izmirli hamileler;hamile yogası yapacak varmıııııı????

bende ozelı actım ama henuz bırsey gelmedı...haber beklıyorum..bu arada kızlar ızmırde bırtane daha yoga ve dogum oncesı hazırlık kursu var bu arada alsancakta ordada dıyetısyenden bebek bakımına kadar her turlu hısmet verılıyormus..zaten ısmıde anakucagım:)ıstersenız orayada bakarız ve fıat alırız ınternet sıtesı de var.ben ınceledım begendım...bırde sızler bakın nasıl olsa daha vaktımız var baslamak ıcın.www.anakucagim.com

celen ben senin msn e duygunun msn i de yazdım açınca alırsın.buarada haftaya c.tesi buluşalım diyoruz kızlar ne dersiniz detayları msnden konuşuruz

Birşeyler ayarlayandı mı? Son durumunuz hakkında bilgi almak isterim.Uygun olursa katılmayı düşünürüm tabi.15+1 günlüğüm bende ve çalışıoorum hafta sonları uygun saatlerde olur diye düşünüyorum. Bilgi bekliyorum.

celencim etki ye msn verdim bekliyorum eklemesini.çıtır pıtır ın msn i var bende vereyim onu da msn den size şimdi.
gülsarı cım tabiiki olabilir katılabilirsin.biz bi c.tesi bi de hafta içi gidelim diyorum.sonuçta sizin de hamile olarak yasal haklarınız var 7 saatten fazla çalışamazsınız cezası var.oyüzden haftaiçi belirli bir günde işten erken çıkarsın 5 gibi falan kursa gideriz.

gulsarıcım şimdilik hepimizin kontrolleri mayıs sonu..onları bi atlatalım doktorlarımızdanda fikirleri alalım allah kısmet ederse haziran bası gibi başlamayı planlıyoruz..
yanlız kızlar sıcaklara denk gelicez..hafta sonu akşam saatlerine ayarlayabilirmiyiz?çoğunluk ne der?

ben kendı adıma hafta sonu aksam katılamam cunku esım cumartesı pazar evde ve onu yalnız bırakıp kursa gıtmemı ıstemez...:1no2:

kızlar merhaba
ben çalışıyorum ama eğer saatler uygun olursa katılabilirim.benim msn adresim çıtır-pıtır ve duygu da var.bende 24 haftalık hamileyim.ben mayıs başında dr.a gittim.ama tlf.açıp sorarım artık.

ben kendı adıma hafta sonu aksam katılamam cunku esım cumartesı pazar evde ve onu yalnız bırakıp kursa gıtmemı ıstemez...:1no2:

tatlım bnmde eşim hafta sonları evde..ama 1 saatliğe müsaade eder harlde..olamdı eşlerde oturur biyerde beklerler bizi..onlarda babalık tecrübelerini konusurlar hemyerimseniben,
buarada hafta içi 5 denmiş..o da bana uymaz.eşim eve 6 da gelio..o gelicek ben yokum..benm içime sinmez.

canım aynı sekılde benım de hafta sonu esımı bırakmak ıcıme sınmez.bır tek hafta sonu bırlıkte kalıtelı zaman gecırebıloıyoruz cunku benım esımde 6 da evde ama hafta ıcı 1 saat bekleyebılır benı sanırım:)
hafta sonu bana uymaz yanı canımcım:)cogunluk hafta sonu ısterse ben katılmam :1no2:

mutlaka akşamustu saatlerınde olmalı.çunku okadar sıcakta dışarı çımamamız uygun değil.Bayılır kalırız hepimiz mazallahh..Tansıyonu düşen var,cıkan var..
Hafta içi eşim 17:30 da evde oluyor.Benım ıcın hafta sonları daha uygun olacak.
Biz böyle kafamıza göre ayarlıyoruz ama bence gıdeceğimiz kurumun belli satleri vardır ve hangı saatler ve günler uygun ancak onlar bize söyler.Oyuzden önce bır konuşmak lazım.
Ne dersiniz?Önce buluşup gıdelım öyle mi konuşalım ?yoksa tel açıp durumdan bahsedip fıkır mi alalım?

bence tel acalım bi soralım..bizi hep birlikte görüp korkmasınlar :)

ben yarın arayıp anakucagım a sorarım olmazsa hem fıyat hemde gun ve saatlerı seçil de (atatepe)dıger yoga kursunu arayıp sorar haberlesırız...

kız duygu allah canını almasın benim nickim atatepe mi:))))atatanem ay ilahi sabah sabah güldürdün beni:)))))))))))))))))))))ben bugün ararım konuşurum yogakam la

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…