar,
2008den konu başlığı ama hamilelik yogasına katılmak isteyen bayanlar acaba bunu deneyimleme şansına sahip oldular mı? Oldularsa olumlu/olumsuz etkilerini paylaşabilirler mi? Tabii hangi merkezde katıldıklarını da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…