İzmir'li hanımlar buyrun her türlü sohbet,makara,tukara ne ararsan =)

hoşgeldin cnm :64: iyi ki geldin ama kimse yok bugün :1: arada bi ugra :1: benim yazdıklarımı okudun mu? klorak olayını fln :1: biz burda kendi çapımızda egleniyoruz işte:60:

hoşgördük canm evet çoksakin..
okuyorum hepsini sıra sıra.. :D çok güzel ayrıca damar topiğine bundan sonra aç derim ayrı ayrı konu işlersin kınada yaşanan sinir bozucu olaylar düğünde yaşananlar diye :D

:60::60::60::60:
çok süper güzel intikam..

ay bende bigün tartıştık öle ben ağlayınca o çılgına dönüyor . ay bide konuştuumda bazen konuşmaz. artık bu aralar tepkisi ben ağlayınca kalkıp yatağın üstünde zıplıyor ne oldu ne diye beni hemen gülme tutuyor zor tutuyorum kendimi.. bi gün öle zıplıyordu yine sinirden yere düştü gül gül öldüm... :D:D uykuda neymiş biz ağladığımzda .. kız gamsız dedin benm koçişde bazen tam kavganın ortasında ben ona sinirli bakarken gülüyor. deli oluyorum . ama beyimiz sinirden gülüyormuş hee bende inandım dedim... ağlamak sana çok yakışıyor diyor ya .. :27:
bende her kavgamızda onuda ağlatmayana kadar pes etmiyorum artık :27::66::66::66::66:

ay bu yatakta zıplama olayına çok güldüm ya:60::60::60: klorak olayını da okuuu.aa sinirden gülmek diye bişey var bende sinirlenince gülerim deli gibi.sonra aglarımmm:1:

hoşgördük canm evet çoksakin..
okuyorum hepsini sıra sıra.. :D çok güzel ayrıca damar topiğine bundan sonra aç derim ayrı ayrı konu işlersin kınada yaşanan sinir bozucu olaylar düğünde yaşananlar diye :D

cnm burda egleniyoz diye açmadım ikisini bi arada nasıl yürüteyim :1::1::1: bu gördügün yavrular durmadan kendilerini güldürecek bi vukuat bekliyolar bendenn.:60::60::60:

ay bu yatakta zıplama olayına çok güldüm ya:60::60::60: klorak olayını da okuuu.aa sinirden gülmek diye bişey var bende sinirlenince gülerim deli gibi.sonra aglarımmm:1:

ya hiç sorma canm hayır yavaş yavaş bende ona benzedm .. bu sefere ben gülünce beni takmıyormusun diyor.. düşün artık bi kısır döngüdür gidiyor.. zamanla yer değiştiriyoruz. ben bide tartıştığımzda sinirden hep ağlarım daha çok .. dayanamıyorum. oda hep bana ağlama ağlama derdi.. güçlü ol derdi.. en son dün tartıştık ben ağlamıyor konuşuyorum car car zamanla aştım artık yavaş yavaş. barıltık 1 saate kalmadan . hmm ağlamama konusunda gelişme var diyor .. :60::60::60:
bu seferde senin sesin hep benden yksek çıkıyr sen misin benm kocam diyor .. :D

bende ya ağlıyrdum konuşamıyordum ağlama konuş diyordu bana şimdi ağlamıyorum konuşuyorum. zoruna gidiyor .. ama gelişme var hmmm güzel diyor :D

ha onu ağlatmayana kadar durmadın gene :D:D:51::51:
ben ağlayayım o ağlamasın yok yaa:1::1:
tamam cicim okuyorum..

bugünde net bağlantım bi gidiyi be geliyiii bi gidiyiii bi geliyiii.. cicim akşamları kaçta toplanıyorsunz. ona göre geliyimmm :)
:kkk:

bugünde yedik birbirimizi:1::1::1: malesef:43: ama valla benim bi suçum yok...o da az değil yani

dün bi türlü hediye seçemedik herşeye bi kulp taktı allahın cezası ömür törpüsü benim burnumdan getirdi.şurda dur girelim diyorum hayır sen gördün diye girmicem ben görünce durcam diye diye trafikte sıcakta beni deli etti dolaşmadıgım magaza market avm kalmadı...ayaklarım su topladı.annesine de bi güzel alışveriş yaptı...orda birde yemek begenmedi de akşamın 10 unda bana köfte yoğurttu patates kızarttırdı...birde üstüne onların yanında bagırdı çağırdı...bende bagırdım ama zıkkım ede ede kurdum sofrayı :1: bende onun burnundan getircem.:1: :66:

