size 7/24 gıdıklama serviside yapayım mı yavrular

doğum günü olayını anlatayım...şimdi bizim evliligimizin ilk senesiydi...geldi haziran benim dogum günüm ben 1 hafta önceden kafamda senaryolar çiziyorum tabi hep aynı hatayı yapıyorum zaten beklentiler insanı mutsuzlaştırıyor...ama o zaman bunu bilmiyodum...işte ne alcak ne yapcak nereye yemege götürcek acaba diye diye
o gün geldi.hafta ortasıydı...bu geldi işten baktım bi ton surat eli boş bekliyorum ki
hadi çıkalım fln dicek diye.neyse o an münakaşadayız...benimde önümde kristalden kadeh var kendime mojito yapmışım içiyorum 
bi laf söyledi bu.bende kadehe bi vurdum fırlattım...elime bi girdi
kanlar fışkırıyo tabi...bu korktu...bi yandan hala laf sayıyorum ama
ilk yardım çantasını getirdi aldım fırlattım onuda kafasına...hemen bişey sardım koşarak saglık ocagına gittim nasıl aglıyorum ama

dr dedi dikiş atılcak asla olmaz dedim yaptırmam sar bırak dedim...hemen geri eve dünyayı burnundan getirdim bunun.evden kaçtı gitti.annesine!!!sabaha kdr agladım
sabah kalktım giyindim aldım yanıma halamıda.kemeraltı alsancak ora senin bura benim onun kartıyla bi alışveriş yaptım bi alışveriş yaptım şuursuzca
taşıyamadık yani...
kendime hediyeler alıorum diye...
aldım aldım aldım deli gibi.hem küfür ediodum hem parasını harcıyodum
sonraa oturduk bi yere üstüne bide yemek yedikk bi yerde..kahvemi içtim...akşam sallana sallana eve geldim...ama bi hafifim anlatamam

annemlerde arkamdan geldi pasta fln almışlar doğum günü yaptılar bana geldigimde.iyi hissettim tabi.o da bilmiyo bu rahatlıgın nerden geldigini

ekstresi bi geldi....

o suratını o moral bozuklugunu hiç unutmıycam
unutmadım ben yaptıgını ama o da unutmadı yaptıgımı..
.unutmadı ki sonra ki dogum günlerimi sallayamadı korkudan