Wetw nevresim takımı almam gerekiyor altınbaşağın internet sitesinde bende baktım 26 tl ye olan nevresim takımlarına ama cesaret edip sipariş veremedim kalitesi nasıl beğendinmi iyi dersen bende sipariş vermek istiyorum cevabını bekliyorum...
Bu arada ben akşam aldığım uyku setinin fotosunu çekerim, aldığım nevresimin de. Doğum çantamı da hazırladım ve sabuntozu ile yıkadım bebeğin ve kendi eşyalarımı. Fakat geçen gün carrefourdan dalin sıvı çamaşır deterjanı aldım. 12 lira küsürlü bişeydi. Diğer çamaşırlarını bunla yıkıcam. pişik kremi hem sebamedin hem niveanın aldım. Sebamed 100 ml özdilekte 14,50 TL, nivea 100 ml 9,00-TL çakmak market. Nıveanın pudrasını aldım 8 yada 9 liraydı. Yine niveanın bebe yağını aldım 9 TL idi. Bu tarz ürünlerde çakmak marketi tavsiye ederim. Bebek bezlerinde real ve migros çok pahalı. Carrefour daha uygun. Bu arada Prima sarı yenidoğan 66 'lı çocuk bezi Bim de de Carrefourda da aynı fiyat. 17,50 civarı.
kılzlar ıslak mendil kesinlikle uni baby öneririm zaten dr.larda onu öneriyor alkolsüz pişik kremi bende nivea aldım ama pek memnun kalmadım
Merhaba canım... Ben de 2 tane aldım pişik kremi, bakalım bebeğin tenine hangisi iyi gelecek. Bende ıslak mendil olarak 3 paket unibaby aldım, 3 paket huggies aldım, 1 paket niveanın aldım. bebek bezinde molfix istiyordum göbek yeri oyuk olduğu için ama eşim evy baby almış. Etraftan da prima baskıları olunca bir pakette prima alacağız galiba. Bez de hangisini tavsiye edersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?