bugünde net bağlantım bi gidiyi be geliyiii bi gidiyiii bi geliyiii.. cicim akşamları kaçta toplanıyorsunz. ona göre geliyimmm :)
:kkk:

güzel bi soru :1: herkes kafasına göre girip çıkıyo işte :1: ders çalışan arkadaşlar var çalışan arkadaşlar var....kimi gelip selam verip kaçıyo :1: kimi ziyaretçi olarak uzaktaan seyrediyo:63: kimi benim gibi kendi kendine eglenip gidiyo :1: bazen de gördügün gibi toplanıyoruz:1: bende öglen ve gece 11 den sonra giriyorum... yani sende arada bi ugra :D

ben çıkıyorum evde işler beni bekler....işler bitsin de magdur moduna geçmem lazım :1::1::1: ...soğanı ikiye bölücem gözlerime sürücem...çok yorgun,çok üzgün dün çok kırılmış haksızlıga ugratılmış ama evine sadık kendini heba etmiş kadını oynıcam bugün :60: öpüyorum hepinizi mujjjkkkk :54::54::54:

aaa cnım ben yaptıklarımın altına not eklemeyi unutmuşum ''Evde denemeyiniz'' :60::60::60: bana sormanı hiç tavsiye etmem...:1::1::1:

yok yok ben tuttum seni :D :64::64:

seninkini okuduğumda bile böle içim rahat ettiğine göre kim bilir kendim yapsam ne kadar mutlu olurum.. bundan sonra seni terapistim yönlendiricim ilan ediyoruuum ediyoruuuum ettim.:65::65::65::65:

:66::66::21::21::21::21::21::21:

ben çıkıyorum evde işler beni bekler....işler bitsin de magdur moduna geçmem lazım :1::1::1: ...soğanı ikiye bölücem gözlerime sürücem...çok yorgun,çok üzgün dün çok kırılmış haksızlıga ugratılmış ama evine sadık kendini heba etmiş kadını oynıcam bugün :60: öpüyorum hepinizi mujjjkkkk :54::54::54:

güzel :21: güzel:21:
hemen yemeğe çıkarttır kendini temizlikten sonra.. ben öle yapıyorum :82:
tamam canm 11 gibi olması güzel arasırada bakarım varsanız görüşük . öptüm çok.. bys

canım hiiç bir yere gitmedim asosyalim biraz..bir tek erzuruma giderken geçtiğim yerler:)o kadar.yine de fena sayılmaz.eğlence mi:26::25: ilk kez bir doğum günümü pastasız kutlamasız hediyesiz ve kavgalı geçirdim. unutmak istiyorum dünü.. yazdıklarınızı okudum hele şu çamaşır suyu olayına bayıldım gülmekten:47::60:
seninde pide yeme rekorun geçmiş rekorlarımı hatırlattı bana birde beni tavuklu pilav rekorum vardı ama:17:

birileri tavuklu pilav ariyetten pide mi dedi.. bende tutkuyla beraber daha neler çekti beni buraya diyordum. :21: ikisinide çok severimm ola la

