izmirli kızlar güzel olur :(

Yapılan araştırmanın içeriğini, hangi HPV tipleri üzerinde denendiği ve nasıl sonuçlara ulaşıldığını görmeden bir şey söylemenin çok doğru olmadığını dile getiren Op. Dr. İrem Cansever; ‘HPV son yıllara kadar sadece cinsel yolla bulaşan hastalıklar grubundaydı. Ancak yapılan araştırmalar sonucunda diğer virüslerde olduğu gibi mutasyona uğrayarak temas yoluyla da bulaşabilir hale geldiğini gördük. Bulaşmanın yüzdesel oranını tam olarak bilmesek de; HPV virüsünü taşıyan bir kişinin kullandığı tuvaleti kullanmak, tuvalet kullanımı sonrası ellerini yıkamayan biriyle tokalaşmak, aynı eşyayı kullanmak ile de bulaşabilir. Burada en önemli nokta kişinin HPV enfeksiyonunun o an aktif olması. Günümüzde hiçbir şekilde cinsel aktivitesi olmayan kişilerde de görülmesinin en büyük nedeni bu.’ diye konuştu.

Bunu bi yerden kopyaladım.

devlet memuruyum, geçen bir işlem yaparken bayan, maşallah kendiniz de diksiyonunuz da çok güzel, nerelisiniz ?dedi. İzmirliyim dedim bakim ne diyecek diye:KK53: Belli ,ben de öyle tahmin etmiştim dedi.:KK70:Gerçeği söyleyip Karslıyım ben dedim şaşırdı .

hey allahım bunu mu taktın kafaya bana da nerelisin diye soruyorlar izmirliym diyorum hımm belli zaten dyip geçiyorlar ki bnzemiyorsun deselrde takmam ble

Güzelliğin şehirle ne alakası var? Dünyanın her yerinde güzel de var çirkin de. İzmirli olmanızla güzel olup olmananız alakasız. Düşündüğünüzün aksine İzmirli diye güzel olmak zorunda değilsiniz. Güzel misiniz değil misiniz bilmem ama, karşınızdaki densizlik etmiş. Ergen çocuk filansa yaşına verin gitsin.

Kesinlikle.. Eğer yarıştıracaksak hiçbiri İsveç kızlarının eline su dökemez :27:

ben çok çirkin izmirli kızda gördüm :D off ne alakası varyaa şehire göre guzellikmi olur. bende dogunun kızlarını cok guzel buluyorum esmer kara gozler falan

ben çok çirkin izmirli kızda gördüm :D off ne alakası varyaa şehire göre guzellikmi olur. bende dogunun kızlarını cok guzel buluyorum esmer kara gozler falan

Ya arkadaşlar bıktım ben şu izmirli kızlar güzel olur muhabbetinden:KK43:bugün 13 yaşındaki bir erkek çocuk bana dedi ki:abla sen izmirli olduğuna emin misin?
-neden ki?
-ne bilim izmir kızları güzel olur derler de.
-niye ben çirkin miyim?
Kızlar neden böyle söylüyorlar acaba kılık kıyafetimden dolayı mı?biliyorum bu dert değil Allah ıma şükürler olsun ki her şeyim dört dörtlük ama yine de üzülüyorum işte.
:KK52:kucuk oyuncu;)allah kalbinin guzelligini yuzune vuranlardan eylesin,bosver sen o ergeni:KK53:

Canım izmir kızları olmadığın için üzülme. Sadece bunu deyim. Hatta şükret diyeyim

Hem izmirliyim hem güzelim :KK70: ama bunu farkedeli 3 4 yıl oluyor. Ben kendmi güzel bulmaya basladıkca kusurlarımı dillendirmedikce de etrafımda bana massallah cok güzelsin demeye basladı. Ama bu da demek değil tabi ben dünyanın en güzel garısıyam diye ortada dolasıyorum oda cok irite edici. İnce bi ciZgi bu ama hersey sizin kendnizi nasıl karsıya yansıttıgnzla alakalı
Kesinlikle insan kendini beğendi mi herkes onu beğeniyor.

Ya arkadaşlar bıktım ben şu izmirli kızlar güzel olur muhabbetinden:KK43:bugün 13 yaşındaki bir erkek çocuk bana dedi ki:abla sen izmirli olduğuna emin misin?
-neden ki?
-ne bilim izmir kızları güzel olur derler de.
-niye ben çirkin miyim?
Kızlar neden böyle söylüyorlar acaba kılık kıyafetimden dolayı mı?biliyorum bu dert değil Allah ıma şükürler olsun ki her şeyim dört dörtlük ama yine de üzülüyorum işte.

Ya sen coluk cocuga ne bakion :))
Ben de izmirliyim ve evet izmirde oyle cirkin kiz yoktur ama 13 yasindaki bi cocuk bana guzel dese nolur cirkin dese nolur. Cok da tınnn cok da fifi :))))

Bence izmirin kizlarinin diger illere gore bi guzellik avantaji yok.
Ama daha bakimli ve havalilar bu da cook onemli bisey. Bir de izmir daha rahat bi sehir kimse kimseye sort giydin diye bakmaz. Severim izmiri. Ve bu rahatlik ve guven duygusu kizlarina bir ozguven kazandiriyor. Keske her yer izmir gibi olsa.
Ama ekstra guzel olduklarina katilmiyorum. Kaldi ki nerelisin dendiginde bole bi taraflari kalkik olarak izmirrliyim diyenlere de uyuz olurum. Izmirlisin ama guzel degilsin diyesim gelir benim de :) cunku belli ukalaligindan o tarz soyluyo.
Bi de aslen nerelisin desen tokatliyim diycek kastamonuluyum diycek.
Ya da gercek izmirli de olsa bi gyzellik avantaji yok ama izmirliyim guzelim havalarinda olan tiplere kilim.

Son düzenleme:
Back
X