hoşgeldin cnmiyi ki geldin ama kimse yok bugün
arada bi ugra
benim yazdıklarımı okudun mu? klorak olayını fln
biz burda kendi çapımızda egleniyoruz işte
![]()
hoşgördük canm evet çoksakin..
okuyorum hepsini sıra sıra..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin cnmiyi ki geldin ama kimse yok bugün
arada bi ugra
benim yazdıklarımı okudun mu? klorak olayını fln
biz burda kendi çapımızda egleniyoruz işte
![]()
çok süper güzel intikam..
ay bende bigün tartıştık öle ben ağlayınca o çılgına dönüyor . ay bide konuştuumda bazen konuşmaz. artık bu aralar tepkisi ben ağlayınca kalkıp yatağın üstünde zıplıyor ne oldu ne diye beni hemen gülme tutuyor zor tutuyorum kendimi.. bi gün öle zıplıyordu yine sinirden yere düştü gül gül öldüm...uykuda neymiş biz ağladığımzda .. kız gamsız dedin benm koçişde bazen tam kavganın ortasında ben ona sinirli bakarken gülüyor. deli oluyorum . ama beyimiz sinirden gülüyormuş hee bende inandım dedim... ağlamak sana çok yakışıyor diyor ya ..
bende her kavgamızda onuda ağlatmayana kadar pes etmiyorum artık![]()
hoşgördük canm evet çoksakin..
okuyorum hepsini sıra sıra..çok güzel ayrıca damar topiğine bundan sonra aç derim ayrı ayrı konu işlersin kınada yaşanan sinir bozucu olaylar düğünde yaşananlar diye
![]()
ay bu yatakta zıplama olayına çok güldüm yaklorak olayını da okuuu.aa sinirden gülmek diye bişey var bende sinirlenince gülerim deli gibi.sonra aglarımmm
![]()
bugünde yedik birbirimizimalesef
ama valla benim bi suçum yok...o da az değil yani
aman hayat boş eglen coşşşhem hayat bize ödünç verildi bağışlanmadı
o yüzden olmaz diye bişi yok gülmeye ve morale ihtiyacım varsa bunu o an kendim sağlarım
![]()
bugünde net bağlantım bi gidiyi be geliyiii bi gidiyiii bi geliyiii.. cicim akşamları kaçta toplanıyorsunz. ona göre geliyimmm :)
![]()
birine sinirlendiğimde hemen bu topiğe girip sana soruyorum ne yapmalıyım diye![]()
aaa cnım ben yaptıklarımın altına not eklemeyi unutmuşum ''Evde denemeyiniz''bana sormanı hiç tavsiye etmem...
![]()
ben çıkıyorum evde işler beni bekler....işler bitsin de magdur moduna geçmem lazım...soğanı ikiye bölücem gözlerime sürücem...çok yorgun,çok üzgün dün çok kırılmış haksızlıga ugratılmış ama evine sadık kendini heba etmiş kadını oynıcam bugün
öpüyorum hepinizi mujjjkkkk
![]()
canım hiiç bir yere gitmedim asosyalim biraz..bir tek erzuruma giderken geçtiğim yerler:)o kadar.yine de fena sayılmaz.eğlence mi:26:ilk kez bir doğum günümü pastasız kutlamasız hediyesiz ve kavgalı geçirdim. unutmak istiyorum dünü.. yazdıklarınızı okudum hele şu çamaşır suyu olayına bayıldım gülmekten
![]()
seninde pide yeme rekorun geçmiş rekorlarımı hatırlattı bana birde beni tavuklu pilav rekorum vardı ama![]()
size 7/24 gıdıklama serviside yapayım mı yavrulardoğum günü olayını anlatayım...şimdi bizim evliligimizin ilk senesiydi...geldi haziran benim dogum günüm ben 1 hafta önceden kafamda senaryolar çiziyorum tabi hep aynı hatayı yapıyorum zaten beklentiler insanı mutsuzlaştırıyor...ama o zaman bunu bilmiyodum...işte ne alcak ne yapcak nereye yemege götürcek acaba diye diye
o gün geldi.hafta ortasıydı...bu geldi işten baktım bi ton surat eli boş bekliyorum ki
hadi çıkalım fln dicek diye.neyse o an münakaşadayız...benimde önümde kristalden kadeh var kendime mojito yapmışım içiyorum
bi laf söyledi bu.bende kadehe bi vurdum fırlattım...elime bi girdi
kanlar fışkırıyo tabi...bu korktu...bi yandan hala laf sayıyorum ama
ilk yardım çantasını getirdi aldım fırlattım onuda kafasına...hemen bişey sardım koşarak saglık ocagına gittim nasıl aglıyorum ama
dr dedi dikiş atılcak asla olmaz dedim yaptırmam sar bırak dedim...hemen geri eve dünyayı burnundan getirdim bunun.evden kaçtı gitti.annesine!!!sabaha kdr agladım
sabah kalktım giyindim aldım yanıma halamıda.kemeraltı alsancak ora senin bura benim onun kartıyla bi alışveriş yaptım bi alışveriş yaptım şuursuzca
taşıyamadık yani...
kendime hediyeler alıorum diye...
aldım aldım aldım deli gibi.hem küfür ediodum hem parasını harcıyodum
sonraa oturduk bi yere üstüne bide yemek yedikk bi yerde..kahvemi içtim...akşam sallana sallana eve geldim...ama bi hafifim anlatamam
annemlerde arkamdan geldi pasta fln almışlar doğum günü yaptılar bana geldigimde.iyi hissettim tabi.o da bilmiyo bu rahatlıgın nerden geldigini
ekstresi bi geldi....
o suratını o moral bozuklugunu hiç unutmıycam
unutmadım ben yaptıgını ama o da unutmadı yaptıgımı..
.unutmadı ki sonra ki dogum günlerimi sallayamadı korkudan
![]()
ahahahah ((şu halimle beni güldürdün ya daha ne diyim
Ne kadar kötü davranırsak o kadar yola mı geliyodur bu erkekler, nedir ? ben anlayamadım yaa![]()
şu doğum günü olayını keşke geceden anlatsaydın ya bende bi vukuat yapardım:) ama bende burnundan getirdim yanihala da getiriyorum ona yok buna yok fark etmez falan deyip duruyorum. içim üzüldü ya affedemiyorum daha şimdiden böyleyse evlenince doğmasaydın napim falan der herhalde
bi pasta alıpda eve gidelim şurdan doğum günün ya kutla
canım sen çok haklısın ne kadar beklenti o kadar hayal kırıklığı yani kesinlikle katılıyorum bundan sonra beklenti meklenti yok.kendime alasından bi parti yapcam
![]()