size 7/24 gıdıklama serviside yapayım mı yavrular:60::60::60: doğum günü olayını anlatayım...şimdi bizim evliligimizin ilk senesiydi...geldi haziran benim dogum günüm ben 1 hafta önceden kafamda senaryolar çiziyorum tabi hep aynı hatayı yapıyorum zaten beklentiler insanı mutsuzlaştırıyor...ama o zaman bunu bilmiyodum...işte ne alcak ne yapcak nereye yemege götürcek acaba diye diye :1: o gün geldi.hafta ortasıydı...bu geldi işten baktım bi ton surat eli boş bekliyorum ki:1: hadi çıkalım fln dicek diye.neyse o an münakaşadayız...benimde önümde kristalden kadeh var kendime mojito yapmışım içiyorum :1::1: bi laf söyledi bu.bende kadehe bi vurdum fırlattım...elime bi girdi:59: kanlar fışkırıyo tabi...bu korktu...bi yandan hala laf sayıyorum ama:1: ilk yardım çantasını getirdi aldım fırlattım onuda kafasına...hemen bişey sardım koşarak saglık ocagına gittim nasıl aglıyorum ama:43::43::43: dr dedi dikiş atılcak asla olmaz dedim yaptırmam sar bırak dedim...hemen geri eve dünyayı burnundan getirdim bunun.evden kaçtı gitti.annesine!!!sabaha kdr agladım:43::43:sabah kalktım giyindim aldım yanıma halamıda.kemeraltı alsancak ora senin bura benim onun kartıyla bi alışveriş yaptım bi alışveriş yaptım şuursuzca:1: taşıyamadık yani...:1:kendime hediyeler alıorum diye...:1: aldım aldım aldım deli gibi.hem küfür ediodum hem parasını harcıyodum:1::1: sonraa oturduk bi yere üstüne bide yemek yedikk bi yerde..kahvemi içtim...akşam sallana sallana eve geldim...ama bi hafifim anlatamam:1::1::1: annemlerde arkamdan geldi pasta fln almışlar doğum günü yaptılar bana geldigimde.iyi hissettim tabi.o da bilmiyo bu rahatlıgın nerden geldigini:1::1::1: ekstresi bi geldi....:60::60::60: o suratını o moral bozuklugunu hiç unutmıycam:1::1: unutmadım ben yaptıgını ama o da unutmadı yaptıgımı..:60::60:.unutmadı ki sonra ki dogum günlerimi sallayamadı korkudan:60::60::60:

süper bi taktik.. ben bunu çok beğendim.. bence ancak bu şekilde sitres atılır. çok güldüm valla. çok fenasın :D:46::66::66::66:

:60::60::60:
ahahahah (((: şu halimle beni güldürdün ya daha ne diyim :1::1:
Ne kadar kötü davranırsak o kadar yola mı geliyodur bu erkekler, nedir ? ben anlayamadım yaa :1::1:

tırsıyolar canm . tek cevabı bu . şahsen ben tutkunun yaşadıklarından eniştedeki izlenimim bu oldu TIRS-MAK :1::1:
:1:

AMA SÜPER VALLA :66:

şu doğum günü olayını keşke geceden anlatsaydın ya bende bi vukuat yapardım:) ama bende burnundan getirdim yani:27: hala da getiriyorum ona yok buna yok fark etmez falan deyip duruyorum. içim üzüldü ya affedemiyorum daha şimdiden böyleyse evlenince doğmasaydın napim falan der herhalde:52: bi pasta alıpda eve gidelim şurdan doğum günün ya kutla:36: canım sen çok haklısın ne kadar beklenti o kadar hayal kırıklığı yani kesinlikle katılıyorum bundan sonra beklenti meklenti yok.kendime alasından bi parti yapcam:64:

kızlar ya bu böle olmuck ortak bi buluşma saati beirleyelim en iyisi ben gelip sizi göremeyince sıkılıyorum:)

ben burdayım şekerim bi yandan forumda bakınıyorum bi yandanda kendime çay servisi yaptırıyorum :1::1::1::1::1::1: magdurum ben magdurumm :65::65::65: kızlar dayanamaz gelirler mi birazdan ne dersin:34:

şu doğum günü olayını keşke geceden anlatsaydın ya bende bi vukuat yapardım:) ama bende burnundan getirdim yani:27: hala da getiriyorum ona yok buna yok fark etmez falan deyip duruyorum. içim üzüldü ya affedemiyorum daha şimdiden böyleyse evlenince doğmasaydın napim falan der herhalde:52: bi pasta alıpda eve gidelim şurdan doğum günün ya kutla:36: canım sen çok haklısın ne kadar beklenti o kadar hayal kırıklığı yani kesinlikle katılıyorum bundan sonra beklenti meklenti yok.kendime alasından bi parti yapcam:64:

cnm işte sırayla aklıma geldikçe anlatıyorum :1: tabi sen kendine parti yap bizide çagır ama.bizim bi arkadaş var ya hani kadeh tokuşturalım onunla.kendisi bizi unuttu gelmiyo baksanaa :43::43::43:

a canım hoş geldin bende darlanmıştım:) evet yapalım mutlaka kristal kadeh tokuştururuz.:52: e ne yptın bugün var mı yeni atraksiyon

Back
X